677234849(1).mp3
3.03M
#مقام_معظم_رهبری🌹
🎼 چه بکنم اگه کسی نمیبینه...😭
👈درحوادثفتنهگونشناختعرصهواطرافقصهمهاجمومدافعو.....
دشواره...
👈نخبگانانچهرافهمیدید،ودرست
فهمیدیدبگید...
#بصیرت_افزایی
#این_عمار
#یاوران_سلیمانی
🖤🍃🖤🍃🖤🍃🖤🍃🖤🍃
@yavaran_soleymani
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊🌷#شهادت_یعنی⁉️ :
#به_یادشهید_هسته_ای🌹
#محسن_فخری_زاده🌹
#یاورانسلیمانی
شادیروحشصلوات🌹
🖤✨🖤✨🖤✨🖤✨🖤
@yavaran_soleymani
▪️مراسم ختم مجازی دانشمند هسته ای و صنعت دفاعی
برای قرائت صلوات، فاتحه، زیارت عاشورا برای شهید گرانمایه شهید محسن فخری زاده لینک ذیل را لمس کنید:
http://iporse.ir/66846
@yavaran_soleymani
یه نکته :☄
نمی دونم شما هم با این نظر موافقید یا نه؟ 🤔
این دو روز تلخ و مصیبت بار که غم از دست دادن نابغه ای چون شهید فخری زاده، اشک و آه هر کسی که ایران اسلامی را عزیز و مستقل می خواد، جاری کرده، نظرها و تحلیلهای زیادی رد و بدل شده.
👈به نظرم این توییت مهدی ترابی ملی پوش فوتبال به یه طرف همه اون نظرها (که به جای خود خوب و درسته) به یه طرف
عین فوتبالش دقیقا زده وسط هدف.
👈درود بر شرف و #بصیرت تو جوون
#ثامن
#یاورانسلیمانی
@yavaran_soleymani
👈سردار قاآنی: برای انتقام خون شهید همپیمان میشویم
👈فرمانده نيروی قدس سپاه: شهید فخریزاده که به حقّ، فخر مکتب اسلام در مبارزه با انحصارطلبان علمی نظام سلطه بود، با شهادت خود حامیان دروغین حقوق بشر، دمکراسی و آزادی را رسوا کرد.
👈دشمنان کوردل نشان دادند که آنچه مانع تحقق اهداف پلید آنها میشود رشد علمی،استقلال و خودکفایی کشور و ملتهای مسلمان و آزادیخواه است. با تمامی نیروهای مدافع میهن اسلامی در گرفتن انتقام خون این شهید عزیز و تمامی شهداء از تروریستهای کوردل و اربابانشان، همپیمان میشویم.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#یاورانسلیمانی
#انتقامسخت
@yavaran_soleymani
👌مهدی محمدی طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود با عنوان "عقل سرخ" نوشت:
👈۱- مسئله پاسخ دهی به ترور شهید فخری زاده فقط انتقام نیست. ما داغداریم اما هیجان زده نیستیم.
مسئه احیای توازن راهبردی، ایجاد بازدارندگی، ترسیم مجدد قواعد بازی و جابجایی خطوط قرمز است. روند راهبردی باید تغییر کند.
👈۲- خطرناک تر از عملیات ترور و خرابکاری، محاسباتی است که دشمن در ذهن دارد.
باید به این محاسبات حمله کرد.
دشمن باید درباره هزینه و فایده اقداماتش شروع به محاسبه مجدد کند. این با اقدامات عادی میسر نیست.
👈۱- خروج از ‘محاسبه پذیری’ مهم ترین گام راهبردی است که باید برداشته شود.
روند فعلی تنها زمانی متوقف و معکوس خواهد شد که سیستم امنیتی منطقه تغییر کند. امریکا و اسراییل درباره نقطه ای که اراده ایران بر این تغییر تعلق خواهد گرفت، دچار اشتباه برآورد شده اند و هزینه آن را خواهند داد.
👈۴- یکی از مضحک ترین استدلال هایی که در این روزها خواهید شنید این است که پاسخ دهی، افتادن در دام دشمن است. سوال این است: در دوسال گذشته که در دام ادعایی آقایان نیفتادیم، رفتار دشمن خشن تر شد یا آرام تر؛ تنش بیشتر شد یا کمتر؟ پاسخ، دام نیست، این تحلیل ها دام است.
👈۵-تیم ترامپ و صهیونیست ها در حال پر کردن دست دولت بعدی امریکا هستند چون بدنه امنیتی در امریکا جمهوری خواه و دموکرات ندارد.
دست از سر ایران بر نمی دارند مگر اینکه دستشان کوتاه شود.
تاثیر بر سیاست دولت بایدن فقط با تولید قدرت ممکن است نه با ایستادن و تماشا کردن.😔
#یاورانسلیمانی
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
@yavaran_soleymani
باسمه تعالی
ترور ناجوانمردانه یکی از نابغه های گمنام دانش هسته ای و دفاعی کشور ،دانشمند شهید دکتر محسن فخری زاده ،قلب همه دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقمندان پیشرفت و آبادانی ایران عزیز را به درد آورد.
افسوس که به خاطر خائنین و نامحرمان ،قهرمانان واقعی کشور ،مانند ایشان تا موعد شهادت برای جوانان و عموم مردم ناشناخته می مانند تا معلوم شود پیشکسوتان نخبه انقلابی با موی سپید اما عزمی جوانانه همچنان باعث عزت و شکوه کشور و در خط مقدم برطرف کردن نیازمندیهای گوناگون کشور تا پای تقدیم جان هستند، اینجانب شهادت مظلومانه این دانشمند برجسته و کم نظیر را به مقام معظم رهبری،خانواده محترم شهید،مردم ولایتمدار زادگاه ایشان ،شهر مهاباد اردستان و عموم مردم کشور تسلیت عرض می نمایم.
بی تردید آمران و عاملان صهیونیستی این جنایت به اهداف شومشان در متوقف کردن پیشرفتهای علمی کشور نخواهند رسید و مردم داغدار ، شاهد انتقام قطعی و عبرت آموز این جانیان ملعون خواهند بود. ان شاا...
سرهنگ پاسدار حسن فخرل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آران وبیدگل
#یاورانسلیمانی
@yavaran_soleymani