💠 طی بازدید بازرسان و کارشناسان محترم سازمان دامپزشکی کشور در آبان ماه سال جاری از خطوط تولیدی و انبارهای دامی شرکت زاگرس فارمد پارس، این شرکت موفق به تمدید اعتبار سالانه گواهینامه GMPخود در تولید فراورده های دامی از این سازمان گردید.
این اتفاق ارزشمند به واسطه ی التزام به اصل بهبود مستمر کیفیت در این شرکت و به دست همکاران متعهد و پرتلاش این مجموعه محقق گردیده است.
جناب آقای دکتر میدری وزیر محترم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگوی ویژه خبری دوشنبه ۸ بهمن
🔴 اصلاح نظام بنگاه داری
🔴 پاسخ به شبهه سهجانبهگرایی شورای عالی کار
🔴 بیمه اجتماعی رانندگان تاکسیهای اینترنتی
🔴 دهک بندیها هر ۶ ماه یکبار بر اساس داده های بدست آمده تغییر میکند
🔴 واکنش به شایعه دریافت ۲۷ هزار رزومه از نمایندگان مجلس
🔴 افزایش قیمت زغال سنگ به ۳۰ درصد
🔴 آغاز مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی
🔴 اولین قدم برای داشتن نرخ ارز بهتر و ایجاد هدف اشتغال، درست بودن سیاست های کلان.
نامه مدیرعامل تیپیکو به رئیس سازمان غذا و دارو:
ضرورت حفظ دسترسی بیماران به داروهای حیاتی
مدیرعامل تیپیکو در نامهای به رئیس سازمان غداودارو: اخلال در دسترسی مردم و بیماران به داروهای تولیدی و توزیعی تیپیکو، ما را به مشارکت و تاسیس داروخانه در شهرهای مختلف سوق می دهد
به گزارش روابطعمومی تیپیکو، در متن نامه دکتر محمد نادری علیزاده، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تامین به دکتر مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذاودارو آمده است:
جناب آقای دکتر پیرصالحی
معاون محترم وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو
با سلام و احترام
همانطور که مستحضرید، شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین (تیپیکو) با در اختیار داشتن ۲۴ شرکت دارویی، ۶۵ مرکز توزیعی و اشتغال مستقیم بیش از ۱۱,۰۰۰ نفر در سراسر کشور، بخش قابلتوجهی از نیاز بازار دارویی کشور را تولید و تأمین مینماید. تیپیکو شرکتی بورسی (سهامی عام) است که سهامداران آن شامل بازنشستگان محترم، مردم شریف ایران و نهادهای عمومی و خصوصی میشوند و طبق قوانین تجارت و دستورالعملهای حاکمیت شرکتی، به عنوان یک بنگاه اقتصادی مستقل و تحت مدیریت هیاتمدیره اداره میشود.
همانگونه که حضرتعالی و داروخانههای محترم کشور تأیید میفرمایند، شرکتهای تابعه تیپیکو همواره به دور از هیجانات اقتصادی و نوسانات بازار، با بهترین شرایط استمهال و جوایز کالایی، داروهای مورد نیاز داروخانهها و بیماران را حتی در دورافتادهترین نقاط کشور تأمین نمودهاند. علیرغم مطالبات سررسید شده بالغ بر ۸ همت از مراکز دانشگاهی و خصوصی، تیپیکو با کاهش درآمدی خود اجازه نداده است کوچکترین خللی در خدمترسانی به مراکز درمانی دولتی و خصوصی ایجاد شود. سود خالص کمتر از ۳ درصدی شرکتهای پخش تابعه در سال ۱۴۰۳ نیز گواه روشنی بر این تعهد است.
متأسفانه مطلع شدیم انجمن داروسازان ایران در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ و در آستانه جشن پیروزی انقلاب اسلامی، با انتشار اطلاعیهای خارج از عرف و اخلاق حرفهای، از تمامی داروخانههای کشور درخواست کرده است که به دلیل مطالبات از سازمان تأمین اجتماعی، خرید از شرکتهای تولیدی و پخش تیپیکو را متوقف نمایند. این در حالی است که همانطور که توضیح داده شد، تیپیکو شرکتی مستقل است و ارتباطی با مناسبات مالی فیمابین انجمن و سازمان تأمین اجتماعی ندارد.
با توجه به نقش کلیدی تیپیکو در نظام دارویی کشور، این اقدام میتواند منجر به ایجاد نگرانی در میان بیماران، اخلال در دسترسی منصفانه به داروها و در نهایت تشدید فشارهای رسانهای بیگانه در این ایام مبارک شود.
با عنایت به اینکه آن سازمان محترم متولی سیاستگذاری تأمین و دسترسی عادلانه بیماران به دارو میباشد، خواهشمند است دستور فرمایید این موضوع در جلسهای ویژه با حضور جنابعالی و مدیرکل محترم امور دارو بررسی و نسبت به اصلاح و جبران این اقدام تدابیر لازم اتخاذ گردد.
بدیهی است در صورت تداوم این روند و به منظور جلوگیری از اخلال در تأمین و توزیع داروهای حیاتی و تولیدی مجموعه تیپیکو، این شرکت ناگزیر خواهد بود برای حفظ دسترسی مستمر بیماران به دارو، اقدامات مقتضی از جمله درخواست تأسیس و مدیریت داروخانه در استانها و شهرهای متاثر را در دستور کار قرار دهد. همچنین، متعاقبا فهرستی از داروخانههای مشخص در سطح کشور جهت منتخب نمودن و تحویل داروهای سهمیهای دراختیار به آن سازمان محترم ارائه خواهد شد.
پیشاپیش از توجه و همکاری جنابعالی صمیمانه سپاسگزارم.
با احترام
مدیرعامل هلدینگ دارویی تأمین (تیپیکو)
تأکید مدیرعامل شستا بر ضرورت بینالمللی شدن صنعت دارو: عدم ورود به بازارهای جهانی خطای راهبردی است
محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در کنفرانس پایان سال صنعت دارو که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، بر ضرورت بینالمللی شدن صنعت داروی ایران تأکید کرد و عدم ورود به بازارهای جهانی را خطای راهبردی خواند.
به گزارش شستا رسانه، سعیدی در پنل تخصصی «حکمرانی خوب، بهرهوری و تفکر بینالمللی» کنفرانس پایان سال صنعت دارو، با اشاره به لزوم تحول در صنعت دارو، اظهار داشت: در فضای فعلی، کارایی لازم است اما کافی نیست. باید به سوی تحولی بنیادین حرکت کنیم که زمینهساز بهرهگیری از فناوریهای نوظهور در صنایع دارویی شود. این امر میسر نخواهد شد مگر با اصلاح مدلهای حکمرانی.
مدیرعامل شستا، با تأکید بر اینکه مدلهای حکمرانی باید شتابدهنده تحول در صنعت داروسازی باشند، افزود: متأسفانه، نسبت مخارج بخش تحقیق و توسعه در صنایع دارویی کشورمان، کمتر از نیم درصد است، در حالی که این رقم در صنایع مختلف جهانی بین ۵ تا ۲۰ درصد است. این امر، مشکلات متعددی را برای صنعت دارویی ایران به وجود آورده است.
سعیدی، با اشاره به پنج فناوری در حال ظهور که صنعت دارو را به طور بنیادین تحت تأثیر قرار میدهند، شامل هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، بلاک چین، کوانتوم کامپیوتر، پرینترهای سه بعدی و فناوری نانو، تصریح کرد: این فناوریهای نوظهور، ساختارهای زنجیره ارزش را در صنعت دارو به صورت اساسی تغییر خواهند داد.
وی، با بیان اینکه جهان به سمت شخصیسازی درمان در حرکت است، افزود: فناوریهای جدید نیز در این مسیر به کمک آمدهاند. استفاده از بلاک چین در بخش سلامت، با تحولی که ایجاد کرده، دنیا را به صورت اساسی تغییر خواهد داد.
مدیرعامل شستا، بینالمللیسازی را محدود به صادرات و خرید و فروش ندانست و تأکید کرد: حضور در بازارهای جهانی، یادگیری ما را افزایش خواهد داد. صادرات، سپهر ورود به شبکههای کسب و کار و یادگیری از دیگران در بازارهای جهانی است. سازمان غذا و دارو باید ساختار سیاستگذاری و حکمرانی خود را معطوف به بهرهگیری از فناوریهای نوظهور و تعاملات بینالمللی بازسازی کند.
سعیدی، با اشاره به اینکه شرکتهای دارویی وقتی با صنایع دارویی برتر دنیا همکاری کنند، قطعاً بینالمللی اندیشیده و بینالمللی رفتار میکنند، افزود: حکمرانی باید ساختارها را اصلاح کند تا به هدف تعیین شده برسیم.
وی، با تأکید بر اینکه سرمایهگذاری در بخش هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، نانو و بلاک چین میتواند صنعت داروی ایران را متحول کند، تصریح کرد: با برخورداری از زیرساختهای خوبی که در حوزه هوش مصنوعی وجود دارد، ظرفیت پذیرش و انطباق و بهرهگیری از فناوریهای نوظهور برای ارتقای سطح صنعت داروی ایران وجود دارد.
مدیرعامل شستا، رهبران آیندهنگر در صنعت دارو را به جستجوی اتحادهای راهبردی حول تحقیق و توسعه با شرکای بینالمللی فراخواند و افزود: اگر به این سمت حرکت نکنیم، باید به دنبالهروی و تقلید تن دهیم که شایسته ما نیست.
سعیدی در پایان تأکید کرد: برندگان اصلی فردای صنعت دارو، کسانی خواهند بود که اکوسیستمی را بسازند که در آن حکمرانی به نحوی باشد که توجه به فناوری و اتصال به شبکههای کسب و کار جهانی در کنار ارتقای بهرهوری اتفاق بیفتد.