🎥 پاسخ رهبر انقلاب به تهدید آقای عارف
🔹معاون اول رئیس جمهور با تهدید منتقدان دولت گفته است اگر به انتقادات ادامه دهید اعلام میکنیم چه چیزی را تحویل گرفتهایم!
🔹رهبر معظم انقلاب چند ماه قبل، تهدید آقای عارف را عملی کردند و آنچه این دولت تحویل گرفته را اعلام کردند.
در ماجراهای انتصابهای دولت پزشکیان ، انگار داریم داستانهای عزیز نسین را زندگی میکنیم! یاد آن حکایت افتادم که شهردار شهری تصمیم گرفت بهجای کشاورزها، افرادی از صنف کفاشان را به مزرعهها بفرستد. توجیهش هم این بود که «اینها کار سخت و چکش زدن را بلدند، پس حتماً از پس بیل زدن هم برمیآیند!» نتیجه؟ نه کفش دوخته شد، نه گندمی کاشته!
افشار فتح اللهی، مدیر منطقه آزاد قشم در زمان دبیری فوق دکتری پروژه "سعید محمد"، با مدرک دکتری روابط بین الملل و بدون یک روز سابقه کار در صنعت خودرو، قرار است بعنوان مدیرعامل سایپا منصوب شود.
واردات چوب بستنی با ارز ترجیحی داستان بدیهی های نجومی میهن!
بر اساس گزارشهای منتشرشده، گروه میهن به مالکیت آقای ایوب پایداری، در فهرست ابربدهکاران بانکی تا پایان شهریور ۱۴۰۳ قرار دارد. این گروه از بانکهای اقتصاد نوین، تجارت، خاورمیانه و سپه مجموعاً حدود ۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده است.
همچنین، شرکت طبیعت، یکی از زیرمجموعههای گروه میهن، در دورهای بالغ بر یک میلیارد یورو ارز ترجیحی دریافت کرده است.
نکته جالب اینکه «شرکت افرا صنوبر سبز ایرانیان» نیز از جمله شرکتهای اقماری خانواده پایداری است که برای رفع نیاز گروه میهن به چوب بستنی و حتی فروش مازاد محصولات به بازار تشکیل شده است.
این شرکت در مجموعه هلدینگ بوکا حضور ندارد، اما در میان اعضای هیأت مدیره شرکت افرا صنوبر سبز ایرانیان، نامهای «زهرا» و «علی پایداری» مشاهده میشود. این شرکت در مجموع معادل ۵۵۳ هزار و ۵۶۰ دلار ارز به قیمت دولتی دریافت کرده است که همه آن صرف واردات چوب بستنی به کشور شده است.
❌یار غار خاوری عازم بانک اقتصاد نوین❌
حسینزاده، یکی از نزدیکان و یاران محمود خاوری، با سابقهای پرسشبرانگیز در بانک ملی و بانک صادرات، اکنون در آستانه مدیرعاملی بانک اقتصاد نوین قرار دارد. این در حالی است که سابقه و عملکرد او، بهویژه ارتباط با شبکههای فساد، پرسشهای جدی در مورد سلامت سیستم بانکی و نظارت نهادهای امنیتی و نظارتی ایجاد کرده است.
حسینزاده در دوران مدیریت شعب بانک ملی اردبیل، به دلیل ارتباط نزدیک با محمود خاوری، توانست اعتماد او را جلب کند. این ارتباط در نهایت به انتقال حسینزاده به تهران و عضویت در هیات مدیره بانک ملی با حمایت مستقیم خاوری منجر شد.
در میان کارکنان بانک ملی، حسینزاده بهعنوان چهرهای شناخته میشود که طی ده سال گذشته، نامش در کنار بسیاری از پروندههای فساد بانکی به چشم میخورد. هرچند پس از بازنشستگی از بانک ملی، او بلافاصله با لابیگری به هیات مدیره بانک صادرات پیوست.
تمامی اعضای خانواده حسینزاده به خارج از کشور منتقل شدهاند و تابعیت مضاعف دارند. این اقدام معمولاً از سوی افرادی انجام میشود که نگران پیامدهای احتمالی کارهای خود هستند.
در دولت پزشکیان، حسینزاده با تلاش برای تصاحب مدیرعاملی بانک اقتصاد نوین، بار دیگر وارد میدان شده است. نهادهای نظارتی که بهدلیل قانون مشاغل حساس باید مانع تایید او میشدند، تحت فشار دفتر رئیسجمهور، تاییدیه امنیتی او را صادر کردند.
حال پرسش اینجاست: آیا قانون مشاغل حساس، در مورد نزدیکان رئیسجمهور و افرادی با چنین سابقهای بهدرستی اجرا شده است؟ چرا نهادهای نظارتی و امنیتی، با وجود سوابق حسینزاده، تاییدیه او را صادر کردند؟ آیا سیستم بانکی کشور همچنان قربانی نفوذ و رانت است؟
غلامعلی ابوحمزه فرمانده سپاه ثارالله کرمان بیراه نگفته بود که مهدی جهانگیری ریشه فساد است. وقتی نگاه میکنیم به پروندههای کلانی مثل چای دبش، مشخص میشود که چرا چنین جملهای گفته شده. در این پرونده هم نام بانک خانوادگی جهانگیریها، بانک گردشگری، به میان آمده و انگار نقش آنها در تسهیل تخلفات ارزی و مالی غیرقابل انکار است.
معاون ارزی یکی از بانکها، پس از بازگشت از سفر آلمان (جایی که خانوادهاش در آنجا زندگی میکنند)، پس از توقف در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس ناپدید شده است.
پس از ناپدید شدن او، بلومبرگ دو گزارش مفصل از شبکه هکتور شمخانی منتشر کرده است. اما باوجود این گزارشها و پیچیدگیهای موجود در این پرونده، هیچکس پاسخ روشنی نداده است. اوضاع بهطرز عجیبی دارک است. #موقت