♦️استقبال از کمپین #حجاب در آمریکا
📍 یک هفته پس از نصب بیلبوردهایی برای معرفی فرهنگ #حجاب از سوی یک گروه اسلامی در دالاس آمریکا، تماسهای زیادی با این گروه برای پرسیدن سئوال درباره #حجاب گرفته شده است.
📍به نقل از فایوپیلارز؛ «رومان صادق» از مرکز اسلامی آمریکای شمالی در دالاس در این باره گفت: این بیلبوردها یک هفته پس از اینکه یک زن محجبه در ۳۰ دسامبر ۲۰۱۸ در برج Reunion Tower مورد حمله قرار گرفت، نصب کردند.
📍وی افزود: چه اقدامی بهتر از آشنا کردن مردم با هدف ما از پوشیدن #حجاب و معنای حقیقی آن میتوانست انجام شود؟
📍این گروه ماه گذشته با راهاندازی جایگاههایی در خیابانهای شمال تگزاس کار خود را آغاز کرد. خانم صادق میگوید: مردم میتوانستند برای یک روز پوشیدن #حجاب را امتحان کنند. آنها سوالاتی درباره اینکه چرا ما از #حجاب استفاده میکنیم و زنان در اسلام چه حقوقی دارند میپرسیدند. اینکه ما چه میزان بازخوردهای مثبت دریافت کردیم و مردم چقدر اطلاعات کمی درباره دین اسلام داشتند برای ما جالب بود.
📍این استقبال باعث شد آنها کمپین بیلبوردی را در برخی بزرگراههای آمریکا اجرا کنند. اما «سبیل احمد» مدیر مرکز تماس این کمپین میگوید: ما بیش از هر کمپین بیلبوردی دیگری که در ۱۲ سال اخیر داشتیم، تماسهای نفرتآمیز دریافت کردیم. با این حال، خانم صادق میگوید: این تماسهای توهینآمیز، کمپین بیلبوردی ما را متوقف نمیکند. در عین حال کارکنان این مرکز تماس میگویند که تماسهای زیادی هم از افراد مختلف دریافت کردند که درباره اسلام، زنان مسلمان و #حجاب، سوالاتی داشتند؛ این بیلبوردها تا ماه آینده در دالاس و هوستون باقی خواهند ماند.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️بررسی چالشهای پیش روی مطالعات جامعه مسلمانان بریتانیا
🔅همایشی یک روزه برای بررسی آینده مطالعات درباره #مسلمانان بریتانیا در دانشگاه کاردیف ولز برگزار میشود.
🔸به نقل از مرکز تحقیقات و اطلاعات اسلامی؛ این همایش ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ با مشارکت مرکز مطالعات اسلام در بریتانیا و دانشگاه کاردیف برگزار میشود.
🔅با تأسیس مرکز تحقیقات #مسلمانان بریتانیا (Muslims in Britain Research Network) در ۲۵ سال قبل، تحقیقات اسلامی در انگلیس شتاب بیشتری گرفت. با این حال، آینده تحقیقات اسلامی در این کشور با چالشها و ابهامات اساسی روبروست.
🔸این همایش یک روزه قصد دارد تا محققان #مسلمان و غیرمسلمان را، که به مطالعه وضعیت #مسلمانان بریتانیا علاقهمند هستند، گرد هم آورد تا درباره چالشهای پیش روی این مطالعات و مسیر آینده آن به تبادل نظر بپردازند.
🔅برخی از موضوعات مورد بحث در این همایش عبارتاند از: در مطالعات مربوط به #مسلمانان بریتانیا چه کاری باید انجام شود؟ این مطالعات برای چه کسانی باشد؟ آیا این مطالعات، همچون مطالعاتی که درباره سیاهپوستان انجام میشود، باید بخشی از پروژه ارتقای حقوق #مسلمانان و مشارکت آنان در جامعه باشد یا باید از سیاست به دور باشد؟
🔸یادآور میشود استادان و محققانی از دانشگاههای کاردیف، آکسفورد، بریستول، بیرمنگام و لندن در این همایش سخنرانی خواهند کرد.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🔸معصومه ابتکار در هرمصاحبه و فرصتی به دفعات «مرحوم پدرم، مرحوم پدرم» می کند گویی پدرش بنیانگذار محیط زیست ایران بوده! اما پدرش از آبان ۵۸ تا اسفند ۵۹ کلا حدود یکسال و نیم در اول انقلاب رییس محیط زیست بوده آن هم باتحصیلات غیرمرتبط مهندسی مکانیک!
🔹او حتی بنیادی بنام پدرش #تقی_ابتکار راه انداخته، برایش بودجه می گیرد و هر سال جایزه ای به عنوان تقی ابتکار میدهد!
🔸معصومه ابتکار یک ملک مصادره ای چندهزار متری درفرمانیه نیز دراختیار مادرش قرار داده، سند زده و با نفوذش درشهرادری و کمیسیون ماده پنج از باغ به مسکونی تغییر کاربری داده که قبلا خبرساز شده و نامش را بنیاد خیریه زینب گذاشته که از قضا خیلی هم مورد توجه و تبلیغ امثال #باران_کوثری قرار دارد!
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_engheaby
♦️همایش #زنان_مسلمان در لندن برگزار میشود
🔅 شورای مسلمانان بریتانیا با همکاری شبکه #زنان یونیورسیتی کالج (University College)، همایشی را برای #زنان_مسلمان در لندن برگزار میکند.
🔸این همایش شامل مجموعهای از کارگاهها و سخنرانیها خواهد بود که موضوعات مختلفی را دربرمیگیرد.
🔅#زنان و تحصیلات اسلامی، اصول دفاع شخصی و سیاست و زندگی عمومی در همایش لندن بررسی خواهد شد و آشنایی با برنامههای شورای مسلمانان بریتانیا درباره #زنان، فراهم ساختن فرصت تعامل برای #زنان در همه سنین با بخشهای مختلف و یافتن مشاور، تشویق مردان برای درک راههای کمک به #زنان و بحث درباره موانع پیش روی #زنان مسلمان و اینکه شورای مسلمانان بریتانیا و دیگر سازمانها چه کارهایی برای مقابله با این موانع میتوانند انجام دهند، از اهداف برگزاری همایش علام شده است.
🔸این همایش، یکشنبه ۳۱ مارس (۱۱ فروردین ۱۳۹۸) در یونیورسیتی کالج لندن برگزار میشود.
ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️«آرمانگرایی واقعبینانه» در بیانیه #گام_دوم
قسمت اول
📍انقلابی در تئوریهای انقلاب:
انقلاب ایران انقلابی است در تئوریهای انقلاب، چه در علّتها و زمینههای پیش از وقوع انقلاب و چه مسائل بعد از آن. اینبار دیگر نه از دیکتاتوری ژاکوبَنی بعد از انقلاب خبری بود و نه از دوره ترمیدوری(۱). به عبارت روشنتر نه تندروی دهشتناکی در سالهای اولیه انقلاب رویداد و نه دچار کندروی در سالهای بعد شد. امّا به حق بایستی متمایزترین ویژگی انقلاب ایران را تداوم و ایستادگی بر شعارهای اولیه انقلاب بعد از گذشت چهار دهه دانست. موضوعی که برجستهترین ویژگی و مفهوم محوری بیانیه #گام_دوم است. #گام_دوم مانیفستی است از آرمانها، اهداف و شعارها که البته اینبار بسیاری از آنها جامه عمل پوشیده است. در حقیقت تبدیل شعار به دستاورد و تبدیل گفتمان به نهاد و ساختار، همان چیزی است که میتوان از آن به عنوان هنر انقلاب اسلامی و کارِ ویژه آن یاد کرد.
📍تاریخ سیاسی عصر جدید گواهی است بر این موضوع که انقلابها بعد از مدتی وارد دوره فترت و رکود میشوند و پس از گذشت سالیانی نه چندان زیاد دیگر نه از آرمانها و شعارهای اولیه انقلاب خبری است و نه از میراث انقلاب. اما اگر توأمان به تحلیل محتوای بیانیه #گام_دوم و شعارها و آرمانهای ابتدای انقلاب که در بیانیهها، سخنرانیها و راهپیماییهای زمان انقلاب متجلی است بپردازیم، درمییابیم که #گام_دوم به همان اندازه با طراوت و با نشاط است و الفاظ و کلمات آن به پرشوری بیانیههای کوران انقلاب است. رهبری خود علت این مسئله را در #گام_دوم خاطر نشان میسازند: «برای همه چیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد اما شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنی است. آنها هرگز بیمصرف و بیفایده نخواهند شد زیرا فطرت بشر در همه عصرها با آن سرشته است.» (۳)
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♻️ نتیجه انتخاب به خودتان برمیگردد
برادران عزیز! خواهران عزیز! جوانان! هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کردهاید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید، بدیاش به شما برمیگردد... اگر درست و با دقّت انجام دادید، دو فایده میبرید: اوّلاً خدای متعال از شما راضی میشود که کار را درست انجام دادهاید؛ ثانیاً نتیجه کار به احتمال زیاد نتیجه درست خواهد بود.
🔰 رهبر معظم انقلاب/ 5 اسفند 94 در دیدار با مردم نجف آباد
✍"حمید رسایی"
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️«آرمانگرایی واقعبینانه» در بیانیه #گام_دوم قسمت اول 📍انقلابی در تئوریهای انقلاب: انقلاب ایر
♦️«آرمانگرایی واقعبینانه» در بیانیه #گام_دوم
قسمت دوم:
📍پایبندی به شعارها منهای شعارزدگی
در این میان نکته مهم تمایز اساسی میان پایبندی به شعارها و شعارزدگی است. شعارزدگی آنجایی اتفاق میافتد که بدون توجه به واقعیتهای موجود و بدون ارزیابی از میزان و امکان تحقق شعارها بر آنها تاکید شود اما در #گام_دوم به غایت به این مسئله توجه شده است و دچار آن نمیشود. هم در شعارها و اهداف و هم در بیان دستاوردها واقعبینی خاصی در بافت متن مشاهده میشود. به عبارت دیگر نوعی آرمانگرایی واقعبینانه که شاخصه کلیدی تفکر رهبر معظم انقلاب است بر متن سایه افکنده است. در این زمینه رهبری میفرمایند: «بیشک فاصله میان بایدها و واقعیتها همواره وجدانهای آرمانخواه را عذاب داده و میدهد. اما این فاصله طی شدنی است و در چهل سال گذشته در مواردی بارها طی شده است و بیشک در آینده با حضور نسل جوان مؤمن، دانا و پر انگیزه با قوت بیشتر طی خواهد شد.»(۴)
یکی از محورها بیانیه #گام_دوم عزت ملی، روابط خارجی و مقابله با استکبار است. درباره واقعبینی در تناسب شعارها و دستاوردها نگارنده از زاویه رویکرد پژوهشی خویش تنها اشاره مختصری به موفقیت انقلاب در حوزه روابط بینالملل میکند. ایران در طول دو سه قرن اخیر هیچگاه تا این حد برخوردار از حاکمیت مستقل و عزت ملی نبوده است چنانکه بیگانگان هر زمان که اراده میکردند دست تطاول خود را به آب و خاک ایران دراز میکردند.
📍ساموئل هانتینگتون نظریهپرداز آمریکایی در این باره میگوید: کودتای ۲۸ مرداد کمخرجترین و آسانترین کودتای انجام شده توسط آمریکا بود. در کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲، آمریکا حاکمیت ایران را تنها با چند گردان سرباز و چند ده هزار دلار پول عوض کرد اما اگر الان آمریکا بخواهد دست به چنین کاری بزند به چیزی در حدود ۵۰ لشکر و بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار منابع احتیاج دارد.(۵) همچنین از جهت تأثیرات بینالمللی، کمتر کارشناسی است که از تأثیرات انقلاب اسلامی در نظریههای روابط بینالملل آگاه نباشد. انقلاب اسلامی بار دیگر موضوع دین و فرهنگ را به حوزه نظریههای روابط بینالملل بازگرداند و به شکلگیری نظریههای هویت محور و فرهنگی کرد.(۶) همچنین برای اولینبار از زمان هخامنشیان تاکنون ایران موفق شد در مدیترانه پایگاه ایجاد کرده و به آن دسترسی پیدا کند.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
#سلسله_نشست_های #گام_دوم_انقلاب
تحلیل و بررسی بیانیه گام دوم انقلاب
و تهیه نقشه راه پیش رو
#ویژه_خواهران_دانشجو و #فارغ_التحصیل
سه شنبه ها ساعت ۱۷-۱۸:۳۰
خ.طالقانی، تقاطع مفتح، مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان، سازمان بسیج دانشجویی، ساختمان شهید شهبازی
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در یکی از پیام رسان های بله، سروش و ایتا به شماره ۰۹۳۶۲۳۰۰۹۴۲ مراجعه فرمایید.
مهلت ثبت نام: ۱۶ فروردین ۹۸
مرکز مطالعات زن، خانواده و دانشگاه
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️«آرمانگرایی واقعبینانه» در بیانیه #گام_دوم قسمت دوم: 📍پایبندی به شعارها منهای شعارزدگی در ای
♦️«آرمانگرایی واقعبینانه» در بیانیه #گام_دوم
قسمت سوم:
📍جوانان مؤمن انقلابی کلید همه قفلها
نکته محوری دیگر در #گام_دوم اینست که روی سخن رهبری با جوانان است و چه بسا میتوان این مسئله را شأن نزول بیانیه دانست. رهبری در این بیانیه جوان مؤمن انقلابی را بارها مخاطب قرار میدهد و گو اینکه او را کلید گشودن قفلها و گرههای کشور میداند. بیشک روح آرمانخواه و خستگیناپذیر جوان است که باید فاصله میان بایدها و واقعیتها را طی کند و انقلاب را به قلّههای افتخار ملی و دینی برساند. #گام_دوم قرار است زمینهای فراهم کند تا جوانان را وارد عرصههای مدیریت و پیشبرد اهداف نظام کند. گام اول به وقوع پیوستن انقلاب و تثبیت آن در چهار دهه گذشته بود و اکنون نوبت به برداشتن #گام_دوم است. گامی به سوی بالندگی هر چه بیشتر و فتح یکبهیکِ سنگرهای علمی، اقتصادی و فرهنگی. مسئولیت برداشتن #گام_دوم بیشک با جوانان است. جوانانی که آمادهاند درخت تناور انقلاب را که با خون هزاران شهید آبیاری و سبز شده است، از دست پدران خود تحویل بگیرند و از آن مراقبت کنند. بیانیه #گام_دوم دستورالعملی برای همه نهادها و دستگاههای اجرائی است و باید به مثابه فرمان بهکارگیری جوانان مؤمن انقلابی به آن عمل شود.
🔅پانوشت:
۱- در ترمینولوژی انقلابها منظور از آن وقوع تندروی و خشونت در سالهای اولیه انقلاب و سپس دور شدن انقلابها از ارزشهای اولیه در سالهای بعد است.
۲- بیانیه گام دوم، ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
۳- همان
۴- همان
۵- ساموئل هانتینگتون، نظریه برخورد تمدنها و منتقدانش، ترجمه مجتبی امیری وحید، وزارت امور خارجه، مرکز چاپ و انتشارات
۶- ر. ک Issues in international relations, Trevor Salmon and Mark Imber, Routledge
✍ میلاد کیایی دانشآموخته کارشناسی ارشد روابط بینالملل از دانشگاه شهید بهشتی و طلبه خارج فقه حوزه علمیه
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی
🌺 @zanan_enghelaby
♦️جای #زنان_خبرنگار در #ادبیات_دفاع_مقدس خالی است.
قسمت اول
🔸 منیژه آرمین نویسنده ادبیات انقلاب با اشاره به نقش خبرنگاران در دفاع مقدس گفت: بسیاری از این خبرنگاران برای ثبت وقایع دفاع مقدس قلم به دست گرفتند، اما جای آن در #ادبیات_داستانی_دفاع_مقدس تا حدودی خالی است.
🔅آرمین، به نکته مغفول در #ادبیات_دفاع_مقدس اشاره کرد و گفت: مقوله زن در دفاع مقدس و جنگ، یک تار و پود در هم تنیده شده است، چون جنگ اتفاقی بود که گریبانگیر خانوادهها شد؛ و چون زن به عنوان یکی از ارکان اساسی خانواده است، از این رو نمیتوان این دو مقوله را از هم جدا کرد، در مورد مادرانهها و زنانههای جنگ در حدی که به سایر مسائل جنگ توجه شده، به این موضوع نیز پرداخته شده است. اما آنچه مغفول مانده، نقشی است که #زنان در امور گوناگون مثل پزشکی و پرستاری و ... داشتند.
وی ادامه داد: #ادبیات_جنگ، معمولاً چند سال بعد از جنگ عمق پیدا میکند و خوشبختانه این ادبیات، در سالهای اخیر عمق خود را پیدا کرده و این آغاز خوبی است تا بیش از پیش مورد تحقیق و پژوهش قرار گیرد.
🔸نویسنده رمان «شباویز» در مورد #زنان و دفاع مقدس، معتقد است که این ارتباط به گونهای است که نمیتوانیم نقش #زنان را از سایر گروههایی که در جنگ مؤثر بودهاند، جدا کنیم و باب دیگری را بگشاییم. آنچه گاهی ما را در این زمینه با مشکل مواجه میکند، این است که به زنانهنویسی در جنگ بپردازیم. در حالیکه ادبیات جنگ اتفاقی است که هر دوی این وجوه را در برمیگیرد؛ چه آن وجوه عاطفی که در پشت جنگ وجود داشت و از نظر ایجاد انگیزه و تحمل تبعات جنگ بسیار مهم بود و چه ابعاد دیگر. اما اگر فقط بخواهیم به مسائلی که در جنگ اتفاق افتاده بپردازیم، در آن وجوه و شخصیت و ابعاد انسانی چندان مطرح نخواهد بود.
🔅وی با توجه به نقشی که #زنان در جنگ تحمیلی داشتند، معتقد است: چه در زمینه فداکاریهایی که کردند و چه در رابطه با پرستاری، پزشکی و ... آن طور که باید به نقش زنان پرداخته نشده است. اگر بخواهیم به #ادبیات_جنگ یا هرنوع ژانر ادبی دیگر بپردازیم و هرگوشه و هر خانواده و قومی را نگاه کنیم، برای خود داستانی مجزا دارند و نمیتوان در این موارد کلیگویی کرد. به عنوان یک نویسنده وقتی میخواهم از جنگ بگویم سعی میکنم به جزئیاتی که در یک نقطه از کشور اتفاق افتاده، بپردازم. قومنگاری، جامعهشناسی و شخصیتشناسی همه به هم مرتبط هستند.
وی که به عنوان گزارشگر، نمونههای بیشمار و کمنظیری از پشتیبانیهای معنوی #زنان ایرانی را به ثبت رسانده است، در رابطه با فعالیت خبرنگاران در آن دوران بیان کرد: همزمان با دلاورانی که فداکارانه کشور را از هجوم دشمن بیگانه حفظ میکردند، خبرنگاران و گزارشگران نیز برای ثبت آن وقایع با توجه به رسالتی که برعهده داشتند، قلم به دست گرفتند و به ثبت خبری و هنری لحظه به لحظه حقایق تلخ وشیرین هشت سال دفاع مقدس پرداختند و بخش بسیارمهمی که جای آن در #ادبیات_داستانی_دفاع_مقدس تا حدودی خالی است، نپرداختن به بانوان گزارشگر و خبرنگار در جنگ است.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
💢 جلسه ستاد بحران روحانی پس از یک هفته!
🔹🔸با اعلام هواشناسی مبنی بر طوفانی شدن سواحل قشم و جزایر جنوبی، حسن روحانی بالاخره از آنجا دل کند و به تهران بازگشت.
او پس از یک هفته که مردم استانهای مختلف به ویژه گلستان اسیر سیل هستند، امروز سه شنبه جلسه ستاد بحران تشکیل داد و در این جلسه از سپاه و ارتش خواست که به کمک دولت بیایند!
♦️روحانیِ تازه از سفر برگشته ظاهرا هنوز نمیداند که نیروهای مسلح به فرمان فرمانده معظم کل قوا چند روزی است در مناطق سیلزده مستقر شده و در حال خدمت به مردم هستند.
نکته دیگر اینکه، ماهیت ستاد بحران، تصمیم گیری فوری در بحرانهاست نه اینکه پس از یک هفته، آن هم در تهران تشکیل جلسه دهند.
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
برای مردم ضربتی کار کنید
🌸امـام خـمـیـنـے (ره):
🔸این چند روز میگذرد. این ریاستها میگذرد. شما از محمد رضا نمیتوانید بالاتر بروید. او رفت، تمام شد؛ ما هم فردا، باید برویم. به فکر این باشید که اصلاح کنید خودتان را و برای این مملکت کار بکنید.
📆 ۲۰ شهریور ۱۳۵۹
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️جای #زنان_خبرنگار در #ادبیات_دفاع_مقدس خالی است. قسمت اول 🔸 منیژه آرمین نویسنده ادبیات انقلاب ب
♦️جای #زنان_خبرنگار در #ادبیات_دفاع_مقدس خالی است.
قسمت دوم
🔸آرمین درباره نگاه مردسالارانه آن دوران و اینکه چه اندازه این نگاه شرایط را برای تجربههای جدید و پیشرفت #زنان در آنها فراهم میکرد، گفت: مردسالاری در همه ارکان مملکت ما حضور داشته و دارد و استثناء هم ندارد و زنانی که در مصدر کار هم قرار میگیرند، خیلی حالت فعال ندارند، به این دلیل که در اقلیت هستند، اما در مورد مسائل جنگ نمیتوان اینگونه اظهارنظر کرد؛ چرا که در سیر تکاملی #ادبیات_دفاع_مقدس میبینیم که #زنان پا به پای مردان میجنگند، در پشت جبهه در فراهم کردن اقلام مورد نیاز جنگ، پشتیبانی از رزمندهها، در امور پزشکی و پرستاری و ... تلاش میکردند و در این زمینه ناگفتههای بسیاری وجود دارد.
🔅وی افزود: در دوران جنگ بسیاری از #زنان تفنگ به دوش با دشمن مقابله کردند و همین امر موجب استقبال مردان برای حضور بیشتر در جبههها میشد، به هرحال #زنان، گاه با جنگ تن به تن و گاه با پرداختن به امور جنگی و پشتیبانی، حضور مؤثر خود را در دفاع مقدس، حفظ کردهاند.
🔸منیژه آرمین در رابطه با نقش #زنان در #حفظ_ارزشهای_دفاع_مقدس اظهار کرد: #زنان در #حفظ_ارزشهای_دفاع_مقدس، حداقل در ۲۰ سال نخست نقش مهمی داشتند، اما به نظر میرسد، این نقش کمتر دیده شده است. البته باید پژوهشهای دقیقتری در این زمینه انجام شود تا بتوان به صورت مستند درباره این موضوع سخن گفت، اما آن شور و حالی که در دوران دفاع مقدس برای #حفظ_ارزشهای_دفاع_مقدس وجود داشت، اکنون به شکل اولیه نیست، شاید هم طبیعی باشد. البته شاید یکی از دلایل آن، کمتوجهی به نقش #زنان در ادبیات دفاع مقدس باشد.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️جای #زنان_خبرنگار در #ادبیات_دفاع_مقدس خالی است. قسمت دوم 🔸آرمین درباره نگاه مردسالارانه آن دورا
♦️ جای #زنان_خبرنگار در #ادبیات_دفاع_مقدس خالی است.
قسمت سوم
🔅آرمین که تاکنون موفق به چاپ ۱۶ کتاب و داستان کوتاه و بلند در زمینه دفاع مقدس شده است، ضمن تأکید بر پژوهش در ادبیات جنگ گفت: پرداختن به ادبیات و هنر دفاع مقدس اهمیت بیشتری دارد؛ چرا که والدین بسیاری از شهدا، دیگر در قید حیات نیستند و یا در سن پیری به سر میبرند اما این ادبیات است که همواره پویا و زنده است و میتواند تاریخ را برای آیندگان بازگو کند.
وی گفت: ادبیات جنگ در سالهای اخیر رشد خود را با رمانها و داستانها نشان داده و در ۱۰ سال اخیر کارهای خوبی در رابطه با جنگ منتشر شده که نسبت به برخی اقبال عمومی خوبی را شاهد هستیم، همچنین در زمینه هنر، نیز فیلمهای خوبی ساخته شده که این امور باید تداوم یابد و سیاستگذاران نیز این گونه حرکتها را مورد حمایت قرار دهند.
🔸یادآور میشود منیژه آرمین در سال ۱۳۲۴ در تهران متولد شد. وی دارای مدرک کارشناسی در رشته روانشناسی و همچنین کارشناسی ارشد مشاوره است. زمینههای فعالیت او معلمی، مشاوره، پژوهش، کارهای مطبوعاتی، خبرنگاری، گزارشگری و کارهای هنری از جمله سفالگری و نقاشی است. آرمین عضو هیات مدیره گروه آبی بیکران هنر است و با مجلات زن روز، پگاه، ندا، ادبیات داستانی و پیام زن همکاری دارد. وی در سال ۱۳۶۴ در بخش ادبیات دفاع مقدس تقدیر شد و جایزه خود را از وزیر ارشاد وقت دریافت کرد.
🔅از جمله آثار آرمین میتوان به «شب و قلندر»، «ای کاش گل سرخ نبود»، «سرود اروند رود»، «آن روز که عمه خورشید مرد»، «راز لحظهها»، «گزیده ادبیات معاصر»، «کیمیاگران نقش»، «بوی خاک»، «مقایسه شخصیتهای کتابهای مثنوی معنوی و کمدی الهی دانته» اشاره کرد.
ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby