🌹حرف زدن با امام زمان ع🌹
مرحوم آیت الله میلانی میفرمودند:
هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان درد و دل کنید.
خوب نیست شیعه روزش شب شود و شباش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد.
بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند.
با حضرت درد و دلی کند.
آیت الله بهجت می فرمود:
بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است.
قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است.
او نزدیک است، درد و دلها را میشنود.
با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.
در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور
نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم،
به هر حال چه کنم؟
حضرت در جواب ایشان نوشتند:
«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک»
لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.
بحارالانوار/ ج53/ ص306
╔═════ ೋღ پروفــ مذهبی ــایل
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
ღೋ ═════╗
🔴 #اضطرار_فرج 🔴
♦️در مباحث مهدويت و مسائل مربوط به امام مهدي(ع) و آمدن حضرت و تحقق ظهور، به نظر ميرسد که محوريترين و کليديترين موضوع چيزي به نام اضطرار به حجت است.
♦️اضطرار چيزي فراتر از نياز است. چيزي فراتر از احتياج است. ببينيد احتياج اين است که فرض کنيد به غذا و آب احتياج داريم. به خواب احتياج داريم. انسان يک سري نيازهايي دارد. اما يک موقع هست که انسان نياز به يک چيز را ميتواند برايش جانشين بگذارد. مشابه بگذارد، فرض کنيد شما يک دارويي را الآن نياز داري. اما اگر اين دارو پيدا نشد، مشابه اين هست. اين را نميگويند: الآن شما مضطر شدي و ناچار هستي به آن دارو. چون شما هنوز چاره داري. نيازت منحصر به او نيست.
♦️اضطرار در جايي است که انسان يک راه داشته باشد و غير از آن راه هيچ راه ديگري نداشته باشد. يک درمان و دارو داشته باشد و غير از آن هيچ مشابه و جانشيني نداشته باشد.
♦️ما اعتقادمان اين است که آن چيزي که کارگشا است و محوريترين و کليديترين نقطه در موضوعات مهدويت هست، و ما بايد عملاً به آن سمت برويم، اين است که مضطر و بيچارهي حضرت شويم. دردمند حضرت شويم به نوعي که هيچ چارهي ديگري غير از او نداشته باشيم. ما بايد به اين نقطه برسيم.
♦️ببينيد اگر اين نقطه براي ما حاصل شد، اين نقطه فراتر از معرفت به حضرت است. فراتر از اثبات وجود امام زمان است. ممکن است ما معرفت به حضرت داشته باشيم، #امام_زمان را اثبات کنيم، منتظر حضرت باشيم اما هنوز مضطر نباشيم. تا به آن اضطرار و دردمندي نرسيم، درمان را براي ما نميفرستند.
#استاد_عالی
🆔 @montazerane_mouod_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پیشگویی های عجیب آیت الله #حر_عاملی در مورد فتنه های اکبر در ایران
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ما را به دوستان خود معرفی کنید
👇👇👇👇👇👇
#کانال_منتظران_ظهور
@montazerane_zohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اگر ظهور نزدیک باشد؛ آیا ما آمادهایم؟
➕ چند پیشنهاد برای آمادگی معنوی از نیمه شعبان تا شب ۲۳ماه رمضان
#تصویری
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ما را به دوستان خود معرفی کنید
👇👇👇👇👇👇
#کانال_منتظران_ظهور
@montazerane_zohour
🌹امام محمد باقر علیه السلام
از رخدادهایى كه خداوند آن را قطعى ساخته است قیام قائم ماست.هر كس در آنچه می گویم تردید كند با حال كفر به خدا،او را ملاقات خواهد كرد.پدر و مادرم فداى وجود گرانمایه او باد كه همنام و هم كنیه من است و هفتمین امام پس از من.پدرم فداى كسى باد كه زمین را لبریز از عدل و داد می كند همان گونه كه به هنگامه ظهورش از ستم و بیداد لبریز است.
📚 بحارالانوار، ج ٢۴، ص ٢۴١
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه باهم شب نیمه شعبان ندای یامهدی ادرکنی سر می دهیم.راس ساعت 9
🇮🇷 📣🇮🇷
#ندای_استمداد
#یا_مهدی
🇮🇷🌻🇮🇷🌻🇮🇷🌻🇮🇷🌻
🇮🇷هر پنجشنبه پشت بام خانه هر ایرانی
🇮🇷🎊🇮🇷از شب نیمه شعبان
🇮🇷⏰🇮🇷هرپنجشنبه راس ساعت ۲۱
🌹تا نیمه ی ماه مبارک رمضان🌹
❇️کارمشترکی از 👇
🇮🇷سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🇮🇷ستاد امور مساجد
🇮🇷اداره تبلیغات اسلامی
🇮🇷هیئت های مذهبی
شهرستانهای ورامین 🇮🇷قرچک 🇮🇷پیشوا
🔘جوان ورامین
@yjcvrn
《زمان وقوع #رجعت》
🔆 بر اساس روایات، رجعت با اندک فاصلهای بعد از ظهور امام زمان (عج) و پیش از شهادت ایشان و برپا شدن قیامت واقع خواهد شد.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@bonyad_313_mahdaviyat
《شاخصه و ویژگیهای #رجعت_کنندگان》
🍃امام صادق(علیه السلام) در حدیثى مى فرماید:
«اِنَّ الرَّجْعَةَ لَیْسَتْ بِعامَّة، وَ هِىَ خاصَّةٌ، لا یُرْجَعُ اِلاّ مَنْ مَحَّضَ الأیْمانَ مَحْضاً، أَوْ مَحَّضَ الشِّرْکَ مَحْضاً»:
رجعت عمومى نیست، بلکه جنبه خصوصى دارد، تنها گروهى بازگشت مى کنند که ایمان خالص یا شرک خالص دارند.
《 بحار الانوار، ج ۵۳، ص ۳۹》
🔆 براساس روایات، گروه پیامبران (ع)، امامان معصوم (ع)، مؤمنان خالص و نیز کفار خالص، جزء کسانی هستند که در زمان رجعت، به این دنیا باز میگردند.
♦️علامه مجلسى گوید: رجعت مخصوص کسانى است که مؤمن خالص یا منافقِ محض از امت اسلام باشند، نه از امت هاى پیشین.
《بحار الأنوار (ص ۲۲ ـ ۱۴۴)》
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@bonyad_313_mahdaviyat
《نخستین رجعت کننده》
از بررسی چندین روایت که در مورد رجعت آمده میفهمیم که اولین کسی که به این دنیا بازمیگردد و رجعت میکند امام حسین (ع) است.
♦️عیاشی از حضرت امام جعفر صادق(ع) روایت کرده است که: «اول کسی که به دنیا برمی گردد حضرت امام حسین(ع) است و اصحاب او و یزید و اصحاب او، پس همه ایشان را بکشد مثل آن که ایشان را کشته اند.»
(حق الیقین، ج2، صص 11 و 12)
🔅در قرآن کریم درباره مسئله رجعت و نیز رجعت حسین بن علی(ع)، آیات فراوانی وجود دارد تا بدانجا که گفته اند: «در قرآن 18 آیه صریح در باب رجعت هست»
(منتقم حقیقی، ص481).
🔆از جمله این آیات، آیات ششم و هفتم از سوره مبارکه نازعات است: «يَوْمَ تَرْجُفُ الرَّاجِفَةُ تَتْبَعُهَا الرَّادِفَةُ» در آن روز که زلزله های وحشتناک همه چیز را به لرزه درمی آورند و به دنبال آن حادثه دومین رخ می دهد.
👈این دو آیه شریفه اشاراتی دارند به حوادثی که قبل از وقوع قیامت و رستاخیز روی می دهند که از جمله آنها زلزله ای وحشتناک است که همه چیز را درهم ریخته و نظام جهان را دگرگون می سازد.
🍃حضرت امام جعفر صادق(ع) در تأویل این آیه شریفه فرموده اند: «لرزاننده حسین بن علی(ع) و حادثه دومین، علی بن ابی طالب(ع) است. نخستین فردی که (در رجعت) قبر او شکافته شده (و از آن بیرون می آید) و خاک را از سر می زداید، حسین بن علی(ع) است.»
(فضائل و سیره امام حسین(ع) در کلام بزرگان، ص69)
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@bonyad_313_mahdaviyat