🔴🔵 صلوات بر حضرت زهرا جهت حاجت روایی
🔹 یکی از صلوات های مجرب و موثر در گرفتن حاجت ها صلوات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است به این گونه که ۵۳۰ مرتبه بگوید :
🌕 أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي فاطِمَةَ وَأَبيها وَبَعْلِها وَبَنيها [وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فيها] بِعَدَدِ ما أَحاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
🔺 اين ختم در کتب قديمه دعا ذکر نشده و از زمان شيخ انصاري رحمه الله در ميان زبانها افتاده و معروف شده است.
اما از ۲ جهت این صلوات حائز اهمیت است:
1⃣ گرچه این صلوات در کتب قدیمه وجود ندارد و از مرحوم شيخ انصاري شنيده شده ولي به خاطر ارتباطي که آن بزرگوار با حضرت بقيّة اللَّه ارواحنا فداه داشته است به احتمال قوي اين دعا از حضرت صاحب الامر ارواحنا فداه صادر شده است.
2⃣ مقصود از «السرّ المُستودع فيها» حضرت حجّت عجّل اللَّه تعالي فرجه مي باشد.(رجوع کنيدبه الصحيفة المبارکة المهديّة )
📚 کتاب صحیفه مهدیه بخش ششم ص ۵۸۵
🔴 فضیلت و اهمیت غسل جمعه
🔵 پیامبر اکرم(ص) میفرمایند:
🌕 هر کس موفق شود چهل جمعه پشت سر هم غسل کند بدنش در قبر متلاشی نشده و نخواهد پوسید.
🔺 اهمیت غسل جمعه تا حدی است که برخی فقیهان در قرون گذشته آن را واجب دانستهاند.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
#نمازجمعه
#محور_وحدت
#همیشه_مردمی_همیشه_انقلابی
#احادیث_نماز_جمعه
🌹 امام صادق(ع) میفرمایند:
در روز جمعه بهشت برای کسی که به نماز جمعه بیاید، آراسته و مزین میشود و شما به اندازه پیشتازیتان به سوی نماز جمعه، به سوی بهشت پیش خواهید تاخت و همانا درهای آسمان برای بالا رفتن اعمال بندگان باز میشوند.
مداحی_آنلاین_چادرت_را_بتکان_پویانفر.mp3
6.15M
چادرت را بتکان
روزی ما را برسان
ای که روزی دو عالم
همه از چادر توست
#استودیویی🔊
#ایام_فاطمیه🏴
#محمدحسین_پویانفر 🎙
صفحه ۵۴۴ مصحف شریف
سوره مبارکه مجادله
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5897925983666701953.mp3
2.04M
🔸ترتیل صفحه 544 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 58
سوره مبارکه المجادلة
صفحه 544
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نَاجَيْتُمُ الرَّسُولَ فَقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيْ نَجْوَاكُمْ صَدَقَةً ۚ ذَٰلِكَ خَيْرٌ لَكُمْ وَأَطْهَرُ ۚ فَإِنْ لَمْ تَجِدُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (12)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! هر گاه بخواهيد با پيامبر نجوا کنيد پيش از نجواى خود صدقه اى تقديم داريد، اين براى شما بهتر است و بيشتر موجب طهارت [نفس شما ]مى شود; و اگر [چيزى] نيافتيد به يقين خداوند آمرزگار و رحيم است. (12)
أَأَشْفَقْتُمْ أَنْ تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيْ نَجْوَاكُمْ صَدَقَاتٍ ۚ فَإِذْ لَمْ تَفْعَلُوا وَتَابَ اللَّهُ عَلَيْكُمْ فَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ وَاللَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ (13)
آيا از اين که پيش از نجواى خود صدقاتى بدهيد ترسيديد؟ اکنون که [اين کار را] نکرديد و خدا شما را بخشيد، پس نماز را بر پا داريد و زکات را بپردازيد و از خدا و رسولش اطاعت کنيد; و خدا به هر چه مى کنيد آگاه است. (13)
۞ أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ تَوَلَّوْا قَوْمًا غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُمْ مِنْكُمْ وَلَا مِنْهُمْ وَيَحْلِفُونَ عَلَى الْكَذِبِ وَهُمْ يَعْلَمُونَ (14)
آيا توجّه نکرده اى به کسانى که قومى (يهود) را که خداوند بر آنان غضب کرده است به دوستى گرفته اند؟ آنان نه از شمايند و نه از ايشان، و به دروغ قسم مى خورند [که ما با شماييم] و خود مى دانند [که دروغ مى گويند]. (14)
أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا ۖ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (15)
خداوند براى آنان عذابى سخت آماده کرده است; به راستى چه بد است آنچه انجام مى دهند! (15)
اتَّخَذُوا أَيْمَانَهُمْ جُنَّةً فَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ (16)
قَسَم هاى خود را سپر قرار داده و [مردم را] از راه خدا باز داشته اند، پس براى آنان عذابى خوارکننده خواهد بود. (16)
لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا ۚ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (17)
نه اموالشان و نه اولادشان هرگز در مقابل [عذاب ]خدا هيچ کارى برايشان نخواهد ساخت; اينان اهل آتش اند که در آن جاودانه خواهند بود. (17)
يَوْمَ يَبْعَثُهُمُ اللَّهُ جَمِيعًا فَيَحْلِفُونَ لَهُ كَمَا يَحْلِفُونَ لَكُمْ ۖ وَيَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ عَلَىٰ شَيْءٍ ۚ أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ الْكَاذِبُونَ (18)
روزى که خدا آنان را همگى برمى انگيزد، پس براى او قَسَم[ دروغ ]مى خورند همان طور که براى شما قَسَم مى خورند و مى پندارند که آنها بر چيزى [صحيح ]استوارند; آگاه باشيد که آنان خود، دروغگويان اند. (18)
اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطَانُ فَأَنْسَاهُمْ ذِكْرَ اللَّهِ ۚ أُولَٰئِكَ حِزْبُ الشَّيْطَانِ ۚ أَلَا إِنَّ حِزْبَ الشَّيْطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ (19)
شيطان بر آنان مسلّط شده است، در نتيجه، ذکر خدا را از يادشان برده است; اينان حزب شيطان اند، آگاه باشيد که حزب شيطان همان زيانکاران اند. (19)
إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَٰئِكَ فِي الْأَذَلِّينَ (20)
به يقين کسانى که با خدا و رسولش دشمنى مى کنند، آنان در زمره ذليل ترين کسان خواهند بود. (20)
كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي ۚ إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ (21)
خداوند نوشته است که حتماً من و پيامبرانم غالب خواهيم شد، همانا خدا قوىّ و عزّتمند است. (21)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۴۴🌷
فضیلتی دیگر برای امیر مؤمنان علی علیهالسلام:
شاید افراد زیادی را دیده باشید که با حرارت و سوز، دوستی پیامبر و امامان را ادعا می کنند. البته تا زمانی که این ادّعا از زبان تجاوز نکند، نمی توان به راست یا دروغ بودن آن یقین پیدا کرد؛ امّا هنگامی که سخن از گذشتنِ از مال و جان به میان می آید، می توان به حقیقت آن ادّعا پی برد. امیر مؤمنان علی فرموده است: «در دگرگونی حالات روزگار، حقیقت انسان ها شناخته می شود.» از این رو خدا با قاطعیّت تمام بیان فرموده که همه ی ما را امتحان می کند و راست یا دروغ بودن ادعاهایمان را به ما نشان می دهد. او در آیات 2 و 3 سوره ی عنکبوت می فرماید: «آیا مردم گمان کردند همین که بگویند ایمان آوردیم، به حال خود رها می شوند و آزمایش نخواهند شد؟ در حالی که ما پیشینیان آنان را آزمودیم [و این ها را نیز آزمایش می کنیم] و بی شک خدا راست گویان و دروغ گویان را مشخّص می کند.»
در زمان پیامبر نیز بسیاری از مردم ادّعا می کردند که به پیامبر علاقه و ارادت دارند، و برای اثبات ادعایشان، پیوسته نزد پیامبر می رفتند و خصوصی و نجواگونه با آن حضرت صحبت می کردند. گاهی هم این گونه صحبت ها زیاد می شد و وقت گرانبهای آن حضرت را می گرفت؛ ولی پیامبر که بسیار مؤدّب بود، با احترام، به سخنان آنان گوش می کرد؛ هرچند شاید در باطن به این کار علاقه ای نداشت. خداوند برای آشکار کردن حقیقت ادّعای چنین افرادی، آزمون موقّت و تعیین کننده ای در میان مسلمانان اجرا کرد. او در آیه ی 12 به همه ی مسلمانان دستور داد که هر کس میخواهد با پیامبر خصوصی صحبت کند، باید پیش از آن، قدری صدقه بدهد؛ البته افراد فقیر و بی پول از این دستور معاف بودند. این دستور باعث شد که ادّعای بسیاری از مسلمانان، توخالی از آب درآید؛ چراکه به نقل تاریخ، جز یک نفر، هیچ کس حاضر نشد چنین کاری کند، و همه از ترس بی پول شدن، صحبت کردنِ خصوصی با پیامبر را ترک کردند! آن یک مسلمان که سراسر وجودش را ایمان پر کرده بود و عشق به پیامبر با پوست و گوشت و خونش آمیخته بود، علی بن ابی طالب بود که به این دستور عمل کرد و در مدّت ده روزی که این فرمان پابرجا بود، ده بار با پیامبر خصوصی صحبت کرد. در حدیثی از خود آن حضرت می خوانیم: «آیه ای در قرآن است که هیچ کس قبل از من و بعد از من به آن عمل نکرده و نخواهد کرد. من یک دینار داشتم؛ آن را به ده درهم تبدیل کردم، و هر زمان می خواستم با پیامبر نجوا کنم، درهمی را صدقه می دادم.» پس از گذشت ده روز و مشخّص شدن حقیقت ادّعای افراد، این دستور با نازل شدن آیه ی 13 برداشته و اصطلاحاً «نسخ» شد. در این هنگام، همگان آموختند که دینداری، به ادّعاهای بیهوده نیست و نیز نباید وقت گران بهای پیامبر را بیهوده گرفت. همچنین همگان با بهترین پیرو پیامبر بیشتر آشنا شدند .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🦋
امام صادق(ع) فرمودند:
هر كسی سوره صافات را در هر روز جمعه قرائت کند، از سوی شیطان و حاكمان ستمگر، آسیبی به مال و فرزندان و بدن او نمیرسد، و اگر در همان روز یا شب جمعه بمیرد خداوند او را شهید به شمار آورده، و در روز قیامت در شمار شهدا خواهد بود و در بهشت هم درجه با شهیدان است.
📕منبع: (ثواب الأعمال،شیخ صدوق، صفحه ۱۱۲)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
هدایت شده از 🌴 یاوران نماز 🌴
🔻بلغم چیست ؟🤔🤔🤔🤔
بلغم مایع سفید رنگی است که از غده لنفاوی ترشح میشه و اگر مقدارش در بدن زیاد بشه مشکلات زیادی تو بدن ایجاد میکنه از جمله:
تیروئیدکم کار؛یبوست؛کسلی و بیحالی ؛
میل به شیرینی جات؛اضافه وزن به ویژه بالاتنه ؛درد مفاصل و ...
برای اینکه بدونید بلغمی هستید یا خیر
فرم زیرو پرکنید تا کمتر از ۵ دقیقه مزاج شناسی بشین و مشاوره رایگان دریافت کنین
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔺ارتباط مستقیم با مشاورارشد و درمانگر طب سنتی
https://formafzar.com/form/oreal
https://formafzar.com/form/oreal
https://formafzar.com/form/oreal