♨️بازی سران چپ و راست با کلیدواژه #وفاق_ملی
📌سه پیشنهاد اساسی برای وفاق بیشتر!
#علی_برکت_الله
♨️👇دررابطه با جریانات اخیر در انتخابات، اختلافات قالیباف_جلیلی، رای اعتماد به کابینه پزشکیان و خرج کردن از رهبری و... بسیاری از عزیزان سوالاتی برای بنده ارسال کردند که پاسخهای کوتاهی برایشان فرستادم...
📌لحظاتی پیش دیدم حاجآقای موسوی، معروف به #سید_کمیل طی ۳صوت کوتاه، صراحتا مطالب مرتبط خوبی ارائه دادند که تقدیم شما میکنم؛ با دور تند 2X گوش بدهید👇👇
نقش رهبری در ان-AudioConverter.mp3
6.43M
نقش رهبر معظم انقلاب در انتخاب کابینه پزشکیان
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
نقش قالیباف در -AudioConverter.mp3
5.28M
نقش قالیباف در انتخاب کابینه پززشکیان و اتفاقات اخیر
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
معاندین در مقاب-AudioConverter.mp3
6.44M
نقشه معاندین و اصلاح طلبان افراطی برای انقلابیون صریح
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
♨️این تصاویر و تیترهای رسانههای اصولگرا و اصلاحطلب را بخاطر بسپارید!
📌چراکه بیدوام خواهند بود و بازهم مایه عبرت!
#حافظه_تاریخی
#قالیباف
#پزشکیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کشف الگوریتم #هوش_مصنوعی اینستاگرام، توسط یک هموطن!😉
📌البته باید «لودگی» رو هم به آن سه اصل اضافه کرد!😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️💯 این سخنرانی شهید بهروز مرادی برای ساعاتی قبل از شهادتش در شلمچه است...
📌 آینده رو میدیدند؛ قضیه چیه⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فیلم بازدید پزشکیان از سازمان برنامهوبودجه
✍آقای پزشکیان شما که به قول خودت حرف زدن بلد نیستی؛ خداوکیلی گوش دادن هم بلد نیستی؟
به پیر به پیغمبر هدف ما تمسخر نیست؛ اما شما که حوصله نداری و یه پیرمرد ۷۰سالهای که الان باید بشینی خونه با نوههات بازی کنی، آخه با چه رویی اومدی برای عالیترین مقام اجرایی کشور؟ 😏😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️جهانی پر از بیتفاوتی و مردگان متحرک
📌🤖به روایت #هوش_مصنوعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️😳زنده کردن رفتگان به دیار باقی، با #هوش_مصنوعی و به آغوش کشیدن آنها
📌😶شاید اینها جنبههای هیجانانگیز و جالب استفاده از هوش مصنوعی باشد؛ حالا خودتان حدس بزنید چقدر میتواند بساط گمراهی و اغوای رسانهای را بگستراند و چه آبروریزیهایی را رقم بزند!
🔴 تجربهای بس ارزنده اما بسیار گزاف
امروز، ۴ شهریور ۱۴۰۳، جناب آقای خاندوزی، وزیر محترم اقتصاد دولت سیزدهم معترف شدند که «حذف ارز ترجیحی اشتباه بود»
در این باره همانطور که سابقاً از منظر اقتصاد صحبت نکرده بودیم (چون تخصص ما اقتصاد نیست) الان هم از زاویهی اقتصاد نمینگریم.
🔶🔹 کماکان خط سیر مبحث، القای پروتکلهای حکمرانی بر بنیان دانش سایبرنتیک است که رأس الگوی جهانی آن، پروتکلهای توسعهی پایدار ۲۰۳۰ میباشد.
همان زمان که حذف ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۱ مطرح شد، با ارائهی ادله، گفتیم که جریان گلوبال برای تضعیف بنیان اقتصادی ملتها، یارانهبگیری و مصرفگرایی را بهجای تولید ثروت و افزایش توان اقتصادی مردم در هدف شماره یک توسعه پایدار ۲۰۳۰ (No Poverty) گنجانده است و تلهی حذف ارز ترجیحی که توسط جریان توسعهگرای داخلی سر راه دولت سیزدهم قرار داده شد در همین راستا است.
مطالب ذیل را ملاحظه بفرمایید:
📚 https://eitaa.com/SHRChannel/768
📚 https://eitaa.com/SHRChannel/1146
از آنجا که ایشان در سخنرانی بینالمللی مورخ تیر ۱۴۰۲ بر توسعهی پایدار تأکید کرده بودند
➡️ https://eitaa.com/SHRChannel/1990
💠 اکنون امیدوارم از این تجربه سنگین، ذیقیمت و گزاف که موجب انقباض معیشت مردم شد، درسی فراتر از اقتصاد گرفته باشد:
1⃣ درس تبری از الگوی حکمرانی دشمن که در عصر حاضر با عنوان توسعهی پایدار شناخته میشود؛
2⃣ درس تولی به الگوی حکمرانی بومی که امام جامعه مطرح نموده که الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت است و بخش اقتصادی آن، اقتصاد مقاومتی نام دارد.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
V-012.mp3
13.99M
♨️👆صوت استاد شکوهیانراد
✍امروز داشتم با این عزیز گفتگو میکردم پیرامون موضوع اعتراف سنگین خاندوزی(وزیر اقتصاد شهید رئیسی) در باب اشتباه بودن حذف ارز ۴۲۰۰؛ و اینکه نباید از این موضوع عبرتآموز براحتی عبور کنیم...
😇اما متأسفانه برخی از ولایتمداران گیج شدهاند که پس چرا حضرت آقا در آن برهه حمایت کردند؟ موضوع شده دقیقا شبیه بنزین۹۸ و کرونا و رای اعتماد مجلس به کابینه پزشکیان و...
این استاد عزیز، در یکی از صوتهایی که برام فرستاد به نکات خوبی اشاره کرد که احساس میکنم بدرد انتشار عمومی هم میخوره، لذا با اجازه از ایشان در اختیار شما هم قرار میدهم...
📌باسرعت2X گوش کنید؛
اینم آدرس کانال تمدننگار👇
@SHRChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️👌توصیه پدر به فرزندان...
✍امامخامنهای در بیانات روز اربعین، صحبت از حضور ما جوانان در ۶۰یا۷۰ سال آینده کردند؛ البته که ما امید داریم عمر پربرکت ایشان، متصل به قیام امامعصر(عج) شود، وگرنه تصور دنیای بدون خامنهای عزیز، حقیقتا خیلی تلخ و سخت است!
📌🤲اللهماحفظقائدناالامامالخامنهای
♨️آقای خاندوزی در مصاحبه جدیدی، گفتهاند که تیتر «حذف ارز ترجیحی اشتباه بود»، اشتباه است!
📌هرچند مصاحبه اولیه ایشان با خبرگزاری تسنیم انجام شده و از متن و فیلم مصاحبه هم، تقریبا همان تیتر برداشت میشود😳👇
https://tn.ai/3144034
✍البته ظاهرا ایشان با زمانبندی و نحوه اجرا مشکل و اختلاف داشتند با سازمان برنامه و بودجه؛ اما هرچه که بود اهداف طرح محقق نشد و بجای گرانی ۴قلم کالا(که دائما اعضای دولت در تریبونها اعلام میکردند) حدود ۴۰۰قلم کالا گران شد و تورمی بیش از آنچه طراحان پیشبینی کرده بودند، به سفره مردم تحمیل شد!
♨️اگه گفتید #وفاق_ملی چی کم داره؟
📌 بازگشت علیآقا و مهنازجون؛ شلاق برای...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سلفی شهدا از بهشت با هوشمصنوعی
📌از جنبههای مثبت #هوش_مصنوعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️وظایف رهبری از زبان ایشان
📍رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردی دستگاههای گوناگون دولتی، هی وارد بشود؛ این هم خلاف قانون است، هم ناممکن و هم نامعقول؛ وظیفهی رهبری آنجاست که...
✍این کلیپ را چندبار ببینیم تا بدانیم مسئولین و مردم هم وظایفی دارند؛ لذا خدای ناکرده، حکایت ما با رهبری نشود حکایت بنیاسرائیل با موسی(ع) که هنگام انجام وظیفه، شانه خالی کردند و گفتند:
"فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّكَ فَقَاتِلَا إِنَّا هَاهُنَا قَاعِدُونَ؛ [ای موسی]تو و پروردگارت بروید و بجنگید، ما همينجا مىنشينيم"
🖌 محمد جوانی
✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
@syjebraily
قیمت هر متر مکعب گاز در:
- هلند ۴۲/۵ سنت
- انگلستان ۴۱/۱ سنت
- کانادا ۰/۹ سنت
- آمریکا ۷/۱ سنت
اساتیدی که همه ادعا دارند یارانه پنهان گاز که برای مردم ایران ۷۶ میلیارد یورو محاسبه کرده اند، وجود دارد اگر راست می گویند توضیح دهند یارانه پنهان گاز در کانادا چقدر است و سند یارانه پنهان گاز را در بودجه کانادا ارایه دهند.
@hemmatgholizadeh
📌استیگلیتز برنده نوبل اقتصاد در کتاب جدیدش سرمایهداری نئولیبرال را به دلیل تسلط ثروتمندان بر مقدرات کشور عامل تضعیف دمکراسی و زمینهساز تقویت فاشیسم دانسته است. نئولیبرالیسم چیزی نیست جز اشتراک ضرر برای اکثریت و خصوصی سازیِ منفعت طلبی برای عدهای بسیار اندک!
http://www.abc.net.au/news/2024-08-11/joseph-stiglitz-the-road-to-freedom-neoliberalism-fascism/104210670