بسم الله الرحمن الرحیم
"السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ الزَّكِيَّ الرَّاشِدَ النُّورَ الثَّاقِبَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سِرَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبْلَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا آلَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خِيَرَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَقَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللَّهِ "
"سلام بر تو اى ابا الحسن على بن محمّد، امام پاك و راهنما و نور تابان و رحمت و بركات خدا بر تو باد، سلام بر تو اى برگزيده خدا، سلام بر تو اى سرّ خدا، سلام بر تو اى ريسمان خدا، سلام بر تو اى خاندان خدا، سلام بر تو اى منتخب خدا، سلام بر تو اى برگزيده خدا، سلام بر تو اى امين خدا، سلام بر تو اى حق خدا، سلام بر تو اى حبيب خدا"
علی بن محمد مشهور به امام هادی یا امام علی النقی (۲۱۲-۲۵۴ق) دهمین امام شیعیان و فرزند امام جواد(ع) است.
او از ۲۲۰ تا ۲۵۴ق به مدت ۳۴ سال ، امامت را به عهده داشت.
دوران امامت امام هادی با خلافت چند تن از خلفای عباسی از جمله متوکل همزمان بود. او بیشتر سالهای امامتش را در سامرا تحت نظارت حاکمان عباسی گذراند.
خلفای عباسی امام هادی(ع) را محدود میکردند و مانع از ارتباطش با شیعیان میشدند. به همین علت، وی بیشتر به واسطه سازمان وکالت که متشکل از جمعی از وکیلان امام بود، با شیعیان ارتباط داشت. عبدالعظیم حسنی، عثمان بن سعید، اَیوب بن نوح و حسن بن راشد از اصحاب او بودهاند.
حدیثی گرانبها از امام هادی علیه السلام:
اَلشَّاکِرُ اَسْعَدُ بِالشُّکْرِ مِنْهُ بِالنِّعْمَهِ الَّتِی اَوْجَبَتِ الشُّکْرَ لِاَنَّ النِّعَمَ مَتاعٌ وَ الشُّکْرَ نِعَمٌ وَ عُقْبی؛ (بحارالانوار، ج۷۱، ص۴۱۷.)
شخص شکرگزار به سبب شکر، سعادتمندتر است تا به سبب نعمتی که باعث شکر شده است؛ زیرا نعمت کالای دنیاست و شکرگزاری، نعمت دنیا و آخرت است.
میلاد دهمین واسطه فیض خداوند، آیت روشن رستگاری حضرت امام علی النقی الهادی (ع) مبارک باد.
《عبدالمجید فرخیان 》
بسم الله الرحمن الرحیم
"السَّلامُ عَلَیک یا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ، وَسَیدَ الْوَصِیینَ، وَوَارِثَ عِلْمِ النَّبِیینَ، وَوَلِی رَبِّ الْعالَمِینَ، وَمَوْلای وَمَوْلَی الْمُؤْمِنِینَ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَکاتُهُ. السَّلامُ عَلَیک یا مَوْلای یا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ، یا أَمِینَ اللّهِ فِی أَرْضِهِ، وَسَفِیرَهُ فِی خَلْقِهِ، وَحُجَّتَهُ الْبَالِغَةَ عَلَی عِبَادِهِ؛السَّلامُ عَلَیک یا دِینَ اللّهِ الْقَوِیمَ، وَصِراطَهُ الْمُسْتَقِیمَ. السَّلامُ عَلَیک أَیهَا النَّبَأُ الْعَظِیمُ الَّذِی هُمْ فِیهِ مُخْتَلِفُونَ وَعَنْهُ یسْأَلُونَ. السَّلامُ عَلَیک یا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ، آمَنْتَ بِاللّهِ وَهُمْ مُشْرِکونَ، وَصَدَّقْتَ بِالْحَقِّ وَهُمْ مُکذِّبُونَ، وَجاهَدْتَ فِی اللّهِ وَهُمْ مُحْجِمُونَ، وَعَبَدْتَ اللّهَ مُخْلِصاً لَهُ الدِّینَ صابِراً مُحْتَسِباً حَتَّی أَتَاک الْیقِینُ، أَلَا لَعْنَةُ اللّهِ عَلَی الظَّالِمِینَ.السَّلامُ عَلَیک یا سَیدَ الْمُسْلِمِینَ، وَیعْسُوبَ الْمُؤْمِنِینَ، وَ إِمامَ الْمُتَّقِینَ، وَقائِدَ الْغُرِّ الْمُحَجَّلِینَ، وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَکاتُهُ."
"سلام بر تو ای مولای من ای امیرمؤمنان، ای امین خدا بر روی زمینش و سفیر او در آفریده هایش و حجّت رسایش بر بندگان؛سلام بر تو ای دین برافراشته خدا و راه راستش، سلام بر تو ای خبر بزرگی که آن ها در آن اختلاف کردند و از آن بازخواست شوند، سلام بر تو ای امیرمؤمنان، به خدا ایمان آوردی، درحالی که مردم همه شرک می ورزیدند و حق را تصدیق کردی وقتی که آنان، آن را تکذیب می نمودند و جهاد کردی و آنان از جهاد عقب نشینی می کردند، خدا را عبادت کردی، درحالی که برای او عبادت را خالص کردی، صبر کردی و به حساب خدا گذاشتی تا مرگ به سویت آمد، آگاه باشید لعنت خدا بر ستمکاران.سلام بر تو ای آقای مسلمانان و رئیس دین و پیشوای پرهیزکاران و مقتدای سپیدرویان و رحمت و برکات خدا بر تو باد."
غدیر، سر آغاز رسالتِ آسمانی تمام پیامبران خداست.
اینک، دستِ تمامتِ اسلام است که بالا میرود، دستِ نورانیِ قرآنِ ناطق است که تا عرش خدا اوج میگیرد،زمین است که به آسمان میبالَد، خورشید است که بر تابشِ خود بر علی (ع)، به زمین فخر میکند و این کلماتِ آسمانی، از ملکوتِ کلامِ پیامبر (ص) منتشر میشود:
"که هر که را من مولا و سرپرستِ اویم، پس علی (ع) نیز مولا و سرپرست اوست."
غدیر یعنی کسانی که عقب مانده اند برسند
و کسانی که جلو رفته اند برگردند، تا با ولایت حرکت کنند.
فرارسیدن افضل الاعیاد، عیدالله الاکبر، عیداکمال دین و اتمام نعمت الهی، عید امامت و ولایت و انتخاب امام علی بن ابی طالب علیه السلام بعنوان اولین جانشین پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله عید غدیر خم ؛ مبارک باد.
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
《عبدالمجید فرخیان 》
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت علی علیه السلام در حدیثی گهر بار می فرمایند:
«ثمره التجربه حسن الاختیار» یعنی «نتیجه تجربه، انتخاب خوب است».
خواهر و برادر ارزشمند
اکنون در آستانه امتحانی بزرگ در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی، شهدا و امام شهدا قرار داریم.
حسب فرمایش 《امام امت در عید سعید غدیر》؛سرافرازی ملت ایران در دو جایگاه عظیم در انتخابات جمعه ۸ تیرماه جلوه گر می شود:
الف -《مشارکت حداکثری》: هر وقت میزان مشارکت در انتخابات بالا بوده است، زبان بدگویان کوتاه شده و نتوانستند ملامت و شادی کنند.
ب-《انتخاب اصلح》: اصلح کسی است که در درجه اول به مبانی انقلاب و نظام و به این راه، اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد همچنانکه شهید خدمت، رئیسی عزیز واقعاً اعتقاد داشت.
همگان برنامه های تبلیغی شش نامزد محترم را در صدا و سیما و سایر رسانه های صوتی ، تصویری ، نوشتاری ، فضای مجازی و دیدارهای مردمی دیده و شنیده ایم.
سه گزینه تعیین کننده:
۱- کدام نامزد از نظر نقاط قوت به سیدالشهدای خدمت مرحوم آیت الله رئیسی به عنوان 《 رئیس جمهور تراز انقلاب 》شبیه تر و نزدیکتر است.
۲- دشمنان قسم خورده و مستکبر《 ایران قوی و سرافراز》 و 《ایرانی مقتدر و عزیز》 از رای آوردن کدام نامزد نگران و به رای آوردن کدام نامزد دل خوش کرده اند.
۳- اعضای ستاد ، یاران غار و حامیان سیاسی هر نامزد چه افراد و احزاب و مسئولینی بوده و چه ویژگی ها و چه عملکردی در طول سنوات گذشته داشته و برای آینده به چه چیز طمع دارند که :
《آزموده را آزمودن خطاست》
دنبال رئیس جمهور تشکیل دهنده 《 دولت دوم شهیدجمهور رئیسی》باشیم ،
نه 《دولت سوم روسای جمهور گذشته》 با سوابق معلوم.
با توجه به کلام گهر بار امیرالمومنین علیه السلام در ابتدای مطلب ،
گذشته را چراغ راه آینده کنیم تا
《تجربه موفق دولت سیزدهم تکرار شود 》
ان شاالله تعالی.
《عبدالمجید فرخیان》
برادروخواهرم
امروز و فردا تاریخ ساز است
تکلیف ما را همت خداییمان مشخص میکند
هیچ اولویتی بالاترازاین نیست
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
با انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
خواهر و برادر گرانقدر
الحمدلله والمنه مرحله اول انتخابات ریاستجمهوری برگزار گردید البته با کاهش مشارکت نسبت به توقع و پیش بینی ها که باید حتما دلایل آن از سوی کارشناسان بررسی شود.
《طبق فرمایشات اخیر امام خامنه ای :
✏️ مرحلهی دوم انتخابات ریاست جمهوری خیلی مهم است.
✏️ کسانی که اسلام و جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور را دوست دارند، این موضوع را با حضور خود در انتخابات نشان دهند.
✏️ اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.》
اکنون که مناظره های انتخاباتی تمام شده است شما بهتر می توانید تصمیم بگیرید که
تفکرات ، نگرشها و برنامه های کدامیک از دو نامزد ریاست جمهوری
برای ادامه خدمات خستگی ناپذیر و شبانه روزی شهید جمهور حضرت آیت الله رئیسی جهت پیشرفت کشورمان لازم و ضروری است.
《الان وقت جهاد تبیین است》
پس :
با رعایت موازین شرعی و اخلاقی
بدون تخریب و اهانت
بیان محاسن و برنامه های نامزد مورد نظر
نقد منصفانه دیدگاههای نامزد رقیب
و بویژه دلجویی و ترغیب و دعوت (چهره به چهره و تلفنی) از کسانی که قبلا در انتخابات شرکت می کردند ولی به دلایل مختلف در مرحله اول رای نداده اند
همه با هم یکبار دیگر سنگردار جبهه 《سرافرازی انقلاب اسلامی》 شویم
ان شاالله
《عبدالمجید فرخیان 》
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با سپاسگزاری از همه نامزدها و فعالان عرصهی انتخابات بر استفاده رئیسجمهور منتخب از ظرفیتهای فراوان کشور برای آسایش مردم و پیشرفت کشور، در ادامهی راه شهید رئیسی تأکید کردند.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه.
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
✏️ مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
✏️ این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
✏️ اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
✏️ به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
✏️ بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
💻 farsi.khamenei.ir
نهجالبلاغه ۹.mp3
3.66M
🔹نکاتی از نهج البلاغه
🎤سخنران: دکتر عبدالمجید فرخیان
🟢 موضوع: آهسته و پیوسته
لینک کانال در ایتا :
https://eitaa.com/ydbe1402
نهج البلاغه ۱۰.mp3
3.72M
🔹نکاتی از نهج البلاغه
🎤سخنران: دکتر عبدالمجید فرخیان
🟢 موضوع: چشم پوشی از خطای دیگران(تغافل)
لینک کانال در ایتا :
https://eitaa.com/ydbe1402
نهجالبلاغه ۱۱.mp3
3.86M
🔹نکاتی از نهج البلاغه
🎤سخنران: دکتر عبدالمجید فرخیان
🟢 موضوع: برخی صفات دنیا
لینک کانال در ایتا :
https://eitaa.com/ydbe1402
نهج البلاغه ۱۲.mp3
3.39M
🔹نکاتی از نهج البلاغه
🎤دکتر عبدالمجید فرخیان
🟢 موضوع: اهمیت هشدار سودمند
لینک کانال در ایتا :
https://eitaa.com/ydbe1402