eitaa logo
کانال مداح اهل بیت علیهم السلام حاج یوسف ارجونی
475 دنبال‌کننده
912 عکس
909 ویدیو
23 فایل
کانال مداح اهل بیت (ع) حاج یوسف ارجونی http://eitaa.com/yousofarjonei مولودی وعروسی @MadahanKhoorshed نوحه و روضه @Arsheyan_Eshgh روضه دفتری @Taranom_Noor
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯🥀🍂 🥀 ❇️ داستان روضه خانگی پیرزن و حضرت زهرا سلام الله علیها 🎙حجت الاسلام عالی سلام‌الله‌علیها 🥀 🕯🥀🍂
🌸🍃🌸🍃 در سوگ يار على عليه السلام ... مرگ زهرا ضربتی بود که دل را خسته و غصه را پیوسته گردانید، چه زود جمع ما به پریشانی کشیده شد . شکایت [خود را] به خدا می برم و دخترت خواهد گفت که امتت پس از تو با وی چه ستم ها کردند . آنچه خواهی از او بپرس و احوال را از او جویا شو . تا سر دل بر تو گشاید و خونی که خورده است بیرون آید . او به زودی خواهد گفت و خدا که بهترین داور است [میان او و ستمکاران داوری] نماید . [سلامی که به تو می دهم] سلام وداع کننده است نه از روی ملالت و کسالت . اگر ميروم ملول [و خسته جان] نیستم و اگر می مانم به وعده خدا بد گمان نیستم، به خاطر وعده ای که خداوند به شکیبایان داده است . در انتظار پاداش می مانم که شکیبایی نیکوتر است . اگر بیم چیرگی ستمکاران نبود برای همیشه در کنار قبرت می ماندم و در این مصیبت بزرگ چون فرزند مرده جوی اشک از دیدگانم می راندم . خدا گواه است که دخترت پنهانی به خاک می رود و در حالی که هنوز روزی چند از مرگ تو نگذشته، و نام تو از زبان ها نرفته، حق او برده می شود و از میراث او منع می شود . ای رسول خدا! شکایت را به سوی خدا می برم و دل را به یاد تو خوش می دارم، که درود خدا بر تو باد و سلام و رضوان خدا بر فاطمه . »
25.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی: «چرا به ما گفتن هرکاری که می‌خواهید انجام بدهید اول "بسم الله الرحمن الرحیم" بگویید؟ البته ثواب دارد، اما این تنها برای ثواب نیست...»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃🌸🍃 🍃🌸حضرت موسی (ع) از کنار باغی می گذشتند که مرد جوانی از ایشان برای خوردن سیب به باغ دعوت کردند. حضرت وارد باغ شدند و از عظمت و وسعت و نعمت‌های باغ در حیرت فرو رفتند. 🍃🌸حضرت موسی از چگونگی دست یافتن به این باغ سوال کرد. آن جوان گفت: من زمان مرگ پدرم چیزی نداشتم و پدرم انسان نیکوکار و اهل بخشش بود. زمانی که از دنیا می رفت به من گفت: پسرم من درست است مال دنیای زیادی از خود باقی نمی‌گذارم ولی خدای بزرگی دارم که تو را به او و امید و کرمش می‌سپارم. 🍃🌸پدرم از دنیا رفت در حالی که از او به من فقط 5 سکه طلا ارث رسیده بود. با این 5 سکه در بازار می‌رفتم ، مرد ثروتمندی را دیدم که از مرد فقیری باغی خریده بود که چشمه آن خشک شده بود و ثروتمند به زور می‌خواست باغ را پس بدهد ولی فقیر نداشت. باغ را به 20 سکه خریده بود ولی به 5 سکه پس می‌داد که فقیر هیچ در بساط نداشت. 🍃🌸جلو رفتم و 5 سکه دادم و خریدم تا آبروی آن مرد فقیر را حفظ کنم. همه مرا مسخره کردند و گفتند: باغی که چشمه آن خشک شده است ، بیابان است. 🍃🌸چون به باغ رسیدم ، دست به دعا برداشتم که خدایا از فضل خود بی‌نیازم کن. صبح دیدم سنگ بزرگی که در وسط باغ بود، کنار رفته و چشمه‌ای پدید آمده است. 🍃🌸 این معجزه در شهر پیچید و آن مرد ثروتمند مرا راضی کرد به 100 سکه که آن باغ را بفروشم. من فروختم. بعد از چند روز سنگ برگشت و چشمه خشک شد و آن مرد ثروتمند مجبور شد به 10 سکه آن باغ را به من بفروشد. من خریدم. 90 سکه داشتم که مالکان باغ‌های مجاور باغ من، مرا انسان درویش مسلکی دیدند و باغ‌های خود از ترس خشکسالی ، ارزان به من فروختند و من که لطف خدا را در قبال نیت خیر دیده بودم، همه را به امید خدا خریدم و بعد از چند روز دوباره چشمه جوشان شد و این همه باغ به خاطر 5 سکه ارث پدری و توکل پدرم در زمان مرگش به خداست. 🍃🌸ندا آمد ای موسی(ع) به بیابان برو. مردی دید که تا گردن در ماسه خود را پنهان کرده بود، علت را پرسید. مرد گفت: پدر من ثروتمندترین مرد شهر بود، زمان مرگش من گریه می کردم ، مشتی بر گردن من کوبید و گفت: فرزند، مرد ثروتمندی چون من گریه نمی‌کند، حتی خدا هم به تو چیزی ندهد، پدرت آن قدر باقی گذاشته است که 10 نسل کاری نکنید و بخورید. 🍃🌸سالی نکشید همه ثروت من بر باد رفت و اکنون دو سال است حتی لباسی بر تن هم ندارم و از ترس طلبکاران در ماسه‌های بیابان از شرمم پنهان شده‌ام. شب‌ها در تاریکی چون حیوانات بیرون می‌روم و شکاری می‌کنم و روزها برای حفظ بدنم از سرما در ماسه‌ها پنهان می‌شوم. 🍃🌸 ندا آمد ای موسی (ع) آن جوان صاحب باغ بی‌کرانه، نعمت من برای پدری بود که کار نیک کرد و بخشش به خاطر من به فقرا نمود و زمان مرگش جز چشم امید به کرم من چیزی در بساط نداشت. 🍃🌸و این‌که می‌بینی، سزای کسی است که ثروت خود را نبخشید و سهم فقرا را نداد به امید این که فرزندانش بعد او از ثروت او بی‌نیاز شوند. 🍃🌸 به آن جوان صاحب باغ بگو، پدرت با من معامله کرد و من کسی هستم که یا با بنده‌ام تجارت نمی کنم و رهایش می کنم و یا اگر تجارت کنم، چه بخواهد چه نخواهد، غرق نعمتش می‌کنم، حتی هر چه را می‌بخشم او ببخشد، باز از سیل رحمت و ثروت من نمی‌تواند خود را رها سازد. 🍃🌸و به این جوان هم بگو، دیگر بر ثروت هیچ‌کس تکیه نکند و توبه کند و یقین کند جز من کسی نمی‌تواند ببخشد چنانچه جز من کسی هم نمی‌تواند بگیرد. نیز ، بداند اگر توبه نکند ،بادی می‌فرستیم تا ماسه‌ها را از کنار بدن او بردارد، تا از سرما بمیرد. آن‌گاه قدرت ستر و پوشاندن عورت خود را حتی نخواهد داشت.
🌸🍃🌸🍃 🍃🌸فرشتگان چگونه از اسرار درونی انسان آگاه می‌شوند و آنها را ثبت می‌كنند؟ آیت‌الله جوادی آملی: 🍃🌸از امام صادق علیه‌السلام در همين زمينه مطلب بسيار مناسبی نقل شده است: 🍃🌸يكی از شاگردان امام صادق علیه‌السلام از ايشان پرسيد: در مورد اعمال ما، فرشتگان آنچه می‌بینند می‌نویسند امّا در مورد خاطرات و نیت‌هائی كه فقط از دل گذرانده‌ايم و هنوز به لباس عمل در نياورده‌ايم، چگونه عمل می‌كنند؟ وَ اِنْ تُبدُوا ما فی أنفسكم أو تُخفُوهُ يُحاسبكُمْ بهِ الله [1] 🍃🌸در قيامت باید برای اسرار درونی‌ای كه تا به حال پيش كسی باز نگفته‌ايد، حساب پس بدهيد. فرشتگان چگونه از اين اسرار درونی آگاه می‌شوند؟‌ 🍃🌸حضرت در پاسخ فرمود: آيا بوی باغ و بستان، با بوی كثافت و گنداب یکی است!؟ 🍃🌸اگر از كنار باغی پر گل و معطر بگذريد، بوی خوبی احساس می‌كنید و چنانچه بوی بد به مشام انسان برسد، می‌فهمد كه اينجا كثافت و زباله است، پس از بو می‌توان فهميد كه از كنار باغ می‌گذریم يا از كنار چاه 🍃🌸فرشتگان از بوی خوشِ قلب مؤمن اسرار، نیّت‌ها و اراده‌ی خير، طيب و طاهر او را می‌شناسند و نيز از بوی بد بعضی‌ها، از پليدی درون آنها آگاهی می‌یابند[2] انسان نمی‌تواند در چاه زندگی كند و از بوی آن اظهار تنفر نكند. اگر كسی به ملكوت رسيده باشد، بوی بد و خوب ديگران را با شامه جان درك می‌كند و مؤمن را از منافق باز می‌شناسد [1] سوره بقره، آيه ۲۸۴ [2] الكافی، جلد۲، صفحه۴۲۹ نسيم انديشه دفتر اول، صفحه۱۶۳
🌸🍃🌸🍃 🌾حضرت علي(ع) در فرمایشی مهم گناهان را به سه دسته کلی تقسیم کرده‌ اند: ⑴گناهانی که بخشیده می‌شوند ⑵گناهانی که بخشیده نمی‌شوند ⑶گناهانی‌ که براےی مرتکبین‌ آنها، هم‌ امید عفو داریم‌ و هم‌ نگران‌ عذاب‌ هستیم‌. 🌾اما گناه‌ مغفور، گناهی‌ است‌ که‌ خداوند بر اثر آن‌ بنده‌اش‌ را در دنیا عذاب‌ داده‌ است‌؛ و خداوند بزرگوارتر است‌ از آنکه‌ بندۀ‌ خود را دوبار عذاب‌ کند. 🌾و امّا گناه‌ غیر مغفور، ستمی‌ است‌ که‌ بندگان‌ خدا بعضی‌ به‌ بعض‌ دگر می‌نمایند. خداوند‌ چون‌ برای خلائق‌ ظاهر شود سوگندی بزرگ‌ بر خویشتن‌ یاد کرده‌ است‌ و گفته‌ است‌:سوگند به‌ عزت‌ و جلال‌ خودم‌ که‌ ستم‌ هیچ‌ ستمگری‌ نمی‌تواند از من‌ بگذرد، گر چه‌ ضربه‌ دستی‌ به‌ دستی‌ باشد و یا مالیدن‌ دستی‌ به‌ دستی‌ بوده‌ باشد و شاخی‌ باشد که‌ گوسفند شاخدار به‌ گوسفند بی‌شاخ‌ زده‌ باشد. 🌾خداوند برای‌ بندگانش‌ قصاص‌ میکند، و حق بعضی‌ را از بعضی‌ دیگر می‌ستاند؛ بطوریکه‌ برای‌ هیچ‌ بنده‌ای‌ در نزد دیگری‌ تظلم‌ و دادخواهی‌ باقی‌ نماند. و سپس‌ همه‌ را به‌ معرض‌ حساب‌ گسیل‌ می‌نماید. 🌾اما گناه دسته سوم گناهی است که خدا آنرا بر مخلوقات پوشانده و به او توفیق توبه داده است و او از یک طرف از گناهش می‌ترسد و از طرف دیگر به رحمت خدایش امیدوار است.و حال ما هم اینچنین است که هم امید به رحمت خدا داریم و هم از عذاب او میترسیم... ٢ص٤٤٣
🌸🍃🌸🍃 🌱سند ذکر «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» کجاست؟ 🌱برخی می‏پرسند عبارت «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» که پس از صلوات بر محمد و آل محمد (ص) فرستاده می‏شود، آیا در احادیث معصومان(ع) وارد شده و مَنصوص است و یا از چیزهایی است که علاقمندان و ارادتمندان به آقا امام زمان(عج)، خودشان، پس از صلوات، آن را اضافه کرده‏ اند؟ 🌱در پاسخ به این پرسش، به حدیث زیر توجه کنید که امام صادق علیه السلام می‏ فرمایند: . 🌱«مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛ 🌱هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»، از دنیا نمی‏رود مگر آن که قائم آل محمد (ص) را درک می‏ کند. ٥٣ص١٧٦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎙استاد میرزامحمدی 🔰 نعمت ذاکری اهل‌بیت (ع) 🔶یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌هایی که خدا به ما عنایت فرموده همین نعمت ذاکری است که ما اصلاً به آن توجه نداریم، یعنی هرگز بعد از اجرای مراسم، بعد از این‌که ما نوکری می‌کنیم، قبل از این‌که مردم به سراغ ما بیایند و از ما تشکر کنند، تمجید کنند، ما هیچ‌کدام‌مان یادمان نمی‌افتد که دو رکعت نماز شکر بجا بیاوریم. حامد و شاکر باشیم چون این‌قدر غفلت و کثرات ما را فرا می‌گیرد اگر هم نیت کنیم فراموش‌مان می‌شود. 🔻خب این نعمتی که خدا به ما داده، این تعبیر بنده هم نیست که بگویید استفاده‌ی ذوقی کرده، این تعبیر مناجات خمس عشر است، مناجات پانزده‌گانه‌ای که بعضی از بزرگان ما فرمودند این مناجات پانزده منزل است برای سالک الی الله؛ در منزل سیزدهم که مناجات الذاکرین است که ما سفارش می‌کنیم عزیزان حتما با این مناجات انس داشته باشند. این‌جا امام سجاد علیه السلام می‌فرماید: «وَ مِنْ أَعْظَمِ النِّعَمِ عَلَيْنا جَرَيَانُ ذِكْرِكَ عَلَى أَلْسِنَتِنا» کی دارد سخن می‌گوید؟ امام، امام کی هست؟ «افضل النعم»، پیغمبر اکرم در تبیین نعمت امامت فرمود نعمت امام افضل من القرآن است، در حدیثی که مرحوم علامه بحرانی در تفسیر البرهان می‌آورند که این حدیث یکی از طرق حدیث ثقلین است فرمود: «انّی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و علی بن ابی‌طالب و علیٌّ افضل من القرآن» مقام امیرالمؤمنین و اولاده المعصومین از قرآن هم بالاتر است. 💠یعنی ما می‌خواهیم نوکری خانواده‌ای را بکنیم که سند حقانیت قرآن هستند.