🌼🌼 پناه بردن به آیةالکرسی
🥀 الإمام الجواد علیه السلام: اعیذُ نَفسی بِاللّهِ الَّذی «لا إِلهَ إِلَّا هُوَ الْحَی الْقَیومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لا نَوْمٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِی یشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ یعْلَمُ ما بَینَ أَیدِیهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ وَ لا یحِیطُونَ بِشَیءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِما شاءَ وَسِعَ کرْسِیهُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ لا یؤُدُهُ حِفْظُهُما وَ هُوَ الْعَلِی الْعَظِیمُ» (البقرة: آیه 255).
🥀 #امام_جواد علیه السلام: خویشتن را در پناه خدایى در مىآورم که: «معبودى جز او نیست. آن زنده پاینده که نه چرتش مى برد و نه خواب، او راى مى گیرد. آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است، از آن اوست. در نزد او، شفاعت، جز به اذن او که کند؟ آنچه راى که در پیش رو و در پشت سرشان است، مى داند. از دانشش به چیزى دست نمى یابند، جز آنچه خود بخواهد» .
📚 بحار الأنوار: ج 90 ص 155.
✅یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🔸 درخت احتیاج به باغبان دارد، اما نه فقط برای آب دادن و از بین بردن آفت، بلکه باید باشد تا شاخههای زیادی را بزند و اصلاح کند؛ همان شاخههایی که بیجهت نیروی حیاتی درخت را میگیرد.
🔹 آرزوهای باطل و بیثمر هم در وجود انسان مثل همان شاخهی زیادی است. آرزوهای بینظم و قاعده همانهایی است که در زبان دین «آمال و آرزوهای شیطانی» نامیده شده است. همانهایی که وقت و عمر آدم را تباه میکند، و نیروی خیال و فکر او را، وقت و فرصت او را بیهوده مصرف میکند.
🔻 اگر بشر بخواهد در امیدهای واقعی خود موفق باشد، و خودش را رشد بدهد باید آرزوهای کاذب و خیالات شیطانی را هَرَس کند، که آنها جز غرور و فریب چیزی نیست.
قرآن کریم میفرماید: يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ ۖ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلَّا غُرُورًا
💌 شیطان وعدهی پوچ به آنها میدهد و در دام آرزو گرفتارشان میکند؛ حال آنکه وعدههایش همه گولزننده است. (۱۲۰ نساء) *
#قرآن
#خیال_آرزو
#کنترل_فکر_خیال
------------------------------
* 📚 برگرفته از حکمتها و اندرزها، ج ۱، ص ۱۵۷-۱۵۶، شهید مطهری
🔶یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍#تفسیر سوره زخرف(۱۳)
پیام ها:
1- سنّت خداوند کامیاب کردن مؤمن و کافر و مهلت دادن به همه ی مردم است.
«مَتَّعْتُ هؤُلاءِ وَ آباءَهُمْ»
2- برای اتمام حجّت هم کتاب لازم است و هم رهبر. «جاءَهُمُ الْحَقُّ وَ رَسُولٌ مُبِینٌ»
3- قرآن دارای،سخن سراسر حقّ و حقیقت است. «جاءَهُمُ الْحَقُّ»
4- تبلیغ دین و رسالت باید روشن و رسا باشد. «رَسُولٌ مُبِینٌ»
5-تأثیر قرآن بر جان و دل کفّار به حدّی بود که آن را سحر و جادو می خواندند.
«هذا سِحْرٌ»
6- انسان ذاتاً توجیه گر است.کفّار تهمت سحر می زدند تا کفر خود را توجیه کنند. «هذا سِحْرٌ وَ إِنّا بِهِ کافِرُونَ»
7- بهانه گیران هر لحظه حرفی می زنند،یک بار می گویند:قرآن سحر است و یک بار می گویند:چرا قرآن به فلانی نازل نشد. هذا سِحْرٌ ... لَوْ لا نُزِّلَ
8-بزرگی،نزد عدّه ای از مردم داشتن مال و عنوان است. رَجُلٍ ... عَظِیمٍ
أَ هُمْ یَقْسِمُونَ رَحْمَتَ رَبِّکَ نَحْنُ قَسَمْنا بَیْنَهُمْ مَعِیشَتَهُمْ فِی الْحَیاهِ الدُّنْیا وَ رَفَعْنا بَعْضَهُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجاتٍ لِیَتَّخِذَ بَعْضُهُمْ بَعْضاً سُخْرِیًّا وَ رَحْمَتُ رَبِّکَ خَیْرٌ مِمّا یَجْمَعُونَ«32»
آیا آنان رحمت پروردگارت(در مورد تعیین پیامبر)را(میان خود)تقسیم می کنند در حالی که ما معیشت آنان را در زندگی دنیا میانشان تقسیم کرده ایم(تا چه رسد به اعطای مقام والای نبوّت)و درجات بعضی انسان ها را بر برخی دیگر برتری دادیم تا برخی از آنان برخی دیگر را به خدمت گیرند و رحمت پروردگار تو از آنچه آنان می اندوزند بهتر است.
نکته ها:
* برتری یافتن برخی انسان ها بر دیگران دو گونه است:
- یکی برتری در ساختار جسمی،فکری و استعدادهاست که این امر سبب احساس نیاز به یکدیگر و خدمت به همدیگر است و بدین وسیله جامعه تشکیل می شود.انسان در این برتری نقشی ندارد. «رَفَعْنا بَعْضَهُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجاتٍ»
- نوع دیگر،برتری است که خداوند بر اساس تلاش انسان عطا می کند،نظیر آیه: «یَرْفَعِ اللّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ» [4]که خداوند کسانی را که به سراغ علم و ایمان رفتند برتری می دهد.
* وقتی معیشت انسان ها در دست خداست،چگونه بعضی انتظار دارند مقام نبوّت با آنان باشد و آنها تصمیم بگیرند که وحی بر چه کسی نازل شود؟
* تفاوت هایی که میان مردم است باید سبب پیوستگی و تعاون و استخدام بعضی توسط بعضی باشد،نه سبب استثمار و فخر فروشی و تحقیر دیگران. «سُخْرِیًّا» یعنی گروهی از انسان ها گروه دیگر را به کار گیرد و آنها را استخدام کند.
📚تفسیر نور آقای قرائتی
✅یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍ آرامش بدون تاریخ مصرف است و همه و همیشه به آن نیاز دارند.
👈در قرآن دو آیه داریم:
یکی این که «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (رعد، 28) ذکر خدا آرام بخش است.
دیگری اینکه «إِذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ» (انفال، 2) یاد خدا دل را میلرزاند.
چطور میشود که هم دل آرام باشد و هم دل بلرزد؟
مثالی بزنم، بچه ای را شما در نظر بگیرید. این بچه در برابر دیگران به پشتوانه پدرش، وقتی دست در دست پدر دارد، آرام است و از چیزی نمیترسد. اما همین بچه وقتی خلافی میکند، از پدر و مادر میترسد و نگران میشود. پس میشود هم آرامش باشد و هم ترس و لرز.
🌸🍃🌸🍃 همین به ظاهر تضاد در آیه دیگری هم هست. آنجا که میگوید: دوزخ، آن قدر بزرگ است كه روز قيامت اگر از او سؤال كنند: آيا پر شدى؟ مىگويد: آيا باز هم هست؟ «هَلِ امْتَلَأْتِ وَ تَقُولُ هَلْ مِنْ مَزِيدٍ» (قاف، 30) ولى با همهى بزرگى دوزخ، خلافكار در آن، مكانِ تنگى دارد. «وَ إِذا أُلْقُوا مِنْها مَكاناً ضَيِّقاً» (فرقان، 13) در جهنّم در مكانى تنگ انداخته شوند.حال جهن تنگ است یا گشاد؟ مثل فرد جهنمی مانند وجود ميخ در ديوارى بزرگ كه هم بزرگى ديوار حقيقت دارد و هم تنگى مكان ميخ.
در حديثى از پيامبراكرم صلى الله عليه و آله آمده است: اهل دوزخ مثل ميخِ در ديوار، در فشارند.
📚 ( تفسير مجمعالبيان)
✅ یاوران قرآن 👇
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
امام على عليه السلام:
چه زود مى گذرد
ساعات روز و
روزهاى ماه و
ماه هاى سال و
سال هاى عمر!
ما أسرَعَ السّاعاتِ فِي اليَومِ، و أسرَعَ الأيّامَ فِي الشَّهرِ، و أسرَعَ الشُّهورَ فِي السَّنَةِ، و أسرَعَ السّنينَ (السَّنَةَ) فِي العُمرِ!
نهج البلاغه، از خطبه 188
🆔 یاوران قرآن @yavaranQoran
#اعجاز_قرآنی📖
#کانون_قرآن_وعترت_کوثر✨
🕋سوره انفال_۱۱
و این پیروزی جز از طرف خدا نبود آن هنگام که #خواب_سبکی که مایه #آرامش از ناحیه خدا بود شما رو فرا گرفت و گام ها را با آن استوار کرد
❌اعجاز آیه👇
🔹برخلاف تصور اکثر مردم که خواب روز را باعث اختلال در خواب شب میدانستند
❗️اما
✅سازمان جهانی خواب اعلام کرد:
#چرت_کوتاه ۲۰تا۳۰ دقیقه ای (از سوی محققان) توصیه شده👌 و از جمله فواید این نوع خواب کوتاه #افزایش_هوشیاری و عملکرد شماست🧑🏻💻 بدون انکه شما را بی حال و کسل کند😴 و یا در خواب شب اختلالی ایجاد کند.
📌چرت کوتاه در طول روز برای شما بسیار مفید است(خواب قیلوله)
✅یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍شاخصه های جذابیت درقرآن:
🌷1.توقع مالی نداشتن
اتبعو من لایسئلکم اجرا.....یس
🌷2.مهربانی ودلسوزی
فبما رحمه من الله لنت لهم...
🌷3.تواضع وفروتنی
واخفض جناحک للمومنین
🌷4.آراستگی ظاهری
وثیابک فطهر
🌷5.توسل
واتبعو الیه آلوسیله
✅یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷کلیپ کوتاه خانواده قرآنی اهل گلوگاه
#خانواده_قرآنی
#بیت_الزهرا_سلام_الله_علیها
🌺یاوران قرآن @yavaranQoran
✍#تفسیر سوره زخرف(۱۴)
پیام ها:
1- انسان باید قدر و جایگاه خود را بداند و پا را از گلیم خود درازتر نکند.
(انتخاب پیامبر در حوزه اراده الهی است،نه توقّع و انتظار مردم) «أَ هُمْ یَقْسِمُونَ رَحْمَتَ رَبِّکَ»
2- نبوّت،رحمت خاص الهی است. «رَحْمَهِ رَبِّکَ»
3- کسی از خداوند طلبی ندارد هر چه هست لطف و رحمت اوست. «رَحْمَهِ رَبِّکَ»
4- رزق فقط به دست خداست. «نَحْنُ قَسَمْنا بَیْنَهُمْ مَعِیشَتَهُمْ»
5-برتری های جسمی و فکری سبب غرورتان نگردد زیرا همه از خداست.
«نَحْنُ قَسَمْنا - رَفَعْنا»
6- اندیشه جامعه بی طبقه،خیالی بیش نیست.(خدای حکیم خود تفاوت هایی قرار داده تا مردم به یکدیگر احساس نیاز کنند و با کمک به یکدیگر در سایه اجتماع رشد کنند.) «رَفَعْنا بَعْضَهُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجاتٍ»
7- اجیر شدن و اجیر گرفتن و استخدام بعضی انسان ها توسط بعضی دیگر،امری مجاز و مشروع است. «لِیَتَّخِذَ بَعْضُهُمْ بَعْضاً سُخْرِیًّا»
8-جامعه ی پایدار و اقتصاد سالم،وابسته به تعاون و بهره گیری از توان نیروهای مختلف انسانی است. «لِیَتَّخِذَ بَعْضُهُمْ بَعْضاً سُخْرِیًّا»
9- رحمت،از شئون ربوبیّت است. «رَحْمَهِ رَبِّکَ»
10- وحی و رسالت را با مادیات مقایسه نکنیم. «رَحْمَتُ رَبِّکَ خَیْرٌ مِمّا یَجْمَعُونَ»
11- برتری های مادی،شما را از رحمت الهی غافل نکند. «وَ رَحْمَتُ رَبِّکَ خَیْرٌ مِمّا یَجْمَعُونَ»
وَ لَوْ لا أَنْ یَکُونَ النّاسُ أُمَّهً واحِدَهً لَجَعَلْنا لِمَنْ یَکْفُرُ بِالرَّحْمنِ لِبُیُوتِهِمْ سُقُفاً مِنْ فِضَّهٍ وَ مَعارِجَ عَلَیْها یَظْهَرُونَ«33»
و اگر نبود که مردم یکسره و یک دست(کافر)می شدند،برای خانه های کسانی که به خدای رحمن کفر می ورزند،سقف هایی از نقره قرار می دادیم و نیز نردبان هایی که بر آنها بالا روند.
نکته ها:
* زرق و برق دنیا به قدری بی ارزش است که خداوند در این آیه می فرماید:ما حاضریم دنیا را در حد وفور به کفّار بدهیم ولی چون عقل مردم در چشم آنهاست،اگر به کفّار بدهیم همه به سوی کفر گرایش پیدا می کنند.
* نه فقط همسان بودن همه ی انسان ها در مسائل اقتصادی و معیشتی مورد اراده ی خداوند نیست،بلکه در مسائل اعتقادی هم نباید امور به سمتی برود که حقّ انتخاب از افراد گرفته و گمان کنیم اگر همه ی مردم جهان یک فکر و یک عقیده شوند،به مطلوب رسیده ایم.
✅یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅✅✅انما الاعمال بالنیات
8 ساعت خواب می تواند مثل 8 ساعت نماز باشد و ساعتها نماز خواندن ممکن است "هیچ" باشد.
این هنر "نیت" است که یک کاری را ارزشمند کند یا بی ارزش. پای ریا اگر در میان باشد خیلی از عبادتها "هیچ" است.
نیت کسی اگر #خدمت به خلق خدا باشد محل کارش می شود مسجد و کارش می شود عبادت.
کسی هم ممکن است ساعتها در مسجد به خاطر شنیدن یک "احسنت" قرآن دست بگیرد و تکان تکان بخورد و بهره ای نبرد.
در ترازوی خدا خلوص نیت را اندازه می گیرند.
یک نمونه اش را از قرآن کریم بخوانیم. در مورد #انفاق است. مقایسه کرده است کسانی که برای رضای خدا انفاق می کنند با کسانی که برای تظاهر و ریا بخشش می کنند :
در مورد ریاکارها می فرماید:
البقره
264
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُبْطِلُوا صَدَقَاتِكُم بِالْمَنِّ وَالْأَذَىٰ كَالَّذِي يُنفِقُ مَالَهُ رِئَاءَ النَّاسِ وَلَا يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ فَمَثَلُهُ كَمَثَلِ صَفْوَانٍ عَلَيْهِ تُرَابٌ فَأَصَابَهُ وَابِلٌ فَتَرَكَهُ صَلْدًا لَّا يَقْدِرُونَ عَلَىٰ شَيْءٍ مِّمَّا كَسَبُوا وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺻﺪﻗﻪ ﻫﺎﻳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻨﺖ ﻭ ﺁﺯﺍﺭ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻜﻨﻴﺪ ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﻣﺎﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻳﺎ ﺑﻪ ﻣﺮﺩم ﺍﻧﻔﺎﻕ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ ، ﻛﻪ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﻨﮓ ﺳﺨﺖ ﻭ ﺧﺎﺭﺍﻳﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺁﻥ [ ﭘﻮﺷﺸﻲ ﻧﺎﺯﻙ ﺍﺯ ] ﺧﺎﻙ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺭﮔﺒﺎﺭﻱ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﺮﺳﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺳﻨﮓ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ [ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﺎﻙ ] ﻭﺍﮔﺬﺍﺭﺩ [ ﺻﺪﻗﻪ ﺭﻳﺎﻳﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻥ ﺧﺎﻙ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺭﻳﺎﻛﺎﺭﺍﻥ ] ﺑﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﻛﺴﺐ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ، ﺩﺳﺖ ﻧﻤﻰ ﻳﺎﺑﻨﺪ ﻭ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺩم ﻛﺎﻓﺮ ﺭﺍ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﺪ .
و در مورد آدمهای خوش نیت می فرماید:
البقره
265
وَمَثَلُ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَتَثْبِيتًا مِّنْ أَنفُسِهِمْ كَمَثَلِ جَنَّةٍ بِرَبْوَةٍ أَصَابَهَا وَابِلٌ فَآتَتْ أُكُلَهَا ضِعْفَيْنِ فَإِن لَّمْ يُصِبْهَا وَابِلٌ فَطَلٌّ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ
ﻭﻣﺜﻞ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻣﻮﺍﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻃﻠﺐ ﺧﺸﻨﻮﺩﻱ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺍﺳﺘﻮﺍﺭ ﻛﺮﺩﻥ ﻧﻔﻮﺳﺸﺎﻥ [ ﺑﺮ ﺣﻘﺎﻳﻖ ﺍﻳﻤﺎﻧﻲ ﻭ ﻓﻀﺎﻳﻞ ﺍﺧﻠﺎﻗﻲ ] ﺍﻧﻔﺎﻕ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﻮﺳﺘﺎﻧﻲ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺟﺎﻳﻲ ﺑﻠﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎﺭﺍﻧﻲ ﺗﻨﺪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﺮﺳﺪ ، ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻣﻴﻮﻩ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺩﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺑﺪﻫﺪ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺗﻨﺪﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻧﺮﺳﺪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﻠﺎﻳﻤﻰ ﻣﻰ ﺭﺳﺪ [ ﻭ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﺎﺩﺍﺑﻲ ﻭ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺩﺍﺩﻧﺶ ﻛﺎﻓﻲ ﺍﺳﺖ ] ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻴﺪ ، ﺑﻴﻨﺎﺳﺖ .
📚گر گوهــــر خالص نبود در دل تو
اعمال خــراب است و زیان حاصل تو
با صدق و صفا آی به میدان عمل
تا جنت و فـــــــــردو س شود منزل تو
#نیت
#صدقه
#قرآن
#تفسیر_قرآن_کریم
#قرآن_کتاب_زندگی
✅یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
base.apk
4.56M
چون و چراهای قرآنی
🕊 نرم افزار #اندروید 🕊
🍑یاوران قرآن @yavaranQoran
هنگامی که مورچه ای احساس خطر کرد به سایر مورچگان گفت: وارد لانه و خانه هایتان شوید. (سوره نمل/18)
آیا این نکته قرآنی برای ما عبرتی نیست که یاد بگیریم هنگام بلا و بیماری های واگیر در خانه بمانیم تا مبتلا به بیماری نشویم؟
🌳یاوران قرآن @yavaranQoran
✍آموزش بهترینها
👌خداوند تمام كارهاى خودش رو به نحو احسن انجام داده:
💯هر چیزی که آفريد به بهترين وجه آفريد.
🕋أحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ
🕋أحْسَنُ الْخالِقِينَ
🕋في أَحْسَنِ تَقْوِيم
✅ از ما هم خواسته که كارهامون رو به نحو احسن انجام بدیم.👌
👇👇👇
⚡️ از بهترين سخن پيروى كنيم.
🕋فيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ
⚡️ بهترين سخن را بگوييم.
🕋 يقُولُوا الَّتِي هِيَ أَحْسَنُ
⚡️ بدى رو با بهترين شيوه پاسخ بدیم.
🕋 ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ
⚡️ پاسخ احترام مردم رو بهتر بديم.
🕋 فحَيُّوا بِأَحْسَنَ مِنْها
⚡️ با مال يتيم به بهترين وجه برخورد كنيم و حواسمون بهش باشه.
🕋 لا تَقْرَبُوا مالَ الْيَتِيمِ إِلَّا بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ
⚡️ با مردم با بهترين شيوه جدال و گفتگو كنيم.
🕋 جادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ
✅☝️ این بهترینها رو تو زندگیهامون بیاریم تا بهترین عاقبت رو داشته باشیم.
و گرفتار عذاب نشیم
🕋و اتَّبِعُوا أَحْسَنَ ما أُنْزِلَ إِلَيْكُمْ مِنْ رَبِّكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَكُمُ الْعَذابُ بَغْتَةً وَ أَنْتُمْ لا تَشْعُرُونَ(زمر،آیه۵۵)
⚡️ و از بهترينِ آنچه از پروردگارتان به سوى شما نازل شده است پيروى كنيد، پيش از آن كه عذاب، ناگهانى و در حالى كه از آن بى خبريد به سراغ شما آيد.
✅یاوران http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd