صفحه ۵۱۵ مصحف شریف
انتهای سوره مبارکه فتح
ابتدای سوره مبارکه حجرات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5792051522242086954.mp3
1.75M
🔸ترتیل صفحه 515 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام حجاز - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 48
سوره مبارکه الفتح
صفحه 515
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ ۖ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا ۖ سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ ۚ ذَٰلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ ۚ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنْجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ ۗ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا (29)
محمّد رسول خدا است و آنان که با اويند بر کافران سختگيراند و در ميان خودشان مهربان. آنان را مى بينى که در رکوع و سجده اند در حالى که فضل و رضاى خدا را طلب مى کنند، علامت آنان از اثر سجده در چهره هايشان [پيدا] است; اين است توصيف آنان در تورات، و توصيفشان در انجيل مانند کِشته اى است که جوانه هاى جنبى خود را از بُنِ ريشه برآورده و آن را تقويت کرده است تا محکم شده و بر ساقه هاى خود ايستاده اند [به گونه اى] که برزگران را به وجد مى آورد [خداوند مؤمنان را اين گونه نيرومند کرده است] تا سرانجام کافران را بهوسيله آنان به غيظ آورد. خدا کسانى از آنان را که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، وعده آمرزش و اجرى بزرگ داده است. (29)
سوره 49
سوره مبارکه الحجرات
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ وَرَسُولِهِ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (1)
اى کسانى که ايمان آورده ايد [در هيچ کارى] از خدا و رسول او پيش نيفتيد و از خداوند پروا داشته باشيد، همانا خدا شنوا و دانا است. (1)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَرْفَعُوا أَصْوَاتَكُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِيِّ وَلَا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ كَجَهْرِ بَعْضِكُمْ لِبَعْضٍ أَنْ تَحْبَطَ أَعْمَالُكُمْ وَأَنْتُمْ لَا تَشْعُرُونَ (2)
اى کسانى که ايمان آورده ايد [در گفتوگو با پيامبر] صداهايتان را از صداى پيامبر بلندتر نکنيد و [آن گاه که با وى سخن مى گوئيد و او ساکت است ]آن گونه که برخى از شما با بعضى ديگر بلند سخن مى گوييد با او بلند سخن مگوييد مبادا اعمالتان تباه شود و خبر نداشته باشيد. (2)
إِنَّ الَّذِينَ يَغُضُّونَ أَصْوَاتَهُمْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ امْتَحَنَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ لِلتَّقْوَىٰ ۚ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ عَظِيمٌ (3)
همانا کسانى که صداهايشان را نزد رسول خدا پايين مى آورند، اينانند که خدا قلب هايشان را براى [حصول] تقوا امتحان [و خالص] کرده است، براى آنها است آمرزش و پاداشى بزرگ (3)
إِنَّ الَّذِينَ يُنَادُونَكَ مِنْ وَرَاءِ الْحُجُرَاتِ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ (4)
به راستى آنان که تو را از پشت اتاق هايت به فرياد صدا مى زنند، بيشترشان عقل خود را به کار نمى گيرند. (4)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۱۵🌷
ادب در پیشگاه پیامبر و امامان:
در سال نهم هجرت، گروهی از طایفه ی بنی تمیم برای ملاقات با پیامبر به مدینه وارد شدند. هنگامی که به خانهی آن حضرت رسیدند، با بی ادبی فریاد کشیدند: ای محمّد، از خانه خارج شو و نزد ما بیا! همچنین در تاریخ آمده است که روزی دو تن از مسمانان در حضور پیامبر در مورد موضوعی اختلاف نظر پیدا کرده، بحث و جدل کردند و صدای خود را بالا بردند. این حوادث باعث شد که این آیات نازل شود و به مسلمانان یادآوری کند که با انسانی معمول روبهرو نیستند و حق ندارند با پیامبر خدا، مانند یک فرد عادّی مواجه شوند؛ بلکه باید در حضور او، ادب و احترام را کاملاً رعایت کنند و به آرامی سخن بگویند. این احترام و ادب، در محضر جانشینانِ راستین پیامبر یعنی امامان دوازده گانه نیز باید حفظ شود، و البته همان طور که در زمان حیات آنان، احترام به ایشان لازم است، پس از آن و در کنار حرمهای مقدّس آنان نیز واجب است؛ زیرا بر اساس روایات، آن انسان های والامقام، توجّه ویژه ای به زائرانِ حرم های خود دارند و سلام آنان را پاسخ می گویند و از وضعیتشان کاملاً آگاه¬اند. از این رو همان طور که در حضورشان باید ادب را رعایت کنیم، لازم است در کنار قبورشان نیز کاملاً مؤدّب و متواضع باشیم.
در آموزههای دینی می خوانیم که زیارت حرم های پیامبر و امامان، آداب خاصّی دارد که خوب است شخص زائر پیش از زیارت و در هنگام آن، آن ها را رعایت کند تا از پاداش بیشتری برخوردار شود. برخی از این آداب چنین است:
1ـ غسل زیارت؛ 2ـ داشتن وضـو؛ 3ـ ترک سخنان بیهوده در راه حرم و گفتن اذکاری مانند تسبیحات اربعه و صلوات؛ 4ـ خوشبو کردن خود؛ 5ـ پوشیدن لباس های پاکیزه و نو؛ 6ـ راه رفتن به آرامی و احترام، و سر به زیر بودن و نگاه نکردن به جهات مختلف در مسیر حرم؛ 7ـ خواندن اذن دخول(اجازه ی وارد شدن) پیش از ورود به حرم؛ 8ـ توجّه به مقام و عظمت و بزرگی صاحب حرم و کوچکی خود در برابر آن ها، و یادآوری اشتباهات خود و نافرمانی از پیامبر و امامان و آزردن آن ها و دوستان و شیعیان آنان، و طلب بخشش از خدا، و تصمیم برای جبران آینده (در حقیقت، مهم ترین ادب زیارت، این مورد است.)؛ 9ـ احترام به زائران دیگر و نیازردن آن ها با هجوم به سمت ضریح؛ 10ـ توجّه بیشتر به مراقبت چشم از نگاه به نامحرم و حفظ حجاب؛ 11ـ خواندن زیارت نامه هایی که در کتاب های معتبر آمده است؛ 12ـ خواندن قرآن و نماز زیارت، و اهدای ثواب آن به پیامبر یا امامی که به زیارت او رفته ایم.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاوت حیرت انگیز قاری نوجوان ایرانی در محفل قرآنی ۸۵ هزار نفری لاهور پاکستان
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
37.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معجون آموزشی صفحه سوم قرآن
1⃣ یک دنده بودن کفار😖
2⃣ اشاره به مقام حزین صبا
3⃣ توضیح حال منافقین دورو
4⃣ انسان های اسلام نما در انتخابات
(خدا شهید #رئیسی رو بیامرزه)
5⃣ توضیح علامت وقف صلی و ...
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺افرادی که یکبار هم نماز نمیخوانند ولی زندگیشون هرروزبهترازدیروزشان.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
بنای بعضیها طوری سست است که یک زلزله و تکان اخلاقی که میخورند پایین میریزند.
محکم نشدهاند. به آن بینش و بصیرت و شناخت نرسیدهاند.
در یک محیط گناهآلودی که قرار میگیرند، همرنگ آن محیط میشوند.
قافیه را میبازند.
🔸کسی که میخواهد در رکاب امام زمان ارواحنافداه باشد،
باید خیلی محکم باشد. مثل یک سد فولادی
«كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ». (صف/۴)
🔸«بُنْيَانٌ مَرْصُوص» را در برابر هجمههای اخلاقی، و «کالجبل الراسخ» را در برابر هجمههای عقیدتی میگویند.
محکم باشید!
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#ادبستان_نماز
نماز قدم گذاشتن بر بال فرشتگان است ، نماز جنگ با نفس است نماز انتظار عاشق است ،✿⊱
،نماز تسبیح خداوند بلند مرتبه است ، نماز آرامش بخش جان است نماز یعنی خشوع در برابر زیبایی مطلق ،✿⊱
#نمازاول_وقت
#روح_سالم_دربدن_سالم
سلام علیکم
تا گوشیو باز میکنم پیام های ببخشید 😢
اسهال استفراغ میبینم
باز موج اسهال استفراغ اومد عزیزان آب از شیر نخوریداب رو بجوشونین یک دونه خرما بندازین داخلش البته ۲۴ ساعت فقط خرما باید تو اب باشه
گلاب بریزید یک قاشق
آب رو آلوده میکنن که دارو های که باد کرده رو دستشون بفروشن
آب سیب مصرف کنین
حجامت ساکرال
معده رو روغن مالی کنین با روغن سیاهدانه خلاف جهت عقربه ساعت جهت بند اومدن اسهال ولی زیاد روی نکنین
سیاهدانه عسل رو هر ۸ ساعت بخوریدیک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری بارهنگ داخل یک لیوان عرق نعنا یا گلاب بجوشونین ۵ دقیقه و میل کنین روزی دو بار
سویق سنجد زیاد بخورید
و نترسید چیزی نیست سمه داره خارج میشه
ذکر استغفار زیاد بگین
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
صفحه ۵۱۶ مصحف شریف
سوره مبارکه حجرات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5794389685258160019.mp3
2.16M
🔸ترتیل صفحه ۵۱۶ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام کرد - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 49
سوره مبارکه الحجرات
صفحه 516
وَلَوْ أَنَّهُمْ صَبَرُوا حَتَّىٰ تَخْرُجَ إِلَيْهِمْ لَكَانَ خَيْرًا لَهُمْ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ (5)
و اگر آنان صبر مى کردند تا به سويشان بيرون آيى، براى آنها بهتر بود و خدا آمرزگار و رحيم است. (5)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ (6)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! اگر فاسقى خبرى مهمّ براى شما بياورد، درباره آن تحقيق کنيد که مبادا ندانسته به مردمى آسيب برسانيد آن گاه از آنچه کرده ايد پشيمان شويد. (6)
وَاعْلَمُوا أَنَّ فِيكُمْ رَسُولَ اللَّهِ ۚ لَوْ يُطِيعُكُمْ فِي كَثِيرٍ مِنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِي قُلُوبِكُمْ وَكَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْيَانَ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الرَّاشِدُونَ (7)
و بدانيد که رسول خدا در ميان شما است، اگر در بسيارى از امور از شما اطاعت کند به رنج مى افتيد; ولى خدا ايمان را محبوب شما ساخت و آن را در دل هايتان زينت داد و کفر و گناه و نافرمانى را در نظر شما ناپسند گردانيد، اينان همان راه يافتگانند. (7)
فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَنِعْمَةً ۚ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (8)
[اين] از روى فضل و نعمتى از جانب خداوند است و خدا دانا و حکيم است. (8)
وَإِنْ طَائِفَتَانِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ اقْتَتَلُوا فَأَصْلِحُوا بَيْنَهُمَا ۖ فَإِنْ بَغَتْ إِحْدَاهُمَا عَلَى الْأُخْرَىٰ فَقَاتِلُوا الَّتِي تَبْغِي حَتَّىٰ تَفِيءَ إِلَىٰ أَمْرِ اللَّهِ ۚ فَإِنْ فَاءَتْ فَأَصْلِحُوا بَيْنَهُمَا بِالْعَدْلِ وَأَقْسِطُوا ۖ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ (9)
و اگر دو طايفه از مؤمنان باهم به جنگ پرداختند ميان آن دو آشتى برقرار کنيد; پس اگر يکى از آن دو بر ديگرى ظلم کرد با آن گروهى که ظلم مى کند بجنگيد تا به فرمان خدا بازگردد، پس اگر بازگشت [و فرمان خدا را پذيرفت] ميان آن دو به عدالت اصلاح دهيد و ظلم را از ميان ببريد، همانا خداوند کسانى را که ظلم را از ميان مى برند دوست مى دارد. (9)
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ (10)
جز اين نيست که مؤمنان باهم برادرند پس ميان دو برادرتان آشتى برقرار کنيد و از خدا پروا داشته باشيد، باشد که مورد رحمت قرار گيريد. (10)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ (11)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! نبايد مردانى [از شما] مردان ديگر را مسخره کنند شايد آنان از اينان بهتر باشند و نبايد زنانى زنان ديگر را مسخره کنند شايد آنان از اينان بهتر باشند و از يکديگر [رويارو] عيب گوئى نکنيد و همديگر را با لقب هاى بد مخوانيد، چه نام بدى است [نام] فسق پس از تحقّق ايمان! و کسانى که [از اين گناهان] توبه نکنند اينانند که ظالم اند. (11)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۱۶🌷
رهبری و اطاعت:
ما انسان ها موجوداتی اجتماعی هستیم؛ یعنی خداوند ما را در میان سایر انسان ها قرار داده و ناچاریم با آنان ارتباط برقرار کنیم، داد و ستد کنیم، رفت و آمد داشته باشیم و در بسیاری از موارد در خوبی ها و بدی های یکدیگر شریک باشیم. در هر اجتماع کوچک یا بزرگ، برای این¬که روابط میان انسان ها سر و سامان پیدا کند و از هرج و مرج، اختلاف و نهایتاً جنگ و خونریزی جلوگیری شود، باید مردم آن جامعه از کسی پیروی کنند که از لحاظ علم و دانش و تدبیر، از دیگران برتر است. تجربه نشان داده که جوامعی که رهبران عادل، شجاع و مدبّر بر آنان حکومت کرده اند، به سعادت نزدیک تر بوده و امنیت و آسایش بیشتری در زندگی شان دیده شده است. از نظر قرآن، بهترین شخصی که انسان ها باید از او اطاعت کنند، پیامبر اکرم است . به فرمودهی قرآن، اطاعت از پیامبر، همان اطاعت از خداوند است ، و راه رسیدن به سعادت جاودان و رستگاری حقیقی، پیروی از خدا و رسول اوست . البته این اطاعت باید کامل باشد؛ نه بر اساس میل و خواسته ی افراد.
آیه ی مورد بحث(7 حجرات) به این نکته اشاره می کند که اگر انتظار داشته باشید که پیامبر در بسیاری از کارها از شما اطاعت کند، به رنج و مشقّت خواهید افتاد، و این به زیان شماست. پیامبر اکرم پس از استقرار در مدینه و گرایش مردم آنجا به اسلام و تبعیت از ایشان، در اولین اقدام مهم خود، حکومت اسلامی را تشکیل داد؛ چرا که در سایه ی حکومت اسلامی می توانست احکام و دستورهای الهی را کامل اجرا کند. پس از ایشان نیز اداره ی حکومت اسلامی و اجرای حدود الهی، به جانشینان برحق آن حضرت واگذار شد که البته به علت نبود پیروی و حمایت مردم، تنها برای مدّت اندکی در زمان امیرالمؤمنین، این حاکمیت در جامعه ی اسلامی محقق شد؛ امّا طبق وعده ی الهی، حکومت کامل صالحان بر این کرهی خاکی، در زمان آخرین پیشوای الهی تحقق خواهد یافت. در اینجا این سؤالات به ذهن می رسد که اکنون که پیامبر در میان ما حضور ندارد و آخرین پیشوای معصوممان نیز در غیبت به سر می برد، تشکیل حکومت اسلامی به عهده ی کیست، و حدود الهی چگونه اجرا می شود، و مسلمانان برای اجرای حدود و احکام الهی باید از چه کسی پیروی کنند. در پاسخ به این سؤالات باید گفت که طبق روایاتی که از پیشوایان دین به ما رسیده است، پس از پیامبر و امامان معصوم و در دوران غیبت امام زمان، فقهای اسلام، و در رأس آنان، «ولیّ فقیه»، عهده دار بیان و اجرای احکام و دستورهای الهی هستند. از این رو همان وظایف و اختیاراتی که پیامبر و امامان معصوم در تشکیل حکومت و اجرای احکام و حدود اسلام داشتند، ایشان نیز دارند و مسلمانان باید در تمام احکام و دستورهای دینی، چه فردی و چه اجتماعی، از ایشان پیروی کنند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌑 ختم مجرب جهت حاجت روایی در صبح جمعه
🔵 در کتاب عده الداعی از پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله سلم روایت شده شده است هر کس صبح جمعه بعد از نماز صبح و قبل از طلوع آفتاب ده بار سوره کافرون را بخواند و ۱۰۰ صلوات به این طریق بفرستد:
اَللَْهُمَّ صَلِّ عَليَ النَبيِّ الاُمي مُحَمَّدٍ وَ آلهِ وَسَلِّم
و بعد از آن حاجت خود را خداوند بخواهد هر مطلبی که داشته باشد بدون شک برآورده خواهد شد.( راوی حدیث گوید من تجربه کردم و به نتیجه رسیدم).
📚 کتاب هزار و یک ختم ص ۹۴ ختم ۱۵۲
🟢 خوشا به حال افرادی که این عمل را با حاجت تعجیل در امر فرج انجام میدهند.
واقعه نهایی.mp3
29.55M
هركس شب های جمعه
سوره واقعه
رابخواند
خداوند
اورادوست
ميدارد
و درمیان
مردم محـبوبش میدارد🌱
قاری:امیرحسینساجدی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
اگر بدنبال وسعت روزی هستین حتما خواندن سوره واقعه رو در برنامه روزانتون داشته باشید.
این سوره طبق فرمایش آقا امام جعفر صادق-علیهالسلام- مخصوص امیرالمومنین علی-علیهالسلام-هست.
برخی بزرگان گفتن اگه گیر و گرفتی دارین، سوره واقعه بخونید و هدیه کنید به حضرت زهرا-سلاماللهعلیها-، خانم همیشه نسبت به آنچه متعلق به مولا علی هست عشق میورزن و گره گشایی عجیبی انجام میدن. همچنین روایت شده که «هرکس سورهی واقعه را قبل از خواب بخواند، خداوند عزّوجلّ را ملاقات خواهد کرد و چهرهاش مانند ماه شب چهارده درخشان خواهد شد و هرکس مشتاق بهشت و توصیف آن میباشد، باید سورهی واقعه را بخواند.»
حالا فهمیدین چرا این سوره مخصوص آقاامیرالمومنینعلی-علیهالسلام- هست؟
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر خدا در دل های شما خیری سراغ داشته باشد،چیزی بهتر از آنچه از شما گرفته شده به شما می دهد....🌱🕊🌿
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
26.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3⃣ قسمت سوم دوره حفظ قرآن
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
33.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۶.
🎥 تکنیک های تلاوت قرآن
با لهجه عربی 💎
🔰 دو تکنیک کاربردی و مهم
در تلاوت فصیح قرآن ↘️
1⃣ تلفظ صحیح حرکات
2⃣ تلفظ صحیح حروف عربی
♨️ در این ویدیو بصورت خلاصه نحوه تلفظ صحیح ده حرف عربی آموزش داده شده است.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۵۱۶ مصحف شریف
سوره مبارکه حجرات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماز_شهدا؛ دعوت به نماز به سبک شهید بروجردی
💡سکانسی از فیلم #غریب که شیوه شهید بروجردی در دعوت دیگران به نماز و بیدار کردن آنها برای نماز صبح را به نمایش می گذارد.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab