20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| وجود مقدس زینب کبری (سلام الله علیها) از آن شخصیتهای استثنایی و بینظیری است که در امتحان سخت عاشورا، از سختترین صحنهها سربلند بیرون آمدند.
در هیچکجا کمترین ضعفی، کمترین فطوری، کمترین تردیدی در انجام وظیفه نسبتبه سیدالشهداء (علیه السلام)، در وجود مقدس زینب کبری نمیبینید.
🏴 ویژه ارتحال حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها
#کلیپ
@mirbaqeri_resane
پاسخگو.pdf
4.77M
#پاسخگو
ویژه نامه رحلت شهادت گونه حضرت زینب سلام الله علیها
✅القاب ماثور و غیر ماثور حضرت
✅ شرح مختصر«فهمه غیر مفهمه»
┄┄┄┅═✾•🍃•✾═┅┄┄┄┄
💻@zeynaby1354
🌐http://zeinaby.ir
هدایت شده از م.وحید
Mahmoud Karimi - To Raftio (128).mp3
8.3M
تو رفتی و بی تو زندگی برام عذاب شد
تو رفتیو زینب بی تو ذره ذره آب شد
تو رفتیو دنیا روی سر من خراب شد
وای بد حالم وای بد حالم شکسته بالم
میدونم امشب میای دنبالم میای دنبالم
یک سال و نمیه که روتو ندیدم رفتی ندیدی که من چی کشیدم
تو رفتیو من شکستم خمیدم
تو رفتیو بی تو زندگی برام عذاب شد
تو رفتیو زینب بی تو ذره ذره آب شد
تو رفتیو دنیا روی سر من خراب شد
این پیراهن چقدر می ارزه
به یاد گودال تنم میلرزه تنم میلرزه
دیدم که پیراهنت رو دریدن من زنده بودم سرت رو بریدن
آتیش به چادر نمازم کشیدن
تو رفتیو نیزت قاتل من و رباب شد
تو رفتیو گردنبند خواهرت طناب شد
تو رفتیو دنیا روی سر من خراب شد
وای بد حالم شکسته بالم وای بد حالم شکسته بالم
میدونم امشب میای دنبالم میای دنبالم
تو رفتیو بی تو زندگی برام عذاب شد
تو رفتیو زینب بی تو ذره ذره آب شد
تو رفتیو دنیا روی سر من خراب شد
من میدونم به یادم هستی من میدونم به یادم هستی
تو اون ویرونه به ما پیوستی به ما پیوستی
قبل از من اونی که حاجت روا شد
یک شب تو ویرونه از ما جدا شد از دوری تو رقیه فدا شد
تو رفتیو دلم برای دخترت کباب شد
تو رفتیو نگم که چی تو مجلس شراب شد
تو رفتیو دنیا روی سر من خراب شد
تو رفتیو بی تو زندگی برام عذاب شد
تو رفتیو زینب بی تو ذره ذره آب شد
تو رفتیو دنیا روی سر من خراب شد
حسین تو رفتیو بی تو زندگی برام عذاب شد
تو رفتیو زینب بی تو ذره ذره آب شد
تو رفتیو دنیا روی سر من خراب شد😭😭🏴🏴
📣 #اطلاعیه
🔰 کتاب هفت قرن با بانوی کربلا با تخفیف ویژه به مناسبت وفات حضرت زینب(سلاماللهعلیها)
🔻به مناسبت ایام وفات حضرت زینب(سلاماللهعلیها)، کتاب «هفت قرن با بانوی کربلا» با ۵۰ درصد تخفیف ویژه در دسترس عموم قرار گرفته است.
🔻علاقهمندان میتوانند این کتاب را با ۵۰ درصد تخفیف از فروشگاه دائمی انتشارات حوزه علمیه خراسان، واقع در میدانده دی، بین خیابان امام خمینی (ره) ۳۲ و ۳۴ تهیه نمایند.
⏰ ساعات کاری فروشگاه: ۷:۳۰ الی ۱۷
📞شماره تماس فروشگاه:
☎️ ۰۵۱۳۲۰۰۸۶۰۹
☎️ ۰۵۱۳۲۰۰۸۶۱۴
📞شماره تماس دفتر نشر:
☎️ ۰۵۱۳۲۰۰۸۱۶۵
#مدارس_علمیه_خواهران
#واحد_تربیتی_تبلیغی
#دفتر_خواهران
┄┅┅═❅❅❅═┅┅┄
✅ دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان
🆔 @daftare_khaharan
#ثبت_نام_کارگاه
#علمی_تبلیغی
مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برگزار می کند:
🔰موضوع:
روش پاسخگویی به شبهات دینی باتاکید بر روش علامه مصباح یزدی
💠باحضور استاد:
حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر عبدالله محمدی
(عضو هیات علمی موسسه حکمت وفلسفه)
♻️زمان:
۱۳ بهمن ۱۴۰۳ ساعت۱۴:۳۰ الی ۱۶:۰۰
Ⓜ️نحوه ثبت نام:
مراجعه به آیدی
@a0vahid
⭕️ پ.ن.استاد پروازی هست و فرصت درک محضرشان بسیار مغتنم.
ازساعت۱۲ با نشست علمی ویژه
"مدرسه فجرانه؛سلوک تربیتی امام خمینی ره"
در خدمتشان هستیم.
دوستانی که از ظهر تشریف می آورند حتما تدارک ناهار ببینند.
.
🔰 معرفی کتاب | دختران به عفاف روی میآورند
📍 نویسندگان این کتاب دو اندیشمند یهودی و مسیحی هستند که وضعیت حیا و عفاف را در آمریکا به چالش کشیده و تأثیر فمینیسم بر ارزشهای اخلاقی را مورد بررسی قرار دادهاند. این کتاب در 3 بخش “دختران به عفاف روی می آورند”، “آگاه شدن در دنیای شهوانی” و “اخلاق جنسی در آموزههای اسلامی” تنظیم شده و به نقد جریان فمینیسم میپردازد.
📍 بخش اول کتاب که توسط “وندی شلیت” به نگارش در آمده ضمن مرور آنچه در حال حاضر در آمریکا در زمینه دختران و زنان رخ داده است تصویر روشنی از ترویج بیبند و باری و آزادی جنسی که خواسته موج سوم فمنیسم است، ارائه میکند.
📍 بخش دوم کتاب نیز که توسط “نانسی لی دموس” نگاشته شده نویسنده صفات زنان ناسالم و نادان را که با بیخردی و هرزگی خود خانواده و در پی آن جامعه را ویران میکنند معرفی میکند.
📍 بخش سوم این کتاب که به همت خانم «آیت الهی» به رشته تحریر در آمده، نسبت به معارف ناب اسلامی بر رعایت ارزشهای اخلاقی در مسائل جنسی توصیه فراوانی شده است و اسلام بقای خانوادهها را در گرو رعایت اخلاق جنسی و رفتارهای صحیح و معقول جنسی میداند.
🔹این کتاب را به دیگران معرفی کنیم.
جهت مسابقه کتابخوانی
جهت هدیه به دخترخانوم های بدحجاب
#زیست_عفیفانه
#امر_به_معروف
#حجاب
#معرفیـکتاب
♦️ مایکل لوسیر در کتاب قانون جذب بدون اینکه به غایت الهی تن دهد، گفته است: «هدف از زندگی شناخت و تجربهی کامل لذت است. نقاش از نقاشی لذت میبرد، خواننده از خواندن لذت میبرد، رقاص از رقصیدن لذت میبرد. در این موارد نقاشی، خوانندگی و رقصیدن راهبردهایی است برای لذت بردن.»[2]
🔷 باور به توحید در قانون جذب معنایش این است: بپذیریم خدایی در جهان وجود دارد که خود را وقف امیال و هوسهای آدمی نموده و هرچه را انسان بپسندد خدا هم به آن راضی میشود.
🔶 از اینرو در قانون جذب، نامی از خدای «احدِ واحد» دیده نمیشود، بلکه سخن از خدایی است شخصی که هرکس در درون خود دارد. این خدای شخصی که در حد یک ندای درون فرصتِ عرضاندام دارد، به «انسان خدایی» شبیهتر است تا حقیقت واحدی که در ادیان الهی معرفی شده است.
⭕️ با این تفسیر به تعدادِ هر فرد، یک خدا وجود دارد و به عبارت دقیقتر هرکس به یک خدا مجهز است و قبل از اینکه انسان از او اطاعت، او خود را به استخدام آدمی درآورده است.
♦️ جالب اینکه برای رسیدن به این خدای درونی هیچگونه پرهیزگاری، تقوا و ایمانی لازم شمرده نمیشود.
🔷 در ادیان غیرتوحیدی، خدا در عالم خارج متکثر بوده و تجسدهای متعدد داشته و خود را به شکل آواتارهای(بتها) مختلفی بروز داده است؛ در قانون جذب هم این خدا، به همان شکل برخوردار از تکثر است، البته تکثر در درون و ضمیر انسانها .
🔶 چنین تکثری با وحدت وجود که در متون که در متون عرفان اسلامی آمده است هیچ مشابهتی ندارد؛ چون در قانون جذب اساساً وحدتی تصویر نمیشود.
🔷 اگر هم گاهی نام وحدت به گوش میرسد وحدتی است که در فیزیک جدید تبیین یافته و آن هم اشتراک موجودات در حقیقتی به نام انرژی است؛ نه جلوه و اطوار و شئون الهی بودن.
🔶 توضیحِ وحدت در قانون جذب این است که اصلِ همه اشیاء انرژی است و قوهی ذهن هم نوعی انرژی است. انرژی ذهنی میتواند به انرژی مادی تبدیل شود. در قانون جذب، تفسیر وحدت همان تبدیل ماده به انرژی و هماهنگی در فرکانس پدیدههاست.
🔷 راندا برن خدا را همان انرژی میداند. او در کتاب راز پس از مقایسهی نگرشِ علم الهیات دربارهی خداوند با نظریه فیزیک دربارهی انرژی، تأکید میکند که «توصیف در هر دو مشابه ولی با واژههای متفاوت است.»[3]
🔶 اگر نام پیامبران الهی در منابع جذب آمده، از این جهت است که این افراد در تصویرپردازیِ ذهنی بسیار توانمند بودند نه اینکه زندگی خویش را در جهت بندگی خدا به کار گرفته و با اعمال صالح خویش، ایمانی والا نسبت به خالق هستی پیدا کردند.
🔷 پیامبران الهی از آنجا که در جذب، به دور از رسالت الهی تصویر شدهاند، هیچ ارتباطی با زندگی انسانها پیدا نمیکنند؛ چرا که اساساً از جانب خدا مأمور هدایت و ارشادِ دیگران نبوده و سکان نجات انسانها به ایشان سپرده نشده است.
♦️دعاهای رسیده از معصومین پُر است از اعلامخطر نسبت به آینده آدمی و انذار نسبت به جهان اخروی و حیات ابدی.
🔷 آیا رهبران جذب حاضرند عینک خوشبینی افراطی خویش را برداشته و آنچه را در ادعیه نقاط آسیبپذیر معرفی شده خطرساز معرفی کنند و از تهدید رذایل اخلاقی سخن به میان آورند❓
🔶 در قانون جذب از آن رو که تنها مثبتاندیشی ذهنی به رسمیت شناخته میشود، هیچگونه اعلام خطری وجود ندارد. تنها خطری که هواداران جذب آن را میشناسند، فکر کردن به امور منفی و مراد از امور منفی هم ناکامیهای این جهانی است.
🔷 جالب توجه اینکه در قانون جذب، آدمی قبل از آنکه به فکر یافتن نقاطِ ضربهپذیر معنوی باشد، یاد میگیرد اساساً به هیچ امر منفی فکر نکند.
🔶 با این توضیح چگونه در قانون جذب کسی حاضر میشود دربارهی خویش فکر منفی پیدا کند و وجودِ آلودگی معنوی را در مورد خود بپذیرد و احتمال سقوط روحی دهد❓
♦️ از اینرو در قانون جذب، افراد فقط به عیش و خوشی فکر میکنند و هیچگاه در کتابها و محافل جذب، کسی را به جهاد با نفس ترغیب نمیکنند و هرگز تابلوی تجسم، با موضوع «جهاد اکبر» آراسته نمیشود.[4]
🔻 پینوشت:
[1] . دونالد والش، وقتی همه چیز تغییر میکند، تهران: نشر ارس، ۱۳۸۹، ص ۱۲۰.
[2] . مایکل لوسیر، قانون جذب، تهران: نشر درسا، ۱۳۸۲، ص ۵۷.
[3] . راندا برن، راز، تهران: نشر فراروان، ۱۳۸۷، ص ۱۸۶.
[4] . حمزه شریفیدوست، قانون جذب و اسلام، قم: دفتر نشر معارف، ۱۳۹۳، ص ۳۷.
#
➕️ نکتهای مهم درباب تاثیر اعمال انسان
مرحوم علامه میفرماید: عمل نه فقط با تمام اعمال گذشته و آینده خودش مرتبط است بلکه در همه اعمال کسانی تأثیر دارد که در زمان او زندگی میکنند و حتی کسانی که پیش و پس از زمان او زندگی میکنند. از این بابت که وقتی همه انسانها حاضر باشند (يَوْمَ مَجْمُوعٌ لَهُ النَّاسُ)، اثر عمل او در تک تک انسان ها دیده شود و معلوم میشود که عملش در دیگران چه اثری داشته است.
پس قیامت یوم الجمع است... به این معنا که هر عملی انجام دادهاند با تمام افراد مرتبط است. اثر عمل این و اثر عمل آن و اثر عمل دیگری باید در بقیه ظاهر شود. باید همه حضور داشته باشند تا تأثیر اعمال او در دیگران و تأثیر اعمال دیگران در بقیه هم آشکار شود تا معلوم شود جزای این عمل چیست. با این نگاه میفهمیم که برای اعمال اختیاری مان چقدر مراقبه میخواهیم.
🔺️ از کتاب پیدای پنهان/ اثر استاد محمدرضا عابدینی ص۳۲
▪️ @Tasbihat_ir