🍃❗️اَلْإِمَامُ اَلْبَاقِرُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ : یاتی علی الناس زمان یکون فیه احسنهم حالا من کان جالسا فی بیته.
❗️ امام باقر صلوات الله علیه می فرمایند : زمانی بر مردم خواهد آمد که اگر کسی خانه نشین باشد ؛ حالش از همه بهتر خواهد بود.
📚مستدرك الوسائل ج۱۱ص۳۸۸
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
❌از یوگا چه میدانید ⁉️
یوگا= همان پرستش شیطان در آیین بودا و هندو ...
👈اگر این سوال از طرفداران «یوگا» پرسیده شود، آنها خواهند گفت که عظمت «یوگا» در قالب الفاظ نمی گنجد!!!
البته اگر این تعارفات و بزرگنمایی ها را کنار بگذاریم، باید بگوییم که مطابق ادعاهای طرفداران «یوگا»، یوگا مجموعه ای از مراقبه ها، تمرین ها و ورزش های «جسمی» و «ذهنی» است که به منظور تعالی جسم و روح به کار گرفته می شود. این تعلیمات شامل هفت عنصر «آسانا : Asana» (نرمش های کششی)، «باندها: Bandha» (قفل های روان عضلانی انرژی)، «چاکرا: Chakra » (مراکز روانی - انرژی زای جسم پنهان)، «مانترا: Mantra» (صوت یا ارتعاشات انرژی)، «مودرا: Mudra» (وضعیت های انرژی زا)، «نادی: Nadi» (مجاری و کانال های انرژی)، «پرانا: Prana» (انرژی حیاتی) می باشد که این تعلیمات، ریشه در مکاتب الحادی قرون باستان مشرق زمین دارد. 👈 آنچه که امروزه از یوگا در بین جوامع مختلف و به خصوص کشورهای مغرب زمین، مورد تأکید قرار گرفته است، بیشتر در حیطه «آسانا: نرمش های کششی»، «مودرا: وضعیت های انرژی زا»، «چاکرا: مراکز روانی، انرژی زای جسم پنهان» و «مانترا: صوت یا ارتعاشات انرژی» می باشد و این اجزای یوگا، بیش از سایر اجزای آن مورد توجه کشورهای مختلف دنیا قرار گرفته و در سطح وسیعی پیرامون آن ها تبلیغ گردیده است. البته به موازات اجزای مذکور، به واسطه ی برقراری کلاس های یوگا، سایر اجزای یوگا نیز به مشتاقان فراگیری این ورزش نمادین، آموزش داده می شود و حتی ریشه یوگا و عرفان های هندی و بودایی نیز به فراگیران ارایه می گردد.
⭕️ امروزه یوگا شهرتی جهانی یافته و در سراسر جهان، طرفداران بی شماری یافته است. متاسفانه کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست و در طی سال های اخیر، شاهد رشد فزاینده کلاس های آموزش یوگا در سراسر کشور بوده ایم؛ به نحوی که با حسابی سرانگشتی می توان حدس زد که حداقل چند صد هزار نفر در سراسر کشورمان، به فراگیری و سپس استفاده از تعالیم یوگا، مبادرت ورزیده اند. در طی این کلاس ها، ضمن تعلیم حرکات ورزشی یوگا (آسانا)، سایر تعالیم مرتبط با یوگا از جمله عرفان های غیر الهی هندو و بودایی نیز به فراگیران آموزش داده می شود تا آن ها بتوانند با تمسک به عرفان های نامبرده، روح و جسم خود را اعتلا بخشند!
❓اما «یوگا» چه ارتباطی با «شیطان » دارد؟
مطابق گفته طرفداران «یوگا»، «شیوا: Shiva » الهه و خدای «یوگا » می باشد و به همین دلیل، الهه هندو «شیوا: Shiva» غالبا در حین انجام «مدیتیشن یوگایی» به تصویر کشیده می شود. جالب این که تعداد زیادی از منابع مکتوب «یوگا»، هدف «تعالیم یوگا» را «پرستش شیوا» عنوان کرده اند، که اسنادش در آخر همین بحث، ارائه میشود. متاسفانه «یوگا» آیین پرستش «شیوا» خداوند الحادی هندویان باستان است که در قالب اوراد، اذکار، وضعیت های خاص بدنی، نرمش ها و سماع های مخصوص سازمان دهی شده است. اما موضوع موقعی نگران کننده میشود که بدانیم «شیوا» همان تمثال «شیطان» در آیین هندو است! نگاهی به کتاب مرجع شیطان پرستان یعنی «انجیل شیطانی: The Satanic Bible» می تواند کمک زیادی به بررسی این ادعا نماید. در این کتاب، «آنتون سزاندور» نویسنده کتاب و رهبر سابق شیطان پرستان جهان، در مبحث «نامهای شیطانی(دوزخی): The Infernal Names»
نام «شیوا: Shiva» الهه هندویان و «کالی: Kali» دختر «شیوا» و یکی دیگر از الهه های هندویان را در کنار نام های دیگری همچون «شیطان»، «لیلیث»، «ایشتار»، «ست» و سایر نام های شیطانی ذکر نموده است، آنچه که با نام «یوگا» و به عنوان ورزشی فرحبخش و روحانی مورد تبلیغ و ترویج قرار می گیرد، چیزی نیست جز اوراد، اذکار، حالات و نرمش ها و سماع هایی که به منظور پرستش خدای شیطانی هندویان باستان یعنی «شیوا» صورت می گیرد و فراگیران «یوگا» در طی کلاس های خود می آموزند که با اوراد و اذکار و حالات بدنی خاص خود، انرژی حیاتی را از الهه شیطانی «شیوا» طلب نمایند.❗️
❌ البته موضوع تنها به همین جا ختم نمی گردد. بلکه شواهد متقنی وجود دارند که نشان می دهند، عمده رهبران یوگا، در معابد الهه های شیطانی رشد یافته اند و یا بدون هیچ شبهه ای عضو تشکیلات شیطانی «فراماسونری جهانی» بوده اند. صراحتا میتوان به سه تن از این رهبران مشهور اشاره کرد...
📝ادامه دارد.....
🍀یاران موعود🍀
❌از یوگا چه میدانید ⁉️ یوگا= همان پرستش شیطان در آیین بودا و هندو ... 👈اگر این سوال از طرفداران «یو
از یوگا چه میدانید❓
ادامه از قسمت قبل....
👈«راما کریشنا » در زمره ی رهبران بسیار محبوب «یوگا» به شمار می رود و از محبوبیت بسیاری در هند برخوردار بوده است. وی در سال 1836 میلادی در ناحیه ی بنگال غربی هندوستان به دنیا آمد و در سال 1886 میلادی در این کشور ازدنیا رفت و در 50 سال عمر خود، به احیای آیین هندو و ترویج یوگا همت گماشت. زندگی 50 ساله ی «راما کریشنا» پرفراز و نشیب بوده و وقایع متعددی در زندگی وی رخ داده است. اما به منظور پرهیز از اطاله ی کلام از پرداختن به این جزییات کم اهمیت خودداری می نماییم. به هر حال آن چه که به این بحث مربوط می شود، این مسئله است که «راما کریشنا» تاثیرات مهمی در احیای آیین هندو و ترویج اجزای آن همچون یوگا داشته است و از سوی دیگر موجب انتشار جهانی «یوگا» در قرون اخیر گردیده است. «راما کریشنا» در معبد الهه ی هندو «کالی» پرورش یافته و بسیار به «کالی» ارادت داشته است؛ تا جایی که برخی از محققان، وی را « گفرزند کالی» نامیده اند. «راما کریشنا» رهبر محبوب بسیاری طرفداران «یوگا» که به ریاضت و زهد مشهور بوده است، به پرستش تجسم «شیطان » در آیین هندو یعنی الهه «کالی» مشغول بوده، و خود را « گفرزند کالی» یا به تعبیر بهتر «فرزند شیطان» می نامید و به این لقب خود، افتخار می نمود!
👈«سوامی ویوکاناندا»، یکی از رهبران «جنبش استقلال طلبانه ی هند» بوده است. البته شهرت او تنها به این امر محدود نمیگردد. بلکه وی یکی از شخصیتهای مشهور و یکی از پیشگامان «ودانتا» و «یوگا» در قرون اخیر میباشد! وی شاگرد «راما کریشنا» بوده و کسی بود که به «یوگا» شهرتی جهانی داد و این ورزش کذایی رازآمیز را به اروپا و آمریکا برد و آن را به مردم این سرزمین ها معرفی نمود. شاید به جرأت بتوان گفت که هیچکس همانند «سوامی ویواکاناندا» در انتشار جهانی «یوگا» نقش نداشته است و اگر او نبود، «آیین یوگا» در معابد هندویان محبوس شده و نمی توانست به اروپا، آمریکا و سایر نقاط جهان راه یابد. به همین دلیل، وی حق بزرگی بر گردن «یوگا» دارد و مقبولیت جهانی «یوگا» در قرن حاضر، مدیون سخنرانی ها، سفر ها و تلاش های وی است. اما جالب است که بدانیم وی، یک فراماسون معروف بوده و شکی در مورد عضویت وی در لژهای ماسونی وجود ندارد! در مورد عضویت «سوامی ویوکاناندا» در گروه شیطانی فراماسونری، هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد و منابع متعددی به عضویت وی در این گروه الحادی اشاره کرده اند. عرفان های نو پدید و ورزش هایی همچون «یوگا» که شهرت بین المللی یافته اند و از سوی دستگاه های شیطانی ماسونی نیز تبلیغ می گردند، ارتباط بسیار مهم و جدی با فراماسونری جهانی دارند و رهبران این جنبش ها نیز عمدتاً در تشکیلات شیطانی فراماسونری عضویت دارند.
👈 «بهاگوان راجنیش (اُشو)»، یکی از چهره های معروف و مشهور عرفان های نوپدید هندی بوده است و طرفداران بسیاری در سراسر جهان برای خود رقم زده است. وی در طی 59 سال عمر خود، در مناطق مختلفی تردد نمود و در کشور هند و در سایر نقاط جهان، طرفداران بی شماری برای خود رقم زد. طرفداران «اُشو » وی را به عنوان یک عارف و فیلسوف آزاده می شناسند که برای پیروانش آزادی به ارمغان آورده و آنها را از قید اسارت نجات داده است. نکته مهم دیگری که باید به آن اشاره گردد، این است که وی نیز تبحر فراوانی در «یوگا» داشته و حتی کتابی با عنوان «رازهای یوگا» تألیف نموده است و به همین دلیل در زمره سردمداران تعالیم «یوگا» قرار می گیرد. اما این چهره مشهور و محبوب «یوگا» و این رهبر به اصطلاح عرفانی هند، در لا به لای تعالیم شیطانی خود، انسان را به لاقیدی، بی بند و باری و فساد دعوت می کرده است؛ به نحوی که تأکید وی بر آزادی ها و لاقیدی های جنسی به حدی بوده که به وی لقب «کاهن و پیشوای جنسی» داده شده است. پیروان او تنها
به کتابها و تعلیمات وی بسنده نکردند و به تأسیس مکان هایی با عنوان «اُشو پارک» اقدام نمودند که در این پارک ها، پسران و دختران، بدون هیچگونه نظارت و قید و بندی به معاشرت با یکدیگر و پیروی از تعالیم منحرف ممزوج با مناسک جنسی «اُشو» می پردازند!
📢بدین ترتیب همانگونه که ملاحظه فرمودید، تعدادی از چهره های مشهور و محبوب «یوگا» همچون «اُشو» افرادی فاسد و مفسد بودند که به ترویج لاقیدی و روابط نامشروع جنسی می پرداختند.
منبع: برگرفته از چندین سایت رسمی مُبَلِغ یوگا.
✨
سلام مولای مهربانمان......
هر صبح با عشق
به سلامتان برمیخیزیم
و یقین داریم در پناه نگاه
پر مهر پدرانه تان، لحظه لحظه هامان
لبریز از آرامش, امید و برکت خواهدبود...🌺🌿
💖 الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🤲