🌺🍃🌹🍃
🍃🌹🍃
🌹🍃
🍃
غــافــل مــشــو از عــیــد غــدیــر و بــرڪــاتــ
امــروز خــدا گــشــوده اســت بــاب نــجــاتــ
جــبــریــل و مــلــائڪ همــه بــا امــر خــدا
ســر داده ز گــل دســتــه ے هســتــے صــلــواتــ
عــیــد ســعــیــد غــدیــر خــم مــبــارڪ بــاد
📣 به مناسبت عیدغدیر قرار هست امروز در کنار طرح مهربانی امربه معروف و نهی از منکر (چهارشنبه های زهرایی) ، اجرای سرود و پخش گل و شیرینی در خیابان صفائیه و میدان جانبازان صورت بگیرد.
لذا از همه بزرگواران آمر به معروف دعوت میشود امروز در ماموریت تذکر لسانی شرکت کنند.
یاعلی مدد
💐🍃💐🍃💐🍃💐🍃💐🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت دلتنگی..هم اکنون
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهارشنبه های و هدفهایش
چهارشنبه های زهرایی.آتش به اختیار
چهارشنبه های و هدفهایش
در کار فرهنگی اصیل با رویکرد تربیتی، تعیین اهداف در واقع به منزلة مشخص کردن جهتگیریهای مختلف تشکّل، در زمینههای مرتبط با رشد و پرورش انسانهاست.
با مشخص کردن اهداف کار فرهنگی در تشکّلها میتوان نقطه شروع فعالیتها را تعیین کرد، جهت حرکت گروه را ترسیم نمود و جریان رشد و تعالی افراد را تسریع کرد.
انتخاب اهداف عالی و متعالی در کار فرهنگی، بزرگترین عامل انگیزشی اعضای گروه، برای فعال بودن است و به عبارت دیگر با در نظر گرفتن هدف است که عضو تشکّل بصورت تکلیف محور و دغدغهمند مسئولیتش را در گروه انجام میدهد و نگاهش به امور از حالت احساسی صرف خارج میشود.
برخی از اهداف ارزشمند کار فرهنگی عبارتند از:
1) تربیت انسان مکتبی نمونه و یا همان انسان کامل که در واقع هدف اصلی آفرینش و خلقت انسانها نیز میباشد.
استاد مطهری در خصوص تعریف انسان کامل میگوید: «علی (ع) انسان کامل است، برای اینکه همه ارزشهای انسانی، «در حد اعلی» و «بطور کامل» در او رشد کرده است؛ یعنی هر سه شرط را داراست .
2) تبلیغ دین خدا و ترویج شعائر الله؛ که در حقیقت این امر رسالت اصلی یک انسان مسلمان، آگاه و مسئول میباشد و نشانه ای از تقوای قلوب به شمار میآید چنانچه در قرآن کریم میخوانیم:
« و من یعظم شعائرالله؛ فآنها من تقوی القلوب» یعنی آنها که شعائر دینی را بزرگ میدارند انسانهای با تقوایی هستند.
3) حفظ دستاوردهای نظام ؛ از قبیل قانون شدن حجاب در کشور پس از انقلاب اسلامی و برپایی گسترده نمازهای جمعه و جماعت.
4) زمینهسازی ظهور امام عصر(عج)در جامعه ؛ چنانچه در این زمینه شهید مطهری انتظار ظهور را به دو نوع انتظار ویرانگر و سازنده تقسیم میکند و در توضیح انتظار سازنده میگوید: «در روایات اسلامی سخن از گروه زبده است که به محض ظهور امام (عج) به آن حضرت ملحق میشوند بدیهی است که این گروه، ابتدا به ساکن خلق نمی¬شوند و بهقول معروف از پای بوتة هیزم سبز نخواهند شد» .
5) تداوم راه شهداء
6) تربیت فرزندان و اطرافیان خودمان ؛ در این باره باید توجه داشت که کودکان، نوجوانان و جوانان امروزی در واقع شهروندان آینده جامعه و همسایگان دوران میانسالی و پیری ما میباشند که تربیت آنها بمنزله ساختن جامعهای مطلوب برای آیندهگان خودمان به شمار میآید.
7) عمل به مسئولیت و تکلیف انسانی و اسلامی خویش که در اصل همان سوگندی ست که خداوند متعال از دانایان گرفته است و شاخصه اصلی انسانهای دردمند، متعهد و مسئول به شمار میآید. بهقول شاعر:
هر که او آگاهتر پر درد تر
هر که او پر دردتر رخ زردتر
پس بدان این اصل را ای اصل جو
هر که را در دست او بردست بو