استفتاء مهم از امام خامنه ای
🔹آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران اصلح است، جایز است؟
پاسخ: بیان ضوابط و شرایط و نقد برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد ولی باید از هتک حرمت و تهمت و توهین اجتناب کرد.
لینک کانال حامیان نیشابوری
دکتر سعید جلیلی
https://eitaa.com/SaidJlili
به نام خدا
از همه مخاطبان محترم و مومن کانال می خواهیم؛
از همین لحظه فرصت را غنیمت بشمارید
و با نیت خدمت به اسلام عزیز و انقلاب ، با تمام توان تبلیغات دکتر سعید جلیلی ، کاندیدای بسیجی و اصلح انتخابات ریاست جمهوری ، شروع نمایید.
در میان دوستان و آشنایان
در محلات مختلف حضورتان
در فضای مجازی
در محیط های دانشگاهی و حوزوی
در محل کار و کسب
در مساجد و حسینیه ها
و...
این انتخابات بسیار مهم است،
و رئیس جمهور بعدی ما رئیس جمهور محو اسرائیل است ، رئیس جمهور ایران اسلامی و جبهه مقاومت است.
با رمز یا زهراء سلام الله علیها به میدان بیایید...
هر کس به هر میزان و هر سطحی که می تواند کاندیدای اصلح دکتر جلیلی را معرفی نماید.
لینک کانال حامیان نیشابوری
دکتر سعید جلیلی
https://eitaa.com/SaidJlili
#شعار نهایی ستاد دکتر سعید جلیلی:
تیتر: یک جهان فرصت، یک ایران جهش
زیرتیتر: هر ایرانی یک نقش پرشکوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تفاوت نگاه جلیلی و قالیباف در باره عدالت
🔴 محسن رضایی به نامزدهای اصولگرایان در انتخابات پیام داد
▪️ محسن رضایی از احتمال اجماع بین نامزدهای نیروهای انقلاب در انتخابات خبر داد.
پ.ن : با توجه به نتایج نظرسنجی ها اگر آقای قالیباف انصراف بدن شاید این قضیه برای احیای چهره سیاسی ایشون هم مفید باشه که نتیجه اش رای چهارم ایشان در تهران بود
معاون اجرایی رئیس جمهور شهید، رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی شد
محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور شهید ضمن انتشار نامهای خطاب به سرپرست ریاست جمهوری، برای انجام فعالیتهای انتخاباتی به عنوان رئیس ستاد سعید جلیلی، از دولت مرخصی گرفت.
وی در این نامه با اعلام اینکه «وظیفه خود را در زمینهسازی برای روی کارآمدن دولتی معتقد به گفتمان انقلاب اسلامی و مسیر افتخارآمیز دولت شهید آیتالله رئیسی میدانم»، مرخصی خود از سمت معاونت اجرایی رئیس جمهور را اعلام کرد.
منصوری 40 ساله جوانترین فرماندار دولت دهم و جوانترین استاندار دولت سیزدهم بوده که معاونت بنیاد مستضعفان، مدیرعامل بنیاد علوی را نیز در کارنامه دارد.
وی همچنین با اعتماد آیتالله رئیسی، پس از صولت مرتضوی مسئولیت معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرستی نهاد ریاست جمهوری در دولت سیزدهم را عهده دار است که به دلیل رعایت قانون، در ایام منتهی به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری مرخصی خود را اعلام کرد.
گفتنی است، منصوری در دوران استانداری و معاونت اجرایی ریاست جمهوری، پروژههای ناتمام زیادی را به اتمام رسانده است. متروی پرند، متروی اسلامشهر، بیمارستان شهریار پس از 34 سال، بیمارستان غدیر پردیس، فرودگاه سقز، راهآهن همدان-سنندج و آزادراه اصفهان-شیراز، بخشی از پروژههای نیمهکارهای است که با پیگیریهای محسن منصوری به نتیجه رسیده است.
لینک کانال حامیان نیشابوری
دکتر سعید جلیلی
https://eitaa.com/SaidJlili
📝 یادداشت میثم ظهوریان نماینده مردم #مشهد در مجلس شورای اسلامی در حمایت از دکتر سعید #جلیلی:
▫️چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
لینک کانال حامیان نیشابوری
دکتر سعید جلیلی
https://eitaa.com/SaidJlili
🔴 تا الان 155 هزار نفر در نظرسنجی انتخاباتی شرکت کردن، شماهم شرکت کنید 👇
https://EitaaBot.ir/poll/3l4piv
https://EitaaBot.ir/poll/3l4piv
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصلح کیست؟
مقام معظم رهبری ویژگیهای اصلح رو شرح میدن
لینک کانال حامیان نیشابوری
دکتر سعید جلیلی
https://eitaa.com/SaidJlili