🔻 ضرغامی: ۱۳ میلیون و ۸۹۵ هزار گردشگر بعد از کرونا به ایران سفر کردند
ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:
🔹 ۴۰ مورد از رویه های فعالیت گردشگری را اصلاح و تسهیل کردیم.
🔹برای اولین در برنامه هفتم، حوزه یراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان بخش مسقل وارد برنامه های پنج ساله توسه شد.
🔹 در شروع کار دولت سیزدهم ۲۰ ماه گردگشری کشور تعطیل بود با شجاعت و درایت شهید رئیسی محدودیت صدور روادید لغو شد.
🔹بر اساس آمار، ایران سه برابر میانگین رشد گردشگری را توانست به خود اختصاص دهد، از بعد از کرونا و لغو محدودیت روادید در سال اول دولت سیزدهم، ۱۳ میلیون ۸۹۵ هزار گردشگر وارد ایران شدند.
🔹در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ رشد ۵۰.۸ درصد داشتیم، در سه ماهه اول سال ۱۴۰۳نیز هم نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، افزایش ۲۰ درصدی گردشگر ورودی ثبت کردیم.
لینک یاران دیار سلسلة الذهب (نیشابور بزرگ)
https://eitaa.com/yekjahan_forsat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منصوری: حدود ۱۰ هزار واحد راکد و نیمهفعال در دولت سیزدهم احیا شد که منجر به اشتغال بیش از ۲۵۵ هزار نفر شد
معاون اجرایی رئیس جمهور سیزدهم:
🔹به واسطه احیای این واحدها ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۲۵۵ هزار و ۱۲۲ نفر را شاهد بودیم و ۳۱۳ هزار میلیارد تومان از سرمایههای مردم احیا شد.
لینک یاران دیار سلسلة الذهب (نیشابور بزرگ)
https://eitaa.com/yekjahan_forsat
🔴 کابینه محصول مشترک مجلس و رییسجمهور است
حجت الاسلام روانبخش، عضو هیئت رییسه فراکسیون روحانیت مجلس :
🔹کابینه محصول مشترک رئیس جمهور و مجلس است؛ حق رئیس جمهور است که هر فردی را که خواست به عنوان وزیر پیشنهادی خود به مجلس معرفی کند و حق مجلس است که به هر کدام از گزینههای پیشنهادی دولت که میخواهد رأی اعتماد دهد.
لینک یاران دیار سلسلة الذهب (نیشابور بزرگ)
https://eitaa.com/yekjahan_forsat
برنامه زنده #جهان_آرا
♦️بررسی کارنامه سه ساله مدیریت شهری تهران
سرنوشت شورای ششم همانند شورای اول خواهد شد؟
🔶مهدی چمران
رییس شورای شهر تهران
چهارشنبه ٣ مرداد ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @Jahanara_ofogh
⭕️ رمزگشایی از رای ایرانیان خارج کشور
🔹جمعی از ایرانیان خارج از کشور به صورت مجازی با دکتر جلیلی دیدار کردند؛ این دیدار در حالی انجام شد که طبق اعلام نتایج دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری توسط وزارت کشور، دکتر جلیلی حائز اکثریت آرا ایرانیان خارج از کشور شده بود. در ادامه صحبت های دکتر و برخی از اظهارات شرکت کنندگان در این نشست را می خوانیم:
🔹پارسا باقرزاده، پستداک دانشگاه مکیل در رشته کاربرد هوش مصنوعی در سرطان: دانشگاه مکیل جزو اولین دانشگاههایی بود که به اعتراضات حمایت از فلسطین پیوست. من آذر به کشور بازمیگردم و علیرغم پیشنهادی که از دانشگاه ییل داشتم، با افتخار اعلام میکنم که به کشورم باز خواهم گشت.
🔹احمد جادری، دانشجوی دکتری سنتژوزف، رشته مهندسی کامپیوتر و مؤسس: بهنظر بنده در مناظرهای که بین دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان انجام شد، حق و باطل مشخص بود؛
🔹حلیا دوطاقی پژوهشگر فوق دكترای حقوق و اقتصاد سیاسی دانشگاه ییل: ما باید تحریمکنندگان را پشیمان کنیم» که نکته بسیار مهمی است؛ اما سؤال این است که تا چه حد برای این موضوع سازوکار مشخص وجود دارد؟
🔹سارا لاریجانی، دانشجوی دکتری جغرافیای انسانی دانشگاه تریگر آلمان: رقیب دکتر جلیلی با سوءاستفاده از مسئله زنان و اهریمنسازی، جلوی مطرحشدن مباحث مهمی که ایشان در حوزه زنان انجام دادند را گرفت؛ باید این بازنماییها شکسته شود.
🔹طاها زینلی، دکتری اقتصاد سیاسی دانشگاه کاسل آلمان: در کارزار انتخاباتی دکتر جلیلی، شناخت درستی از شرایط ایران در منطقه، مناسبات جهانی و قدرت ایران وجود داشت. درک انتقادی دکتر جلیلی در نقد مذاکراتی که منجر به برجام شد، در اهمیت خنثیسازی تحریمها و حرکت بهسمت پشیمانسازی بلوک تحریمکننده، از ضرورت حمایت از مقاومت و درک ضرورت گسست از درک غربگرا و گسترش و تعمیق روابط با همسایگان و کشورهای معارض با نظام امپریالیستی مثل چین و روسیه باعث امیدواری ما بود. سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی این فشار را تشدید میکند که هم از منظر امنیت ملی و هم از منظر عدالت اجتماعی نگرانکننده است. از برنامهها و حرفهای دکتر جلیلی مشخص بود که میخواستند در یک ریلگذاری دیگر حرکت کنند
🔹آزاده صفرچی، فوقدکتری میکروبیولوژی از سیدنی: در بحثهایی مثل کرسنت اطلاعرسانی نادرست به مخاطبان باعث گیجشدن آنها شد.
🔹لیلی کلهر، کارشناس ارشد مدیریت خدمات: زمان اغتشاشات زنزندگیآزادی من خیلی تهدید شدم اما بعد از گزارش به پلیس هیچ اقدامی انجام نشد
🔹سید حسینی، فعال رسانهای ایرانی در آمریکا: عجیب است که با مشخصشدن نتایج هم همچنان برخی طلبکارند که چرا دکتر جلیلی با رأی بیش از ۱۰ میلیونی بهنفع فردی که رأی کمتری آورده، انصراف نداده است.
🔹عسل اخوان، کارشناسی ارشد انسانشناسیِ رسانه از آلمان و فعال حوزه فلسطین: حمایت شما از مردم فلسطین در مناظرات بسیار ارزشمند بود. ما به شما رأی دادیم بهخاطر اعتمادی که به عدالتخواهی شما داشتیم.
🔹محسن فیروزی، دکتری علوم شناخت سیستمی از دانشگاه مونیخ آلمان: یکی از غمانگیزترین موضوعات در انتخابات امسال این بود که دکتر جلیلی بودهایی را داشتند که نمود نداشت و رقیب نبودهایی که داشت را خوب نشان میداد. یکی از مشکلات دیگر در انتخابات امسال بحث گفتمان «صدای بیصدایان» بود که توسط رقیب مصادره شد؛ درحالیکه اتفاقاً دکتر جلیلیای که فسادستیز است و یک ریال فساد در زندگی شخصیاش پیدا نمیشود باید صدای بیصدایان باشد.
🔹معصومه اسدی، فوقدکترای استاد آزمایشگاههای بایولوژی کالج نُوای آمریکا: ما افتخار میکنیم که دکتر جلیلی اخلاقمدارانه در انتخابات شرکت کرد و معیارهای خود را در حد رقبا پایین نیاورد. رأی من وقتی بهسمت دکتر جلیلی رفت که ایشان در مورد زنها همه زنها را دید و از زنان روستایی و زنان خانهدار صحبت کرد.
🔹رضا مُشرِف، وکیل ایرانی از برلین آلمان: هنگام برگزاری انتخابات در خارج از کشور هجمه عجیبی در مقابل سفارت وجود داشت و باعث ایجاد نگرانی برای ایرانیانی که خواهان شرکت در انتخابات بودند، شده بود.
این وکیل ایرانی همچنین درباره مشکلات ایرانیان در مهاجرت گفت: ای کاش میشد برای ایرانیانی که تمایل به مهاجرت دارند تبیین شود که چه چیزی در انتظارشان است و مقداری از غربزدگی و مدینه فاضلهای که برای ایرانیان ترسیم شده، فاصله بگیریم.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔴 شارلاتان ها علیه شهید جمهور
▪️وقتی شارلاتانیزم رسانه ای جریان فاسد اصلاحات بصورت واحد و هماهنگ شروع به تخریب دولت شهید جمهور میکنند، نشان میدهد این جماعت در دولت آینده بنای خدمت و کار ندارند و میخواهند مشکلات آینده مدیریتی خود را گردن دولت قبل بیندازند.
▪️خدایش رحمت کند شهید رئیسی را که وقتی بر صندلی ریاست دولت نشست هیچگاه سعی نکرد با تخریب دولت حسن روحانی راه فراری برای ناکامی های مدیریتی خود ایجاد کند،بلکه تمام وقت و انرژی خود را صرف جهاد و خدمت و پیشرفت کشور کرد. امیدواریم آقای پزشکیان راه شهید جمهور را برای خدمت به مردم ادامه دهد و با ندانم کاری در دام شارلاتان های جریان فتنه و اصلاحات نیفتد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
اولویتها و توقعات مردم از دولت جدید-بخش دوم
🔰 لزوم پایبندی به وحدت ملی تا تداوم راه شهید رئیسی
🔸توقع این است که دولت جدید حالا پس از پایان رقابتهای انتخاباتی، در نظر و عمل، منادی وحدت ملی ایرانیان باشد و ضمن مرزبندی با دشمنان صریح ملت ایران، از مرزبندی و خطکشی بین مردم اجتناب ورزد.
🔸علیاکبر عباسی، فعال اسبق دانشجویی و کارشناس مسائل سیاسی در همین زمینه به گزارشگر کیهان میگوید:
🔻مسعود پزشکیان در شرایطی خاص سکان دولت چهاردهم را بر عهده گرفته است و همین شرایط خاص وظایف او را خطیر کرده است. در واقع امروز جامعه متکثر است و رئیسجمهور باید به این تکثر توجه لازم را داشته باشد.
🔻او امروز وظیفهای خطیر در جهت کاهش برخی از شکافهای اجتماعی موجود در جامعه برعهده دارد و انتظار میرود نسبت به آن توجه لازم را داشته باشد.
🔸علیاکبر عباسی، کارشناس مسائل سیاسی میگوید:
🔻یکی از مسئولیتهای بسیار سنگینی که برعهده دولت جدید است، سامان دادن به مسائل اقتصادی است. اصلیترین انتظار مردم از دولت جدید حلوفصل مشکلات اقتصادی است و دولت جدید باید در این زمینه برنامه مشخصی داشته باشد.
🔻البته دولت سیزدهم طی سه سال گذشته مسیر را برای حلوفصل مشکلات کشور هموار کرده است و رئیس دولت چهاردهم از این جهت کار بسیار راحتتری نسبت به رئیس دولت سیزدهم دارد. با این وجود مسئله اقتصاد همچنان از مسائل اصلی و مهم کشور است و مردم انتظارات جدی در این زمینه دارند.
🔸تجارت نیوز در ادامه به نقل از گزارش رسمی بانک جهانی مینویسد: «ضریب جینی از ۳۵.۸ درصد به ۳۴.۸ درصد کاهش یافت. ترکیبی از افزایش دستمزدها، افزایش اشتغال و توزیع یارانه نقدی به رشد مصرف و کاهش فقر در ایران کمک کرده است.»
🔸در گزارش تازه بانک جهانی، رشد اقتصادی ایران در ۴ سال گذشته با واژههای «تابآور» و «مقاوم شده» توصیف شده و تغییر مسیر رشد اقتصادی از شرایط ناپایدار دهه نود به شرایط پایدار و باثبات مورد تاکید و تایید قرار گرفته است. همچنین بر اساس این گزارش رشد مصرف خانوارهای واقع شده در ۴۰ درصد دهکهای پایین کشور نسبت به ۶۰ درصد دهکهای بالا، افزایش بیشتری پیدا کرده است.
🔸تعیین زمینههای مشارکت مردم در اقتصاد برای تحقق جهش تولید و فراهم کردن بستر لازم برای اجرائی شدن آن، پیشنیاز موفقیت دولت در این حوزه خواهد بود. رجوع به سخنان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در همین زمینه، میتواند تصویر نسبتاً روشنی در این زمینه پیشروی ما قرار دهد.
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001E4b
@Kayhan_online
گزارش خبری کیهان
🔰 اذعان صهیونیستها به صداقت سید حسن نصرالله/آحارونوت: او به وعدههایی که میدهد عمل میکند
🔸رسانههای صهیونیستی از جمله روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارونوت از عملی شدن تهدید «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزبالله لبنان، در حمله به شهرکهای صهیونیستنشین جدید و گسترش دامنه حملات خبر دادند.
🔸«سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزبالله و رهبر مقاومت لبنان، چهارشنبه گذشته، در سخنرانی خود به مناسبت عاشورای حسینی(ع) به رژیم صهیونیستی درباره ادامه حملات به غیرنظامیان لبنانی هشدار داده بود. وی تأکید کرده بود: «اگر خواسته باشید همچنان به غیرنظامیان ما حمله کنید، بدانید که با موشکهای خود به شهرکهای صهیونیستنشین جدید شما که تاکنون مورد حمله قرار نگرفته، حمله خواهیم کرد.»
🔸رسانههای صهیونیستی که از همان سال جنگ ۳۳ روزه (سال ۲۰۰۶) لقب «راستگو» را به نصرالله دادهاند باز هم از صادق بودن او در تهدیدات خودش گفتهاند. مقاومت اسلامی لبنان در چند عملیات خود در روزهای اخیر شهرکهای صهونیستنشین جدیدی را در شمال فلسطین اشغالی برای نخستین بار زیر آتش گرفته است. به دنبال این حملات، حزبالله دایره عملیات خود را گستردهتر کرد و همانطور که نصرالله وعده داده بود، شهرکهای جدیدی در دایره آتش مقاومت اسلامی لبنان قرار گرفت.
🔸روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارونوت تأکید کرد که در یک معادله جدید که مستلزم پاسخگویی به حملات اشغالگران به غیرنظامیان در لبنان و در نتیجه گسترش کمربند امنیتی در شمال فلسطین اشغالی است، حزبالله شهرکهای جدیدی را که هنوز تخلیه نشدهاند، هدف قرار میدهد.
🔸این روزنامه به یافتههای پژوهشگر مؤسسه «آلما» رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله، «اسرائیل را با معادله جدیدی تهدید کرد که اگر هدفگیری غیرنظامیان در لبنان ادامه پیدا کند، حزبالله لبنان شهرکهای جدیدی را که تاکنون به آنها حمله نکرده است، هدف قرار میدهد، استناد کرد.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001E5J
@Kayhan_online