هدایت شده از کانال رسمی استاد حسین اکبری
💠#برترین_مردم_در_پیشگاه_خدا
🌹امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:
🔸إِنَّ أَفْضَلَ النَّاسِ عِنْدَ اللَّهِ مَنْ كَانَ الْعَمَلُ بِالْحَقِّ أَحَبَّ إِلَيْهِ وَ إِنْ نَقَصَهُ وَ كَرَثَهُ مِنَ الْبَاطِلِ وَ إِنْ جَرَّ إِلَيْهِ فَائِدَةً وَ زَادَهُ
🔹همانا برترين مردم در پيشگاه خدا كسى است كه #عمل_به_حق در نزد او دوست داشتنی تر از #باطل باشد، هر چند از قدر او بكاهد و به او زيان رساند، و باطل به او سود رساند و بر قدر او بيفزايد.
نهجالبلاغه خطبه ۱۲۵
✍در واقع نشانه مؤمنان حقيقى همين است که بر سر دو راهى ها که حق در يک سو قرار مى گيرد و منافع شخصى آنها در سوى ديگر، به سوى حق آيند و به منافع شخصى پشت کنند و گرنه آن جا که طرفدارى از حق، حافظ منافع انسان باشد، پيروى از حق، افتخارى نيست ومذمتى که قرآن از گروهى از يهود به عمل مى آورد که مى گفتند : «نُؤْمِنُ بِبَعْض وَنَکْفُرُ بِبَعْض» در حقيقت همين بود که آنچه را از قوانين الهى موافق ميل و خواسته ها و منافعشان بود، مى پذيرفتند و آنچه مخالف بود کنار مى زدند، چنين جداسازى در واقع خداپرستى نيست هوا پرستى است.
🔸همچنين کسانى که به خاطر تعصب و لجاجت و حمايت از دوستان و وابستگان به طرفدارى باطل برمى خيزند مشمول همين سخن هستند.
🆔 @ostadHoseinAkbari
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسین اکبری
41.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پست_ویژه
#ولادت_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
🔹جمع شدن زیباترین ها در
امیرالمومنین علیه السلام🔹
▫️حجت الاسلام حسین اکبری
🆔 @ostadHoseinAkbari
عبارت «چراغي كه به خانه رواست» دو جور قابل تصور است:
اول اينكه مراد از «روا بودن» را «واجب بودن» بدانيم. يعني منظور ما از ضرب المثل اين باشد «چراغي كه در خانه واجب است، در مسجد حرام است».
دوم اينكه مراد از «روا بودن» را «مستحب بودن» بدانيم. يعني منظور ما از ضرب المثل اين باشد «چراغي كه در خانه مستحب است، در مسجد حرام است».
اگر صورت اول منظور باشد ، ضرب المثل صحيح است ، يعني اگر كار واجبي بر عهده انسان باشد، نمي تواند به سبب انجام يك كار مستحب، از انجام واجب باز بماند؛ مثلا پرداخت حق نفقه همسر و فرزندان واجب است . انسان نمي تواند از نفقه ايشان كه بر وي واجب است، كسر نموده و براي ساخت يا تعمير مسجد خرج نمايد
اما اگر صورت دوم منظور باشد، فرد مكلف، بين انجام دو مستحب قرار مي گيرد . بهتر است كه مستحب مهم تر را انجام دهد؛ مثلا از يك سو وسعت امكانات و تامين رفاه بيش تر براي افراد تحت تكفل مستحب است . از سوي ديگر ساختن مسجد و تعمير مسجد هم مستحب است .
در اين موارد اگر فردي خواست يكي از اين دو مستحب را انجام دهد، بهتر است كه مستحب مهم تر را انجام دهد . انجام مستحب مهم تر، واجب نيست تا ترك آن حرام باشد. بنابراين استعمال اين ضرب المثل در اين صورت، نادرست مي باشد. چون چراغي كه مستحب در خانه باشد، در مسجد حرام نيست، بلكه در مسجد هم مستحب است . چه بسا استحباب آن در مسجد بيش تر هم باشد.
با توجه به توضيحات مذکور روشن مي شود که تنها در يک صورت مي توان براي اين ضرب المثل از روايات مويداتي را ذکر نمود . در صورت ديگر داراي معناي باطلي است که مورد تأييد روايات نيست.
https://www.pasokhgoo.ir/node/20081
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسین اکبری
💢بـِسمِ اللهِ اَلرحمنِ الرحیمْ💢
تقابل بین جبههی حق و باطل به وسعت تاریخ بوده و هست و خواهد بود!وَ کَذلِکَ جَعَلْنا لِکُلِّ نَبِیّ عَدُوّاً (انعام ۱۱۲)،حقٌ و باطلٌ، و لكلٍّ اهلٌ، ( خطبه ۱۶ نهجالبلاغه )
جبهه باطل هرگز دست از دشمنی با جبهه حق برنمی دارد مگر اینکه جبهه حق تابع دین و روش و مسلک آنها شود!وَلَن تَرۡضَىٰ عَنكَ ٱلۡيَهُودُ وَلَا ٱلنَّصَٰرَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمۡۗ ( بقره ۱۲۰)، وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا ۚ ( بقره ۲۱۷ )
ایجاد صلح و آشتی بین این دو جبهه، غیرممکن و امری ناشدنی و محال است چرا که این دو تعارض ماهوی و مبنایی عمیق دارند و هر کسی که سخن از صلح و آشتی بین این دو جبهه بزند یا جاهل است یا مغرض و منافق.
این درگیری و نزاع و جنگ درصورتی تمام می شود که یکی از این دو جبهه ازبین برود. طبق آیات الهی و روایات معصومین علیهم السلام قطعا جبهه حق ازبین نخواهد رفت هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُون.( توبه ۳۳)آنی که ازبین رفتنی است و قطعا ازبین خواهد رفت جبهه باطل است:إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا(اسرا۸۸ )
از یقینیات قرآنی و روایی این است که خداوند به جبهه حق، درصورت جهاد، وعده نصرت داده است!يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ (محمد ۷) ،وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ (روم ۴۷ )
چنانچه از یقینیات قرآنی و روایی, این است که خداوند متعال هرگز حتی اجازه ناامیدی را هم به مومنان و طرفداران جبهه حق نداده است! إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ(یوسف ۸۷ )
آن چیزی که مهم و مورد بحث است این است که ما ایمان خودمان را که ادعایش را داریم در عمل و نصرت به جبهه حق نشان دهیم چرا که ایمان راستین و ایمان دروغین در فتنه ها( آزمایش ها در تمام عرصه های فردی، اجتماعی، سیاسی و... ) مشخص و معلوم می شود! وَلَقَدْ فَتَنَّا الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۖ فَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِينَ صَدَقُوا وَلَيَعْلَمَنَّ الْكَاذِبِينَ (عنکبوت ۳ )
سکوت در عرصه ها و فتنه های اجتماعی و اکتفا کردن به برائت قلبی و عدم ابراز و اظهار جبهه خود و توقع داشتن ایمان و اهل نجات بودن در دنیا و آخرت, توهمی بیش نیست!!! چرا که سکوت دربرابر باطل و بی طرف ماندن در میدان جبهه حق و باطل، خود، کمک کردن به جبهه باطل است( برابر حکمت ۱۸ و حکمت ۲۶۲ نهجالبلاغه )
موکول کردن اظهار موضع خود به وقت ها و فرصت ها و عرصه های دیگر هم کاری است به القای شیطان و بازیچه ی دست شیطان و شیطان صفتان قرار گرفتن است
✍خادم نهجالبلاغه حسین اکبری
#فتنه
#سکوت_خواص
#ایمان_متوهمانه
#جهاد_تبیین
📢https://eitaa.com/joinchat/2136277248Cb087803e93
📢#رسانه_ناصران_مهدی_عج
📢http://zil.ink/naseranmahdi.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیا این نظام اسلامی است ؟
استاد رحیم پور ازغدی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
27.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب، هماکنون: چرا سران کشورهای اسلامی قطع پشتیبانی از صهیونیسم را اعلان نمیکنند؟
🔍 پخش همزمان را از اینجا ببینید👇
Farsi.khamenei.ir/live