هدایت شده از سعید ترکاشوند
4_5863996996158752559.mp3
4.62M
🔰 شرحی «کوتاه و مختصر» بر دعای روز هشتم
🌙 #ماه_مبارک_رمضان
🔊 ٫٫ #سعید_ترکاشوند ٫٫
📚أَللّـهُمَّ ارْزُقْنى فيهِ رَحْمَةَ الاَْيْتامِ وَ اِطْـعـامَ أَلطَّـعـامِ
وَ اِفْشـآءَ السَّــلامِ وَ صُـحْبَـةَ الْكِـرامِ بِطَوْلِكَ يا مَلْجَأَ الاْمِلينَ.
🔹فرازهای این دعا عبارت است از:
۱_ یتیم نوازی
۲_ اطعام
۳_ سلام آشكار
۴_ همنشينى نيكان
🆔@zamanetafakor
☫ دقایقی برای تَفکُّر ☫
باسمه تعالی ❌ شبهه ۶ متاسفم که در فرهنگی بزرگ شدم که مردمش تصور میکنند با اندوه، به خدا نزدیکترند.
﷽
❌شبهه ۷
از کوروش بزرگ پرسیدند:
چرا زنان شما پوشش سر ندارند؟
کوروش فرمود:
پوشش بانوی سرزمین من، "پلک های مردان" سرزمینم است ... "
✅پاسخ
همانند تمامی شبهات از این دست، هیچ منبعی برای متن ذکر نشده است! چون اصولا چنین سوال و جوابی به کوروش به #دروغ نسبت داده شده است.
بانوان ایرانی چه در دوران باستان و قبل از اسلام و چه بعد از آن حجاب بسیار سختی داشته اند.
از دوران مادها، هخامنشیان و اشکانیان تا به امروز.
از روی کتیبههای بهجامانده در آثار باستانی (نقشرستم، تختجمشید، نقشرجب و ...)، ظروف، تندیسها و مجسمههای محافظت شده در موزهها میتوان تصاویر حجاب زنان ایرانی را مشاهده کرد.
🔹ویل دورانت باستان شناس و تمدن شناس معروف درباره پوشش زنان ایران باستان و اینکه حجاب بسیار سختی در بین آنان رایج بوده است، می گوید: «زنان طبقات بالای اجتماع جرأت آن را نداشتند که جز در تخت روان روپوش دار از خانه بیرون بیایند. هرگز به آنان اجازه داده نمی شد که آشکارا با مردان آمیزش (اختلاط) کنند. زنان شوهر دار حق نداشتند هیچ مردی را، ولو پدر یا برادرشان باشد، ببینند. در نقش هایی که در ایران باستان بر جای مانده، هیچ صورت زن دیده نمی شود و نامی از ایشان به نظر نمی رسد.
ویل دورانت، تاریخ تمدن، ص ۴۳۴
🔹همچنین ضیاءپور باستان شناس و تاریخدان در کتاب خود «پوشاک باستانی ایرانیان» در مورد حجاب زنان در دوره هخامنشیان میگوید:
زنان در آن دوره چادری مستطیل بر روی همه لباس خود افکنده و در زیر آن، یک پیراهن با دامن بلند و در زیر آن نیز، پیراهن بلند دیگری تا به مچ پا نمایان است.
📚 ضیاءپور، پوشاک باستانی ایرانیان، ص 56
🔷کانال دقایقی برای تَفکُّر با
🆔@zamanetafakor
شهید ابراهیم هادی خیلی خوب گفتن که: «هميشه كاری كن كه خدا تو رو ديد خوشش بياد. نه مردم.»!
@zamanetafakor
روزهای سختی داریم؛ روزهای سختِ جنگیدن با دروغ. تحقیرِ حضور تیم عربستانی در وین را "دستاورد" جا میزنند و پذیرش شروطِ غیرقانونی و ضدایرانیِ آمریکا را "لغو تحریم."
از ترسِ افشا شدن همین دروغهاست که بر سر "پایان بازی" و "فروشنده" و حتی "پرس تیوی" جیغ میکشند.
@zamanetafakor
4_5868500595786122756.mp3
3.54M
🔰 شرحی «کوتاه و مختصر» بر دعای روز نُهم
🌙 #ماه_مبارک_رمضان
🔊 ٫٫ #شیخ_سعید_ترکاشوند ٫٫
📚 اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيهِ نَصِيبا مِنْ رَحْمَتِكَ الْوَاسِعَةِ وَ اهْدِنِي فِيهِ لِبَرَاهِينِكَ السَّاطِعَةِ
وَ خُذْ بِنَاصِيَتِي إِلَى مَرْضَاتِكَ الْجَامِعَةِ
بِمَحَبَّتِكَ يَا أَمَلَ الْمُشْتَاقِينَ
🔹چرا باید به #قضا_و_قدر خدا راضی بود⁉️
🔸برای کسب #رضایت_خدا و رسیدن به معرف چه کنیم⁉️
🆔@zamanetafakor
☫ دقایقی برای تَفکُّر ☫
﷽ ❌شبهه ۷ از کوروش بزرگ پرسیدند: چرا زنان شما پوشش سر ندارند؟ کوروش فرمود: پ
﷽
❌شبهه و شایعه ۸
🔸اخیرا مطلبی تحت عنوان «نمازی برای جبران چندصد سال نماز قضا» در حال انتشار است که مدعی شده پیامبر به حضرت علی نماز و دعایی را یاد داده که هرکس در جمعه آخر ماه رمضان بخواند، کفایت از همه نمازهای قضای خودش و خانواده و بستگانش میکند...!!!!
✅ پاسخ:
اولا :چنین روایتی در منابع روایی معتبر نیامده است.
ثانیا: چنین مطلبی با مبانی فقهی و مسلّمات دینی در تعارض است.
ثالثا: کسی نمیتواند برای شخص زنده نماز یا روزه قضا بجا آورد.
رابعا: هزار رکعت نماز مستحبی، جای دو رکعت نماز قضای صبح را نمیگیرد.
👈 بر فرض صحت اینگونه روایات، باید گفت تنها مربوط به نمازهایی است که انسان به قضاء شدن آن علم نداشته یا فراموش کرده می باشد.
👈 استفتاء از امام خامنه ای:
س. بعضى كتابهاى ادعيه درباره كسانى كه فراموش كردهاند كه چهقدر نماز قضا دارند، دستورالعملى را بيان كرده ... و بعد از خواندن اين نمازها هرچه نماز قضا بر گردن او بوده همه برداشته مىشود. آيا چنين دستورالعملى معتبر است و مىتوان به آنچه در اين نوع كتب دعا آوردهاند، اعتماد نمود؟
ج. انجام عمل مذكور موجب رفع تكليف و برداشت ذمّه نسبت به نمازهايى كه بر گردن دارند نمىشود و واجب است افراد مذكور به مقدارى كه يقين دارند، نمازهاى قضا را بهجا آورند.
🔻دقایقی برای تَفکُّر
🆔@zamanetafakor
دادگاههای خانواده پر از دختراییه که فانتزی شون ازدواج با یه مرد قدبلند و چهارشونه بوده که بهش رسیدن و به خاطر اخلاق افتضاح ازش جدا شدن
@zamanetafakor
4_5769515485242591374.mp3
1.22M
🔰 شرحی «کوتاه و مختصر» بر دعای روز دهُم
🌙 #ماه_مبارک_رمضان
🔊 ٫٫ #سعید_ترکاشوند ٫٫
📚 اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ واجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیکَ بإحْسانِکَ یاغایَةَ الطّالِبین
🔹شرایط #توکل_بر_خدا چیست⁉️
🆔@zamanetafakor
☫ دقایقی برای تَفکُّر ☫
﷽ ❌شبهه و شایعه ۸ 🔸اخیرا مطلبی تحت عنوان «نمازی برای جبران چندصد سال نماز قضا» در حال انتشار است ک
❌ شبهه ۹
حضور امام حسن و امام حسین در جنگ و کشتار علیه ایرانیان
✅ پاسخ
🔹 اولا هیچیک از منابع و مآخذ متقدم و معتبر شیعی از حضور حسنین در فتوحات ایران، شام و یا آفریقا سخنی نگفتهاند. آنچه احیانا وجود دارد، اینکه برخی از منابع اهل سنت از حضور امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در بعضی از فتوحات آن هم در زمان خلفا (و نه زمان امام علی(ع)) خبر دادهاند.
اما لازم است بدانیم که این مطلب به دلایل مختلفی قابل پذیرش نیست زیرا اولاً این روایتها متعارض هستند، مثلاً در تاریخ طبری یکجا به حضور امام حسن و امام حسین علیهماالسلام اشاره میکند و جای دیگر نام مبارک ایشان را جزو شرکت کنندگان در جنگ ذکر نمیکند، جایی فتح طبرستان را با خونریزی همراه میداند و در صفحه بعد با صلح و بدون خونریزی ( تاریخ طبری ج ۴ ص ۲۶۹ تا ۲۷۱)
ثانیاً علی بن ابیطالب(ع) در عصر امامت و خلافت خویش حسنین(ع) را از شرکت در معرکه صفین باز میداشت و میفرمود: این دو (امام حسن(ع) و امام حسین(ع)) به میدان نروند، مبادا با مرگ آن دو نسل رسول خدا(ص) قطع شود».[ نهجالبلاغه]
حال با چنین اکراه و امتناعی از سوی حضرت نسبت به حضور حسنین(ع) در نبردهایی که به فرمان پیشوای عادلی همچون خویش صورت میگرفت، چگونه آن بزرگوار حاضر می شود که تحت زعامت زمامداران مورد اعتراض و انتقادش، فرزندان خویش را که پیشوایان آینده جامعه اسلامی هستند به جبهه جنگ بفرستد؟
مضافاً اینکه این جنگها در زمان خلیفه سوم صورت میگرفته است، زمانی که امیرالمومنین حتی در حد مشاوره هم با حکومت وقت همکاری نداشته است.
از سوی دیگر راویان حضور امام حسن و امام حسین علیهماالسلام در جنگها حتی از سوی رجال شناسان سنی هم مورد طعن واقع شده اند. مثلاً عسقلانی در مورد علی بن مجاهد، نوشته است؛ از او کسی ضعیف تر و بیاعتبارتر وجود ندارد!
با این همه اگر بر فرض پذیرفته شود که حسنین(ع) در ایام جوانی به برخی از شهرهای ایران همانند اصفهان و گرگان و ... مسافرت کردهاند؛ به سبب امور دیگری (غیر از شرکت در فتوحات) بوده است و یا اصلا در عصر خلافت امام علی(ع) بوده است همچنانکه یکی از مورخین قدیمی (به نام سهمی در: تاریخ جرجان ص۱۹) نیز به این مطلب اشاره کردهاست.
✅ شگفت اینکه کشتار ایرانیان توسط یهود و جشن «پوریم» که هرساله به همین مناسبت توسط صهیونیستها برگزار می شود، متاسفانه در بین جوانان ناشناخته است و هیچ واکنشی را بر نمی انگیزد، اما دروغهای شاخداری مانند شرکت امام حسین و امام حسن علیهماالسلام در جنگهای ایران دائماً تکرار میشود!!
👈 کانال دقایقی برای تَفکُّر
@zamanetafakor
خدیجِه س ! و کجاست مثلِ خدیجه س ؟
او مرا تصدیق کرد آنگاه که مردم مرا تکذیب نمودند
و در زمانیکه همه مرا ترک کردند
او دست از یاری نکشید
#حضرتمحمدص
@zamanetafakor