#تربیت_فرزند
⚠️مراحل اموزش کودک
🌺امام باقر عليه السّلام فرمودند:
🍀إذا بلغ الغلام ثلاث سنين فقل له سبع مرات قل لا إله إلا الله ثم يترك حتى يبلغثلاث سنين و سبعة أشهر و عشرين يوما ثم يقال له قل محمد رسول الله سبع مرات و ... .
➖➖🔰⚜🌸🌸⚜🔰➖➖
🌺هنگامي که کودک به سه سالگي رسيد به او بگويند هفت مرتبه بگويد لا اله الّا الله (تا بياموزد)،
🗣در چهار سالگي به او بگويند که هفت مرتبه بگويد محمد رسول الله (تا ياد بگيرد)،
🗣در پنج سالگي رويش را به قبله متوجه كنند و به او بگويند كه سر به سجده بگذارد،
🗣در پايان شش سالگي ركوع و سجده صحيح را به او بياموزند
🗣و در هفت سالگي به طفل گفته شود: دست و رويت را بشوي
🗣و پس از آن به او گفته شود: نماز بخوان.
📚مكارم الاخلاق، ص۱۱۵
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
http://eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
4_318766790467387625.mp3
476.5K
{ #بیست_اصل_تربیت_فرزند }
قسمت 8:
✅ اصل پرهیز ازتربیت اجباری درهنگام ناتوانی فرزند
💠حجت الاسلام وافی
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
4_5809866398045831548.pdf
891.4K
✅مجموعه ای کامل ازبازی های سنتی ومحلی
👈حتما به ترویج دادن این بازی ها اهمیت بدهیم
#بازی
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
#ایده_آموزش_بازی_های_سنتی
#بازی
✅در خصوص بازی های بومی و محلی ، ایستگاهی را در منطقه ای از شهر یامحله ایجاد کنیم و هر هفته یک بازی قدیمی وبومی وسنتی که به فراموشی سپرده شده است و جایگزین آن ،بازی های رایانه ای و مجازی شده است! را باحضور نوجوانان و جوانان ، آموزش دهیم.
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
http://eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
فکر میکرد اگر درباره خانواده یا شغلش دروغ بگوید، ارزشش پیش دوستانش خیلی بالا میرود؛ اگر سنش را کمتر از آن چیزی که هست بگوید، بیشتر موردتوجه قرار میگیرد؛ مشکل اینجا بود که تعریف درستی از ارزش نداشت؛ با خود میگفت: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو؛ اما در این مواقع همرنگ شدن با جماعت، مشکلی را حل نمیکند؛ چون خودش درباره کار، زندگی، سن و وضعیت زندگیاش همهچیز را میداند. هرکسی را بتواند گول بزند، خودش را که نمیتواند.
اگر ارزش واقعی در زندگی خواستیم، باید باصداقت رفتار کنیم (1) و از دروغ که منشأ هر پلیدی است، دوریکنیم. (2)
پینوشت:
1) تصنیف غررالحکم و درر الکلم، صفحه 219، حدیث 4358؛ امام على علیه السلام: یَکْتَسِبُ الصَّادِقُ بِصِدْقِهِ ثَلَاثاً حُسْنَ الثِّقَةِ بِهِ وَ الْمَحَبَّةَ لَهُ وَ الْمَهَابَةَ عَنْه: راستگو با راستگویی خود، سه چیز را به دست مىآورد: اعتماد، محبت و شکوه (در دلها).
بحارالانوار (ط-بیروت) ج 69، ص 263: امام عسکرى سلاماللهعلیه: جُعِلَتِ الْخَبَائِثُ فِی بَیْتٍ وَ جُعِلَ مِفْتَاحُهُ الْکَذِبُ: همه پلیدیها را در خانهای نهادند و کلید آن، دروغ است.
#حیات_طیبه_97
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
4_457406200183521762.pdf
199.6K
✅فوایدبازی با شِن!
👌جزوه ای عالی درزمینه بازی فرزندتان با شِن
🌸کانال تربیتی یک مربی
@yekmorabbi 👈
رسم شده بود که بعد از هر میهمانی افطار، یکی از حاضران، آمادگی خود را برای میهمانی بعد اعلام میکرد؛ بلند شد و گفت: مهمانی بعدی خونه ما اما بهصرف افطار ساده؛ بعضی میهمانیهای این روزها، طوری پرتجمل برگزار می شن؛ که مشخص نیست دقیقاً برای سنت حسنه اطعام در ماه مبارک رمضان برگزار شدن، (1) یا سنت غیر حسنه تشریفات و اسراف! (2) بعضی از کارها علاوه بر اینکه خودشان کارهای پسندیدهای نیستند، نتایجی هم در بردارند که نتایج قابل قبولی نیست؛ افطاری تشریفاتی، بهجز اینکه احتمالاً باعث اسراف میشود، باعث بهسختی افتادن افراد ضعیفتر فامیل هم میشود.
پی نوشت:
1) المحاسن: 2/145/1381؛ امام صادق علیه السلام فرمودند: مَن أطعَمَ مُسلِما حتّى يُشبِعَهُ لَم يَدْرِ أحَدٌ مِن خَلقِ اللّه ِ ما لَهُ من الأجرِ في الآخِرَةِ، لا مَلَكٌ مُقَرَّبٌ و لا نَبِيٌّ مُرسَلٌ إلاّ اللّه ُ ربُّ العالَمينَ ثُمّ تَلا قولَ اللّه تعالى: أَو إِطعامٌ في يَومٍ ذِي مَسْغَبَةٍ: هركه مسلمانى را غذا دهد تا سير شود، از پاداش آخرت او جز خدا، پروردگار جهانيان، هیچکس، حتى فرشته مقرب و پيامبر مرسل، خبر ندارد، سپس اين سخن خداوند متعال را تلاوت كرد: يا اطعام كردن در روز گرسنگى
2) مقام معظم رهبری، خطبههای نماز عید فطر سال 1392؛ یک سنت خوب هم امسال بیش از سالهای دیگر دیده شد که خوب است موردتوجه قرار بگیرد و آن، افطاری دادنهای ساده و بیپیرایه در مساجد و در خیابانها بود در بیشتر شهرهای کشور -که بسیار کار شایستهای است- در مقابل افطاریهای مسرفانهای که شنیده شد، دانسته شد که بعضیها به بهانهی افطار، حرکات و عمل مسرفانه انجام میدهند و بهجای اینکه در ماه رمضان وسیلهای بشوند برای نزدیکی روحی به فقرا و مستمندان، با این عمل، با این حرکت، خود را در لذات جسمانی غرق میکنند؛ نمیخواهیم بگوییم که اگر در افطار، کسی غذای مطبوعی مصرف کرد، این کار ممنوع است؛ نه در شرع اینها ممنوع نیست؛ اسراف ممنوع است، زیادهروی ممنوع است، ریختوپاش فراوانی که گاهی در اینجور مجالس انجام میگیرد، ممنوع است؛ چهبهتر که کسانی که میخواهند افطاری بدهند، با همین سنتی که رایج شده است، افطاری بدهند؛ که مردم را، رهگذران را و کسانی را که مایلاند از افطاری استفاده کنند، در این سفرههای رایگان و با بذل و بخشش و گشادهدستی، در کوچهها، در خیابانها، در حسینیهها، افطاری میدهند.
#حیات_طیبه_97
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
تصمیم گرفته بود که بعد از ماه رمضان، اخلاق خوب حود را نگه دارد؛ شروع کرد به نوشتن خصلتهای خوبی که در ماه رمضان رعایت کرده بود و در ماههای دیگر اهمیت چندانی به آنها نمیداد؛ اولین خصلتی که به ذهنش رسید؛ خوشگفتاری بود؛ باید کاری میکرد تا برایش ملکه شود؛ با خطی زیبا روی کاغذ نوشت: وَقُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنًا؛ (1) کاغذ را بالای سرش در مغازه نصب کرد؛ روی صفحه تلفن همراه خودش هم همین آیه را گذاشت تا هر بار گوشی را روشن کرد، برایش یادآوری شود؛ از روحانی مسجد شنیده بود: بهترین سخنی که دوست دارید مردم به شما بگویند، به آنها بگویید؛ (2) احساس میکرد تغییر گفتارش در شخصیتش هم مؤثر بوده است.
پینوشت:
1) بقره، آیه 83؛ و با مردم با خوشزبانی سخن بگویید.
2) کافی، جلد 2، صفحه 165، حدیث 10؛ امام باقر علیه السلام: قولوا للناس أحسن ما تحبون أن یقال لکم.
#حیات_طیبه_97
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
آداب همسرداری
ابراز عشق کنیم
#حیات_طیبه_97
🌸کانال تربیتی یک مربی
@yekmorabbi 👈
آداب همسرداری
دلجویی کنیم
#حیات_طیبه_97
🌸کانال تربیتی یک مربی
@yekmorabbi 👈