💠 میوهفروشی که هم جنس فروخته شده را پس میگیرد و هم نسیه میدهد و هم به اندازه وسعش وجه دستی پرداخت میکند.
دلی به وسعت یک دریا
#اینجا_ایران_است
🌸🌸🌸
⛔️ پروانه سلحشوری: گویی آقایان مسئول جان مردم نیستند. لعنت به آنهایی که زندگی مردم را به سودای قدرت خود به بازیچه گرفتهاند. #کرونا بیداد میکند و مردم رها شده اند، بی پناه.
میگویند دنیا دار مکافات است. تاوان این همه بی مسئولیتی گریبانتان را رها نمیکند.
💠 سرکار خانم #اصلاح_طلب_ابن_الوقت!
تاوان بی مسئولیتی گریبان کسی را رها نمیکند که چهار سال پیش به دروغ گفت:
«اصلاح طلبان عوام فریب و دروغگو نیستند. #اصلاح_طلبان عکس مار نشان نمی دهند و راست راست در چشم مردم دروغ نمی گویند. شما همیشه نشان داده ایدکه مدافع اصلاحت بوده اید و هستید و این بار آقای روحانی را با اکثریت آرا به پاستور خواهید فرستاد. ما رای میدهیم که ان شاالله پس از آرامشی که در جامعه میبینیم شاهد #رونق_اقتصادی با همت شما و مسئولان خواهیم بود. ما به کسی رای میدهیم که سید اصلاحات او را تایید کرده است. ما گرامی میداریم یاد هاشمی را، درود میفرستیم بر خاتمی عزیز و سلام میکنیم به روحانی» (پروانه سلحشوری، اردیبهشت 96)
🌵🌵🌵
💠 مسئول محترم!
اینکه در شهرهایی که در #وضعیت_قرمز هستند فقط 30 درصد کارکنان دستگاههای خدماتی در محل کار حاضر شوند؛
یعنی تجمع سه برابری مراجعه کنندگان در بخشهای حاضر،
یعنی طول کشیدن کار و تجمع بیشتر،
یعتی #گسترش_بیشتر_کرونا.
دقت دارید؟
💉🩺💉
⛔️ مصطفی تاجزاده: فقر و گرسنگی، گرانی و بیکاری، قطع برق و نبود واکسن، اعتیاد و حاشیهنشینی، بحران آب و محیط زیست، آلودگی هوا و ریزگردها، فرسایش خاک، پیری جمعیت، مهاجرت نخبگان و سرمایهها، تحریم و بیاعتمادی فزاینده به نظام، #رهبر را به #تجدیدنظر در استراتژی کشور مجاب نکرده است؟
💠 جناب تاجزاده!
آنچه از فقر و گرسنگی، گرانی و بیکاری، قطع برق... میفرمایید حاصل نحوست حلقوم هایی است که میگفت:
اگر شرایط عادی بود و حساسیتهایی که به آنها اشاره خواهم کرد نبود؛ بازهم #رأی_من_حسن_روحانی بود و برای او تبلیغ میکردم و میگفتم ایران امروز به #رئیسجمهوری_مانند_روحانی نیاز دارد اما امروز کشور ما حساسیتی دارد که لزوم انتخاب روحانی را بیشتر میکند. (تاجزاده، 18 اردیبهشت 1396 در مراسم افتتاحیه کمیته هنرمندان ستاد #اصلاح_طلبان)
🌵🌵🌵
⛔️ #حسن_فریدون ۹۹/۰۶/۲۳: علت اینکه مردم به ما اعتماد دارند این است که میبینند در شرایط تحریم در تابستان برقشان قطع نمیشود.
🌵🌵🌵
⛔️ مسیح مهاجری: آقای هاشمی #اهل_ریا نبودند اما #متشرع بودند. سالهای آخر عمرشان من گاهی وقتها میدیدم علیرغم نظر دکتر، روزه هستند.
💠 توصیه امام خمینی (ره) به برادر بزرگشان آقای پسندیده نسبت به #رعایت_دستورات_پزشک و متخصص امر:
بسمه تعالی
برادر بزرگوارم، قربانت شوم
شما را به خدای متعال قسم می دهم به حرفهای دکتر ترتیب اثر دهید. چرا موجب نگرانی همه می شوید؟ خداوند لازم نموده است که در مواقع احتمال ضرر، انسان از آنچه موجب است اجتناب کند، اگرچه ترک حج و صوم و صلاة باشد.
شما می خواهید موافق حکم خدا عمل کنید، کاری نکنید که خداوند نعوذباللّه از شما ناراضی باشد. این احتیاطات شما برخلاف شرع است و لازم است از آن اجتناب فرمایید. والسلام.۶۵/۱/۱۳
روح اللّه الموسوی الخمینی/ صحیفه امام، ج 20 ص30
💠 شریفی صابر (عضو تیم پزشکی حضرت امام خمینی (ره): در سال 67 پزشکان و تیم درمانی تلاش زیادی کردند تا بتوانند امام را درمان کنند اما بیماری سرطان ایشان بدخیم بود و تنها در دنیا چند نفر به سرطان نایاب مبتلا شده بودند و به همین دلیل کنترل آن بسیار سخت بود.
امام بسیار مقید بودند که دستورات پزشکان را به دقت اجرا کنند همانطور که امام مجتهد بودند و بر مقلدان واجب بود که از دستورات ایشان در امورات دینی تبعیت کنند امام نیز خود را مقید میدانستند از دستورات پزشکان مانند یک مقلد تبعیت کنند.
به عنوان مثال وقتی به ایشان میگفتیم که این دارو را باید رأس ساعت مشخصی بخورید امام دارو را دقیقا رأس ساعت و بدون لحظهای جابجایی مصرف میکردند این در حالی است که بسیاری از ما مقید به عمل به دستورات پزشکان نیستیم در شرایطی پزشکان به امام میگفتند که بر اساس شرایط جسمانی صلاح نیست نمازتان را در اول وقت بخوانید هر چند که این توصیه برای امام که سالها نمازشان را اول وقت میخواندند بسیار سخت بود اما با این حال ایشان به توصیه عمل میکردند و در امور پزشکی خود را #مقلد_پزشکان میدانستند.
💠 جناب مهاجری! نظرتان را هم در مورد حضرت امام بفرمایید.
🌵🌵🌵
⛔️ روزنامه جمهوری اسلامی، 31 اردیبهشت 1396، ص 7
💠 در روزهای آخر #دولت_روحانی، #دولت_منتخب_اصلاح_طلبان یادی کنیم از جناب ظریف که راجع به قیمتها فرمایش فرمودند و روحانی را تا 1400 #تکرار!!
🌵🌵🌵
💠 روایت دکتر علی شمسی پور دانشجوی وقت دانشگاه تهران از حضور #تاجزاده در #فتنه_18تیر_78:
نزدیک صبح بیستم تیر دم در کوی دانشگاه، اراذل و اوباش کماکان آتش را بپا داشته بودند. از ناجا هم خبری نبود. ناگهان #تاجزاده را دیدم که بیسیم به دست بدون واهمه از اراذل وارد معرکه شد. به سرعت دوره اش کردند. آقای شمس الواعظین هم بین آنها بود و صحبت میکرد! جالب بود که بغیر از من و تاجزاده و #شمس_الواعظین کسی را یادم نمی آید که صورتش را با پارچه نپوشانده باشد!! تاجزاده چند ساعتی تا صبح بین آنها بود. عین جملاتش یادم نیست اما مضمون جملاتش چنین بود: «آرام باشید. خشونت نکنید. به داخل کوی بروید. اگراینجا بمانید به شما حمله میشود و با شما برخورد میکنند اما اگر داخل کوی باشید میتوانید ادامه دهید!!!!»
به وضوح به #اراذل خط میداد و راهکار ادامه اعتراضات را ارائه میکرد. بعد از نماز صبح دیگر ندیدمش اما جمعیت به داخل منتقل شد. تا اینکه سخنرانانی مثل عبدالله نوری و سحابی و دیگران آمدند و فضای داخل را دست گرفتند.
#کوی_دانشگاه
🌵🌵🌵
💠 نقش حزب مشارکت و #تاجزاده در #فتنه_18تیر_78:
اعضاء #حزب_مشارکت به عنوان همدلی و هم نوایی با دانشجویان و تظاهرکنندگان به کوی دانشگاه میرفتند، اما با سخنرانی های تند و تحریک بیشتر و ملتهب کردن جو، در راستای اهداف سیاسی از آنان بهره میبردند. تاج زاده دراین تجمع گفت : «باید ازاین فرصت به دست آمده بهترین استفاده را کرد، اگر ما یک مؤمن کیس و با سیاست باشیم می توانیم از این اتفاق و حادثه پیش آمده حداکثر استفاده را ببریم.»
تاج زاده مورخ 17/4/78 یک روز پیش از واقعه کوی دانشگاه در سخنانی در جمع اعضای دفتر تحکیم وحدت، از روزنامه سلام به عنوان خط قرمز یاد می کند و از اعضای این تشکل دانشجویی میخواهد که برای رفع توقیف از این نشریه اقداماتی را صورت دهند. تاج زاده در روز ۱۸ تیر در جمع اغتشاشگران حضور یافت و با استفاده از جو ملتهب، مطالب تحریک آمیزی را بیان کرد، وی گفت: «مردم طی دو سال اخیر هزینه انتخاب بجا و به حق خود را می پردازند.» (حاشیه یا متن؟ چشم انداز ایران، ویژه نامه ۱۸ تیر تابستان ۱۳۸۴)
با وجود تفویض اختیار اداره نیروی انتظامی به وزیر کشور توسط رهبر انقلاب، تاجزاده در این جمع مدعی می گردد که: «بالاخره این نیرو یا باید فرماندهی وزارت کشور را بپذیرد و یا تکلیف آن مشخص شود تا ما بدانیم در این گونه موارد چه باید کرد.»
بعدها نقل شد که تاج زاده خود #هدایت_میدانی_اغتشاشات غائله ۱۸ تیر ۱۳۷۸ را نیز برعهده داشته است، روزنامه جوان در ویژه نامه «پتک جمهوریت» یک سال بعد از اغتشاشات سال ۱۳۸۸ به این موضوع این گونه می پردازد: «خیلی ها معتقدند تیر ۱۳۷۸ محصول طراحی تاجزاده بوده است. جالب اینجاست وقتی که روز ۱۸ تیر جمعیت به سمت بیت مقام معظم رهبری رفتند و مسئولان امنیتی گفتند که خیابان جمهوری خط قرمز ما است، خود تاج زاده سوار بر موتور می آید و جمعیت را به جای دیگر هدایت میکند.»
#کوی_دانشگاه
🌵🌵🌵