📍 مستند خارج از دید 2
🎥💢 / قسمت چهارم مستند خارج از دید؛ نفوذیهای حوزه زنان و خانواده را بشناسید!
✅ با کلیک برروی لینک زیر این مستند را ملاحظه نمایید
👉👉 mshrgh.ir/925057
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 5
مواضع و اقدامات فائزه هاشمی
فائزه هاشمی رفسنجانی متولد ۱۳۴۱ دومین دختر مرحوم علی اکبر هاشمی رفسنجانی و مدیر مسئول سابق روزنامه زن است. از بین دختران مرحوم هاشمی، تنها فائزه است که وارد سیاست شده و نماینده دوم تهران در مجلس پنجم بوده است. شرکت او در انتخابات مجلس ششم با شکست سختی همراه می شود که باعث کناره گیری موقتی او از سیاست می گردد.
او در سال ۱۳۷۸ شمسی نخستین روزنامه مربوط به زنان یعنی روزنامه" زن" را منتشر می کند و مدیرمسئول آن می شود. وی از مخالفان جدی محموداحمدی نژاد است که در اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ حضور فعال داشته و حتی در تظاهرات روز ۳۰ خرداد برای مدت کوتاهی دستگیر می شود.
"فائزه هاشمی رفسنجانی" این اسم آن قدر حواشی به همراه خود دارد که توجه کنجکاوانه مخاطبان را به خود جلب می کند. شاید به همین دلیل است که روزنامه ها و نشریات، علاقه خاصی به مطرح کردن این نام در صفحات خود دارند، نامی که در قریب یک دهه اخیر یک بار دیگر بر سر زبان ها افتاده و با فتنه ۸۸ گره خورده است. فائزه هاشمی که در انتخابات مجلس ششم از سوی اصلاح طلبان مورد شدیدترین حمله های رسانه ای و تبلیغاتی قرار گرفت و تصویر ویلای مجلل او در شهر بیرمنگام انگلستان در روزنامه های این طیف منتشر شد، در انتخابات ریاست جمهوری دهم، سردمدار جبهه ی اصلاحات می گردد و علی رغم مخالفت پیشین با میرحسین موسوی، به صورت غیررسمی مسئولیت کمیته ی تبلیغات او را بر عهده می گیرد.
فعالان سیاسی معتقدند که تحرکات پر رنگ فائزه هاشمی پیش و پس انتخابات ریاست جمهوری، ریشه در نحوه ورود و تحرکاتش در همین انتخابات دارد، چرا که او پس از سال ها سکوت اینبار با تمام توان و انرژی و تمام قد برای حمایت از موسوی به میدان می آید و پذیرش شکست برای او غیرقابل تحمل است و می خواهد تمام آتش خود را در عالم سیاست به یکباره شعله ور سازد.
او پس از آن که در انتخابات مجلس ششم و ماجراهای روزنامه « زن » از سوی یاران امروزش از پارلمان رانده می شود، به پناهگاه سکوت خود می رود و دیگر نامی از او در عالم سیاست برده نمی شود. اما پاییز ۸۷ هم زمان با انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور، تصمیم می گیرد سکوت خود را بشکند. او در نخستین مصاحبه ای که پس از سال ها با هفته نامه « شهروند امروز » انجام می دهد اعلام می کند: « هنوز هم اهل جنگیدن است » و با چنین رویکردی است که پرونده سیاسی خود را در انتخابات دهم باز می کند.
فائزه هاشمی از پر کار ترین افراد در انتخابات ریاست جمهوری است و در حمایت از کاندیداتوری موسوی سنگ تمام می گذارد . اتفاقا شباهت هایی هم با کاندیدای مورد حمایتش دارد، از این لحاظ که نیمی از دوران گوشه نشینی آخرین نخست وزیر کشور نیز در سکوت و انزوا گذشته است و همانند او شکست برایش باورناپذیر می نماید. واکنش ها و ادعاهای پس از انتخابات این دو چهره سیاسی پس از یکی دو دهه خانه نشینی نزدیکی بسیاری با هم دارد. تا انجا که تحلیل گران این گونه رفتارها را ناشی از فراموشی قواعد بازی سیاسی ارزیابی می کنند.
ادامه دارد...
#فتنه_۸۸
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 6
مواضع و اقدامات فائزه هاشمی
فائزه هاشمی از زمانی که تصمیم جدی برای مقابله با احمدی نژاد می گیرد با وجود مخالفت پیشین با کاندیداتوری موسوی، به حمایت از او بر می خیزد و در زمینه سامان دهی سیاسی و تبلیغات فعال می شود . ساماندهی « دختران فیروزه ای » شاید نقطه عطف فعالیت های تبلیغاتی او برای ستاد موسوی باشد که ظهور و بروز بسیاری می یابد. البته این اقدام فائزه، مقدماتی نیز به همراه دارد، فائزه پیش از پیوستن به ستاد موسوی، نکاتی را درباره حجاب زنان بیان می کند که در نوع خود ساختارشکنانه و قابل تأمل است.
او در چهارم اسفند ۸۷ در مصاحبه با پایگاه اینترنتی « الشروق الجزایر » خواستار اختیاری شدن حجاب در ایران می شود و می گوید: «به عقیده من، حجاب همچنان که در کشورهای اسلامی معمول است، باید در ایران هم اختیاری باشد نه اجباری»
او در عین حال در یک برنامه صبحگاهی شبکه دوم سیما به عنوان رئیس فدراسیون ورزش زنان، حرف هایی از همین جنس می زند و می گوید: « متأسفانه بعد از انقلاب ما، یک سری رفتارها برای خانم ها ارزش شد، رنگ مشکی ارزش شد، چادر مشکی، مانتو مشکی، مقنعه مشکی، روسری مشکی و رنگ های تیره و مرده ارزش شد. این ارزش ها خوب نبود». او همچنین می گوید: « متأسفانه در سال های اخیر سیاست ها به سمتی می رود که زنان را بیشتر خانه نشین کنند.»
دختران فیروزه ای اما قرار است همه آنچه پس از انقلاب ارزش شده است را کنار بزنند و با لباس ها و روسری های نامتعارف و آرایش سبز ظاهر شوند. این چنین هم می شود و بزرگترین اجرای دختران فیروزه ای در مراسم سالگرد دوم خرداد در ورزشگاه آزادی بروز می یابد. او در این مراسم و در حضور خاتمی و زهرا رهنورد ، دوران اصلاحات را تداوم دوران سازندگی می داند و در توصیف دوران کنونی می گوید: «در شرایطی به سر می بریم که نکبت، خفت و خواری نصیب ملت ایران شده است» . او همچنین حرف های تاریخی دیگری را تکرار می کند: «دوره اصلاحات ادامه راه سازندگی است و ما آقای موسوی را می خواهیم برای اینکه استمرار همان راه است».
سخنان رئیس جمهور در مناظره با میرحسین موسوی، عزم فائزه هاشمی را برای تقابل علنی با احمدی نژاد جزم تر می کند تا جایی که حتی اتمام انتخابات و اعلام نتایج هم چیزی از فعالیت های او کم نمی کند. در واقع پایان انتخابات برای فائزه هاشمی، پایان فعالیت های انتخاباتی نیست. وی از همان ابتدا در برنامه ریزی و هدایت آشوب ها نقش آفرینی ویژه دارد. او در ۲۶ خرداد یعنی چهار روز پس از انتخابات، در تجمعی روبروی جام جم و در میان آشوب گران صریحا اعلام می کند که « ما ول نمی کنیم»!
چند روز پس از اعلام نتایج انتخابات و درگیری های پراکنده ای که در برخی خیابان های شمالی تهران صورت می گیرد، رسانه ملی تصاویری از حضور فائزه هاشمی در میان اغتشاشگران منتشر می کند که او در حال تحریک آنان به ادامه حضور در خیابان ها است. البته صدا و سیما تنها به همین چند ثانیه اکتفا می کند و از پخش صدای فائزه هاشمی و مطالبی که او در آن تجمع غیرقانونی بیان می کند، خودداری می نماید. با این حال چند روز بعد، فایل صوتی اظهارات وی در اینترنت منتشر می شود و به سرعت به سایت ها و خبرگزاری ها راه می یابد. اظهاراتی که بعدها به سندی برای اثبات برنامه ریزی گسترده پیش از انتخابات برای آشوب ها بدل می شود. او در عین حال که پایه انتخابات را مخدوش می داند، تعریض هایی توهین آمیز و بی سابقه هم به مسئولان ارشد و مقدسات ملت ایران دارد.
اقدامات تحریک آمیز فائزه هاشمی به ۲۶ خرداد محدود نمی شود و او نشان می دهد که به طور جدی قصد همراهی و حتی هدایت جریان آشوب را دارد. در همین راستا است که ۳۰ خرداد و پس از خطبه های نماز جمعه مقام معظم رهبری و اتمام حجت با اغتشاشگرا برای پایبندی به قانون، بار دیگر فائزه با شرکت در تجمع دیگری در خیابان آزادی، به تحریک معترضان به تداوم اغتشاشات می پزدازد و به همین دلیل توسط مأموران نیروی انتظامی دستگیر می شود.
ادامه دارد...
#فتنه_۸۸
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
▪️#کاریکاتور | حکم سنگین برای #نماینده_سراوان!
🖌محمدعلی رجبی
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
دلار و دیپلماسی جهانگیری؛
کام قصر قندی ها کی شیرین می شود؟
✍ خانم حمیرا ریگی به عنوان سفیر ایران در کشور برونئی معرفی شد. یک جریان رسانه ای بلافاصله با انتشار انواع مطالب، در دو محور فضا سازی تبلیغاتی کردند. اول اینکه اسحاق جهانگیری به وعده ای که داد، عمل کرد. و دوم اینکه این سفیر، "زن، اهل سنت و بلوچ" است.
♦️خانم ریگی پیش از این، فرماندار شهر قصر قند (با 61 هزار نفر جمعیت) در جنوب سیستان و بلوچستان بوده است. سوابق قبلی وی هم عبارت است از : مشاور بهزیستی استان، دبیر کمیسیون امور بانوان فرمانداری چابهار و دبیر کمیسیون شورای شهر چابهار.
🔹وی چندی قبل همراه رییس جهاد کشاورزی و مدیر مرکز بهداشت قصرقند، ضمن حضور در دفتر دکتر جلیلی، با وی دیدار و گفتگو کرد.
♦️اما آیا مسئله و ضرورت اصلی در انتخاب سفیر در یک کشور دیگر، جنسیت و قومیت و مذهب اوست یا تجارب و مهارت های دیپلماتیک؟! مدعیان تکنوکراسی، چه قدر در این انتخاب، به تخصصی بودن مسئولیت سفارت اندیشیده اند و چه قدر خواسته اند سیاسی کاری کنند؟!
🔹با احترام به شخص خانم ریگی، باید از امثال آقایان جهانگیری و ظریف و روحانی پرسید این مدل تصمیم گیری های ضد کارشناسی، احترام به تخصص است یا رفتاری پوپولیستی؟ چرا اصرار دارند دو قطبی "زن/ مرد"، "بلوچ / سیستانی" و شیعه/ سنّی" راه بیندازند و این کار را تا حوزه سیاست خارجی گسترش دهند؟
♦️اگر این انتصاب به جای سنی و بلوچ و زن بودن فرد منصوب، درباره یک "مرد/ شیعه/ سیستانی/ یا قمی و مشهدی" هم انجام می گرفت، عینا جای انتقاد داشت؛ چون غیر کارشناسی است.
🔹البته از مدیریتی که به چهار پنج ماه خالی ماندن سفارت کشورمان در چین و هند، یا پنج ماه بازداشت دبیر سوم سفارت کشورمان در اتریش اهمیت نمی دهد، لابد نباید هم انتظار نگاه فنی و تخصصی داشت.
♦️اما این همان آقای جهانگیری است که همین اواخر مدعی شد اختیار تغییر منشی دفتر خود را ندارد. حالا مدعی اند که او - با این سبک- سفیر می گمارد و به وعده عمل می کند(!)
🔹کاش آقای جهانگیری به وعده های اقتصادی خلاف واقعی که به 80 میلیون ایرانی در انتخابات داد، عمل می کرد و با تصمیم گیری های خسارت باری مانند دلار جهانگیری (واگذاری 18 میلیارد دلار ارز کمیاب به قیمت 4200 تومان)، رانت 180 هزار میلیارد تومانی برای 3 درصد جامعه، و تورم بالای 50 درصدی و کاهش ارزش پول ملی برای 97 درصد بقیه مردم درست نمی کرد.
♦️کاش این پول ها به جای ریختن در حلقوم رانت خواران، صرف خدمت به قبیل مردم شریف و نجیب و سختکوش قصر قند می شد. حتما این گونه، زن و مرد و سنی و شیعه و بلوچ و سیستانی، بیشتر راضی بودند تا با نمایش ضد کارشناسی انتخاب سفیر برای برونئی. مردم خدمت و احترام صادقانه می خواهند؛ نه نمایش.
✍ محمد ایمانی
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 6 مواضع و اقدامات فائزه هاشمی فائزه هاشمی از زمانی که تصمیم جدی بر
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 7
مواضع و اقدامات فائزه هاشمی
اگرچه فائزه هاشمی بعد از آزادی مدعی شد که قصد ایجاد ناآرامی و تحریک آشوبگران را نداشته و به دلیل گرسنگی در آن حوالی به دنبال ساندویچ فروشی می گشته است. « حسن لاهوتی» فرزند فائزه هاشمی هم زمان با دستگیری وی، در مصاحبه با تلویزیون دولتی انگلیس « B.BC» اعلام می کند که مادر و بستگانش به دلیل شرکت در تجمع اعتراضی در روز شنبه دستگیر شده اند. وی مدعی می شود که از مادرش خواسته اند تا متعهد شود دیگر در تجمعات شرکت نکند. البته دستگیری فائزه هاشمی به همراه چهار تن از بستگانش در این تجمع غیرقانونی چندان طول نمی کشد و فشارهای زیادی برای آزادی او صورت می گیرد، در نهایت آزادی اش را در طول یک روز رقم می زند.
چندی بعد « اسماعیل کوثری » عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گزارشی که از دیدارهای هئیت منتخب مجلس با برخی چهره های سیاسی ارائه می دهد، اعلام می کند : « اآقای هاشمی گفتند که قصد داشتم بیانیه ای در این خصوص ( حوادث پس از انتخابات ) صادر کنم اما من کسی نیستم که زیر فشارها اقدام به صدور بیانیه کنم، منظور ایشان از اعمال فشار، دستگیری دخترشان در اغتشاشات است. گویا دختر آقای هاشمی به ایشان گفته است: « من برای خوردن ساندویچ به آن خیابان رفته بودم، اما من را دستگیر کردند.»
فرمانده وقت نیروی مقاومت بسیج هم درباره تحرکات فائزه هاشمی پس از انتخابات می گوید: « فائزه هاشمی در تجمعی خواستار برگزاری مراسمی برای کشته شدگان در روز پنج شنبه می شود اما وقتی قرار می شود مقام معظم رهبری در نماز جمعه شرکت کنند آنها این برنامه را تعطیل کرده و برای برهم زدن نماز جمعه برنامه ریزی می کنند.»
البته این اولین پرونده فائزه هاشمی در دستگاه قضائیه نیست. « آیت اله محمد یزدی» رئیس سابق قوه قضاییه سال ۸۸ و در دیدار با مدیران گروه تبلیغی اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از پرونده چندین ساله او در دستگاه قضایی خبر می دهد و می گوید: « زمان ریاست بنده در قوه قضاییه دختر آقای هاشمی رفسنجانی پرونده داشت و به بنده می گفت: پرونده را ببندم ، من می گفتم که بگو بیاید دادگاه و من پرونده را بررسی کنم ، چگونه شما می خواهید پرونده را ببندید در حالی که قوه قضائیه را قبول ندارید و دختر شما در دادگاه حاضر نمی شود.» ؟
انتظار می رفت که بازداشت فائزه هاشمی سبب می شود تا او دیگر دست از اقدامت سیاسی و تحریک و دعوت به آشوب بردارد، اما او نشان می داد که به گفته پیشین خود « ما ول نمی کنیم! » همچنان اعتقاد دارد و از هر فرصتی برای همراهی با این جریان استفاده می کند.
فائزه هاشمی مدت کوتاهی پس از آزاد شدن در مصاحبه با یکی از سایت های حزب کارگزاران، ضمن تکرار ادعاهای قبلی اش درباره تقلب در انتخابات مدعی می شود که جمهوریت از نظام رخت بربسته و تبدیل به حکومت اسلامی شده است. او همچنین در واکنش به برخورد با متهمان اغشتشات می گوید: «برای افراد بیگناه پرونده سازی می کنند و برعکس پرونده دارها را به مقام و پست می رسانند.» او در مصاحبه خود « انقلاب مخملی » را نوعی فرافکنی می خواند و می گوید: «انقلاب مخملی در مفهوم عام آن می تواند به معنی اصلاح طلبی و بیان مسالمت آمیز ضرورت اصلاحات و تلاش برای انجام آن باشد که چیز بدی نیست».
او همچنین به بهانه اعترافات « حسین رسام»، تحلیل گر ارشد سفارت انگلیس که در اغتشاشات دستگیر شده بود، به دفاع تمام قد از حکومت بریتانیا پرداخته و می گوید: «اعترافات کارمند سفارت انگلیس البته طبق آنچه من شنیدم چیزی نبود جز انجام وظیفه، هر سفارتی در هر کشور از اوضاع طرف مقابل گزارش تهیه می کند تا سیاست های شان را بر مبنای شرایط واقعی هر کشوری بریزند. مگر سفارت خانه های ما در کشورهای خارجی این کار را نمی کنند.» ؟
فائزه هاشمی در عین حال در مقام تطهیر تلویزیون B.B.C از مداخله در امور داخلی ایران نیز برآمده با مقایسه عجیب و نتیجه گیری عجیب تر می گوید: « این که حالا رسانه های خارجی یا خارجی ها در تأیید تحرکات مردمی چیزی بگویند این نشانه وابستگی نیست. مگر امام خمینی در خارج از کشور درفرانسه نبود؟ مگر مقامات فرانسوی کشور خود را پناهگاه انقلابیون قرار نداده بودند؟ مگر بسیاری از دانشجویان در آمریکا مبارزه نمی کردند؟ مگر رسانه های خارجی از جمله B.B.C در آن زمان مسائل ایران را به شدت و قوت پوشش نمی داد؟ مگر در آن زمان در نهایت بی اعتمادی به رسانه های ملی، اخبار را از رسانه های خارجی نمی گرفتند؟ پس با این اوصاف باید بگوییم که انقلاب اسلامی هم در مسیر خواست بیگانه رقم خورد و یا انقلاب مخملی بود»
ادامه دارد...
#فتنه_۸۸
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
4_5868314872810310861.mp3
3.88M
💢تحلیلی در خصوص انتصاب آیت الله آملی لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و انتخاب سعیدرضا عاملی به عنوان دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی
كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جزئیات بازداشت یک نفوذی در معاونت امور زنان ریاست جمهوری
🔹برشی از مستند خارج از دید ۲ که به ماجرای نفوذ هما هودفر در معاونت امور زنان ریاست جمهوری و دستگیری او می پردازد.
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 7 مواضع و اقدامات فائزه هاشمی اگرچه فائزه هاشمی بعد از آزادی مدعی
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 8
مواضع و اقدامات فائزه هاشمی
اگر چه حضور فائزه هاشمی پس از بازداشت یک روزه، بیشت به فضای رسانه ای محدود شده بود و او تلاش می کرد تا با مصاحبه های متعدد با رسانه های داخلی و خارجی همچنان تنور فتنه را داغ نگه دارد، اما ۱۶ آذر روز بازگشت دوباره او به عرصه آشوب های خیابانی، آن هم در فازی تازه و با رهبری و هدایت اغتشاش می گردد.
او در حاشیه مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات که خود مشغول به تحصیل در آن است، دانشجویان را به ادامه تجمعات تا پایان روز ترغیب می کند و وقتی مسئولان حراست دانشگاه خواستار پایان دادن به این تجمع می شوند، فائزه راهپیمایی تعداد اندکی از دانشجویان را که شعارهای تندی علیه نظام در حمایت از او سر می دهند را به سمت بیرون از دانشگاه و خیابان های مجاور بلوار شهید اشرفی اصفهانی هدایت می کند که پلیس مجبور به دخالت شده و راه پیمایان را متفرق می کند. تلویزین B.B.C هم ضمن پخش تصاویر حضور فائزه هاشمی به عنوان هدایت گر این تجمع، برنامه های متعددی را برای تحلیل و بررسی سخنان تند علیه مسئولان نظام در میان حامیان میرحسین موسوی ترتیب می دهد.
روز دانشجو، آخرین حضور رسمی و تأثیرگذار فائزه در میان آشوبگران نیست. بلکه هنوز چند ساعت از خاموش شدن آتش اغتشاشات در روز عاشورای ۸۸ نگذشته است که منابع خبری از حضور فائزه هاشمی رفسنجانی به همراه پانزده نفر از بستگان خود در آشوب های این روز خبر می دهند تا او یک بار دیگر هم آشوب گران را تنها نگذارد . انتشار این خبر واکنش تند و شدید مردم داغ دیده از هتک حرمت عزای سید الشهدا رو به رو می شود تا جایی که سایت های نزدیک به فائزه هاشمی حضور او در اغتشاشات عاشورا را دروغ می خوانند و آن را تکذیب می کنند.
اما روز بعد خبرگزاری فارس، فیلمی را منتشر می کند که مؤید حضور او در میان آشوبگران و همراهی با آنان در روز عاشورا است. انتشار این فیلم خط پایانی بر صبر مردم نسبت به اقدامات غیرقانونی فائزه هاشمی است. حضور او در آشوب های روز عاشورا که با هتک حرمت مقدسات دینی و توهین به کلام الله مجید همراه است مسئله ای نیست که به راحتی از خاطر مردم پاک شود.
این مسئله سبب می شود تا جمعی از دانشجویان دانشگاه های کشور با برگزاری تجمعی در مقابل دادستانی تهران خواستار برخور قضایی سریع و صریح با فائزه هاشمی شوند. همچنین فعالان سیاسی اصولگرا درباره عدم برخورد با او تذکرهای پیاپی را خطاب به دستگاه قضا منتشر می کنند که با همراهی مردم رو به رو می شود. از این تاریخ به بعد است که پلاکاردهای تقاضا از قوه قضاییه برای دستگیری و محاکمه فائزه هاشمی به پای ثابت راهپیمایی های مردمی در اعتراض به اهانت حامیان وی به قرآن و امام حسین علیه السلام در روز عاشورا تبدیل می شود.
آشوب های عاشورا که خشم و اعتراض مردم، دانشجویان، مراجع تقلید و علماء، نمایندگان مجلس، مسئولان و فعالان سیاسی را بر می انگیزد و سبب برپایی راهپیمایی تاریخی ۹ دی می شود، نشان از لبریز شدن صبر مردم در برابر همراهی او با هتاکان به مقدسات است و شاید به دلیل ترس از مواجهه مرد می است که از آن تاریخ به بعد فائزه تلاش می کند تا حضور مرئی خود را کاهش دهد و در پشت پرده به برنامه ریزی برای طرح استراتژی جدید جریان فتنه بپردازد، مسئله ای که افزون بر مسافرت های خارجی پی در پی و اشرافی او که تاکنون چندین بار رسانه ای شده است و مصاحبه گاه و بیگاه او با تلویزیون های مخالف جمهوری اسلامی ایران، مجددا نام « فائزه هاشمی رفسنجانی» را بر صدر اخبار می نشاند.
✍ سمیرا خطیب زاده
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
🔴 – بخش اول آشنایی با #انجمن_حجتیه عدلیه (حلقه انحراف)
1⃣ - پیشگفتار:
قبل از آنکه با حلقه انحرافی و فرقه ضاله مشائیه آشنا شویم لازم است به طور مختصر با «انجمن حجتیه» بهعنوان آبشخور و ریشه این مکتب انحرافی آشنا شویم:
«انجمن حجتیه» تشکیلاتی بود که با هدف «دفاع از اسلام در مقابل بهائیت» و «تلاش برای فراهم کردن زمینه ظهور امام عصر» در سال ۱۳۳۲ توسط شیخ محمود حلبی تأسیس شد و از آنجا که معتقد بودند باید ظلم به حد اعلا برسد تا امام زمان عج ظهور کند، انقلاب حضرت امام روحالله را یک حرکت ضد ظلم و مانع از ظهور دانسته و به مبارزه با انقلاب اسلامی و تلاش برای براندازی نظام برخواسته و بالاخره در سال ۱۳۶۲ منحل شد اما بقایا و ریشههای این تفکر انگلیسی شیطانی تا امروز در بین برخی خواص باقی مانده و به صورت یک جریان زیرزمینی، به یارگیری در مجامع علمی بویژه حوزههای علمیه مشغول هستند. این جریان انگلیسی به دلیل اعتقاد به عدم تلاش برای رفع ظلم به «انجمن حجتیه ظلمیه» مشهور شد.
✡یادآوری:
استعمار روباه پیر انگلِستان با ایجاد بهائیت از یکطرف و ایجاد انجمن حجتیه از طرف دیگر و راهاندازی جنگ بین انجمن و بهائیت هم افکار عمومی مردم ایران (شیعیان) را به مسائل فرعی و بیهوده سرگرم کرده بود و هم برای ژیم طاغوت پهلوی حاشیه امن ایجاد کرده بود.
2⃣ - انجمن حجتیه عدلیه چیست؟
پس از انقلاب نیز روباه پیر به هر بهانهای نسبت به فرقهسازی و دمیدن در شیپور تفرقه اقدام نموده است که «گروهک فرقان»، «فرقه ضاله شیرازیه»، «فرقه ضاله بروجردیه» «حلقه طاهری»، «فرقه ضاله مشائیه» و... نمونههایی از آنهاست.
با روی کار آمدن دولت احمدینژاد، بر اساس قرائن و شواهد موجود، سرویس جاسوسی روباه پیر (اینتلیجنت سرویس) با استفاده از ظرفیتهای موجود در اسفندیار رحیم مشایی (بهعنوان نمونه؛ همسر وی از خاندان و خانواده منافقین بوده و خود وی هم شدیداً به ریاضتکشی های صوفیانه و مرتاضهای هندی علاقه دارد) نسبت به را راهاندازی مدل جدیدی از انجمن حجتیه بدون ذکر نام انجمن، اقدام نموده و عملاً از طریق دولت احمدینژاد، نظام جمهوری اسلامی را به سمت پرتگاه استحاله تدریجی سوق داد.
فرقه ضاله مشائیه، عکس برگردان و نسخه به روز شده انجمن حجتیه (مدل و ورژن جدید) بوده و مشترکات فراوانی با انجمن حجتیه دارد اما این فرقه به عکس انجمن حجتیه، گریزان از سیاست و حکومت نبوده و عمیقاً معتقد است که باید با مشارکت قوی در حاکمیت و راهاندازی جنبش عدالتورز زمینه ظهور حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجهالشریف را فراهم آورند. به همین دلیل تسامحاً میتوان نام این فرقه را «انجمن حجتیه عدلیه» نامید
ادامه دارد...
#انجمن_حجتیه
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
🔴 – بخش اول آشنایی با #انجمن_حجتیه عدلیه (حلقه انحراف) 1⃣ - پیشگفتار: قبل از آنکه با حلقه انحرا
🔴 – بخش دوم آشنایی با #انجمن_حجتیه عدلیه (حلقه انحراف)
🔯عمدهترین مختصات و ویژگیهای این فرقه عبارتاست از:
◀️۱ - تمایلات لیبرالیستی و ملی گرایانه (راه اندازی مکتب ایرانی)
◀️۲ - تمایلات شدید صوفیگری و رمالی.
◀️۳ - باور به این مطلب که امام زمان ظهور اصغر (ظهور قبل از ظهور اکبر) نموده و هماینک این فرقه امکان تماس مستقیم با امام زمان عج را دارد.
◀️٤ - عبور از ولایت فقیه و اعتقاد به اینکه در ظهور اصغر امام زمان ولایت فقیه معنا نداشته و حضرت امام خامنهای صرفاً رهبر کشور بوده و استفاده از عنوان ولایت فقیه برای ایشان فاقد وجاهت شرعی است!!
◀️۵ - اعتقاد به استفاده از اوراد و اذکار و سحر و جادو برای مبارزه با دشمنان و رقیبان و...
◀️۶ - جزم اندیشی افراطی به طوری که هیچ گروه و جریان سیاسی را مطلقاً قبول ندارند.
◀️۷ - خودعقل کلپنداری افراطی.
✡ این جریان انگلیسی به دلایل مختلف از جمله «مقاومت نظام در برابر آنان»، «خنثیسازی توطئهها و دسیسههای آنان برای تسلط بر نظام»، «عدم اجازه استفاده از مشایی در نقاط حساس و کلیدی در دولت قبل» و «رد صلاحیت رئیس این فرقه در انتخابات ۹۲»، مانند سایر جریانات سیاسی و فتنهگون، امکان ظهور و بروز قوی پیدا نکرد اما قرائن و شواهدی وجود دارد که نشان میدهد فرقه ضاله مشائیه به صورت آتش زیر خاکستر باقی مانده و قویاً در حال بازسازی خود، یارگیری و سازماندهی برای تصرف کل حاکمیت و عبور از ولایت فقیه و تصفیه کامل با تمامی ارکان نظام است.
🔯 این فرقه انگلیسی از همان آغاز پیدایش، خود را پشت احمدینژاد پنهان کرده و با وصلت خانوادگی و تأثیرگذاری عمیق بر تفکرات احمدینژاد، وی را مسخر نموده است به طوری که احمدینژاد مطلقاً گوش شنوایی در باره انتقاد از حلقه انحراف نداشته و حاضر است تمام نظام و قوای آن (اعم از کشوری و لشگری) را به خاطر مشایی به مسلخ ببرد.
#انجمن_حجتیه
پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
⚡️این دیگر جهالت نیست، خباثت سیاسی است
🔹آقای صفایی فراهایی از مجرمان و محکومان فتنه ۸۸ و فعال سیاسی لیبرال گفته است: "شفافیت یعنی بررسی کنیم کدام نیاز واجب تر است. چرا باید بودجه سازمان دارو و غذا ۳۳ میلیارد تومان و بودجه نوسازی مدارس با این همه مشکلات ۱۱ میلیارد تومان باشد اما بودجه مرکز خدمات حوزه ۶۰۹ میلیارد تومان، جامعه المصطفی ۳۰۰ میلیارد تومان و حق بیمه طلاب غیرشاغل ۲۹۰ میلیارد تومان باشد؟"
🔹چند روزی است جریان لیبرال با سوء استفاده از کماطلاعی عموم درباره جزئیات بودجه و وظایف دستگاهها، این خط تبلیغی را علیه نهادهای فرهنگی کشور کلید زدهاند. اگر کسی از ماهیت و وظایف سازمان غذا و دارو بیخبر باشد، بلاتردید تصور خواهد کرد که برای تهیه غذا و داروی کشور در سال ۹۸ صرفا ۳۳ میلیارد تومان اختصاص یافته است! برای اینکه بدانیم عددی که جناب صفایی برای تهیه غذا و داروی کشور فرض کرده چقدر پرت است، کافی است خبر داشته باشیم سالانه بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان فقط بابت خرید تضمینی گندم از کشاورزان پرداخت میشود.
🔹وظایف سازمان غذا و دارو در حوزه تدوین و ارائه سیاستها، برنامهها و خطمشیهای دارویی-غذایی است. در موارد ضروری و استثنایی نیز، به عنوان زنجیره تامین دارو عمل کرده و هزینه را از مصرفکننده دریافت میکند.
🔹حقیقتا نمیتوانم تصور کنم که این سخنان آقای صفایی فراهانی از روی جهالت است. سابقه این جماعت در کینهتوزی نسبت به اسلام و ائمه اطهار کاملا روشن است و اگر فرصت بیابند، همان کاری را با روحانیت میکنند که محمدرضا پهلوی دوم فروردین ۴۲ در فیضیه انجام داد. اما باز نیتخوانی نمیکنیم و بهتان نمیزنیم. میگوئیم "اگر صفایی فراهانی عذرخواهی نکرد و سخن خود را پس نگرفت"، این لجنپراکنی از روی جهالت نبوده، از روی دنائت و خباثت سیاسی بوده است. توجه کنید که بودجه ۹۸ کل کشور ۱۷۰۳ هزار میلیارد تومان است. بودجه ۶۰۹ میلیاردی مرکز خدمات حوزه را تقسیم بر این عدد کنید تا سهم این مرکز در بودجه دستتان بیاید!
✍ یاسر جبراییلی
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
⚡️لوح| رویش جهادی
🔻 رهبرانقلاب: سعید کاظمی آشتیانی شخصیت ارزشمند کانون امید و ابتکار و نوآوری بود. افسوس خوردم.
🔹 وی یکی از #فرزندان_صالح_انقلاب و از رویشهای مبارکی بود که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند.
🔺 موسسهی رویان که مجمع ارزشمندی از نوآوران و جهادگران عرصهی علوم زیستی است ، در پیدایش و رشد و اعتلای خود، مدیون همت و ایمان و پشتکار این دانشمند جوان و #بلند_همت است.
۱۳۸۴/۱۰/۱۵
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نائب رئیس مجلس بداند رهبری خط قرمز ماست
امامجمعه کرج ضمن انتقاد از صحبت های اخیر مطهری نائب رییس مجلس گفت:
♦️یکدفعه میبینیم کسی در این بحث در حد نایب رئیسی مجلس دهانش را باز میکند و میگوید «کسی که دارد از فتنه آینده خبر میدهد بگوید که دارد چه فتنهای را طراحی میکند» .
هرکسی از هرجایی که بلند شد شروع کرد به حرف زدن.
♦️رهبری و جایگاه ولایت خط قرمز ماست.
ما در مقابل اینگونه حرفها کوتاه نمیآییم. کسی حق ندارد وارد این حریم شود.
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
رحیمپور ازغدی در نهمین جشنواره عمار:
🔹اگر کسی گفت من به رسانه یا سینمایی میاندیشم که در خدمت هیچ تفکری نیست، یا نمیفهمد چه میگوید، یا میفهمد و همین حرف خودش یک ایده و هدف است.
🔹برخی از هنرمندان میگویند هنر اصیل در خدمت چیزی نیست، اگر این حرف درست باشد و هنر در خدمت کسی نباشد، برای آن فرد که منفعتی را آورده است. اگر برای کسی آبی نداشته برای او که نان داشته است.
🔹شرط لازم هنر، درباره چیزی بودن است. هنر غیر سفارشی وجود ندارد و حتی زمانی که کسی نباشد، سفارش از درون شکل میگیرد.
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 9
زهرا رهنورد لیدر تجمعات دانشجویی در فتنه ۸۸
زهره کاظمی مشهور به زهرا رهنورد، در سال ۱۳۲۴ در خانواده ای مذهبی – نظامی و در تهران متولد شد. اصلیت پدر وی بروجردی است. در دانشگاه جنگ تهران آن زمان مشغول به کار بوده و سمت استادی داشت، مادرش خانه دار و هنرمند بود.
زهرا رهنورد پس از اخذ دیپلم به دانشگاه تربیت معلم آن دوران می رود و دو سال بعد مدرک خود را از دانشگاه اخذ می کند. به علت علاقه و تبحری که در کارهای هنری از جمله نقاشی و مجسمه سازی داشته، به تحصیل در رشته مجسمه سازی دانشگاه هنرهای زیبای تهران روی می آورد. چهار سال بعد یعنی در سال ۱۳۴۸ در یکی از نمایشگاه های نقاشی که خود ترتیب داده با میرحسین موسوی آشنا می شود و با او ازدواج می کند. در سال ۱۳۵۵ به همراه همسرش به آمریکا مهاجرت می کند! چیزی به پیروزی انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ نمانده است که رهنورد به ایران باز می گردد.
رهنورد لیسانس مجسمه سازی، فوق لیسانس پژوهش هنر و علوم سیاسی و دکتری علوم سیاسی خود را در طی این سال ها اخذ می کند در سال ۱۳۷۵ به جبهه اصلاح طلبان می پیوندد و در کنار سید محمد خاتمی قرار می گیرد. با پیروزی خاتمی در انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶ وی مشاور سیاسی رئیس جمهور می شود. یک سال بعد به عنوان رئیس دانشگاه الزهرا (س) منصوب می شود؛ سمتی که تا سال ۱۳۸۵ در آن مشغول به کار بوده است.
با قطعیت یافتن حضور میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، زهرا رهنورد نیز به تکاپو می افتد و در حمایت از همسرش وارد گود مبارزات تبلیغاتی می شود و با نوشتن اولین یادداشت انتقادی خود در «سایت کلمه» درباره رفع تبعیض از زنان در ایران، در نوزده اسفند ماه، عملاً وارد صحنه ی انتخابات می شود.
«در خانواده ای سنتی و مدرن در محله ی قدیمی سنتی با نام ظهیرالاسلام نزدیک خانقاه صفی علیشاه به دنیا آمدم. خانقاهی که مخصوص دراویش و عرفا بود و تأثیر زیادی روی من گذشت! ... اما یک نکته ی عجیب درباره ی خانواده ی ما این بود که در متافیزیک غرق بود. یعنی از صبح تا شب به کام ما متافیزیک ریخته می شد. از داستان های بسیار عجیب و غریب، از ورود ائمه به خانه، از خواب های مقدس، ما تمام مدت در این چیزها غرق بودیم، ولی در عین حال نوآوری های عجیب و غریب هم داشت. مثلاً به حجاب در آن خانه اعتقادی نبود و گفته می شد که چیز بی خودی است». (مصاحبه زهرا رهنورد، کتاب سیاستمداران جوان، انتشارات اطلاعات، صفحات ۲۵۳ تا ۲۴۶، خبرگزاری فارس، ۱۸ دی ۱۳۸۹)
«آن موقعی که دانشجو بودم هیچ خط قرمزی برای خودم نداشتم. فقط آزادی خواه بودم... تمام فکر و ذکرم این بود که رژیم شاه را براندازیم و رژیم خوبی بیاوریم که آزادی خواه باشد. حالا چه رژیمی باشد اصلاً مهم نبود! خودِ من در یک فاصله کاملا بی اعتقاد بودم. نه دین سنتی مادرم و مادربزرگم را قبول داشتم و نه هیچ دچیز دیگر... آن دین را نمی پسندیدم. به نظر من نمی توانست براندازی کند. مسئله ی من این بود که به این نتیجه رسیده بودم که با اعتقادات خانواده ام کاری نمی توان از پیش برد.» (همان منبع)
«تا موقعی که نگاه نوآورانه، مبارزاتی و عرفانی به دین پیدا نکردم، از آن دین سنتی بیزار بودم... یاد گرفته بودم ولی دین سنتی نداشتم. یعنی در مقطعی که کسانی دین سنتی داشتند، من اصلا دین نداشتم. به نظر من نگاه اسلام در کشور ما خوب انجام نشده، انقلاب اسلامی بسیار بزرگ بود، ولی متاسفانه نگاه به دین، به جوانی و به معاصر بودن بسیار عقب مانده است.» (همان منبع)
ادامه دارد...
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد محمد صادق کوشکی به صحبت های اخیر روحانی درمورد هزینه کردن برای دانش آموزان از بیت المال
🔹 بیتالمال متعلق به مردم است، آقای روحانی! چرا بر سر دانشآموزان این کشور منّت میگذاری؟
🔹 اگر بنا بر صرفهجویی است چرا در هزینههای تشریفات، نهاد ریاست جمهوری، سفرهای خارجی وحشتناک و تعویض دکوراسیون مدیران صرفهجویی نمیشود؟
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 10
زهرا رهنورد لیدر تجمعات دانشجویی در فتنه ۸۸
گذشته از اعتقادات فردی رهنورد که گوشه ای از آن بیان شد، حوادث انتخابات فرصت خوبی را مهیا می کند که او نگاه سال ها پنهان مانده ی خود در برابر اصل انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارد. زهرا رهنورد با بیان اینکه «پیوندهای زودرس خیلی زود هم از بین می رود» ادعا می کند: انقلاب اسلامی یکی از همان ها بود که خیلی کار بزرگی بود. اما خیلی زودتر از آنچه انتظار می رفت نتیجه داد. ولی آن پیروزی فاقد زیرساخت های لازم بود و به همین دلیل خیلی زود و در همان هفت-هشت سال اول رو به انحطاط رفت.» (گفتگوی زهرا رهنورد با شبکه تلویزیونی «رسا» خبرگزاری فارس ۱۱/۱۰/۱۳۸۹ )
زهرا رهنورد در حالی این مطالب را مطرح می کند که اتفاقا حضرت امام(ره) در سال های پایانی عمر خود بارها درباره خطر جان گرفتن لیبرالیسم و افکار التقاطی هشدار داده و از فعال شدن نفوذی ها در جریان انقلاب به شدت نگران بودند. نگرانی ای که بیست سال پس از فوتشان با ظهور افکار التقاطی کسانی چون زهرا رهنورد به منصه ی ظهور می رسد. زهرا رهنورد سخنان خویش را با توهین به نظام ادامه می دهد و آن را «سرکوبگر» و حتی خشن تر از نظام پهلوی قلمداد می کند.
پروژه ی زیر سوال بردن مبانی و اعتقادات اسلامی از سوی زهرا رهنورد، همچنان ادامه دارد تا آنجا که در حلقه ی بعدی از این پروژه، او با حمله به «نص صریح قرآن»، به حکم قصاص اعتراض کرده و اعدام تروریست ها و بمب گذاری هایی که صدتها تن از هموطنان ما را به شهادت رسانده اند و به اعدام حکوم شده اند را «خشونت بار» می خواند و می گوید: «اصلا چرا اعدام؟ چرا بدترین مجازات در حق انسان ها و ملت ها اعمال شده است.» (یادداشت زهرا رهنورد برای سایت ضد انقلابی «جرس»، خبرگزاری فارس)
« از آن جا که همسر آقای موسوی، خانم زهرا رهنورد، یک مشت مزخرف هایی در مورد اسلام را در کتاب هایی مانند طلوع زن مسلمان، همگام با یوسف و ... به هم بافته و از آنجایی که او زیاد سابقه ی مسلمانی ندارد چه جور شده است که حالا مفسر قرآن شده؟ معلوم نیست دنیا در دست کیست که هر کسی می خواهد یک ساله مفسر قرآن می شود. در همین کتاب طلوع زن مسلمان، این خانم تمامی جملاتی که مربوط به نهج البلاغه علی(ع) بوده است را به فارسی در این کتاب نوشته و بعد به عنوان تبلیغات ارتجاعیون علیه زن، آن را به شدت کوبیده است و هر کسی که این ها را می خواند، اصلا متوجه نمی شود که تمامی مباحث از عین متن نهج البلاغه می باشد...» (سخنرانی شهید دیالمه در سال ۱۳۶۰ در مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری فارس (۲۴/۶/۸۹) »
جریان سبز پروژه تقلب در انتخابات را از همان ساعات اولیه رأی گیری کلید زد تا از شکست احتمالی خود در انتخابات وسیله ای برای انتقام جویی بسازد و جای تأسف است که آتش این انتقام جویی نه تنها دامن حریف انتخاباتی، بلکه می رفت تا پایه های امنیت و ثبات نظام را هم بسوزاند. زهرا رهنورد در اولین واکنش های خود پس از اعلام نتایج انتخابات، سخنان مضحکی می گوید که انتخابات را از سطح ملی تا حد انگیزه های قومیتی پایین می آورد.
«یک سری نقاطی هستندکه اصلا مشخص است که خودش ملاک تشخیص نادرست بودن نتایجی است که وزارت کشور اعلام کرده است. مثلا آذربایجان و ترک زبان ها هیچوقت فرزند خودشان را نمی گذارند که به کسی دیگر رأی بدهند. خود من لُر هستم و موسوی هم بارها گفته است که من داماد لرستان هستم، بنابراین اهالی لرستان موسوی را نمی گذارند به آقای احمدی نژاد رای بدهند. در شهرستان ها و تهران در واقع تجمع مردم حاکی از این بود که آرای موسوی بسیار بالاتر از آن است که اصلا قابل تصور باشد. هر وقت طرفداران دو طرف حاضر می شدند طرفداران احمدی نژاد در مقابل طرفداران موسوی در حد یک صدم بودند. همه می شناسند که آن هایی که به احمدی نژاد رای دادند چه تیپ خاصی هستند و اول صبح رفتند رای خودشان را دادند و از ساعت یازده صبح، تعرفه ها در دست مردم قرار نگرفت و مردم که لَه لَه زدند برای این که تعرفه به ایشان داده شود. ما نمی دانیم چگونه با این صندوق ها عمل شده و رای ها چگونه دستبرد شده و چه بوده فقط می دانیم که نسبت موسوی به احمدی نژاد ۵/۴ به ۱ می باشد...»
ادامه دارد...
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby