فراخوان ثبت اطلاعات تبلیغی بانوان طلبه در فضای مجازی
به همت اداره کل تبلیغ حوزه های علمیه خواهران و در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان، فراخوان ثبت اطلاعات تبلیغی بانوان طلبه در فضای مجازی با هدف هماهنگی بهتر و کاربردی تر فعالیت تبلیغی بانوان طلبه و مبلغ برگزار میشود.
از علاقه مندان مشارکت در این فراخوان دعوت میشود جهت ثبت اطلاعات خود به نشانی http://poll.whc.ir/442929 مراجعه نمایند.
--------------------------------
🔷🔷🌹🔷🔷🌹🔷🔷
برگزاری چهارمین جلسه ستاد پذیرش سال تحصیلی 1400-1401 مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد👇👇
برگزاری اولین نشست شورای علمی پژوهشی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد در سال 1400 👇👇
📝 شهیدهای كه با قلم قیام كرد
🌷 شهید بنتالهدی صدر که بود؟
🌼 آمنه، در کاظمین متولد شد، فقط دو سالش بود که پدرش را از دست داد. بعد از آن او مانده بود و دو برادرش، محمدباقر دوازده ساله و سیداسماعیل. یازده ساله که شد به همراه برادرانی که میخواستند درس دین بخوانند راهی نجف شد. در آن شرایط، هنوز وضعیت به گونهای نبود که آمنه بتواند به راحتی در کلاس درس شرکت کند، همین شد که فقه، علم حدیث، اخلاق، تفسیر و سیره را از برادرش سیدمحمدباقر و چند استاد دیگر، در خانه فراگرفت و آنقدر جدیت و تلاش و پشتکار داشت که تا درجه اجتهاد پیش رفت.
🌸 آمنه بنت الهدی صدر، از آن زنهایی نبود که مرعوب شرایط سخت شود. هم درس میخواند و هم کار میکرد؛ کار فرهنگی!
☀️ در خانهاش کلاس و جلسه برای زنان میگذاشت و آنها را با امور دینی آشنا میکرد. برای دختران جوان عراقی با مفاهیم اسلامی و سبك زندگی اسلامی، داستان مینوشت و در مجلهی الاضواء چاپ میکرد. تمام دغدغهاش هم این بود که دختران و زنان مخاطبش را با امور دینی آشنا کرده و آنان را نسبت به الگوهای غربی، روشن کند.
🌱 کمکم که پیش رفت، به سرپرستی مدارس الزهراء رسید. مدرسه الزهرا به صندوق خیریه اسلامی وابسته بود و شعبههای مختلفی در بصره، دیوانیه، نجف، کاظمین، حله و بغداد، داشت. مدیریت این مدارس در بغداد بود. بنت الهدی، از معلمانی در این مدارس استفاده می کرد که به اسلام مقید بودند و شئونات آن را رعایت می کردند. برای آموزش بیشتر معلمان کلاس برگزار می کرد و سوالات دانشجویان را در وقتهای مناسب پاسخ میگفت.
🚫 اما زمانی که بخشنامه صادر شد که میبایست این مدارس حتما زیر نظر وزارت تعلیم و تربیت عراق فعالیت کنند، بنت الهدی دیگر دلش به این کار نبود و با وجود دعوت رسمی دولت برای همکاری، کناره گیری کرد.
📝 نوشتن، وسیله و ابزار بنتالهدی بود برای آگاهی زنان مسلمان. میتوانست از این طریق دایره مخاطبانش را افزایش دهد و زنان مسلمان همهی کشورها را به اندیشیدن وادار کند. او اولین زن شیعهای بود که برای دختران نوجوان داستان نوشت.
💥 روشن است که بنت الهدی با این روحیه و تفکر نمی توانست نسبت به مسائل سیاسی روز و اتفاقات آن بیتفاوت و منفعل باشد. او به همراهی برادرش محمدباقر صدر، کارهای زیادی انجام داد. وقتی هم که دولت عراق برادرش را بخاطر همین فعالیت های سیاسی دستگیر کرد، در نجف، به حرم حضرت علی(ع) رفت و سخنرانی کرد، نتیجهاش شد تظاهرات مردم نجف برای آزادی سیدمحمدباقر و گسترش تظاهرات تا بغداد، کاظمین، فهود، نعمانیه، حتی لبنان و بحرین و ایران ...
💔 دولت عراق وقتی با این وضعیت روبهرو شد بنتالهدی را دستگیر کرد و به زندان انداخت و به همراه برادرش او را به شهادت رساند. آمنه و محمدباقر صدر هر دو در ۲۴ جمادیالاول ۱۴۰۰ به دست رژیم بعث عراق به شهادت رسیدند.
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر
🌺نشست مبلغین ویژه ماه مبارک رمضان🌺
🔶این نشست با حضور استاد حوزه حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی عضو دفتر مقام معظم رهبری و کارشناس برنامه زمزمه احکام رادیو معارف و جمعی از طلاب و مبلغین طلاب حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها ) اردکان در حوزه علمیه امام صادق(علیه السلام) برگزار شد.
#پایگاه_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
#امور_فرهنگی_مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
مسایل بٰژوهشی حضرت آقا.pdf
1.5M
📕 موضوعات مهم پژوهشی کار نشده یا کمتر کار شده از منظر مقام معظم رهبری
👈 مسئولان پژوهش حوزه ها و دانشگاه ها به این فایل توجه کنند.
👈 طلاب و دانشجویان و جوانان عزیز می توانند از این فایل، هرقدر دوست دارند موضوع برای مقاله و پایان نامه انتخاب کنند
👌خیلی عالی حتما مطالعه بفرمایید
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر
حلزون های خانه به دوش- شهید آوینی.pdf
1.92M
📗 حلزون های خانه به دوش
✍ نویسنده: سید مرتضی آوینی
🔸 فایل pdf
📖 تعداد صفحات: ۸۵
#شهید_مرتضی_آوینی
#سالروز_شهادت_شهید_آوینی
#حلزون_های_خانه_به_دوش
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر
🖤🖤🖤🖤
#سپهبدعلی صیاد شیرازی (زاده ۲۳ خرداد ۱۳۲۳)سرلشکر نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده آن نیرو از ۶ مهر ۱۳۶۰ تا ۱۲ مرداد ۱۳۶۵ بود.
▪️▪️▪️▪️
این فرمانده مجاهد پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به مدت چند سال در بخشهای مختلف ارتش به ویژه در غرب کشور به پاسداری از کشور پرداخت و در سازماندهی و فعالیت نیروهای انقلابی در ارتش تلاشی گسترده داشت به همین دلیل چون وی سوابق بسیار زیادی در زمینه نظامی داشت به خاطر توان بالای سازماندهی اش مورد توجه امام(ره) و یاران انقلاب اسلامی قرار گرفت و در ۱۳۵۸ خورشیدی به عنوان فرمانده عملیات غرب کشور منصوب شد و عملیات های مختلفی علیه گروههای کمونیستی و ضدانقلاب در کردستان و شهرهای پاوه، مریوان و حتی سنندج که شروع به تجزیهطلبی کرده بودند، انجام داد.
▪️▪️▪️▪️
شهیدصیاد شیرازی در بامداد ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ به وسیله عوامل مسلح سازمان مجاهدین خلق در پوشش رفتگر، مقابل درب منزل مسکونیاش واقع در تهران و در برابر دیدگان فرزندش ترور شد. طبق گزارشی از خبرگزاری ایسنا، زهره قائمی، به عنوان مسئول عملیات ترور صیاد شیرازی معرفی شد.
در مراسمی با حضورمقام معظم رهبری و مقامات لشکری و کشوری و جمعی از دوستدارانش، علی صیاد شیرازی در قطعه ۲۹ بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر
*آیا میدانید روز تشیع جنازه ی شهید والا مقام صیاد شیرازی چه گذشت*
میگویند : روز تشیع جنازه صیادشیرازی مقـام معظـم رهبری آمده بودوصنحه ای که
بسیار زیباوگیرا بودخم شدن ایشان و بوسه زدن برتابوت شهیدبـود بعـدازآن خانواده شهید آمدند، اولین نفر مهدی صیاد شیرازی، فرزند شهیدبود که جلو آمد و دیدپیکر پدر روی زمین است وولایت هم بالای پیکر..اوولایت رابرگزید خود را روی پای آقا انداخت که اطرافیان بلندش کردند. وقتی مقام معظم رهبری از او پرسیدکه چرا اینکار راکردی؟او پاسخ داد:به خاطراینکه خون شهید صیاد توی رگهای شماست.صیادکسی بود که تا وقتی امام(ره) زنده بودند، قنوت نمازش اللهم احفظ امام الخمینی بودو بعد از امام نیز اللهم احفظ امام الخامنه ای شد از این پدر چنین پسری عجیب نیست. تا این جای کار را همه در تلویزیون دیدند، اما صحنهِ بسیار جالبی که بعد از این به وقوع پیوست را دوربین ها شکارنکردندوآن حضور بانوی صبر،همسر شهید بربالای تابوت شوهرش بودایشان پس از فرزند ش جلو آمد و حرکتی که انجام داد ،باز هم صحه بر تربیت ولایتی گذاشت که علی صیاد شیرازی روی خانواده خود انجام داده بود. همسربزرگواراین شهید با دیدن مقام معظم رهبری به جای اینکه خود را بر روی تابوت شوهر بیندازد،گوشه عبای رهبر را گرفت، بوسید و خطاب به ایشان گفتن:حاج آقا،اگه شما از ایشون راضی هستین،اجازه بدین مردم جنازه را تشییع کنن.آقادوباره این جمله راتکرارکردند که ایشون همرزم من بودن، من از ایشون راضی هستم. چنان ولوله وهمهمه ای به پاشد که قابل کنترل نبود وجو بطور کل بهم ریخت.سپس خانواده شهید صیاد به کناری آورده شدند. این خانواده ولایتی در آن روز آبروی صیاد را خریده و او را سر افراز کردند و به همه ثابت کردند که پیرو راه شهید ولایتی خود هستند.... میگویند دل به دل راه دارد...براستی که شهید سنگ تمام گذاشت برای رهبری ...و این میشود که صبح روز بعد از خاکسپاری ،خانواده شهیدبه همراه تنی چند ازدوستان نماز صبح را که در مرقد امام(رحمه الله علیه)خواندند و از آن طرف رفتند بر سر مزارشهیددربهشت زهرا (س)،سر قبرکه میرسند میبینند ...پیش از آنان کس دیگری آمده بود. مقام معظم رهبری...و قتی جویا میشوندکه این صبح به این زودی انهم با این خطرات آقا، اینجا چه میکند. آقای غریب ما میگوید: دلم برای صیادم تنگ شده،مدتی است ازش دورشده ام.
برای شادی روحشان وروح تمامی شهدای انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی و مدافعان حریم عصمت وطهارت فاتحه مع الصلوات
هم اکنون در حال برگزاری کارگاه آموزشی احکام ویژه ماه مبارک رمضان
#حوزه_علمیه_الزهرا_س_بافق
◀️برگزاری سومین جلسه هیات اندیشه ورز
#پایگاه_حضرت_رباب_سلام_الله_علیها
‼️ قابل توجه طلاب محترم
مهلت ثبت آثار در سیزدهمین جشنواره علامه حلی (ره) تا ۱۵ اردیبهشت است. لطفا با مراجعه به سامانه فراخوان های پژوهشی یا معاونت های پژوهش مدارس نسبت به ثبت آثار اقدام نمایید.
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر
sharayetesabtenaam.pdf
220.8K
شرایط شرکت در جشنواره علامه حلی (ره)
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر