⛔️ اکبر ترکان(مشاور عالی پیشین جناب روحانی): هر یک روز تأخیر اجرای برجام، #صد_میلیون_دلار به کشور آسیب میرساند.
⛔️ حسن روحانی (۲۳ تیر ۹۴): #تمام_تحریمهای_مالی، تمام تحریم های اقتصادی بالمره در روز اجرای برجام (26 دی 94) #لغو میشود و نه تعلیق"
💠 خدایش بیامرزد اما کاش قبلش محاسبه میکرد که در این پنج سال و اندی که برجام تو آستین ملت شد چقدر گیر مملکت اومد!!
🌵🌵🌵
⛔️ علی لاریجانی: حوزه اقتصاد نه دادگاه است نه پادگان.
💠 جناب لاریجانی!
دادگاهی که هپکو، ایران ترانسفو، ماشین سازی تبریز، شرکت تولید نیروی برق شاهرود، شرکت آب و خاک پارس، شرکت کشت و صنعت دامپروری مغان، سیلوی سنقر، شرکت تراورس البرز، شرکت فولاد میبد، شرکت هفت تپه و …را به #بیتالمال برگرداند بیشتر بدرد حوزه اقتصاد میخورد تا سوفسطائیان.
🌵🌵🌵
⛔️ احمدی نژاد (سال 1400): در صورت رد صلاحیت، از هم اکنون اعلام می دارم که #انتخابات را تأیید نمی کنم و در آن شرکت نخواهم کرد.
💠 جناب محمود!
در انتخابات 1396 با تمام زوری که شما و اعوان و انصارتان زدید آرای باطله فقط 1% افزایش یافت! کشتی نوح برای نجات سرنشینانی است که حداقل از درون، آن را سوراخ نکنند تپه های شنی منیت جای امنی برای در امان ماندن از طوفان نیست.
🌵🌵🌵
⛔️ محمدعلی وکیلی #اصلاح_طلب (نماینده سابق مجلس شورای اسلامی):
- #عضو_ستاد_روحانی بودم ولی اشتباه کردم و اگر به عقب برگردم به او رأی نمی دهم.
- مشکل #اصلاح_طلبان شورای نگهبان نیست، #انقراض_نسل و تربیت نکردن افراد است
💠 خدا وکیلی اینو دیگه راست گفت!
😂😂😂
⛔️ بیانیه سیدمصطفی تاجزاده پس از ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری 1400: ما برای نیل به #حاکمیت_قانون و اجرای عدالت و بهرهمندی از حقوقی که قانون اساسی برای شهروندان بهرسمیت شناخته است، با شیوههای #مسالمتآمیز عمل میکنیم. درعین حال تسلیم قانونشکنها نمیشویم، قانونشکنیها را برنمیتابیم و به افشای ستمها و سرکوبها آنقدر ادامه میدهیم تا در نهایت شما هم راهی نیابید جز اینکه به قانون تمکین کنید.
💠 جناب تاجزاده!
از شرایط عمومی داوطلبان ریاست جمهوری داشتن #حسن_سابقه، #امانت و #تقوا است و کسیکه آگاهانه در آرای مردم در انتخابات مجلس ششم که چون #امانت به او سپرده شده بود، دستکاری کرد تا اهداف سیاسی حزب و جریان خود را به پیش ببرد و طبق قانون مجازات اسلامی به یک سال حبس و شش ماه انفصال از عضویت در هیئتهای اجرایی و نظارت و شعب اخذ رأی و در مورد اتهامی دیگر به #نه_ماه_انفصال از خدمات دولتی و همچنین به جهت تخطی از قانون انتخابات و همچنین سوءاستفاده از موقعیت شغلی و ممانعت از نظارت شورای نگهبان به #سی_ماه_انفصال از خدمات دولتی، #محکوم گردید حداقل شرایط عمومی را ندارد تا چه رسد به شرایط اختصاصی!
به قانون تمکین کنید!
🌵🌵🌵
⛔️ احمدی نژاد در سالن کنفرانس خبری ستاد انتخابات وزارت کشور (22 اردیبهشت 1400): به نام نظارت استصوابی و آن هم بعد از 42 سال از انقلاب برای مردم تصمیم می گیرند.... در صورت رد صلاحیت، از هم اکنون اعلام می دارم که #انتخابات را تأیید نمی کنم و در آن شرکت نخواهم کرد.
⛔️ بیانیه سیدمصطفی تاجزاده پس از ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری: با نظارت استصوابی و سلب حق نامزدی از هر ایرانی واجد شرایط قانون اساسی مخالفم.... در انتخابات فرمایشی رایدادن توجیه ندارد.
⛔️ فائزه هاشمی (سال 1400): رأی ندادن شاید تلنگری باشد برای کسانی که شرایط را به اینجا رساندهاند. رأی دادن یک تابو نیست تا ما بخواهیم آن را حفظ کنیم.
💠 همنوایی احمدی نژاد با فتنه جویان #فتنه88، خسران جبران ناپذیری برای جناب محمود خواهد داشت.
🌵🌵🌵
⛔️ عباس آخوندی: ما در ایران دولت نداریم.
⛔️ آخوندی: اگر #دولت_روحانی نبود قحطی میشد!
😳😳😳
💠 انجمن مهندسان مکانیک آمریکا (ASME) در ماه مارس فهرستی از ده ربات برتر انساننمای جهان را منتشر کرد که ربات ایرانی #سورنا در این فهرست قرار دارد.
#ما_میتوانیم
#چی_بودیم_چی_شدیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
💠 #رهبر_معظم_انقلاب:
«آمریکا همیشه با ملت ایران دشمنی کرده؛ حتی در رژیم طاغوت قبل از انقلاب هم که یک دولت ملی را در سال 1332 ساقط کرد... بعضیها تاریخ را تحریف میکنند که شروع اختلافات از #تسخیر_لانه_جاسوسی بوده؛ این #تحریف_تاریخ است. اختلاف بین ملت ایران با دولت آمریکا از 28 مرداد و قبل آن بود که آنها ملت ایران را دچار یک رژیم فاسد وابسته کردند».
⛔️ احمدی نژاد در مصاحبه با روزنامه "نیویورکتایمز" آمریکا:
«ایران و آمریکا باید به صورت مستقیم با یکدیگر گفتگو کرده و اختلافات ۴۰ ساله خود را که از ماجرای بحران تسخیر سفارت آمریکا در تهران آغاز شده و حالا به مسایل و مشکلات بر سر سیاستهای منطقهای و دیگر اختلافات رسیده را حل و فصل کنند»
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تقدیم به آنانکه با وجود جنایات بیشمار و بدعهدی #دولتمردان_رذل_آمریکا هنوز هم نسخه مذاکره را برای ملت تجویز میکنند!!
🌵🌵🌵
بخشی از مصاحبه احمدینژاد با روزنامه "نیویورکتایمز" آمریکا
خبرنگار: شما سه بار برای آقای ترامپ نامه نوشتید، میخواهم سوال کنم که هدف شما از دادن این نامهها چه بود؟
⛔️ احمدینژاد: هدف بنده هم مانند بسیاری از کارهایی که انسان در روابط بین انسانها انجام میدهد. من فکر میکردم که باید مطالبی را به ایشان بگویم. وقتی ایشان رای آورد، من یک #نامه_تبریک برای ایشان فرستادم، یادآوری کردم حرف های خودشان را در دوره انتخابات و در کمپین انتخاباتی. ایشان قول داد که سیاست خارجی را تغییر میدهد، دنبال تنش نیست، دنبال اصلاح مسائل داخلی آمریکاست، میخواهد توجهش را از دخالت در امور کشورها به خدمت به مردم آمریکا برگرداند. حتی ایشان به صراحت گفت که دولت آمریکا داعش را ایجاد کرده است و من میخواهم از این کارها نکنم. ما هم #خیلی_خوشحال_شدیم. من اینها را برای ایشان یادآوری کردم و الزامات تحقق این امور را برایشان بیان کردم، سعی کردم کمک بکنم. خواستم بگویم اگر واقعا میخواهی به آنچه که گفته ای عمل بکنی، راه های آن این هاست. من وظیفه انسانی خودم را انجام دادم و امیدوار بودم که موثر باشد.
خبرنگار: نامه دوم و سوم چه بود؟
⛔️ احمدینژاد: آنها هم درمورد مسائل بین المللی بود. بالاخره اتفاقاتی میافتد و احساس وظیفه میکنیم و یادآوری میکنیم و تذکر میدهیم.
... (چند دقیقه بعد در پاسخ به سوالی دیگر)
⛔️ اگر تلقی این باشد که سیاست های اصلی دولت آمریکا را رئیس جمهور تعیین میکند که من این را قبول ندارم. رئیس جمهور هم موثر است و الّا آقای اوباما هم همان خطی را جلو برد که آقای ترامپ دارد به پیش میبرد و آقای بوش قبلا جلو برد اما میشود روی تصمیم گیران اصلی آمریکا اثر گذاشت.
💠 جناب احمدی نژاد!
اگر سیاست های اصلی دولت آمریکا را رئیس جمهور تعیین نمیکند (که نمیکند) نامه نگاری شما به #ترامپ_رذل چه وجهی داشت؟
🌵🌵🌵
⛔️ جهانگیری (اردیبهشت 1396): دیگر کسی از گرانی و تورم حرف نمیزند چون کاری شد کارستان، به همه اهدافمان در #برجام رسیدیم.
⛔️ جهانگیری با بغض (اردیبهشت 1400): امروز #مقدمه_گشایش_برجام فراهم شده است.
💠 جناب اسحاق خان!
چهار سال پیش به همه اهدافتان در برجام رسیدید اما امروز مقدمه گشایش برجام فراهم شده؟
🌵🌵🌵
💠 چرا بودن جناب #رئیسی در رأس #قوه_مجریه بر قوه قضائیه اولویت دارد؟
شخصی از روی پل در رودخانه سقوط کرد و فریاد کمکخواهی سر داد.
مردی که شناگر ماهری بود به آب پرید و او را نجات داد.
هنوز شرشر آب از لباسهای مرد شناگر به زمین میریخت که فریاد کسی دیگر را شنید که در آب افتاده بود.
آن مرد به آب پرید و با زحمت فراوان شخص دوم را نیز نجات داد. خسته و کوفته کنار آب دراز کشید و نای راه رفتن نداشت.
اندکی آرام گرفت و سرپا ایستاد. تازه نفسش جا آمده بود که صدای فریاد شخص دیگری را شنید که داخل آب افتاده بود. غیرتش اجازه نداد و به قصد کمک به او برخاست. اما حقیقتا خسته بود و به زحمت حرکت میکرد.
شخصی که از کنار، تمام جریان را میدید نزد شناگر ناجی آمد و گفت:
اگر تا شب هم اینجا بایستی باید به دل آب بزنی و غریقها را نجات دهی.
به جای اینکه اینجا غریقها را نجات دهی بالای پل برو و جلوی آن دیوانهای که رهگذران را داخل آب میاندازد بگیر.
#پیشگیری_قبل_از_درمان
🇮🇷🗳🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جمله آخریش در عین لطافت، خیلی کوبنده بود
کاش میشد کاندید بشه تا فقط نگران تعالی بیشتر باشم تا پرداخت اقساط!
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
😂😂😂
⛔️ روحانی (۲۳ تیر 1394): در روز اجرای توافق (دی ماه ۹۴) تمامی تحریمها، حتی تحریمهای تسلیحاتی، موشکی هم بهصورتیکه در قطعنامه بوده، #لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق.
⛔️ روحانی (29 اردیبهشت 1400): میخواهیم تحریم را برداریم عده ای عزا میگیرند.
💠 پس اونی که سال 94 بالمره لغو و برداشته شد چی بود؟ تحریم بود؟ تکریم بود؟ ...
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
🌵🌵🌵
💠 #پیروزی_مقاومت بر کفتارهای تا دندان مسلح صهیونیستی مبارک باد
#نتیجه_میدان
🌸🇯🇴🌸
⛔️ اسحاق جهانگیری (30 اردیبهشت 1400): خبرنگاران و رسانهها باید بتوانند همه کاندیداهای انتخاباتی را نقد کنند و نباید فضایی ایجاد شود که از نقد یک کاندیدا بترسند اما برای تخریب بعضی دیگر تشویق بگیرند.
💠 مرکز رسانه قوه قضاییه (19 دی 1399): ۲۰۰ مورد #شکایت_دولت از افراد حقیقی و حقوقی در دولت فعلی وجود دارد که طبق استعلام صورت گرفته، نامههایی مبنی بر اعلام گذشت از شکایات مطروحه علیه خبرنگاران به قوه قضاییه، دادسرای تهران و دادسرای فرهنگ و رسانه که متولی رسیدگی به این موضوع است تا صبح امروز واصل نشده است.
🌵🌵🌵
⛔️ #اصلاح طلبان_ابن_الوقت: دولت روحانی اصلاح طلب نیست و اصلاح طلبان برای رای آوردن روحانی هیچ تلاش نکرده اند.
💠 یه #اصلاح_طلب قابلیت اینو داره که به خاطر گندی که خودش زده، تو رو مجبور کنه عذر خواهی کنی که چرا اون این گند رو زده!
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
🌵🌵🌵
⛔️«الیاس حضرتی» مدیر مسئول #روزنامه_اعتماد و دبیرکل حزب اعتماد ملی به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی «مسعود پزشکیان» تعیین شد.
⛔️ تیتر #روزنامه_اعتماد (روز بعد از #امضای_برجام): صبح بدون تحریم
⛔️ تیتر #روزنامه_اعتماد (بعد از #خروج_آمریکا_از_برجام): اروپا کنار ایران
⛔️ الیاس حضرتی (چندین ماه بعد از امضای برجام): برجام آش دهان سوزی نبود.
🌵🌵🌵
یادآوری یک نکته بسیار مهم
تفاوت #اصل_برائت و #احراز_صلاحیت
💠 «اصل برائت» درباره افراد مورد اتهام و به منظور حفظ حقوق آنان است. این اصل که علاوه بر آموزههای اسلامی، در تمامی نظامهای حقوقی دنیا پذیرفته شده است و در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز به صراحت آمده است؛ میگوید:
«هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود مگر آن که جرم او در دادگاه صالحه به اثبات رسیده باشد» مطابق این اصل؛ اگر شخصی از سوی شخص یا اشخاص دیگر - چه حقوقی و چه حقیقی - مورد اتهام قرار گیرد، مادام که اتهام وی در دادگاه و با ارائه دلایل محکم و غیرقابل تردید به اثبات نرسیده باشد، نمیتوان و نباید او را گناهکار تلقی کرده و از حقوقی که سایر افراد جامعه از آن برخوردارند محروم کرد.
💠 بر پایه همین اصل در تمامی سیستمهای حقوقی دنیا و از جمله نظام حقوقی اسلام تاکید شده است که اگر کسی مورد اتهام قرار گیرد، ارائه دلیل و سند برای اثبات بیگناهی خود برعهده متهم نیست بلکه کسانی که او را مورد اتهام قرار دادهاند باید برای اثبات جرم و گناه وی دلیل و سند ارائه کنند «البینّة علیالمدعی- ارائه دلیل برعهده ادعا کننده است»، و مادام که دلیل قابل قبولی حاکی از مجرم بودن وی ارائه نشده است، مطابق اصل برائت، بیگناه تلقی شده و نمیتوان با او به عنوان یک مجرم یا گناهکار برخورد کرد. اصل برائت درباره همه افراد جامعه نیز جاری و ساری است و هیچکس را چه از سوی افراد حقیقی و حقوقی متهم شده و چه نشده باشد، نمیتوان و نباید گناهکار دانست.
💠 اما #احراز_صلاحیت، موضوع دیگری است و نه فقط کمترین ارتباطی با «اصل برائت» ندارد، بلکه، خود یک «اصل بدیهی»، منطقی و برخاسته از ابتداییترین مبانی عقلی است، موضوع «احرازصلاحیت»، بررسی انطباق شرایط و خصوصیات افراد با شرایطی است که دارا بودن آن برای تصدی یک شغل و یا مسئولیت، لازم و ضروری است و این بررسی و تحقیق نه فقط در همه دنیا و برای تصدی همه مسئولیتها وجود دارد بلکه یک اصل بدیهی است که نفی آن اگر از روی غرض و مرض نباشد، به یقین ناشی از کمبود و نقصان عقل خواهد بود.
💠 فرض کنید قرار است برای حفاظت از اموال و داراییهای فلان مرکز -مثلاً یک بانک- تعدادی به عنوان نگهبان استخدام شده و به کار گرفته شوند. آیا هیچ آدم عاقلی که از ابتداییترین مبانی عقلی برخوردار باشد میتواند ادعا کند براساس «اصل برائت» نیازی به بررسی صلاحیت داوطلبان نیست و از آنجا که اصل بر برائت است نباید و نمیتوان صلاحیت هیچ یک از مراجعهکنندگان را رد کرد؟! این چه نظریه بیپایه و اساسی است؟! کسی که داوطلب شغل نگهبانی است الزاماً باید شرایط و مختصات ضروری برای تصدی این شغل، نظیر سلامت جسمی، عدم سوء سابقه، پاکدستی و... را دارا باشد و اطمینان از وجود این شرایط در شخص داوطلب نیاز به بررسی و تحقیق دارد. ندارد؟
💠 امروزه قبل از استخدام یک شاگرد بقالی هم درباره او بررسی و تحقیق میکنند و مثلا برای به کارگیری یک کارگر در آشپزخانه یک رستوران علاوه بر تحقیق و بررسی درباره برخی از خصوصیات فردی و شخصی وی، اعزام او به مراکز پزشکی برای کسب اطمینان از سلامت جسمی و مبتلا نبودن به بیماریهای واگیر را الزامی میدانند و این روال عقلی و قانونی برای تصدی همه مسئولیتهای ریز و درشت، ضروری بوده و به کار گرفته میشود.
💠حالا جای این سوال است که وقتی برای حضور در آشپزخانه یک رستوران، #احراز_صلاحیت ضروری و اجتنابناپذیر است چگونه میتوان برای حضور در اصلیترین کانونها و مراکز تصمیمساز و سیاستپرداز نظام، روی احراز صلاحیت نامزدها خط کشید و به هر که از راه رسید و گفت؛ «یاالله» گفته شود، بفرمائید! بسمالله؟!
🇮🇷🗳🇮🇷
⛔️ اسحاق جهانگیری: دوم خرداد است؛سالگرد روزی که روشن شد مردم خواستار تغییرند و نظام هم انعطاف نشان داد.
خاتمی و دولت اصلاحات تهدیدهای جدی بینالمللی ومنطقهای را از ایران دور کردند وفرصتهای نو برای #توسعه_ایران و گشایش در زندگی مردم به وجود آوردند. کشور بازهم به #اصلاحات_افقگشا و واقعی نیاز دارد.
💠 جناب اسحاق!
- جناب خاتمی گمان میکرد در عرصههای بینالمللی میتوان با «عاطفهگرایی» به صلح جهانی رسید! سیاست تنشزدایی او-که حاوی عقبنشینی از مواضع انقلاب بود- هر چه پیش میرفت، نتیجه ی معکوس میداد. ایران #محور_شرارت نامیده شد و اروپاییها در گفتوگوهای انتقادی، مواضع سختتر اتخاذ کرده و بعد از حادثه برجهای دوقلوی آمریکا، این گفتگوها قطع شد و برعکس پیشنهاد خاتمی؛ جنگ تمدنها با #اسلام_هراسی در غرب کلید خورد!
- خاتمی با سادهاندیشی و بیتوجه به خصلت استکبار و سلطه جهانی، میگوید: «گفتوگو شرط لازم برای رسیدن به صلح است... صلحی که از راه گفتوگو حاصل شود، و بر اثر رشد عقلی و عاطفی انسان به دست آید، تابع علل وجود خود، یعنی تکامل عقلی و روانی خواهد بود و چون سیر قهقرایی در رشد عقل، امری است نزدیک به محال، چنین صلحی لاجرم امری طولانی است و ثانیاً دامنه آن بسیار وسیع خواهد بود.»
- با چنین #نگاه_سطحی_به_روابط_بینالملل بود که خاتمی در نشست خبری حاشیه اجلاس هزاره سران کشورهای عضو سازمان ملل درباره سیاست «تنشزدایی» دولت اصلاحات گفت: «سیاست تنشزدایی جمهوری اسلامی ایران شامل همه کشورها میشود و ما به هیچ وجه از دشمنی و تشدید دشمنیها استقبال نمیکنیم و در حال حاضر روابط بین ملت ایران و آمریکا مثبت است.»
- اما گذشت ایام نشان داد که آمریکا چه اهداف شومی را در منطقه دنبال میکند. لشکرکشی به عراق و افغانستان، ایجاد #گروهکهای_تروریستی وحشی همچون #القاعده و #داعش و #جبهةالنصره و تجهیز آنها، حمایت از بمبارانهای وسیع عربستان در یمن و قتلعام مردم، سکوت در برابر #جنایات_آلخلیفه_در_بحرین و حمایت ضمنی از آنها و دهها توطئه دیگر، نتیجه خصیصه جنگ طلبی شیطان بزرگی به نام آمریکا است. خاتمی با چنین کشوری میخواست با گفتوگوی تمدنها به صلح پایدار برسد!! آن هم با کوتاه آمدن از مواضع عزت و مصلحت کشور و ملت خود!
جناب جهانگیری!
فراموشی، درد است ؛ اما به فراموشی زدن خباثت.
🌵🌵🌵
#احراز_صلاحیت، #اصل_برائت و #نظارت_استصوابی
💠 #احراز_صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری، چه ربطی به #اصل_برائت دارد که برخی از آقایان، نظارت استصوابی را با استناد به این اصل، غیرضروری تلقی میکنند؟! مگر در نظارت استصوابی سخن از اتهام در میان است که به اصل برائت استناد شود؟!
- #نظارت_استصوابی در یک کلام بررسی شرایط نامزدها با شرایط قانونی لازم برای ریاست جمهوری است و مادام که کسی داوطلب ریاست جمهوری نشده باشد، بررسی صلاحیت وی ضرورتی ندارد ولی هنگامی که خود را برای ورود به این کانون تصمیمساز و سیاستپرداز نامزد میکند، ابتداییترین مبانی عقلی و شرعی و قانونی، بررسی صلاحیت -احراز صلاحیت- وی را ضروری و غیرقابل اجتناب میکند.
- ضرورت این احراز صلاحیت به اندازهای است که خودداری از آن بدون کمترین تردیدی، «خیانت» به مردم و نظام خواهد بود. و البته بدیهی است که عدم احراز صلاحیت یک داوطلب برای ورود به #پاستور به مفهوم و معنای عدم صلاحیت وی برای تصدی سایر مسئولیتها نیست و کسی که صلاحیت او احراز نشده است میتواند در پستها و مسئولیتهای دیگری که شرایط مورد نیاز ریاست جمهوری را ندارد، به کار گرفته شود.
💠 با توجه به ضرورت احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری نمیتوان از کنار اصرار کسانی که بر طبل پر سر و صدا - و البته توخالی- حذف نظارت استصوابی میکوبند به سادگی عبور کرد، چرا که؛
الف: این جماعت چه آگاهانه و چه ناخودآگاه برای #نفوذ_دشمن در اصلیترین کانونهای تصمیمساز و سیاستپرداز نظام زمینهسازی میکنند. نباید سادهاندیشی کرد و از این نکته غافل بود که حذف نظارت استصوابی یعنی دروازهبانی مراکز تصمیمساز نظام، یکی از اهداف تعریف شده در استراتژی آمریکا علیه موجودیت جمهوری اسلامی ایران است که بارها به صراحت از آن یاد کردهاند و در تمامی فتنههای ریز و درشت از سوی فتنهگران آماج حمله و تاخت و تاز بوده است.
ب: این احتمال نیز وجود دارد که حملهکنندگان به نظارت استصوابی از سوابق خود نگران بوده و بیم آن داشته باشند که این سوابق آلوده و سیاه مانع احراز صلاحیت آنان شود. از این روی دقت شورای نگهبان در بررسی صلاحیت این طیف و نامزدهای همسو با طیف یاد شده ضرورت بیشتری دارد.
💠 و این نکته نیز گفتنی است که انگیزه طیف مورد اشاره از ثبتنام فلهای، دو هدف مشخص بود:
اول؛ آن که امیدوار بودند با هجوم فلهای، فرصت لازم برای احراز صلاحیتها را از شورای نگهبان سلب کنند و احتمال بیدقتی یا کمدقتی در بررسیهای ضروری را افزایش دهند! (که با تدبیر شورای محترم نگهبان تیرشان به سنگ خورد).
دوم؛ از رد صلاحیتهای گسترده به عنوان زمینهای برای #هجوم_تبلیغاتی علیه نظام بهرهگیری کنند و صد البته از جماعتی که برای تحریم هموطنان خود به دریوزگی بیگانگان رفته بودند، دست یازیدن به اینگونه اقدامات دشمنپسند دور از انتظار نیست.
🇮🇷🗳🇮🇷