🔰 #یادداشت | هفت نکته دربارهی تحقق شعار سال ۱۴۰۳
📝 #سعید_اشیری
🔹یک. تعیین شعار سال توسط رهبر گرامی انقلاب، سیاستی گفتمانی در فقه حکومتی ماست که باید نظام حکمرانی ملی، جهتگیری اصلی خود را بر این سیاست متمرکز کند؛ افزون بر این، توجه به این شعار باید در زنجیرهای از گفتمانها و شعار سالهای پیشین باشد. درک دقیق و درست سیاستگذاران ملی مطابق با آنچه رهبر گرامی انقلاب و توسعهی معنایی این گفتمان در منظومهی فکری امام خمینی(ره) و معظمله از نکات ضروری و لازم است.
🔹دو. اقتصاد مقاومتی، نظریهی سیاستی نظام اسلامی در مسیر پیشرفت اقتصادی ماست؛ اقتصاد مقاومتی بیش از همه بر مدار تولید ملی، امکان تحقق خواهد داشت و تقویت و رشد زیرساختهای فرهنگی و سیاسی و اقتصادی تولید، از ضروریات این مهم است؛ بنیادهای نظری جهش تولید بر مدار مردم، باید بر پایه ادبیات نظری دربارهی اقتصاد مقاومتی طرح شود و جغرافیای گستردهی مباحث طرحشده در بیانات رهبر گرامی انقلاب، این مهم را تمهید خواهند کرد.
🔹سه. مردم، محور شکلگیری، پیروزی و بقای انقلاب اسلامی هستند و جهش تولید نیز وابسته به همین رکن اساسی است. «مردم در همهی این دورانها قهرمان اصلی ماجرا و سرگذشت انقلاب بودهاند.» (رهبر انقلاب ۰۸/ ۰۶/ ۱۴۰۱)
«مسئلهی اصلی، کلید اصلی، اینجا است: حضور مردم در همهی مسائل، حلکنندهی مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تأمین بکند، مردم را تشویق به حضور در عرصه و در میدان بکند -میدانهای مختلف مورد ابتلای کشور- مغتنم است. و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد؛ هنر اصلی انقلاب هم همین بود؛ هنر اصلی انقلاب این بود که جمهور مردم را از یک مجموعه و تودهی منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملّی و عمومی، تبدیل کرد به یک مجموعهی پُرانگیزه، علاقهمند، همّتدار، هدفدار، آرمانخواه، و وارد میدان کرد؛ کار بزرگ انقلاب این بود.» (۱۲/ ۰۵/ ۱۴۰۰)
«ما ابزارهای نظامی، ابزارهای سیاسی، ابزارهای اقتصادی را قدرتافزا و قدرتزا میدانیم برای کشور، امّا هیچ کدام به اندازهی حضور مردم نیست؛ حضور مردم، نظام جمهوری اسلامی را به معنای واقعی کلمه قدرتمند میکند.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🔹چهار. الزام بزرگ در جهش تولید، شناخت مسئلهها و چالشهای تولید در یک نظام تحلیلی منسجم و منظومهای است؛ اهمیت مسئلهها، منطق اولویتها را میسازد و راه برونرفت از تزاحمها را فراهم میکند. شعار و گفتمان «رفع موانع تولید» باید بهمثابه یک پیشفرض سیاستی در کنار الزامات و ضروریات دیگر، مطرح و برجسته باشد. بر این پایه، نقش موانع و عوامل تضعیفکنندهی داخلی در تولید و پیشرفت (مثل فساد، کمکاری و تنبلی، ضعف بهرهوری، ضعف نگاه بلندمدت و راهبردی و…) را بیش از گذشته برجسته نگریست و پیوسته این پرسش را برجسته ساخت که چگونه میتوان نقش و جایگاه مردم در تولید و پیشرفت ملی را برجستهتر کرد؟
🔹پنج. تحلیل نقش موانع خارجی و بهویژه تحریمهای استکبار جهانی، یکی دیگر از جنبههای ضروری در این موضوع است؛ نکتهی کلیدی در تحلیل این وضعیت، توجه به نقش و جایگاه مردم است.
«اگر ما کاهش حضور مردم را داشته باشیم، از آن طرف افزایش فشارهای دشمن را خواهیم داشت؛ یعنی اینها با همدیگر به معنای واقعی کلمه یک نسبت معکوسی دارند. اگر چنانچه ما در کشور افزایش حضور مردم را کم داشته باشیم، از آن طرف افزایش فراوان فشار دشمنان را خواهیم داشت. اگر ما بخواهیم فشارهای دشمنان از قبیل فشارهای اقتصادی مثل تحریم و امثال اینها از بین برود یا کاهش پیدا کند، راهش این است که حضور مردم در کشور افزایش پیدا کند و پشتوانهی مردمی به رخ دشمنان کشیده بشود.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🔹شش. بازخوانی الگوها و تجربههای موفق اقتصادی در چهل و پنج سال گذشته، الهامبخشی انقلاب اسلامی در ساحت اقتصاد را برجسته خواهد کرد. معانی و آرمانهای بزرگ، همواره به اسوههایی نیازمندند که تحقق آنها را امکانپذیرتر و میسّرتر خواهد کرد.
🔹هفت. در پرتو مطالبهی مؤکد «جهاد تبیین» از سوی رهبر انقلاب، نیازمند نهضت فرهنگی بزرگ و فراگیری هستیم که بتواند در گفتگو و ارتباط با جمهور مردم، بر «اقناعسازی» متمرکز شود؛ فهرست وسیعی از عناوین و موضوعاتی را میتوان برشمرد که نیازمند تقویت وضعیت گفتمانی آنها در سطح عمومی هستیم، از جمله: تقویت روحیهی کار و تولیدگرایی، پرهیز از مصرفگرایی و توجه به سادهزیستی، تقویت توجه به کالاهای داخلی، بهبود اتقان کاری، افشای اهداف دشمن در اعمال تحریمها، قوتها و دستاوردهای نظام اسلامی بهویژه در حوزهی اقتصاد.
🔸به سخنی دیگر، جهش تولید بر مدار جمهور مردم، در یک سپهر فراگیر فرهنگی و مبتنی بر فرهنگ جهادی و انقلابی امکانپذیر خواهد بود؛ این مهم، نیازمند طرح و برجسته شدن در فضای جهاد تبیین است.
⚜️"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
🔰 #یادداشت | نکته از رهبری در باب مشارکت مردم در اقتصاد
📝 #علی_محمدی
🔶مردمی سازی تولید، بهترین راه عدالت بنیان کردن اقتصاد.
🔹بهترین راهِ عدالتبنیان کردنِ اقتصاد همین است( مردمی سازی اقتصاد). اینکه ما روی مسئلهی عدالت که اساس کار اقتصاد در اسلام عدالت است ــ «لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط» ــ [تأکید میکنیم،] عدالتبنیان کردن از این راه به وجود خواهد آمد؛ بتوانیم امکان کار کردن و درآمد کسب کردن را برای همهی مردم فراهم کنیم. ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔶شرکت های دانش بنیان یک تجربه خوب مشارکت مردم در اقتصاد.
🔹یکی از تجربههای خوب، همین شرکتهای دانشبنیان است؛ این تجربهی خوبی است. البتّه فقط منحصر به این نباید باشد ــ که حالا عرض میکنم ــ امّا این یک تجربهی خوبی بود. [برای] شرکتهای دانشبنیان سازوکاری به وجود آمد که موجب شد افرادی که بااستعداد بودند، نخبه بودند، توانایی داشتند، انگیزه داشتند، بیایند و هزاران شرکت دانشبنیان را به وجود بیاورند، رشد تولید را بالا بردند، کمک کردند؛ ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔸مشارکت مردم تنها در تولید نیست بلکه رفع موانع تولید(فساد)هم می باشد.
🔹از ظرفیّت مردمی هم برای نظارت عمومی استفاده کنید تا فسادی که مانع از تولید است کاهش یابد. در گوشه و کنار کشور مواردی هست که فساد هست، ویژهخواری هست که ممکن است از چشم مسئولین ذیربط دور مانده باشد، پنهان مانده باشد؛ اینها را مردم مشاهده میکنند، میبینند؛ از ظرفیّت مردم در این زمینه هم استفاده بشود.۱۴۰۰/۱۰/۱۹
🔸ساماندهی اقتصاد بدون مشارکت مردم ممکن نیست.
🔹قویترین دولتها هم قادر نیست بدون مشارکت مردم موتور اقتصاد جامعه را به راه بیندازد؛ هیچ دولتی بدون مشارکت مردم نمیتواند اقتصاد کشور را سامان بدهد. بعضی از ساز و کارهای فکری، سیاسی، اقتصادی، مثل نوعی از سوسیالیسمها -البتّه نه همهی انواع سوسیالیسم- این فکرها را کردند که بتوانند دولتها را متصّدی کار اقتصاد کنند [امّا] شکست خوردند. امکان ندارد و بدون مشارکت مردم هیچ دولتی نخواهد توانست اقتصاد کشور را سامان بدهد و موتور اقتصاد را [راه بیندازد]. ۱۷/۲/۱۳۹۹
⚜️"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دعوت به اندیشیدن از نعمتهای بالای انبیا بر بشریت
🔹مجموعه نکات جلسات تفسیر سوره جمعه توسط حضرت آیتالله خامنهای در قالب مجموعه #درسها_و_عبرتها
#بهار_معنویت
⚜️"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
🔰مرگبارترین استانها در نوروز کدام است؟
🔸آمارها نشان میدهد که استانهای سیستان و بلوچستان، فارس و کرمان بیشترین فوتی در تصادفات را در ایام نوروز به خود اختصاص دادهاند.
بر اساس آمارهای پزشکی قانونی:
🔹در طرح نوروزی سال ۱۴۰۲
۱۲۸ نفر در سیستان و بلوچستان
۱۱۱نفر در فارس
۸۹ نفر در کرمان
۷۸ نفر در در تهران، جان خود را از دست دادهاند.
🔸در طرح نوروزی سال ۱۴۰۱
۱۲۴ در سیستان و بلوچستان
۹۴نفر در فارس
۹۲نفر در کرمان
۷۹ نفر نیز در خراسان رضوی نفر جان خود را از دست دادهاند.
🔹در طرح نوروزی سال ۱۴۰۰
۹۵ در فارس
۹۹ نفر در کرمان
۸۶ نفر در سیستان و بلوچستان جان خود را از دست دادهاند.
⚜️"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
🔰#یادداشت | چرا اقتصاد نمی تواند!
📝 #حسین_حسینینژاد
🔹اگر چه ممکن است کمی جسورانه به نظر برسد اما فکر می کنم نباید از گفتنش پرهیز کرد چرا که این گفتن دستکم می تواند یک الم شنگه ای در ذهنمان راه بیندازد که ما حصل آن اندیشیدن بیشتر و بیشتر برای یافتن راه حل های جدید باشد.
🔹مسئله این است ، با اینکه دیگر باورمان شده است که "ما می توانیم" اما در بعضی موارد واقعا "نمی توانیم"!
🔹مشخصا اقتصاد را ببینید با اینکه نزدیک به یک دهه شعار سال معطوف به حل مشکلات اقتصادی و افزایش تولید بوده، با این حال در این زمینه بسیار ناموفق بوده ایم؛ اینکه چرا نتوانسته ایم به نظرم مسئله مهمی است! از این رو شاید بهتر باشید به جای پرداختن به اینکه "چگونه می توانیم؟" به این توجه کنیم که "چرا نمی توانیم؟"
🔹اگر چه از اقتصاد خیلی سر در نمی آورم اما طعم تلخ سیاست را در اقتصاد لنگان ایران خوب فهم می کنم؛ نمی دانم ! شاید اشتباه کنم اما راه حلهای اقتصادی که برای درمان درد اقتصاد مطرح می شود مرا یاد «حسین شمر» روستامان می اندازد،
🔹با اینکه نامش حسین بود اما چون شمر خوان تعزیه بود در یک تناقض کامل «حسین شمر» صدایش می کردند؛ این بنده خدا کمتر سالی بود که بعد از پایان تعزیه از سمت یکی دونفر از عزاداران مورد حمله قرار نگیرد و یا فحش نشنود، او شمر واقعی نبود و فقط گناهش این بود که نقش شمر را داشت.
🔹حکایت رفتار ما با مشکلات اقتصادی دقیقا همین است، دائم به وزرای اقتصاد و سیاستهای اقتصادی دولتها حمله می کنیم که چرا اینکار را کرده یا نکرده اند و گاها توصیه می کنیم که این کار را بکنید و آن کار را نکنید! غافل از اینکه سر نخ ماجرا جای دیگری است.
🔹من فکر میکنم ما سوراخ دعا را گم کرده ایم ، به نظرم پرداختنِ به اقتصاد از درون اقتصاد ره به جایی نخواهد برد، باید به اقتصاد ایران از دریچه سیاست نگریست و با ابراز سیاسی آنرا حل کرد چرا که اگر اقتصاد "می توانست" مشکلاتش را حل کند تاکنون "توانسته" بود!
🔹اینکه چرا اقتصاد نتوانسته مشکلاتش را حل کند شاید به این دلیل باشد که عرصه سیاسی کشور به او مجال تغییرات لازم و آنچه او میخواهد را نداده است ، این ذات سیاست است که همیشه در بالا دست رودخانه و در سرچشمه می نشیند؛ طبیعی است اگر آب از سرچشمه گل آلود شود تلاش در پایین دست رودخانه برای زلال کردن آب کم اثر خواهد بود.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰بازدهی بازارهای مالی در سال۱۴۰۲
🔹سال آینده وضعیت کاملا متفاوت خواهد بود. نرخ بهره امریکا، کاهش احتمالی ارزش دلار، انتخابات امریکا، تلاطم های امنیتی در جهان و میل به ذخیره طلا به جای دلار، نشان میدهد که احتمالا سال ۱۴۰۳ سال طلا خواهد بود.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰بخشی از تورم ایران به دلیل تورم حاکم در بازار جهانی است
🔹روزبهانی، کارشناس و پژوهشگر اقتصاد ایران و اقتصاد جهان در گفتوگو با مهر با اشاره به وضعیت کلی اقتصاد ایران و جهان گفت: صندوق بینالمللی پول، ایران را در بین ۲۰ کشور تورمخیز جهان دستهبندی کرد. زیمبابوه، ونزوئلا، سودان، ترکیه، آرژانتین، سریلانکا، لیتوانید، استونید، اوکراین، مولداوید، سورینام، غنا، هائیتی، سیرالئون، آنگولا، نیجریه، ایران و مالاوی جزو ۲۰ کشوری هستند که بالاترین نرخ تورم را در سال ۲۰۲۳ داشتند.
🔹صندوق بینالمللی پول در یکی از جدیدترین گزارشهای خود مینویسد پیشبینی میشود که رشد جهانی در سال ۲۰۲۴ در سطح ۱/۳ درصد باقی بماند و در سال ۲۰۲۵ به ۲/۳ درصد برسد؛ این صندوق، ایران را در بین ۲۰ کشور تورم خیز جهان دسته بندی کرد.
🔹بر اساس گزارش صندوق بینالمللی پول، زیمبابوه با ۹۴/۲۸۴ درصد بالاترین نرخ تورم را دارد و ونزوئلا با ۲۱۰ درصد تورم در رده بعدی قرار گرفته است. ایران نیز با تورم ۵۵ درصدی جزو کشورهای با تورم بالا دستهبندی شده است.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پروانه بهار دختر ملک الشعرای بهار: زمان پهلوی خیلی به ما بد گذشت
🔹پدرم را فقط به جرم اینکه میگفت باید دموکراسی باشد گرفتند و زندانی کردند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🖼 شرط جهش تولید
🔹رهبر انقلاب: اگر ما این توفیق را پیدا کنیم که همّت مردم، سرمایهی مردم، ابتکار مردم، حضور جدّی آحاد مردم را در عرصهی اقتصادی وارد کنیم، در واقع یک بسیج مردمی در امر اقتصاد بکنیم، تولید هم میتواند به جهش برسد.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃
🎬 #نماهنگ «ماه من برگرد»
👤 با صدای حسین #حقیقی
🐟 نباشی اصلا سال تحویل نمیشه
مثل ماهی انگار حبسم تو شیشه
بیا تا در کنار تو آروم بگیرم...
📥 دانلود با کیفیت بالا
⚜"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده چین در شورای امنیت: قطعنامهای که آمریکا امروز پیشنویس کرده بود، خواستار آتشبس فوری نبود و چراغ سبزی بود به اسرائیل برای ادامۀ جنگ در غزه.
🔹در رأیگیری امروز ۱۱ کشور به قطعنامه پیشنهادی آمریکا رأی مثبت دادند. یک کشور رأی ممتنع و سه کشور الجزایر، چین و روسیه رای مخالف دادند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیوانگاری در بلفاست پایتخت ایرلند شمالی برای دفاع از ۳۲ هزار کشته و ۷۵ هزار زخمی نسل کشی اسرائیل در غزه
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شریفینیا: تسلط رهبر انقلاب در زمینه کتاب و ادبیات حیرتزدهام کرد
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
زمانه
🔸تبیینی بر شعار سال(۲) 🔰آسیب شناسی روند گذشته مردمی سازی تولید 🔹نگاهی به روند شاخص های کلان اقتصاد
🔸تببین شعار سال(۳)
🔰چند نکته از رهبری در باب مردمی سازی اقتصاد
🔹مردمی سازی تولید، بهترین راه عدالت بنیان کردن اقتصاد.
🔺بهترین راهِ عدالتبنیان کردنِ اقتصاد همین است( مردمی سازی اقتصاد). اینکه ما روی مسئلهی عدالت که اساس کار اقتصاد در اسلام عدالت است ــ «لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط» ــ [تأکید میکنیم،] عدالتبنیان کردن از این راه به وجود خواهد آمد؛ بتوانیم امکان کار کردن و درآمد کسب کردن را برای همهی مردم فراهم کنیم. ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔹شرکت های دانش بنیان یک تجربه خوب مشارکت مردم در اقتصاد.
🔺یکی از تجربههای خوب، همین شرکتهای دانشبنیان است؛ این تجربهی خوبی است. البتّه فقط منحصر به این نباید باشد ــ که حالا عرض میکنم ــ امّا این یک تجربهی خوبی بود. [برای] شرکتهای دانشبنیان سازوکاری به وجود آمد که موجب شد افرادی که بااستعداد بودند، نخبه بودند، توانایی داشتند، انگیزه داشتند، بیایند و هزاران شرکت دانشبنیان را به وجود بیاورند، رشد تولید را بالا بردند، کمک کردند؛ ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔹مشارکت مردم تنها در تولید نیست بلکه رفع موانع تولید(فساد)هم می باشد.
🔺از ظرفیّت مردمی هم برای نظارت عمومی استفاده کنید تا فسادی که مانع از تولید است کاهش یابد. در گوشه و کنار کشور مواردی هست که فساد هست، ویژهخواری هست که ممکن است از چشم مسئولین ذیربط دور مانده باشد، پنهان مانده باشد؛ اینها را مردم مشاهده میکنند، میبینند؛ از ظرفیّت مردم در این زمینه هم استفاده بشود.۱۴۰۰/۱۰/۱۹
🔹ساماندهی اقتصاد بدون مشارکت مردم ممکن نیست.
🔺قویترین دولتها هم قادر نیست بدون مشارکت مردم موتور اقتصاد جامعه را به راه بیندازد؛ هیچ دولتی بدون مشارکت مردم نمیتواند اقتصاد کشور را سامان بدهد. بعضی از ساز و کارهای فکری، سیاسی، اقتصادی، مثل نوعی از سوسیالیسمها -البتّه نه همهی انواع سوسیالیسم- این فکرها را کردند که بتوانند دولتها را متصّدی کار اقتصاد کنند [امّا] شکست خوردند. امکان ندارد و بدون مشارکت مردم هیچ دولتی نخواهد توانست اقتصاد کشور را سامان بدهد و موتور اقتصاد را [راه بیندازد]. ۱۷/۲/۱۳۹۹
📝 #علی_محمدی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
زمانه
🔸تببین شعار سال(۳) 🔰چند نکته از رهبری در باب مردمی سازی اقتصاد 🔹مردمی سازی تولید، بهترین راه عدالت
🔸تبیینی بر شعار سال(۴)
🔰موانع مردمی سازی اقتصاد در سطح خرد.
🔹مشارکت مردم در اقتصاد در دو قالب مجزا شکل می گیرد، خرد و کلان.
🔺سطح کلان همان خصوصی سازی و سیاستهای کلی اصل ۴۴ برای مشارکت اقتصادی مردم در شرکت های بزرگ می باشد. در اینجا دولت جای خودش را باید به مردم بدهد و به رسالت اصلی خود یعنی، هدایت، نظارت و کنترل بپردازد. نبود نظارت دقیق در فرایند خصوصی سازی، باعث شد تا این سیاستها به درستی تحقق نیابد.
🔺سطح دیگر، ایجاد بستر لازم برای حضور مردم در بنگاه های کوچک تولید در سطوح خانوارها می باشد. يعنی هر خانواده یک بنگاه تولیدی. بررسی دقیق این سطح از مشارکت مردم در اقتصاد نشان می دهد که با دو مشکل اساسی روبرو هستیم:
🔹مشکل اول سود آوری فعالیت های نامولدی می باشد که در تزاحم با تولید هستند. اینکه فعالیت نامولد چیست را انشاالله بعدا توضیح میدهم. فعلا کوتاه عرض کنم که انسان ها غالبا منفعت طلب و ریسک گریز می باشند. وقتی فعالیت های نامولد بدون محدودیت و موانع، سودی بیشتری از تولید داشته باشند، مشارکت مردمی به جای حرکت به سمت تولید، به سمت فعالیت های نامولد حرکت می کند.
🔹مشکل دوم ترکیب ناهمگون بخش های اقتصادی است. تولید شامل کالا و خدمات است. در کشور ما همچون کشورهای توسعه یافته بخش خدمات بیش از ۵۰درصد فعالیت های اقتصادی را شامل می شود. اما تفاوتی اساسی بین اقتصاد ایران و اقتصادهای توسعه یافته وجود دارد که مانع از مشارکت اقتصادی مردم در سطح خرد است. در کشورهای پیشرفته اولا ابتدا انباشت دانش، رواج روش تولیدِ انبوه و انقلاب بهرهوری حاصل شد و سپس خدمات فنی، کالایی و علمی رو به رشد گذاشت ؛ و ثانیا بخش قابل ملاحظهای از خدمات، خدمات طراحی، تحقیق و توسعه و نوآوری است.
اما ما در ایران قبل از تولید انبوه و فنآورانه و ارتقای بهرهوری، ابتدا خدمات را گسترش دادیم. و از طرفی جنس خدمات در ایران غالبا از خدمات طراحی و توسعه ای نیست بلکه ببشتر به صورت واسطه ای می باشد. اساسا وقتی تولید ضعیف باشد، گسترش خدمات در پیدایش خدمات مزاحم، غیر مفید و نامرتبط با تولید انعکاس می یابد. در اینجا بخشی از خدمات ماهیت نامولد دارد چراکه با جذب منابع به سمت خود، هزینه فرصت سرمایهگذاری در تولید را افزایش داده است. سخن این است که حتی با فرض عدم حرکت مردم به سمت فعالیت های نامولد، میل آنها به سمت خدمات می باشد نه تولید کالا. علت آن نیز در ماهیت خدمات در اقتصاد ایران است.
📝 #علی_محمدی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از دلهره و فرار مردم حین تیراندازی در مسکو
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰هشدار چند وقت پیش آمریکا دربارۀ احتمال حمله تروریستی در روسیه
🔹بیانیه چند وقت پیش آمریکا درباره احتمال وقوع حمله تروریستی در مسکو به موضوعی برای سوال از سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری امشب تبدیل شد.
🔹سفارت آمریکا در مسکو روز ۸ مارس به شهروندان آمریکایی هشدار داده بود که ظرف ۴۸ ساعت آینده از حضور در تجمعات عمومی «از جمله محل برگزاری کنسرت» اجتناب کنند.
🔹جان کربی، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری مدعی شد که بیانیه سفارت آمریکا مربوط به این حمله خاص که امروز به وقوع پیوست نبوده است.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙✨️🌙✨️🌙✨️🌙✨️
اَللّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضانَ، الَّذى اَنْزَلْتَ فیهِ الْقُرْآنَ
🔮دعای روز دوازدهم ماه رمضان🔮
#دعای_روز_دوازدهم_ماه_رمضان
#رمضان
#ماه_رمضان
#ماه_بندگی
●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬●
12.mp3
4.06M
🍃🌹🍃
📖 تلاوت تحدیر (تندخوانی)
🌺 #جزء_دوازدهم #قرآن_کریم
📥توسط استاد معتز آقایی
⏲ «در ۳۳ دقیقه یک جزء تلاوت کنید»
📩 به دوستان خود هدیه دهید.
#ماهرمضان #رمضان #ماه_مبارک_رمضان
⚜"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀شهیدانه
✦🌺❥🥀🕊❥🌺✦
🔶️سال تحویل کنار شهدا..
🌹شهید سجاد مرادی
..رفیق شهید،شهیدت میکند..🕊
#رفیق_شهیدم
#شهید
#شادی_روح_شهدا_صلوات
🍃🌹🍃
💠 پوستر راهکارهای زندگی موفق در جز دوازدهم قرآن
#ماهرمضان #رمضان #ماه_مبارک_رمضان
⚜"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
🔰 بذر حوزه علمیه
🔹حدود یک قرن پیش
در سوم فرودین ۱۳۰۱
بذر نهالی در شهری کوچک در کویر قم کاشته شد که ثمرات آن سالهای بعد در اقصی نقاط جهان دیده می شود.
🔹قم شهری که در روایات آخرالزمانی به عنوان یکی از کانون های تحولات عظیم شناخته میشد با تاسیس حوزه علمیه قم توسط شیخ عبدالکریم حائری یزدی به جایگاه برجسته خود نزدیک شد.
🔹حوزه علمیه ای که با هجرت آیت الله حایری یزدی به همراه شاگردانی همچون مرحوم اراکی و گلپایگانی و امام خمینی و...تاسیس شد و ۴۱ سال بعد منشا خیزش انقلابی در سال ۴۲ و پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ شد.
🔹حوزه ای که با تربیت شاگردانی همچون مطهری و بهشتی و خامنه ای و ...اینک به منشا صدور اسلام ناب محمدی و معارف حقه اهل بیت علیهم السلام در اقصی نقاط جهان و قاره های مختلف تبدیل شده است.
معارفی که اکنون قدرت های بزرگ جهان را به چالش کشیده و بخشی از ثمرات آن تربیت مجاهدانی در فلسطین و عراق و لبنان و سوریه و یمن و پاکستان و ....شده است.
🔹بعد از غربت ۱۳۰۰ ساله معارف اهل بیت،
و طی کردن سال های کوتاه ولی پرفراز و نشیب تاسیس حوزه علمیه قم،
اینک در شروعِ تحولاتی عظیم هستیم که با تولید علوم انسانی اسلامی و قرآن بنیان نوید تحولات عمیق و مسرت بخشی را می دهد.
حوزه ای با پشتوانهِ تجربیاتی گران و اندوخته ای از استعدادها و نیروهای جوان و خوش فکر
می تواند آینده ای را برای بهبود شرایط به تصویر بکشد.
🔹هجمه های هر روز و هر ساعت قدرت های بزرگ جهانی به همراه صدها شبکه و رسانه، گویای اثرگذاری بالای این درخت تنومند است.
آفت ها و ریزش ها و مشکلات، بخشی از نشانه های حیات و پویایی است، اما نشانه توقف نیست!
در این راه پر فراز و نشیب و در این جهان پر از تاریکی و در هجوم شیاطین
به سوی قله های نور و معرفت در حرکتیم.
خستگی معنا ندارد!
هدف مشخص است: برافراشتن پرچم توحید بر فراز قله های جهان!
#حوزه_پر_برکت
#حوزه_انقلابی
📝 #احمدی_پرتو
⚜️"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
🔰شهدای روحانی این سرزمین
🔹 آمار شهدای روحانی این سرزمین ۳۸۸۸ نفر است.
🔻۳۷۳۹ شهید شیعه و ۱۴۹ نفر از شهدا اهل سنت بوده اند.
🔻۵۷ نفر از کل شهیدان روحانی مربوط به مشروطیت یا انقلاب اسلامی هستند.
🔻۴۰ نفرشان در دوران مبارزات انقلاب اسلامی و پیش از جنگ تحمیلی شهید شدهاند،
🔻۳۶۴۱ نفرشان در دوران دفاع مقدس شهید شده اتد.
🔻۱۴۹ نفر شهید ترور و شهید مدافع حرم هستند.
🔻۳۳۱۴ نفر از شهیدان روحانی عضویت بسیجی
۳۸۱ نفر عضویت سپاهی
۲۷ نفر ارتشی
۱۶ نفر نیروی انتظامی
۳۳ نفر جهاد سازندگی
۲۱ نفر عضویت قوه قضائیه
۲۲ نفر نماینده مجلس
۶ نفر صدا و سیما
۶۷ نفر طلبه وظیفه بودند.
🔻۲۲ نفر از شهیدان روحانی در سطح لشکر، تیپ و گردان،
۲۲۲ نفر در سطح فرماندهی دسته و گروهان،
۹۲۸ نفر در رستههای دیگر نظامی
۵۰ نفر مسئول تبلیغات داشتیم
در مجموع ۱۲۲۲ نفر از شهدای روحانی دفاع مقدس علاوه بر نقش و رسالت طلبگی خود، دارای مسئولیتهای رزمی و نظامی بودهاند.
🔻در «عملیات کربلای ۵» بیشترین شهید روحانی را داشتیم که تعداد آنها به ۵۶۷ نفر میرسد
🔻 اصفهان با تقدیم ۵۴۳ شهید روحانی، بیشتر شهید روحانی را در بین استانهای کشور داراست
🔻در میان شهرها بیشترین شهید متعلق به اصفهان است که تعداد شهدای آن به ۱۶۰ نفر میرسد
🔻۱۷۶۷ نفر از شهیدان روحانی، طلاب رزمی تبلیغی بودند. همچنین ۴۸ شهید غیرایرانی در بین شهیدان روحانی وجود دارند
🔻 ۵۴۵ نفر از کل شهیدان روحانی تأیید شده از سادات هستند
🔻پیکرهای ۹۳ نفر ازشهدای روحانی همچنان مفقودالاثر هستند
📣📣 سناریو جدید دشمن بیاعتبارسازی روحانیت است. هوشیار و بصیر باشیم!
______
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چندین فرد مسلح با ورود به تالار کنسرت «کروکوس» در مسکو اقدام به تیراندازی به سمت جمعیت کردهاند.
🔹فیلمهای منتشرشده نشان میدهد که مهاجمان هم به سمت غیرنظامیان و هم بهسمت نگهبانان مجموعه شلیک میکنند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh