💠 فرزند شهید سیدحسن نصرالله ، با عمامه پدرش معمم شد
🌾 سیدمحمدمهدی ، فرزند شهید سیدحسن نصرالله ، در قم با عمامه پدرش ، معمم شد.
⏰ @zamane_bidari
📚 داستان کوتاه جالب |
🔴 تظاهرات گرگها برای آزادی گوسفندان
🔹 چوپانِ گله گوسفندان را به آغُل برد و همه درهای آن را بست . چون #گرگهای گرسنه سر رسیدند ، درها را بسته یافتند و از رسیدن به گوسفندان #ناامید شدند .
🔸 گرگها برای بیرون آمدن گوسفندان از آغل #نقشهای کشیدند :
" برپایی تظاهراتی جلوی خانه چوپان که در آن #آزادی گوسفندان را فریاد بزنند ! "
🔹 گرگها #تظاهراتی طولانی بر پا کردند و ساعتها به دور آغُل چرخیدند و خواستار آزادی گوسفندان در تمام ساعات شبانهروز و برخورداری آنها از #حقوق_مدنی شان شدند .
🔸 گوسفندان که #شعار گرگها را در حمایت از خود شنيدند ، احساساتی و برانگیخته شدند و با آنها #همنوایی کردند .
🔹 گوسفندان با تمام وجود ، خود را به در و دیوارها #کوبیدند تا سر انجام دیوارهای آغُل شکسته شد . درها باز گردید و همگی #آزاد و رها روانهی صحرا شدند .
🔸 چوپان هر چه #فریاد میکشید و #عصایش را در هوا میچرخاند ، سودی نداشت و گوسفندان سر مست و شادمان از آزادیِ شبانه ، راه #بیابان را در پیش گرفتند .
🔸 ساعتی نگذشت که گرگها به دور آنها #حلقه زدند و... !!
🔹 روز بعد جز #لاشههای پاره و #استخوانهای بر خاک مانده گوسفندان چیزی در آن صحرا دیده نمیشد .
👈 این است حاصل تعطیلیِ #اندیشه و غلبه #احساسات و دل سپردن به شعارهای فریبنده .
👈 شیپور آزاد باشِ #دشمن و دعوت واهی به #آزادی و بیبندوباری همیشه در حال دمیدن است ، عقلمان را به دست #گرگها ندهیم .
⏰ @zamane_bidari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری رهبر معظم انقلاب در خصوص تشکیل گروه بحران توسط آمریکا و بی خیالی مسئولین‼️
🔸 #مأموریت گروه بحران چیست ؟
🔹 چه کسانی #مأموران گروه بحران در ایران هستند ؟
🔸 موضوعات بحران ساز در #ایران کدامند ؟
⏰ @zamane_bidari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞🎥 استفاده از سلاحهای ممنوعه و آزمایش آنها بر روی مردم #غزه توسط صهیونیستها
👈 این مهمات آنقدر می سوزند تا گوشت و پوست را ذوب کنند و خاموش شدنی نیست !
⏰ @zamane_bidari
یلدای هجران
آقا جان ؛
زندگی با تو چه زیباست ، خودت می دانی
دل من غرق تمنّاست ، خودت می دانی
دل به سودای تو هر شب ، به #سحر می بندم
بی تو هر شب #شب_یلداست خودت می دانی
بیا #مهدی شب هجران سحر کن
اللهم عجل لولیک الفرج
⏰ @zamane_bidari
💠 شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند ؟
✅ شهید آیت الله رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣ اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
🔸 از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
🔸 نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
🔸 هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
🔸 در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹 شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
ت
🔸 همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔸 لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔸 در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان !
⏰ @zamane_bidari
♨️ تلاش برای تکرار سناریوی جام زهر
🔴 ایجاد عامدانه بحران برای فشار به مردم و رهبری ؟
🔹️ سال ۱۳۶۷ ، زمانی که جمهوری اسلامی ایران ٨ سال مقاومت جانانه را در برابر دشمنان به نمایش گذاشته بود، امام خمینی (ره) همچنان بر ادامه جنگ تأکید داشتند.
دو هفته پیش از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، امام (ره) در پیامی صریح به حسینعلی منتظری درباره جنایت سقوط هواپیمای مسافربری ایران توسط نیروی دریایی آمریکا، بر لزوم تمرکز تمام ارکان نظام بر جنگ و مقابله با دشمن تأکید کرده و فرموده بودند:
« مسئولین نظام باید تمامى همّ خود را در خدمت جنگ صرف کنند. این روزها باید تلاش کنیم تا تحولى عظیم در تمامى مسائلى که مربوط به جنگ است به وجود آوریم. باید همه براى جنگى تمام عیار علیه آمریکا و اذنابش به سوى جبهه رو کنیم. امروز تردید به هر شکلى خیانت به اسلام است، غفلت از مسائل جنگ، خیانت به رسول اللَّه- صلى اللَّه علیه و آله و سلم- است. اینجانب جان ناقابل خود را به رزمندگان صحنه هاى نبرد، تقدیم مىنمایم. "
🔹 خانم زهرا مصطفوی، فرزند امام خمینی (ره)، خاطرهای از این روزها نقل کردهاند که بهخوبی عمق تحمیل فشارها و ناراحتی امام را بازگو میکند:
« یک روز وارد ایوان [منزل امام] شدم، برای اولین بار دیدم امام روی نیمکت باریک کنار ایوان دراز کشیدهاند و ناراحتی عمیق از چهره امام کاملاً مشهود بود. من سلام کردم و چهارپایهای را کشیدم تا نزدیک صورت امام و در مقابل چهره ایشان نشستم. به امام عرض کردم: معروف است [یعنی اینطور گفته میشود و شایع شده] که میخواهند شما را وادار به قبول قطعنامه کنند. امام هیچ جوابی به من ندادند و تنها کاری که کردند دستشان را به آرامی بالا آوردند و دو چشم خود را پوشاندند. من جواب خود را گرفتم و شدت ناراحتی امام را درک کردم و آنقدر منقلب شدم که آهسته برخاستم و منزل ایشان را ترک کردم و یک هفته نتوانستم از منزل بیرون بروم. »
🔹 به نظر می رسد که برخی مسئولان وقت، با بیتوجهی به اولویتهای رهبری و تحمیل نظر خود، ولیفقیه جامعه را به نقطهای رساندند که پذیرش قطعنامه، تنها راه باقیمانده به نظر میرسید ؛ تصمیمی که امام از آن با عنوان « نوشیدن جام زهر » یاد کردند.
🔹️ این پیام، آشکارا نشان میداد که امام (ره) قصد داشتند با بسیج امکانات و تمرکز کشور بر ادامه جنگ، پیروزی نهایی را برای ملت ایران به ارمغان آورند اما در همین زمان، برخی مسئولان وقت با کمکاری و نادیده گرفتن تأکیدات رهبری، شرایطی را ایجاد کردند که عملاً امکان ادامه جنگ را برای کشور دشوارتر کرد.
👈 امروز و پس از گذشت دههها از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ ، به نظر میرسد برخی سیاستمداران و دولتمردان در تلاشاند تا با بازسازی همان سناریوهای تحمیلی، کشور را در موقعیتی مشابه قرار دهند.
🔸 دولت چهاردهم که از همان ابتدای کار خود نه برنامهای منسجم برای اداره کشور داشته و نه توانایی لازم برای حل بحرانهای اقتصادی و اجتماعی را نشان داده است، به نظر میرسد در تلاش است تا با بحرانی نشان دادن کشور، رهبری نظام را مجبور به اتخاذ تصمیماتی مشابه پذیرش «جام زهر» کند.
🔹️ اظهارات برخی چهرههای برجسته این دولت بهوضوح پرده از این نقشه برمیدارد. محمدجواد ظریف، معاون راهبردی دولت، در مقالهای صریحاً پیشنهاد داده که ایران میتواند با الگوبرداری از کنفرانس خلع سلاح هلسینکی، مذاکرات منطقهای و حتی برجام موشکی را در دستور کار قرار دهد.
این دیدگاه در ظاهر تعاملجویانه به نظر میرسد، اما در حقیقت بستری برای تضعیف قدرت دفاعی و امنیتی کشور فراهم میآورد.
🔸 مسعود پزشکیان، رئیسجمهور دولت چهاردهم، نیز در سخنرانیهای خود به فضای التهابآمیز جامعه میافزاید و به جای امید دادن به مردم هربار سخن از «نداشتن»، «نتوانستن» میکند.
از سوی دیگر او در سفر خود به سازمان ملل اظهاراتی عجیب داشت. مسعود پزشکیان در نشست با رسانههای آمریکایی اعلام کرد:
" بیایید کمک کنید تعامل کنیم و نجنگیم، مسائلی که با گفتگو می توانیم حل کنیم با موشک و اسلحه حل نکنیم. ما آمادهایم تمام سلاحهایمان را کنار بگذاریم به شرطی که اسراییل هم کنار بگذارد. ما سر کسی نمی خواهیم کلاه بگذاریم و حق هیچکس را نمی خواهیم "
🔹 این رویکرد، که یادآور سیاستهای منفعلانه بنیصدر در شرایط جنگ است، این بار با ظاهری تازه و با شعار وفاق ، در تلاش است تا امنیت و استقلال کشور را قربانی اهدافی کند.
🔹️ ادامه گزارش #رجانیوز را در لینک زیر مطالعه کنید: 👇
🌐 http://rajanews.com/node/383313
⏰ @zamane_bidari
🔴 لغوِ سخنرانیِ شروعنشده پزشکیان بخاطر بغض برای تصویر همسر ، بهترین و واقعیترین توصیف از وضعیتِ بیایدهترین و بیانگیزهترین رییسجمهور ایران است که سخنرانی یا عدم سخنرانیاش ، آن هم در حضور مهمانان خارجی ، تأثیری بر سرنوشت کشور ندارد.
🔹 ملّت بزرگ ایران شایستهی چنین روزگاری نبود.
محمدجواد محمدزاده
✍ پی نوشت :
حالا شایسته چنین رییس جمهوری بودیم یا نبودیم به کنار، اما اینکه رئیس جمهور کشور نمی تواند احساسات خودش را کنترل کند و دو کلام جلوی مهمانان خارجی حرفش را بزند واقعا مایه ناراحتی و خجالت شد. تو را به خدا این یکی را به عنوان دستاورد تو حلق ملت نکنید. خیلی زشت بود.
⏰ @zamane_bidari