✨﷽✨
✅بی حیایی در جامعه
✍از رسول گرامي اسلام بخوانم. فرمود: «مَا كَانَ الْفُحْشُ فِي شَيْءٍ قَطُّ إِلا شَانَهُ» (أمالي مفيد، ص 167) هرجا فحش و کار زشت بيايد، اين باعث ننگ است و باعث آبروريزي است. «وَ لا كَانَ الْحَيَاءُ فِي شَيْءٍ قَطُّ إِلا زَانَهُ» هرجا حياء و شرم بيايد، باعث زينت است و باعث زيبايي است.
دشمن امروز روي شکستن حريم دست گذاشته است. من نميخواهم بگويم هرکسي کم حجاب است يا بد حجاب است الزاماً فساد اخلاقي در زندگياش است. نه! متدين است، مؤمن است، اهل روزه و نماز است، ساختار خانوادگي اين بوده است. مقام معظم رهبري فرمودند: ما به درون خانهها کار نداريم. هرکسي اختيار خودش را دارد. اما جامعه ديني بايد سبقهي دينياش حفظ شود. چطور شما در جامعه ديني مثلاً قوانيني وضع ميکنيد که راننده بايد کمربند ببندد و از اين سرعت بيشتر عبور نکند، حفظ و قوام يک جامعه ديني به حفظ ارزشهايش است و يکي از اين ارزشها حجاب است. کساني که مينشينند بحث ميکنند آيا اين در زمان معصومين اينطور بوده يا آنطور بوده، اينها معلوم است. گاهي بهانه است براي فرار از مسئوليت، اين صريح آيات قرآن است. در سوره احزاب، در سوره نور، به پيغمبر ميگويد: به زنانت بگو، به زنان مؤمنين بگو که اينها جلابيب، يعني لباسهاي بلند. وقتي ميگويد: به مؤمنين بگو چشمشان را فرو ببندند از نامحرم، مجموعه اين آيات و روايات را که روي هم ميريزيم، نتيجه ميگيريم اسلام دلش نميخواهد، حريمهاي جامعه بشکند. حرمتها بايد حفظ شود. لذا امروز دشمن دست روي بحث عفت و حياء گذاشته است.
اگر عفت و حياء در جامعه از بين رفت، همه ارزشها از بين ميرود. رسول خدا فرمودند: اگر تمام انبياء خلاصه شود، عصاره دعوتشان يک جمله است و آن اين است «إِذَا لَمْ تَسْتَحي فَاصْنَعْ مَا شِئْتَ» (أمالي صدوق، ص 510) کسي که حياء ندارد، هرکاري از او انتظار ميرود. يعني بي حيايي دروغ ميآورد. بي حيايي بي عفافي ميآورد. بي حيايي تهمت ميآورد. بي حيايي سرقت ميآورد. من اين حديث را از رسول خدا بخوانم. «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُ الْحَيِيَ الْمُتَعَفِّفَ» خدا انسانهاي با حياء و عفيف را دوست دارد. برعکس «وَ يُبْغِضُ الْفَاحِشَ الْبَذِيءَ السَّائِلَ الْمُلْحِفَ» (أمالي طوسي، ص 39) انسانهايي که فحشاء ميکنند، بد دهان هستند، حرمتها را ميشکنند، خدا از اينها بدش ميآيد.
📚از بیانات حجت الاسلام رفیعی
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰ @zamene_ahou
༻﷽༺
یک عمر شدم عاشق و سر مست حسین
این دل شده تا همیشه پابست حسین
امید من این است رسد روز جزا
پرونده ی بی کسیِ من دست حسین
✨میلاد امام حسین(ع) مبارک✨
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
🕌 @Zamene_Ahou
🍃🌸🍃
لطف آقای خراسان ز همه بيشتر است
هر زمان از دلِ پُر درد صدا برخيزد
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
🕌 @Zamene_Ahou
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
📌 حالا که بخاطر کرونا نمیتونی با فرزندت بری بیرون
🙆♂🙆 حالا که مهد کودک ها ، محیط های عمومی جای امنی برای کودکت نیست
بهترین جا میتونه توپ مارکت ❤ باشه
کلی بازی و اپلیکیشن براتون آماده کردیم 😍
✅ محیط امن مادر و کودک در دنیای اپلیکیشن ها و بازی ها
👇همین الان رایگان نصبش کن👇
https://trc.metrix.ir/grdgao/
هدایت شده از تبلیغ موقت👇
toopmarket.apk
9.98M
⚽️ #توپمارکت 👆👆
📱بازار تخصصی و امن اپلیکیشن و بازی و اپلیکیشن برای #کودکان و #مادران 👩👧👦
💢این پیام رو برای عزیزانتون و #پدر_و_مادرهایی که دغدغه بازیهای موبایلی برای بچه هاشون را دارند بفرستین❤️
✨﷽✨
💢مرحوم علامه امینی و عاقبت مداومت بر خواندن زیارت عاشورا
✍دکتر محمدهادی امینی فرزند علامه امینی مینویسد: پس از گذشت چهار سال از فوت پدرم، در شب جمعه ای قبل از اذان صبح، پدرم را در خواب دیدم و او را بسیار شاداب خرسند یافتم. جلو رفته و پس از سلام و دست بوسی گفتم: پدر جان در آن جا چه عملی باعث سعادت و نجات شما گردید؟
پدرم گفت: چه می گویی؟
مجدداً عرض کردم:آقاجان! در آن جا که اقامت دارید، کدام عمل، موجب نجات شما شد؟ کتاب الغدیر یا سایر تالیفات؟ یا تاسیس وبنیاد کتابخانه امیرالمؤمنین (علیه السلام) پدرم پاسخ داد: نمیدانم چه میگویی، قدری واضحتر و روشنتر بگو. گفتم: آقا جان! شما اکنون از میان ما رخت بربسته اید و به جای دیگر منتقل شده اید در آن جا که هستید کدامین عمل، باعث نجات شما گردید؟ مرحوم علامه امینی، تأملی نمود و سپس فرمود: فقط زیارت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام). عرض کردم: شما میدانید اکنون روابط ایران و عراق تیره و راه کربلا، بسته است، برای زیارت چه کنیم؟
فرمود: در مجالس و محافلی که جهت عزاداری امام حسین (علیهالسلام) بر پا می شود، شرکت کنید: ثواب زیارت امام حسین (علیهالسلام) را برای شما قید میکنند. سپس فرمود: پسر جان! در گذشته بارها تو را یادآورشدم و اکنون نیز توصیه می کنم که «زیارت عاشورا زیارت عاشورا زیارت عاشورا را به هیچ عنوان ترک مکن.زیارت عاشورا را دائم بخوان و بر خودت وظیفه بدان. عرض کردم سی سال چهل سال است که روزی سه یا چهار بار می خوانم فرمود با این حال هم زیارت عاشورا ترک مکن.
📚ادب الزائر لمن یمم الحائر (آداب زیارت حسینی) ، علامه امینی ، ج۱ ، ص۳۷
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰ @zamene_ahou
🍃🌸🍃
آزمودم دل خود را به هزاران شیوه
هیچ چیزش به جز از وصل تو خشنود نکرد...
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
🕌 @Zamene_Ahou
🍃🌸🍃
در آتشِ عشقِ تو اگر مَست نسوزیم
سوزاندهشدن باد سزای همهی ما...
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
🕌 @Zamene_Ahou
✨﷽✨
✅آيا انحصار ياران حضرت مهدي به ۳۱۳نفر، يك نوع تبعيض نيست؟!
✍بايد توجّه داشت كه ياران حضرت، منحصر در ۳۱۳ نفر نيست؛ زيرا حضرت، داراي سه گروه يار است كه گروه اول آنان، ۳۱۳ نفرند. اينان، فرماندهان و بزرگان لشكر حضرت محسوب میشوند و مواليان ايشان اند. طبيعي است كه هر لشكر، تعدادي محدود فرمانده دارد و بقيه، تحت نظر اينان در لشكر حضرت به سر مي برند و امام را ياري ميكنند. پس اين نوع انحصار، تبعيض نيست، با توجه به اين كه ياران گروه دوم را لشگر ده هزار نفری و یاران گروه سوم را عموم مؤمنان تشكيل ميدهند.
گفتنی است که دليل خاصي در اين كه چرا ياران گروه اول ۳۱۳ نفر هستند وارد نشده است. شايد بتوان گفت: اين كه تعداد ياران امام مهدي همچون ياران پيامبر اكرم در جنگ بدر ۳۱۳ نفر است براي آن است كه ياد و خاطره جنگ زيباي بدر زنده شود. جنگي كه مسلمانان عده كمي بودند با تجهيزات نامناسب، و فقط تكيه بر خدا داشته و با ايمان وارد معركه جنگ شدند. هدف حفظ اسلام و دين بود.
امدادهاي خاص و ويژه الهي نازل شد، چنانچه در ابتداي سوره انفال (آیات ۷-۱۴) به آن اشاره شده است. جنگي كه همه گروههاي مسلمان آن زمان، در آن حضور داشتند. افراد سپاه از همه اقشار و سنين مختلف تشكيل شده بود و پيروزي قاطع مسلمانان در آن رقم خورد و بسياري از سران مشرك و كافر سپاه مكه كشته شدند.
📚 کتاب آفتاب مهر؛ پرسش ها و پاسخ های مهدوی
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰ @zamene_ahou
اعجاز کلام تو مزامیر صحیفه است
جوشیده زبور از دل قرآن به دعایت
💐💐 میلاد حضرت زین العابدین(ع) مبارک باد
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
🕌 @Zamene_Ahou
✨♥️✨
بر حضرت سجاد و صفایش صلوات
او روح دعاست بر دعایش صلوات
از پرده غیب جلوه گر شد رخ او
بفرست برای رو نمایَش صلوات
☘میلاد امام سجاد(ع) مبارک.☘
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
🕌 @Zamene_Ahou
✍امام حسیــن علیه السلام فرمودند:
«همانا کسی که در زمان غیبـت بر آزار و اذیت و تکذیب کردن ها صبـــر کند همانند کسی است که با شـمشـیر در کنار رسول خدا مبارزه میکند.»
📚بحار الانوار. ج ۵۱. ص۱۳۳
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
🕌 @Zamene_Ahou