May 11
در خدمت آقای کافی، سفیر ایران در ایرلند پس از انقلاب، نویسنده ۷۰ کتاب به زبان انگلیسی که چاپ نشده
در زمانیکه از برخی بی عرضگیها و کم کاریها در عرصه فرهنگی خسته بودم، دیدن وی قوت قلبی بود
@zamzam_ir
#یادداشت_های_ورشو (قسمت اول)🇵🇱
✈️ پرواز
✅ سه هفته ای به ایام محرم مانده بود که قرار شد به لهستان بروم. سفارت ایران در لهستان درخواست مبلّغی کرده بود که مسلط به زبان انگلیسی باشد.
مدارک تحویل سفارت لهستان شد و پس از حدود سه هفته ویزای شینگن بنده حاضر شد.
سفرم از طریق استانبول بود.
پرواز (طبق برنامه) رأس ساعت 5:5 صبح به وقت تهران از فرودگاه امام بلند شد و ساعت 7:10 دقیقه به وقت ترکیه در استانبول نشست. لازم به ذکر است که اختلاف ساعت ایران و ترکیه 1ساعت و 30 دقیقه است.
از آنجا که کمی احساس خستگی می کردم، و در طول پرواز هم نتوانستم خواب راحتی داشته باشم، برای استراحت به نمازخانه ی فرودگار رفته و کمی استراحت کردم. پس از آن در فرودگاه استانبول کمی قدم زدم و کتابهای فروشی را تورق کردم.
ساعت 11:58 اذان ظهر بود. به مسجد (به قول ما نمازخانه) فرودگاه رفتم. مسجد بزرگ و مرتبی بود. عده ای دور تا دور، به دیوار تکیه کرده و در انتظار اذان بودند. در مسجد ساعتی نصب بود زمان اذان را مشخص کرده بود و سر ساعت 11:58 زمان نماز را اعلام کرد. بلافاصله یک نفر بلند شد، اذان داد و سریع هم اقامه گفت، سایرین هم مرتب پشتش به صف ایستادن و نماز جماعت برپا شد. من نماز ظهرم را خودم خوانده بودم، اما نماز عصر را به جماعت خواندم. دلم نیامد این صحنه زیبا را با جدایی از جماعت خراب کنم. البته فقط من بودم که مهر گذاشته بودم. (لازم به ذکر است که برخی از مراجع نظیر امام ره و مقام معظم رهبری اقتدا به اهل سنت را جایز میدانند، به هر حال بنده جایز میدانم!!!)
ساعت 12:25 به وقت ترکیه به سمت ورشو پرواز داشتم. در صف چند تا خانم محجبه نیز بودند، که یک پسر بچه و دو دختر بچه نیز همراهشان بود. برایم جالب بود که در لهستان که بیش از 90 در صدشان مسیحی کاتولیک هستند مسلمان هم باشد. از روی کنجکاوی و برای گرفتن اطلاعات بیشتر، از یکی از آنها به انگلیسی پرسیدم که آیا اهل ورشو هستند. با زبان انگلیسی آشنایی نداشتند و متوجه سؤالم نشدند. بعدا از پاسپورتشان متوجه شدم که اهل ترکیه اند.
هواپیما که از زمین بلند شد ... استانبول از بالا بسیار زیبا بود، پر از مسجدهای بزرگ و زیبا که چون نگین در میان خانه هایی که دور آنها حلقه زده بودند قرار داشتند.
ساعت 2 ظهر به وقت لهستان به ورشو رسیدیم. ورشو هم از بالا خیلی زیبا و سر سبز بود.
(لهستان 1 ساعت از ترکیه عقب تر است و از ایران 2 ساعت و نیم)
هنگام کنترل پاسپورت، در فرودگاه، خانمی که مأمور کنترل گذرنامه بود کلی بنده را سؤال پیچ کرد. چرا آمده ای؟ محل استقرارت کجاست؟ کی بر می گردی. گفتم که استاد دانشگاه هستم و برای سخنرانی فرهنگی دینی میهمان سفارت ایران هستم.
از وی پرسیدم که آیا مشکلی پیش آمده؟ پاسخ داد که نه و این روال معمول است!
گمان کنم سفرهای متعددم به عربستان کمی برایشان عجیب بود. بالاخره پس از بیست دقیقه گذرنامه ام را مهر زد و ضمن ارزوی سفری خوش محترمانه تحویل داد.
یکی از کارمندان سفارت به همراه راننده سفارت که بعدا فهمیدم اسمش داریوش است در فرودگاه منتظرم بودند.
در ورشو شبها مجلس بود و من چند دقیقه ای صحبت میکردم. حدود بیست دقیقه سخنرانی و ده دقیقه هم ذکر مصیبت. پس از آن هم چند دقیقه ای سینه زنی بود. پس از مراسم هم میهمان سفره امام حسین علیه السلام بودیم.
از لحظه حرکت از ایران نگران بودم که مجلس و برنامه ی درست و حسابی ای در لهستان نباشد و محرم کار مفیدی نکرده باشم. اما بر خلاف تصور، الحمدلله مجالس پر باری بود و مخاطبان هم که اکثرشان جوان بودند بسیار فهیم و اهل دقت بودند و به بنده هم خیلی لطف داشتند.
ادامه دارد...
@zamzam_ir
http://zamzam91.blogfa.com/post/166
♻️ آیا دولت تلگرام را فیلتر کرد؟
مطابق قانون، کارگروهی مسئول فیلترینگ کشور است که ۱۳ عضو دارد. اعضای این کارگروه عبارتند از دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا.
از این افراد، ۷ عضو مستقیما از طرف دولت در جلسه این کارگروه شرکت می کنند یعنی اکثریت اعضای آن دولتی هستند حتی اگر ۲ عضو مجلس که همسو با دولت هستند را به آن اضافه نکنیم.
با این حال چرا دولت و جریان رسانه ای وابسته به آن ژست مخالف گرفته اند!
#رفتار_منافقانه
@zamzam_ir
هدایت شده از آیت الله سید کمال حیدری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 آیا می توان معصومین (علیهم السلام) را هم نقد کرد؟!
https://eitaa.com/alhaydari
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
گردشگر آمریکایی: امیدوارم پس از ۳ هزار km که در ۷۵ روز طی کردم بتوانم به همه نشان بدم ایران جای ترسناکی نیست و مردمش تروریست نیستند، اما ممکن است در رانندگی وحشتناک باشند!
@jaarchi
#یادداشتهای_ویندهوک 🇳🇦 ۷۲۳
تفاوت نرخ دلار نامیبیا و ریال ایران در یک سال اخیر
@zamzam_ir
⚽️در اقدامی جالب بازیکنان بارسلونا در دیدار مقابل ویارئال، به مناسبت روز جهانی مادر نام مادرانشان را بر روی لباس های خود درج کرده بودند.
@zamzam_ir
گفتگوی امام مسجد قبا با خبرگزاری مهر
https://www.mehrnews.com/news/4288101/شیعه-و-سنی-بودن-ملاک-ما-نیست-علاقه-مردم-نامیبیا-به-انقلاب-اسلامی
@zamzam_ir
#یادداشتهای_ویندهوک 726
در فرودگاه از مبلغ نامیبیایی که کتابهایم را آورده بود درخواست پرداخت مالیات شد.
خودم رفتم و بالاخره کتابها را تحویل دادند.
تجربه شد که کتابها را در جعبه نگذاریم
@zamzam_ir
امروز این خبر را خواندم و نمیدانم چرا به یاد ایران افتادم 😊
@zamzam_ir
#یادداشتهای_ویندهوک
مقایسه مساحت نامیبیا با ایران.
مساحت نامیبیا (825420) تقریبا نصف ایران
و
جمعیت آن یک چهلم ایران است
@zamzam_ir