فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جلیلی دیشب در لحظات آخر تیری در کرد متاسفانه کمرنگ به آن پرداخته شد
اختلاسگر صندوق ذخیره فرهنگیان که دامن تمام فرهنگیان را گرفت و پزشکیان گفت من نمیشناسم کسی نیست جز داماد پزشکیان❗️
روز 13 آبان که در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار نامگذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است. تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، 13 آبان 1357 که روز دانشآموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 عنوان این سه واقعه تاریخی است که نمیتوان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر دادهاند.
Mehdi Rasooli - Engar Na Engar.mp3
3.22M
این طالب بدم الزهرا...؟ 💔😭
انگار نه انگار
مداح: حاج مهدی رسولی
#فاطمیه
«🍃یا صاحب الزمان ادرکنی 🍃»
مجلس ختم گرفتیم برایت زهرا (س) !
روضه ات را حسنت خواند، حسینت غش کرد.
#وااای_مادر😭😭
#شام_غریبان🥀
#ایام_فاطمیه🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ زن هوای خانه است.
@yekalam
شبِ لَیلَةُ الرَّغائِب
اولین و بزرگترین خواستهی بشریت رو از خدا طلب کنید و
از تهِ تهِ قلبتون برای ظهور دعاکنید.🌱
لطف کنید و میونِ مناجات و دعاها و آرزوهاتون، به وقت ریزشِ قطرههای اشک روی سجاده، به یادِ همهی کسانی که ازتون التماسدعا داشتند باشید...
خلاصه رفقا مرام بزارید و به یاد ماهم باشید🌱
انشاءالله همتون حاجت رواشین به حق مولودِ کعبه.
#لیله_الرغائب
دکتر کاظمیآشتیانی؛ یکم فروردین 1340 خورشیدی در تهران به دنیا آمد. وی هنوز سالهای دبستان را پشت سر نگذاشته بود که با شور و علاقه، مطالعه کتابهای مختلف را شروع کرد. ساعتها مینشست و تا کتابی را به پایان نمیرساند رها نمیکرد. در دوره دبیرستان نمایشنامه «ابوذر» را همراه با دوستانش اجرا کرد. وی به پیامبر(ص) و یارانش عشق میورزید و میکوشید این شخصیتها را به هم سن و سالهایش بشناساند.
هجدهساله بود که معلم هنرستان شد و به دانشآموزانش که شانزده هفدهساله بودند، درس میداد. همه وی را استاد جوان میخواندند. کاظمی و شاگردانش تقریباً هم سن و سال بودند! کاظمی آشتیانی در سال 1358 در رشته فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته شد. تعطیلی دانشگاهها به علت انقلاب فرهنگی و حضور وی در جبهههای نبرد طی آن سالها باعث شد پس از 11 سال سرانجام در سال 1369 با اخذ مدرک کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی از دانشکده علوم توانبخشی فارغالتحصیل شود.وی در طی این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد که در آن میان پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی یکی از مهمترین این مراکز بود. دکتر کاظمی همچنین بنیانگذار پژوهشکده رویان بود و توسعه دانش سلولهای بنیادی مدیون تلاشهای مجاهدانه وی در سپهر علم و فناوری کشور است. پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی خردادماه 1370 با مدیریت دکتر کاظمی رسماً فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون هزاران زوج نابارور با بهرهمندی از خدمات این مرکز پیشرفته درمان ناباروری صاحب فرزند شدهاند.
☑️دکتر آشتیانی و مقام معظم رهبری:
در علاقه رهبر انقلاب به مرحوم کاظمی آشتیانی شکی نیست و ایشان در بازدید سال 1386 از پژوهشکده رویان دلیل این علاقه را اینگونه بیان کردند: "علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم والان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، همین است. حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او، پیگیری او، یک مجموعه کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد."
ایشان در پیامی هم که به مناسبت درگذشت دکتر کاظمی آشتیانی صادر کرده بودند ضمن معرفی ایشان بهعنوان «یکی از فرزندان صالح انقلاب و از رویشهای مبارک»، مجموعه رویان را مجمعی از جهادگران عرصه علوم زیستی معرفی کرده و پیدایش و رشد آن را مدیون همت، ایمان و پشتکار ایشان دانسته بودند.
مقام معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی در سالروز قیام 19 دی در سال 1399 با انتقاد از افرادی که هر کار بزرگ در کشور را انکار میکنند، به سوابقی از این انکارها در مقابل پیشرفتهای علمی اشاره و خاطرنشان کردند: سالها قبل وقتی جوانان کشور دستگاههای سانتریفیوژ را درست کرده بودند، عدهای نامه نوشتند که مبادا فریب این ادعاها را بخورید،تا همچنین پس از موفقیت مرحوم کاظمی و جوانان همکار او در سلولهای بنیادی پیغامهای مشابهی داده شد اما آن پیشرفتها واقعاً قابلباور بود و پسازآن نیز پیشرفتها 10 برابر شد.