همنشینی با خدا.mp3
3.87M
«چطور با خدا صمیمی تر بشیم؟»
#استاد_عالے
♥⃟☆҉‿➹⁀🍃☆҉‿➹⁀☆🍃
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
ادامه ی برنامه ی روزانه ی ختم
صحیفه سجادیه
#دعا_بیستم_21
دعای سیدالساجدین (ع ) در مکارم اخلاق:
🔸خداوندا! درود بر محمد و آل او فرست، و به لطف خود آسیب حوادث را از من دور دار و به نعمت خود مرا پرورش ده، و به كرم خود حال مرا به نيك آور و به چاره سازى خود علاج درد من فرما و مرا در سايه خود پناه ده و خلعت خشنودى بپوشان، و چون كارها به هم در آميزد مرا به آن كه بهتر است راه نماى و چون اعمال به چند گونه پيش آيد، به آن كه بى عيب تر است بر گمار و چون مذهب گوناگون بر خلاف يكديگر برخيزند مرا به آن كه پسنديده تر است هدايت فرما🔸
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ ادْرَأْ عَنِّى بِلُطْفِكَ، وَ اغْذُنِى بِنِعْمَتِكَ، وَ أَصْلِحْنِى بِكَرَمِكَ، وَ دَاوِنِى بِصُنْعِكَ، وَ أَظِلَّنِى فِى ذَرَاكَ، وَ جَلِّلْنِى رِضَاكَ، وَ وَفِّقْنِى إِذَا اشْتَكَلَتْ عَلَيَّ الْأُمُورُ لِأَهْدَاهَا، وَ إِذَا تَشَابَهَتِ الْأَعْمَالُ لِأَزْكَاهَا، وَ إِذَا تَنَاقَضَتِ الْمِلَلُ لِأَرْضَاهَا🔹
#بیستم
#مکارم_اخلاق
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
📣 ورزش کردن خوب است اما نه همیشه!
▫️حتما مطالعه شود 👆
📚تالیف : استاد محمدرضا صدفیان
#شجره_طیبه
#طب_اسلامی
➡️ با انتشار این مطلب در گروه هایتان احیاگر سلامت بر پایه طب اسلامی باشید 🌹
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
16.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐💐💐
📽 ببینید| شب و روز مبعث، قله ماه رجب و از شبهای قدر است.
استاد فیاضبخش
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
🚩 خلاصه مطلب| شب و روز مبعث ؛ قله ماه رجب و از شبهای قدر
▫️شب ۲۷ رجب از لیالی قدر است.
▫️نکته بسیار جالب و عجیب درباره شب و روز مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، آنست که این شب و روز تعلق ویژه به امیرالمومنین علی(ع) دارد.
▫️عجیبتر آنکه اهل معنا مانند مرحوم میرزا جوادآقا ملکی تبریزی در المراقبات و جناب سید در اقبال الاعمال و شیخ عباس در مفاتیح میفرمایند که توصیه شده در این شب به حرم حضرت امیر(ع) مشرف شوید و شفای بیماران خود را از مولا بگیرید.
▫️شب مبعث؛ شب تجلی اعظم!
با تأمل در ادعیه وارده در شب مبعث، میتوان به گوشهای از عظمت این شب پی برد.
▫️ جناب شیخ عباس قمی در مفاتیح ذیل اعمال این شب این دعا را آورده که:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِالتَّجَلِّي الْأَعْظَمِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ وَ الْمُرْسَلِ الْمُكَرَّمِ...»
ملاحظه میکنید که صحبت از «تجلی اعظم» است؛ که خدایا من تو را به تجلی اعظم این شب قسم میدهم. اما این معنا صرفا اشارهوار و در هالهای از ابهام در دعا ذکر شده.
▫️برای فهم معنای تجلی اعظم به فراز دیگری از دعا مراجعه میکنیم که میفرماید:
«اللَّهُمَّ وَ هَذَا رَجَبٌ الْمُكَرَّمُ الَّذِي أَكْرَمْتَنَا بِهِ أَوَّلُ أَشْهُرِ الْحُرُمِ أَكْرَمْتَنَا بِهِ مِنْ بَيْنِ الْأُمَمِ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا ذَا الْجُودِ وَ الْكَرَمِ فَأَسْأَلُكَ بِهِ وَ بِاسْمِكَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَجَلِّ الْأَكْرَمِ...»
▫️ گفتیم که رجب ماه حضرت امیر(ع) از یک سو و ماه خداوند از سوی دیگر است. هم در براهین عقلی اثبات شده و هم در روایات اهل بیت(ع) آمده که جلوه انسیِ حقیقت توحید، کلمه ولایت است و کسی که میخواهد به توحید وارد شود، باید مراتب ولایت را طی کند.
▫️به تعبیر مرحوم استاد سعادتپرور(ره)، اینکه لفظ «اعظم» در دعا سه بار تکرار شده، تبیین معنای تجلی اعظم است و این شب، عرصه تجلی تام و تما پروردگار است.
▫️آن تجلی که باید در شب قدر برای ما اتفاق بیفتد، در این شب برای رسول اکرم(ص) و ائمه هدی(ع) و اولیای الهی اتفاق افتاد که همانا ظهور اسم اعظم است.
▫️ کسی جز صاحب ولایت، لیاقت درک آن اسم را به طور تام ندارد؛ چرا که در فراز بعد میفرماید: «الَّذِي خَلَقْتَهُ فَاسْتَقَرَّ فِي ظِلِّكَ فَلا يَخْرُجُ مِنْكَ إِلَى غَيْرِكَ...» یعنی جایگاه اسم اعظم در ظل عرش است و مراتب مادون تحمل پذیرش آن را ندارد.
▫️ اگر ما تحمل و ظرفیت درک این اسم اعظم را نداریم، بیایید لااقل به گونهای عمل کنیم که همچون آن پیرزن خود را در صف خریداران یوسف(ع) جا بزنیم...
🔻توصیههای عملی برای شب و روز مبعث:
1️⃣ اگر میتوانید روز مبعث را روزه بگیرید. در روایات است که روزه آن معادل هفتاد سال است و مبعث یکی از ۴ روز ممتاز سال برای روزه است.
2️⃣ شب مبعث را بسیار غنیمت بشمارید که این شب، مقدمه شب قدر بعدی یعنی شب نیمه شعبان است. برای درک آن شب، باید از شب مبعث شروع کرد.
3️⃣ این شب، هنگام تضرع به درگاه اهل بیت(ع) است و چه بهتر که با تحفهای به پیشگاه ائمه(ع) برسیم. لذا بنده توصیه میکنم که با هدیهای از جانب حضرت صدیقه طاهره(س) به محضر حضرت امیرالمومنین(ع) توسل کنیم:
به این صورت که ۴ رکعت نماز حضرت امیرالمومنین(ع) را که ایشان علاقه خاصی به این نماز دارند به نیابت از حضرت صدیقه طاهره به جای ۴ رکعت از نماز شبمان بخوانیم و به جناب حضرت امیر(ع) و یا حضرت رسول(ص) و یا هر دوی این بزرگواران هدیه کنیم و عرضه بداریم که اگر من قابلیت و ظرف این هدیه را دارم، شما به بنده عنایتی بفرمایید.
اين نماز چهار ركعت است: در هر ركعت يك بار سوره «حمد» و پنجاه بار «قل هو اللّه احد» و بعد از نماز تسبیحات خاص ایشان را که در مفاتیح است ذکر کنید.
4️⃣ این شب، شب شفای از بیماریهاست و مرحوم شیخ عباس در مفاتیج روایات عجیبی از عنایات امیرالمؤمنین(ع) ذکر نموده. لذا تعجب نکنید اگر حضرت در این شب عنایت ویژهای نیز بر ما بکنند.
بیایید ما هم به سنت حضرات ائمه(ع) گله عاشقانه به درگاه حضرت امیر(ع) داشته باشیم که شما در این شب، بیماران بسیاری را شفا میدهید، پس عنایت بفرمایید و قلب بیمار ما را نیز شفا دهید.
5️⃣ در این شبها دعا برای یکدیگر را فراموش نکنید که دعا در حق دیگران، ابتداءا در حق خود داعی اجابت میگردد و در سیره حضرت صدیقه طاهره(ع) است که از شب تا صبح فقط برای دیگران دعا میفرمودند.
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬ا گه فرمانده هنوز یار میخوای...
🌟 قطعه ای از سرود جدید #فرمانده_مهدی
#امام_زمان
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
✅ مفهوم حقیقی معبود
🔖 کدام خدا حقیقتا خداست؟!
🔖 آیا اعتقاد به خدایی که حتی اگر جنایت کنی، قتل عام و کشتار جمعی انجام دهی، باز هم او سر جای خود باقیست و برایت خدایی میکند و از آن طرف اعتقاداتت نیز بدون تغییر، در جای خود باقی میماند، درست است؟
✍🏻 خدای واقعی، این خداست یا خدایی که حتی وقتی چند لقمه اضافهتر خوردی، یا چند کلمه بیشتر صحبت کردی احساس میکنی دیگر او را نداری!
🔰 با دقت در مفهوم توحید،
خدایی را مییابیم کهبا کوچکترین ظلم و کمترین انحراف، آدمی احساس میکند دیگر آن خدا را ندارد و از دایره حقیقت او بیرون زده است. ✍🏻 برای رسیدن به این خدای حقیقی، باید به دامان #توحید چنگ زد و از هر چه توحید را پس میزند فرار کرد. اگرچه آن چیز، چند لقمه اضافه و چند کلمه غیر ضروری باشد و یا قتل و خونریزی! 📌 برگرفته از جلسات «تعالیم اسلام»
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از ملکوت اعمال مصطفی امینی خواه
4_5823285361937222143.mp3
22M
🔊 #فضل_القرآن
📚 #اصول_کافی
📣 #جلسه_بیستم
♥⃟☆҉‿➹⁀🍃☆҉‿➹⁀☆🍃
✨ معارفی که اهل بیت به فرزندانشون تعلیم میدادند
✨ به فرزندان مان چه سوره هایی بیاموزیم؟
✨ برکات انس دائم با قرآن
✨ اثر ساعات در قرآن خواندن
✨ تفاوت صلاة و صلوات چیست؟
✨ صلاة به چه معناست؟
✨ ارتباط زکات و آداب زیارت در قرآن
✨ بهترین حرز چیست؟
✨ تفاوت های ملائک
✨ وظایف ملائکه مقرب
✨ نفخ روح به چه صورت بوده؟
✨ ماجرا نزول جناب اسرافیل به پیامبر
✨ قبض روح انسان چگونه است؟
✨ آثار هدیه ختم قرآن به هر معصوم
✨ جهاد ژنتیکی
⏰ مدت زمان ۳۶:۳۵
انتشار این سلسله مباحث ؛ باقیات الصالحات است برای شما🌸🌱
🌤اللّٰهُمَــ ؏َجِـلْ لِوَلیــِـــڪَ الـْفَرَّجْ 🌤
╰⊱♥⊱╮ღ꧁🌸꧂ღ╭⊱♥≺
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید مبعث مبـــــــــارک😍❤️
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید مبعث مبـــــــارک 🌹❤️😍
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ زیبای عید مبعث ۱۴۰۲
🌹🌹🌹❤️🌹🌹🌹
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از 🌺 حالِ خوب 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاه حرام و خانواده
#نگاه_حرام
#علم
جهت سلامتی و تعجیل
در ظهور امام زمان(عج) صلوات
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
🌼 ای نعمت باطنی عالم مهدی
🌼 وی نور دل نبی خاتم مهدی
🌼 تکمیل نموده رب به تو نعمتها
🌼 ای نعمت جاری دمادم مهدی
🌷 سلام و صلوات بر حضرت محمد مصطفی (ص) و خاندان مطهرش
🌷 سلام بر یگانه حجت زمان
🌷 سلام بر منتظران مهدی فاطمه
🌺 عید مبعث پیامبر نور و رحمت، اشرف الاوصیاء، رحمةللعالمین، سید المرسلین، شمس الضحی حضرت «محمّدمصطفی» صلی الله علیه و آله و سلم را محضر امام عصر ارواحنا فداه و شما منتظران گرامی تبریک عرض می نماییم.
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
🔴 قابل توجه افرادی که موفق به روزه گرفتن روز مبعث نشدند :
🔵 در روایت آمده است صد بار گفتن این ذکر ، در ایام ماه رجب ثواب روزه گرفتن در ماه رجب را دارد:
🌕 سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ
📚 مفاتیح الجنان / اعمال ماه رجب
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
1_1501603140_۱۷۳.mp3
1.08M
🔴 بشنوید پاسخ امام زمان (عج) به این سوال را
🔵 عیدی عید مبعث
⭕️پاسخ: #ابراهیم_افشاری
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
🟢 اعمال روز بیست و هفتم رجب روز مبعث
🔹غسل کردن
🔹روزه گرفتن
🔹روزه گرفتن در روز عید مبعث بسیار پر فضلیت است.
🔹صلوات فرستادن
فرستادن صلوات در این روز بسیار پرفضیلت است.
🔹زیارت امیرالمومنین (ع)
🔹زیارت پیامبر (ص)
از پرفضیلت ترین اعمال در روز مبعث زیارت حضرت رسول و امیرالمؤمنین است.
🔹دعای روز ۲۷ رجب
در اقبال و در بعض نسخ مصباح است که مستحب است در این روز این دعا را بخوانند(به مفاتیح الجنان مراجعه شود)
🔴 نماز مبعث
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: که از ریان بن الصّلت روایت شده: حضرت جواد علیهالسلام زمانی که در بغداد بود روز نیمه و روز بیستوهفتم رجب را روزه گرفت و همه خدمتکاران آن حضرت نیز روزه گرفتند و به ما فرمان داد دوازده رکعت نماز بجا آوریم به این صورت که:
در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و «سوره [توحید]» خوانده
و پس از پایان نماز،
هر کدام از سورههای «حمد» و «توحید» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» را «چهار مرتبه» بخواند،
آنگاه «چهار مرتبه» بگوید:
لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ، وَاللّٰهُ أَکْبَرُ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ، وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ؛
و «چهار مرتبه»:
اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّی لَاأُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً.
و «چهار مرتبه»:
لَاأُشْرِکُ بِرَبِّی أَحَداً.
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
🔴🔵 هدف مشترک بعثت و ظهور
🌕 پيامبر اعظم(ص) درباره هدف از بعثت خود فرمودند:
إنَّما بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَكارِمَ الأخلَاقِ؛ من فقط براى كامل كردن ارزشهاى اخلاقى به پيامبرى برانگيخته شده ام.(۱)
🔹 امام باقر(ع) درباره اهداف ظهور امام مهدی(ع) فرمودند:
🔺 إِذَا قَامَ قَائِمُنَا وَضَعَ يَدَهُ عَلَى رُءُوسِ الْعِبَادِ فَجَمَعَ بِهِ عُقُولَهُمْ وَ أَكْمَلَ بِهِ أَخْلَاقَهُم؛ هرگاه قائم قيام نمود، دست خود را روى سر مردم مى گذارد و به این وسيله عقلهاى آنان جمع و اخلاقشان كامل میگردد.(۲)
🔹 اصلى ترين وظيفه پیامبر و امام، پیراستن انسان از بيماریهاى اخلاقى و آراستن به زیباییهای اخلاقی است؛ زيرا تا سرزمین وجود از زشتیها پاک و به زیباییها مزیّن نشود؛ آماده کاشت بذر ایمان نمیشود و در نتیجه میوه اطاعت از فرمان خدا، پیامبر و امام برداشت نمیگردد.
📚(۱) بحارالانوار، ج ۶۷، ص ۳۷۲
(۲) بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۳۶
🌕 آری محمدی دیگر در راه است...
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
❇️ رسول الله صلی الله علیه و آله:
✨بر شما باد کرفس، چرا که اگر بنا بود تنها یک چیز عقل را افزون کند، آن، همین بود.
📖 منبع: طب النبي، ص۱۱
❇️ قال رسول الله صلی الله علیه و آله لِلاِمامِ الحُسَیْنِ علیه السلام:
✨« یا بُنَىَّ کُلِ الکَرَفْسَ، فَاِنَّها بَقْلَةُ الاَنْبیاءِ مَغفولٌ عَنْها وَ هُوَ طَعامُ الخَضِرِ وَ اِلْیاسَ وَ الْکَرَفْسُ یَفْتَحُ السُّدَدَ وَ یُذَکِّى الْقَلْبَ وَ یَرِثُ الْحِفْظَ وَ یَطْرُدُ الْجُنونَ وَ الْجُذامَ وَ البَرَصَ وَ الْجُبْنَ. »
▫️ پیامبر صلى الله علیه وآله به امام حسین علیه السلام فرمودند : فرزندم: کرفس بخور، چرا که کرفس سبزى پیامبران است، از آن غفلت شده، خوراک خضر و الیاس علیهماالسلام است. کرفس گرفتگى رگها را باز مىکند، دل را طراوت میبخشد، حافظه را زیاد مىکند و دیوانگى، جذام، پیسى و ترس را دور مىکند.
📖 منبع : الفردوس، ج۵، ص۳۷۰، ح۸۴۶۸
#شجره_طیبه
#طب_اسلامی
➡️ با انتشار این مطلب در گروه هایتان احیاگر سلامت بر پایه طب اسلامی باشید 🌹
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
صحیفه سجادیه
#دعا_بیستم_22
دعای سیدالساجدین (ع ) در مکارم اخلاق:
🔸خداوندا! درود بر محمد و خاندان او فرست، و برسرم تاج بی نیازی بگذار و مرا نیکویی در کارها و سرپرستی امور عنایت کن و هدایت صادقانه ببخش.و مرا به فراخى عيش مبتلا كن اما از آسايش برخوردار دار و عيش مرا سخت مگردان و دعاى مرا رد مكن كه من براى تو مانندى نشناسم و همتايى در خدايى ندانم🔸
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ تَوِّجْنِى بِالْكِفَايَةِ، وَ سُمْنِى حُسْنَ الْوِلايَةِ، وَ هَبْ لِى صِدْقَ الْهِدَايَةِ، وَ لا تَفْتِنِّى بِالسَّعَةِ، وَ امْنِحْنِى حُسْنَ الدَّعَةِ، وَ لا تَجْعَلْ عَيْشِى كَدّا كَدّا، وَ لا تَرُدَّ دُعَائِى عَلَيَّ رَدّا، فَإِنِّى لا أَجْعَلُ لَكَ ضِدّا، وَ لا أَدْعُو مَعَكَ نِدّا🔹
#بیستم #مکارم_اخلاق
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۲۰ بهمن ۱۴۰۲
جمعهها از همهی روزها
باباییتر است...
جمعهها دلم
بهانه گیرتر میشود،
نرگسیتر،
بیتابتر...
جمعهها روز شماست...
روز بابای خوب من...
نمیآیید پدر؟...🏝
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
۲۰ بهمن ۱۴۰۲
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🔴 زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه
🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
#مهدویت
۲۰ بهمن ۱۴۰۲