سومین ستاد ساماندهی امور جوانان استان قم در سال 1401 با حضور حجتالاسلاموالمسلمین مهدی متقیفر مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان و معاون سیاسی امنیتی استانداری قم در سالن امام جواد (ع) استانداری برگزار شد.
از جمله موضوعات مطروح در این جلسه میتوان به تاکید بر تسریع پرداخت وام ازدواج، تشکیل کمیتههای سامان ازدواج، برگزاری جشن ازدواج جوانان در اماکن دولتی و توسعه مراکز خدمات مشاوره ازدواج اشاره کرد که مورد بحث، تبادل نظر و تصمیمگیری قرار گرفت.
همچنین در این جلسه مصوب شد به منظور تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج به زوجین جوان بانکهای عامل ماهیانه ۲۰ درصد از متقاضیان در صف انتظار خود را کاهش دهند. علاوه بر آن مقرر شد فرمانداران شهرستانهای تابعه ضمن برگزاری منظم و مستمر جلسات کمیتههای سامان ازدواج ظرف مدت ۱۰ روز کاری اطلاعات اماکن رفاهی دستگاههای دولتی، نهادهای عمومی و شهرداریها را برای برگزاری جشن ازدواج جوانان در سایت فرمانداری ثبت و بارگذاری کنند.
با سلام و تحیات
در صورت داشتن آمادگی بر اساس شاخصهای ذیل در بستر رسانه و فضای مجازی با محوریت حوزه و روحانیت رصد و آسیب شناسی نموده و برای دبیرخانه رصد ارسال نمایید، بابت هر محتوای رصدی در قالب پروژه حق الزحمه پرداخت خواهد شد.
۱_ معرفی و تبیین و ضعیت فعالیت شخص یا اشخاصی که محتواهای آنها رصد و ارائه میشود؛
۲- ارزیاب میزان تاثیری گذاری آن محتوا با بررسی فعل و انفعالاتی که مخاطبین نسبت به آن داشتهاند؛
۳_ سنجش کستردگی موضوع با عنایت به بررسی میزان انتشار و بازنشر محتوا در فضای مجازی توسط موافقین و مخالفین؛
۴- تبین اهم موضوع گیری افراد موافق، مخالف و خاکستری نسبت به محتوا و عوامل مرتبط آن.
۵_ تحلیل کلی بر اساس موارد فوق و ارائه راهکارهای عملیاتی جهت برون رفت از وضعیت موجود رسانهای شکل گرفته و همچنین رفع آسیب مذکور و مشابه.
در صورت تمایل و آمادگی یک نمونه محتوا تهیه و به آیدی Mkeshvari@ فعال در ایتا ارسال نمایید تا ضمن بررسی نسبت به حق الزحمه توافق شود.
ضمنا در صورت پذیرفتن به صورت مستمر و روزانه این کار باید انجام شود.
با تشکر فراوان
دبیرخانه رصد حوزههای علمیه
کشوری
شماره تماس:
۰۹۱۲۷۵۳۰۳۹۸
🔶🔶با سلام
❤️❤️شریک زندگی تان را با شناخت و زیر نظر روانشناس انتخاب کنید💚💚
⛔️آیا می دانید علت اکثر طلاق ها عدم انتخاب صحیح همسر می باشد؟
در راستای اجرای 🇮🇷ماده37قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ابلاغی ریاست محترم جمهور،🇮🇷 مرکز همسان گزینی یار آشنای خانواده با مجوز شماره 011227102136 از وزارت ورزش و جوانان شروع به کار نمود.
فرایند روانشناختی همسان گزینی
🔴همسان گزینی در موسسه یار آشنای خانواده در چهار مرحله قبل و بعد ازدواج انجام می شود.مرحله اول: ثبت نام مرحله دوم: مشاوره فردی، بررسی آمادگی برای ازدواج و مصاحبه توسط روانشناس بالینی مرحله سوم: معرفی و مشاوره برای انتخاب همسر توسط مشاور ازدواج مرحله چهارم: مشاوره بعد ازدواج و آموزش مهارت های همسرداری
🟢شرایط و ضوابط ثبت نام
🔹خدمات همسان گزینی فقط برای ازدواج دائم و تک همسری ارائه می شود(مستندات توسط کارشناس حقوقی بررسی می شود)
🔷حضور فرد برای مصاحبه های روانشناسی الزامی است.
🔷اطلاعات افراد کاملا محرمانه بوده و در اختیار هیچ شخص و سازمانی قرار نمی گیرد.
🔷مرکز یار آشنای خانواده صرفا برای معرفی نیست بلکه با بررسی علمی و روانشناسی زوج یا زوجه متناسب برای هر فرد معرفی می کند.
🔷برای قرار گرفتن در فرایند همسان گزینی موسسه مدارک هویتی توسط کارشناسان بررسی می گردد.
لینک ثبت نام اولیه: https://www.topfamily.ir/form/frm-hmsan-gzyny
🔷آیدی پاسخگو در ایتا: maharat14@
🌐https://www.topfamily.ir/
✍️دکتر عطوفی مشاور تحصیلی مرکز یار آشنای خانواده
توصيه هاي زیر برای ایام امتحانات است که اميدواريم دانش آموزان بوسيله آنها استرس و نگراني را بتوانند از خود دور کنند:
۱- توجه داشته باشيد توکل به خدا، آرامش، اعتماد به نفس و پشتکار و برنامه ريزي مهمترين عوامل موفقيت در امتحان است.
۲- سعي کنيد هرگونه برداشت منفي از امتحانات و ناراحتي و نفرت از امتحان دادن را از خود دور کنيد. زيرا امتحان جزء لاينفک زندگي ماست.
۳- بهترين روش يادگيري را که قبلاً تجربه کرده ايد و براي شما مؤثر بوده است را انتخاب و آن را تمرين کنيد تا به نتيجه مطلوب برسيد.
۴- وقت خود را با افرادي بگذرانيد که از آرامش خوبي برخوردارند وبه شما روحيه يا به قولي انرژي مثبت مي دهند.
۵- روز هاي قبل از امتحان هر چيز را که باعث حواس پرتي مي شود کاملا کنار بگذاريد زيرا توجه به ساير چيزها باعث از بين رفتن تمرکز شما مي شود و کاهش تمرکز روي درس خود به خود اضطراب به وجود مي آورد.
۶- در اتاقي که مطالعه مي کنيد عوامل مزاحم از جمله تلفن ثابت و همراه، تلويزيون و… را از خود دور نماييد.
۷- هرگز با لباس راحتي و در رختخواب مطالعه نکنيد زيرا مغز شما احساس نخواهد کرد که در کارتان جدي هستيد.
۸- هنگام مطالعه خود را به جاي معلم قرار دهيد و سوالات امتحاني را طرح نماييد و سوالاتي را که قبلا معلم از شما امتحان گرفته يا در اختيارتان قرار داده است مجددا مرور کنيد.
۹- اشکالات درسي خود را يادداشت کنيد و در روزهاي باقيمانده تا امتحانات و در فواصل امتحانات از دوستان و همکلاسي ها و اعضاي خانواده و در صورت دسترسي از معلم بپرسيد.
۱۰- پس از تلاش خود در درس خواندن و فهميدن مطالب خود را تمجيد و تشويق کنيد.
۱۱- مطابق معمول هر شب استراحت کنيد تا روز بعد با شادابي و نشاط بيشتري در جلسه امتحان حضور يابيد.
۱۲- حتما صبحانه مناسب و يا ناهار مختصر صرف کنيد.بدون تغذيه مناسب مغز شما براي انجام فعاليتهاي لازم دچار مشکل خواهد شد.
۱۳- با اطمينان خاطر و آرامش کامل در امتحان شرکت کنيد. مثبت انديشي کنيد. همواره اين جملات را در ذهن خود تکرار کنيد: ” من براي امتحان کاملا آماده ام و به خوبي از عهده آن برمي آيم “
۱۴- قبل از امتحان با دوستانتان راجع به اضطراب و دل شوره و امتحان صحبت نکنيد. بهتر است بدانيد که نگراني هم چون يک بيماري مسري قابل سرايت به ديگران است.
۱۵- توجه داشته باشيد نگاه کردن به ديگر دانش آموزان و نحوه عملکرد آنان مي تواند موجب اضطراب زيادي در حين امتحان شود. مانند ديدن دانش آموزي که تند تند مي نويسند يا… .. بنابراين تمام توجه خود را بر روي ورقه امتحاني تان متمرکز نماييد تا آرامش بيشتري داشته باشيد.
۱۶- براي پاسخ گويي به سؤالات از يک برنامه منظم پيروي کنيد:
ابتدا به سؤالات ساده تر پاسخ دهيد. بعد به آن ها که نمره بيش تري دارند. سپس سوالاتي که مشکل تر هستند و نهايتاٌ سوالاتي که جواب دادن به آن ها وقت بيش تري مي گيرد و سوالاتي که نمره کم تري دارند.اگر پاسخ سوالي را نمي دانيد، هرگز روي سوال ترمز نكنيد كه موجب هدر رفتن وقت مي شود اما بدانيد که هميشه يک پاسخ ضعيف و ناقص بهتر از هيچ است.
۱۷- سعي کنيد عجله اي براي تحويل دادن ورق نداشته باشيد و تا انجا که مي توانيد درباره سوالات فکر نماييد.
امتحانات فرصتی برای به ثمرنشستن نتایج تلاش های شما درطول سال تحصیلی است، بنابراین صرف نظرازنتیجه امتحان ، ارزش و اهميت شما بيش از آن نمره اي است که بر روي يک برگ کاغذ مي گيريد.
@yareashena