فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حفظ قرآن با وجود شرایط سخت اقتصادی در سومالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 روضه ابالفضل العباس
#تاسوعا
❇️ استاد پناهیان
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
عاشورای حسینی تسلیت باد🖤
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روضهی عصر عاشورا به روایت آیتالله خامنهای
🏴 ...وقتى که زینب رسید آنجا جسد عزیزش را روى زمین گرم کربلا افتاده دید به جاى هرگونه عکسالعملى، به جاى هر گونه شکایتى رفت به طرف جسد عزیزش ابىعبداللَه خطاب به جدش پیغمبر صدایش بلند شد «یا رسولاللَه صلی علیک ملیک السماء هذا حسینک مرمل بالدماء مقطع الاعضاء»...
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
📲 صفحه ویژه حسینیه امام خمینی👇
farsi.khamenei.ir/package?id=18121
.
♻️ به بچههامون چی یاد بدیم
🔰 حمید رسایی: جنبه احساسی #عاشورا را باید در خدمت جنبه حماسی، عقلانی و تکلیفی این روز گرفت. بنا بر این:
به بچههامون یاد بدهیم که امام #حسین(ع) از بییاری سر بریده شد، نه از بیآبی. حضرت #عباس(ع) از معرفت و مرام بیدست شد نه به خاطر مشک آب. امام حسین(ع) با هل من ناصر ینصرنی، یار میخواست نه آب.
به بچههامون از آزادگی و ذلتناپذیری امام حسین(ع) بگوییم نه فقط از لبهای تشنه. خیلیها لب تشنه از دنیا رفتند اما حسین(ع) نشدند. امام حسین(ع) یعنی مردانگی، آزادگی، غیرت، شجاعت و شهامت و حضرت عباس(ع) یعنی ولایتمداری، جوانمردی، معرفت، حیا، غیرت. حضرت عباس(ع) یعنی پشت امام بودن حتی بدون دست.
به بچههامون یکی از پیام اصلی فراموش شده #کربلا را یادآوری کنیم که شب عاشورا به یارانش فرمود هر کس از شما حقالناسی به گردن دارد، از بین ما برود که اگر #حقالناس به گردن داشته باشیم، در رکاب حسین شمشیر زدن و شهید شدن هم کمکی نمیکند.
.
هدایت شده از 📡 نبرد اراده ها✒
🗓سالروزترورخارچشممنافقان
🏳مسئول و نماینده انقلابی
🏳بانیتصویتاصلولایت فقيه
🏳مطیع ولایت، آیت بصیرت
🏳شهید دکتر سیدحسن آیت
♦️رهبرمعظم انقلاب: شهید آیت چهره مبارز و فعال و خستگیناپذیری بود که با گلوله انتقام منافقین کشته شد! ۶۲/۵/۱۴
🌹شهیدآیت:به مصداق تعرف الاشیاء بأضدادها من به ضدم شناخته میشوم، من مبارزه بامنافقان را ادامه میدهم و بدانند آنها نمیتوانند شخصیتم را ترور کنند مگرآنکه جسمم را ترور کنند؛ درست است که این آقای میرحسین موسوی عضو حزب جمهوری اسلامی است اما در عین حال افکارش در خط ولایت نیست بلکه به عمل گرای فردی است و هوادار مصدق و جزو حلقه حبیب الله پیمان است بنابراین این موسوی و رهنورد به احتمال قوی در مسیری خواهند رفت که در آینده اگر خودشان را اصلاح نکنند، جلوی نظام هم میایستند، موسوی اصلاً به جمهوری اسلامی و نظام اعتقاد ندارد بلکه بخاطر منافعش درون نظام جا گرفته است. موسوی از همان ابتدا که روی کار آمد معلوم بود نظرات و تفکرات چپ دارد ولی برای اینکه به کارهایش مشروعیت ببخشد خودش را پشت ولی فقیه پنهان میکرد!
📚کتاب اسرار آیت ص۱۰۱
🇮🇷نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت عجیب و تکان دهنده از نحوهی شهادت شهید حججی و سنگینی این خبر
◾️شش سال پیش در چنین روزی نحوه شهادت محسن حججی قلب میلیونها ایرانی رو به درد آورد.
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
#طرح_ملی_آیات_زندگی
🌼🌼🌼تفسیر🌼🌼🌼
عجب اخالق برجسته اى دارى!اخلاقى که، عقل در آن حیران است، لطف و محبتى بى نظیر، صفا و صمیمیتى بى مانند، صبرواستقامت و تحمل و حوصله اى توصیف ناپذير.اگر مردم را به بندگى خدا دعوت مى کنى، تو خود بیش از همه عبادت مى نمائى، و اگر از کار بد بازمى دارى، تو
قبل از همه خوددارى مى کنى، آزارت مى کنند و تو اندرز مى دهى، ناسزايت مى گويند و براى آنها دعا مى کنى، بر بدنت سنگ مى زنند و خاکستر داغ بر سرت مى ريزند و تو براى هدايت آنها دست به درگاه خدا برمى دارى.آرى، تو کانون محبت، عواطف وسرچشمه رحمتى.
(خُلُق) از ماده (خلقت)به معنى صفاتى است که از انسان جدا نمى شود، و همچون خلقت و آفرينش انسان مى گردد.بعضى از مفسران، خلق عظیم پیامبر(ص)را به(صبر در راه حق، گستردگى بذل و بخشش، تدبیر امور، رفق و مدارا، و تحمل سختى ها در مسیر دعوت به سوى خدا، عفو و گذشت، و جهاد در راه پروردگار، و ترك حسد و حرص)تفسیر کرده اند، گرچه همه اين صفات در پیامبر(ص)بود، ولى(خلُق عظیم)او، منحصر به اينها نبود.
❇️نمونه اى از اخالق پیامبر(ص):
پیروزى پیامبر اسلام(ص)، هر چند با تأیید و امداد الهى بود، ولى عوامل زيادى از نظرظاهر داشت، که يكى از مهم ترين آنهاجاذبه اخلاقى پیامبر(ص)بود.آن چنان صفات عالى انسانى و مكارم اخلاق در او جمع بود، که دشمنان سرسخت را تحت تأثیرقرار مى داد، به تسلیم وادار مى کرد، و دوستان را سخت مجذوب مى ساخت.بلكه، اگر اين را معجزه اخلاقى پیامبر(ص)بنامیم،اغراق نگفته ايم، چنان که نمونه اى از اين معجزه اخلاقى درفتح(مكّه)نمايان گشت: هنگامى که مشرکان خونخوار و جنايت پیشه، که سالیان دراز هر چه در توان داشتند بر ضد اسلام و شخص پیامبر(ص)به کار گرفتند، در چنگال مسلمین گرفتار شدند،پیغمبر اکرم(ص)برخالف تمام محاسبات دوستان و دشمنان، فرمان عفو عمومى آنها را صادر کرد، و تمام جنايات آنها را به دست
فراموشى سپرد، و همین سبب شد که به مصداق (يَدْخُلُونَ فِى دِيْنِ اللّهِ أَفْواجاً)فوج، فوج مسلمان شوند.درباره حسن خلق پیامبر(ص)و عفو، گذشت، عطوفت، مهربانى، ايثار، فداکارى و تقواى آن حضرت،داستان هاى زيادى در کتب
تفسیر و تواريخ آمده است.
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه های تربیتی
سوره مبارکه فرقان
آیه ۶۳ تا ۷۷
همخوانی را مشاهده بفرمایید.
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
امام سجاد علیه السلام از همان ابتدا همیشه همراه پدرش بود؛ ایشان از مدینه به مکه و از مکه به عراق و سرزمین کربلا حتی از آغاز مبارزه امام حسین علیه السلام بر ضد یزید در واقعه کربلا در کنار امام حسین علیه السلام بود، ولی در روز عاشورا امام سجاد علیه السلام بر اثر بیماری و تب شدید و به اراده الهی از جنگ با دشمنان بازماند تا پس از واقعه خونین عاشورا، به عنوان حجت خدا بر روی زمین، امام امت و جانشین پدر بزرگوارش باشد.
امام سجاد علیه السلام پس از شهادت پدر بزرگوارش به امامت رسید و در دشوارترین تاریخ امت، رهبری شیعیان و محبان اهل بیت علیهمالسلام را برعهده گرفت و راه و روش پدران و نیاکان خویش را استمرار بخشید.
حضرت سید الساجدین (ع) پس از گذراندن یک عمر پربرکت از ویژگیهای مهمی در بین مردم برخوردار شده بود چراکه فضایل و مکارم اخلاقی آن حضرت (ع) در هر مجلس و محفلی بیان میشد و در یک کلام امام (ع) در دلها و عواطف مردم جا گرفته بود به طوری که شرایط برای امویان سخت شده بود و آنها را رنج میداد.
چهار عامل امویان برای شهادت امام سجاد(ع)
دستگاه اموی با گذشت زمان به شیوههای مبارزاتی امام سجاد (ع) پی برد و دریافت که ادامه حیات امام با شرایط و اوضاع زمامداری آنها نمیسازد و به طور کلی میتوان چهار عامل مهم را انگیزه دستگاه حاکم از قتل امام برشمرد:
- وسعت نفوذ امام در طول ۳۵ سال بعد از واقعه کربلا، امام از طریق دعاها و نشر معارف اسلامی به تدریج توانست یارانش را منسجم کنند و آگاهیهای لازم را به آنها بدهد که این خطر بزرگی برای دشمن به حساب میآمد.
- بغض و حسادت عبدالملک، هشام و ولید و حتی جمعی از بزرگان بنی امیه به امام سجاد علیه السلام حسادت میورزیدند؛ چرا که مردم از روی فهم و درایت به امام عرض ارادت میکردند.
- افشاگری امام سجاد علیه السلام در فرصتهای بسیار و از داستان شهادت پدر و اسارت و مظلومیت خود و خاندانش سخنها میگفت که این خود نوعی افشاگری رسمی علیه ظلم بنی امیه بود.
- ترس از قیام دستگاه خلافت تصور میکرد که اگر امام عَلَمی بلند کند بخاطر محبوبیت و نفوذ معنوی آن حضرت حتی کسانی که دوست اهل بیت هم نیستند زیر آن پرچم جمع میشوند و قیامی بزرگ علیه حکومت آنان به وجود خواهد آمد.
ولید بن عبدالملک از همه کس بیشتر کینه امام سجاد علیه السلام را در دل داشت؛ او بارها میگفت: «من تا وقتی که علی بن الحسین در دنیا باشد راحت نیستم»، این بود که وقتی زمام سلطنت را به دست گرفت تصمیم گرفت امام را مسموم کند.
او زهر کشندهای برای کارگزارش در مدینه فرستاد و دستور داد تا این زهر را به امام بخوراند و آن نانجیب نیز دستور ولید را عملی کرد و سرانجام حضرت در ۵۷ سالگی در مدینه به شهادت رسید و در قبرستان بقیع در جوار قبر مطهر عمویش امام حسنمجتبی علیهالسلام به خاک سپرده شد.
اگرچه مورخان برای سالروز شهادت امام سجاد (ع) اختلاف نظر دارند، اما عده زیادی دوازدهم محرم را روز شهادت ایشان میدانند و برخی از آنان روز هیجدهم و برخی نیز بیست و پنجم محرم را روز شهادت ایشان میدانند و در مورد سال شهادت هم بر اساس روایتی که ابوبصیر از امام جعفرصادق علیه السلام نقل کرده، امام فرموده اند: «حضرت علی بن الحسین علیه السلام درحالیکه ۵۷ ساله بودند از دنیا رفته و این واقعه در سال ۹۵ هجری اتفاق افتاد».
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 بالاخره پیشنهاد موسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان به وزیر آموزش و پرورش کار ساز شد
🎬 وزیر آموزش و پرورش: حافظان قرآن را بدون آزمون (با آزمون اختصاصی) به دانشگاه فرهنگیان می آوریم.
🔻 رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش:
🔹 تلاش می کنیم حافظان قرآن را با آزمون اختصاصی به دانشگاه فرهنگیان بیاوریم.
🔹 تخصص گرایی افراطی که در نظام آموزش عالی ما اتفاق افتاده یک اثرش این است که فکر کنیم قرآن فقط برای برخی بچهها است، این خطر بزرگی است. باید قرآن را در تمام رشتهها بیاوریم.
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
جای هر بی سروپایی نَبُود صحنِ حرم
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
📣 گفتگوی زنده حجت الاسلام شاهسونی مدیر مسئول مؤسسه بیت الاحزان
🗓 فردا چهارشنبه 25 مرداد ساعت 7:20 تا 8:00 صبح
📺 برنامه صبح به خیر ایران شبکه یک سیما
🌐 beytolahzan.ir
📢 t.me/beytolahzannews
🔶 eitaa.com/beytolahzannews
🔶 eitaa.com/rehleh_98
🔶 eitaa.com/beytolahzanQuran
🎥 aparat.com/beytolahzan.ir
حتما این متن را بخوانید👇
گزارش مستند روزنامه آمریکایی از معضلات جهانی شبکههای اجتماعی
روزنامه آمریکایی «پولیتیکو» در مطلبی با اشاره به تحقیقات انجام شده در مورد تاثیر شبکههای اجتماعی بر سلامت روان کودکان و نوجوانان، نوشت: کشورهای گوناگون به دنبال ایجاد محدودیت و وضع قوانین در استفاده از این پلتفرمها هستند.
شبکه های اجتماعی طی سالهای اخیر به یک جزء اساسی زندگی انسان امروزی تبدیل شده است و تقریباً به ندرت میتوان فردی را یافت که از گوشیهای هوشمند استفاده نکند و در درون گوشی خود یکی از انواع شبکههای اجتماعی را نصب نکرده باشد. کارشناسان بر این باورند که شبکههای اجتماعی فرصتها و تهدیدات همزمانی را برای کشورها در سطوح مختلف فراهم میکنند . هیچکس منکر استفاده بهینه از این فرصتها نیست. اما هیچ دولتی نیز اجازه نمیدهد این شبکهها به ابزاری برای ضربه زدن به امنیت، ثبات سیاسی، انسجام اجتماعی و بهطور کلی منافع و امنیت ملی کشور تبدیل شود از این منظر «سامانبخشی» شبکههای اجتماعی و شفافسازی فعالیتها درفضای مجازی در راستای حراست از امنیت و منافع ملی در بسیاری از کشورها از اصول مهم و پذیرفته شده است و برخلاف تبلیغات رسانهای، در کشورهای غربی این «سامانبخشی» و «کنترل» بسیار جدیتر از سایر کشورهاست. روزنامه آمریکایی «پولیتیکو» نیز در گزارشی به تاثیرات شبکههای اجتماعی به نوجوانان و اقدامات دولتها در این زمینه پرداخته است.
به گزارش ایرنا، در گزارش این نشریه آمده است: استفاده کودکان و نوجوانان از شبکه های اجتماعی در نقاط مختلف جهان به معضلی بزرگ برای والدین تبدیل شده است. در حال حاضر برخی کشورها نخستین گامها را برای مهار استفاده بیش از حد از پلتفرم های اجتماعی بزرگ مانند فیس بوک، اینستاگرام و تیک تاک برمیدارند. این گزارش میافزاید: در این میان، چین به دنبال آن است تا زمان استفاده کودکان از گوشیهای هوشمند و تبلت را کاهش دهد و آن را به ۴۰ دقیقه محدود کند در ایالت یوتا آمریکا نیز به تازگی براساس یک قانون استفاده کودکان از رسانههای اجتماعی منوط به اجازه والدین شده است.در فرانسه نیز تولیدکنندگان هدف قرار گرفته و دولت از آنها خواسته است تا با نصب یک سیستم کنترل والدین بر روی گوشیهای هوشمند و تبلتها، استفاده و حتی روشن و خاموش کردن این وسایل با اجازه پدر و مادر باشد. در ادامه گزارش «پولیتیکو» آمده است: در اتحادیه اروپا نیز به طور گسترده برنامههایی تحت عنوان قانون خدمات دیجیتال (DSA) اعلام شده که براساس آن که پلتفرمهای آنلاین همچون تیک تاک، فیس بوک و یوتیوب(ایکس) مجبور به اثبات سالم بودن محصولاتشان برای کودکان به کمیسیون اروپا هستند.این نشریه آمریکایی با اشاره به اینکه بر سر استفاده از رسانههای اجتماعی و سلامت روان نوجوانان اختلاف نظر وجود ندارد؛ نوشت:کارشناسان بر این باور هستند که غولهای دیجیتال با استفاده از جلب رضایت مخاطب کسب درآمد دارند، حال آنکه تاثیر بالا و پایین کردن صفحات بیپایان شبکههای اجتماعی بر مغز کودکان مشابه تاثیری است که قمار بر روی ذهن و روان برجای میگذارد.
اضطراب و افسردگی نوجوانان
به گزارش «پولیتیکو» کارشناسان در عین حال خاطرنشان میکنند که ولعی که در استفاده از این پلتفرم ها وجود دارد حتی در بزرگسالان هم به سختی قابل کنترل است. اما نگرانی اصلی که برای جوانترها وجود دارد، آسیب هایی همچون اضطراب، افسردگی، نارضایتی از وضعیت ظاهری و ضعف در تمرکز است. نظرسنجیهای بخش سلامت روان در آمریکا حاکی از افزایش میزان نارضایتی در میان نوجوانان این کشور نسبت به ۱۵ سال گذشته است. براساس این نظرسنجی، افزایش تمایل به خودکشی، افسردگی و مشکلات خواب از جمله پیامدهایی است که استفاده از شبکه های اجتماعی بر ذهن کودکان و نوجوانان گذاشته که این امر به ویژه در میان دختران مشهودتر است.
معضل دیگر از نگاه این نشریه، پایین آمدن سن استفاده از شبکههای اجتماعی است، به گونهای که افراد بیشتری در سنین پایینتر در حال استفاده از این شبکهها هستند. «لوکا براگیری» استادیار اقتصاد دانشگاه باکنی در ایتالیا گفت: وی در ابتدا فکر میکرده است که نگرانی در مورد استفاده بیش از حد از پلتفرم هایی همچون فیس بوک بیش از اندازه است. اما پس از شروع تحقیق در مورد این موضوع نظر خود را تغییر داد و از آن زمان حتی حساب فیسبوک خود را حذف کرد.«براگیری» و همکارانش سلامت روان دانشجویان را در کالج های آمریکا از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ بررسی کردند، دورهای که فیسبوک برای نخستین بار و پیش از آنکه در دسترس عموم قرار گیرد، در این کالجها راهاندازی شد.وی براساس نتایج بدست آمده دریافت درکالجهایی که فیسبوک در آنها راهاندازی شده، سلامت روانی دانشجویان به نسبت دانشگاههایی که هنوز در
دسترس نیست، به طور چشمگیری کمتر است. پولیتیکو در پایان آورده است که هنوز مشخص نیست کمیسیون اروپا قرار است چگونه شبکههای اجتماعی را مورد بررسی و یا تحت تعقیب قرار دهد. زیرا هرگونه اقدام در این خصوص میتواند با موانع بسیاری همراه باشد. ضمن آنکه به چالش کشیدن ادعاهای شرکتهای فناوری در خصوص سالم بودن تولیداتشان نیازمند بررسیهای گوناگون از زوایای مختلف است.
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
#طرح_ملی_آیات_زندگی
🌺🌺🌺تفسیر🌺🌺🌺
انسان برای ادامه حیات خود به هم نوع خود نیاز جدی دارد. اين نیاز در صورت تعامل برطرف می شود. تعامالت انسانی به واسطه ارتباط جمعی و فردی حاصل می شود. برای ارتباط افراد جامعه انسانی خداوند متعال وسیله ای به نام کالم ويا گفتار را به انسان عطا نموده است. خود اين کلام در قرآن کريم به چند دسته تقسیم می شود:
1-کالم نیكو: وَ قُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنا با مردم به نیكويی سخن بگويید. اين نوع کالم برای عموم است اعم از مسلمان وکافر و غیره.
2-کالم نرم: فَقُوال لَهُ قَوْلًا لَیِّنا )طه/44)با او به نرمی سخن بگويید. اين قول در مقابل دشمنی است که تو مامور هدايت آنی.
3-قول معروف: إال أَنْ تَقُولُوا قَوْلًامَعْرُوفا(بقره/235)اينكه سنجیده سخن بگويید. اين نوع سخن در محكمه هاست.وَقُولُوا لَهُمْ قَوْلًا(نساء/5 )مَعْرُوفا با آنان سنجیده سخن بگويید. اين نوع سخن در مقابل سفیهان و نادان است. وَ قُولُوا لَهُمْ
َوْلًا مَعْرُوفا(نساء/8)اين قول در مقابل ايتام و مساکین است. وَ قُلْنَ قَوْلًا مَعْرُوفاً(احزاب/32 )در برابر نامحرمان سخن
سنجیده گويید.
4-سخن عقل پسند: وَ لْیَقُولُوا قَوْالً سَدِيدا )نساء/9)و گفتار آنها گفتار شرع و عقل پسند باشد. اين نوع سخن برای
کسانی است که فرزندانی دارند که بعد از آنها خوف فقر آنان است. وَ قُولُوا قَوْالً سَدِيداً(احزاب/70)بگوئید قول محكم با
مغز.
5-قول موثر: وَ قُلْ لَهُمْ فِی أَنْفُسِهِمْ قَوْلًا بَلِیغا(نساء/63 )با آنان در خلوت تاثیر گذار سخن بگو. زيرا در خلوت اثر قول بیشتراست تا در بین مردم.
6-سخن کريمانه: وَ قُلْ لَهُما قَوْلًاکَرِيما(اسراء/23 )در مقابل پدر و مادرکريمانه سخن بگو.
7-سخن آسان: فَقُلْ لَهُمْ قَوْالً مَیْسُورا(اسراء/28 )در مقابل والدين و اقارب و مساکین که مالی برای بخشش نداری باآنان سخن آسان بگو.
8-نیكو ترين قول: وَ مَنْ أَحْسَنُ قَوْالً مِمَّنْ دَعا إِلَى اللَّهِ وَ عَمِلَ صالِحاً...(فصلت33)وکیست نیكوتر از حیث گفتار ازکسى که دعوت کند بندگان را بسوى خداوند متعال و عمل کند به اعمال صالح....
9-قول ثقیل و سنگین: إِنَّا سَنُلْقِی عَلَیْكَ قَوْلًا ثَقِیلًا)مزمل/5 )همانا ما به زودی بر تو قول سنگینی را القاء می کنیم.منظور قرآن کريم است که عمق معنا و مراد از آن را فقط به اراده الهی کسانی می فهمند که مخاطب قرآن باشند.اين موارد اقسام قول در قرآن کريم است. اما آنچه در موضوع مورد بحث است نحوه گفتار با مردم است. سپس در موارد
خاص نحوه سخن هم خاص خواهدبود.بهترين نوع سخن دعوت به سوی خداست. که در سوره مبارکه فصلت بیان داشته است. وَ مَنْ أَحْسَنُ قَوْالً مِمَّنْ دَعا إِلَى اللَّهِ وَ عَمِلَ صالِحاً وَ قالَ إِنَّنِی مِنَ الْمُسْلِمِین
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی
☀️ اردوی اقلید چشمه رسول الله
🗓 مرداد ۱۴۰۲
☀️ مدرسه یاس نبی دوره تابستانه
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
@yasnabi_school
#آباده
#مدارس_حفظ_محور
#دخترانه_یاس_نبی
#پسرانه_رضوی