🔹 رکوردشکنی میمونها در پارلمان انگلیس!
🔸 یک تابلوی نقاشی که در آن همه کرسیهای مجلس انگلیس توسط میمونها اشغال شده است به قیمت ۱۲ میلیون دلار به فروش رسید.
پنجشنبه شب یک حراجی با نام «ساتبیز» در لندن در صفحه اینترنتی خود قیمت فروش این اثر نقاشی به نام «پارلمان غیرمتمرکز» را 9/8 میلیون پوند تعیین کرده بود که البته خالق این اثر به نام مستعار «بنکسی» از حراج این تابلو در زمان کنونی انتقاد کرد.
سخنگوی این حراجی اظهار داشت: صرف نظر از اینکه در بحث بر سر بریگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) یک فرد چه موضعگیری دارد، هیچ تردیدی وجود ندارد که این تابلو بیشتر از هر زمان دیگری ارزشمند است.
«الکس برانژیک» مسئول آثار هنری معاصر در حراجی میگوید که بنکسی موفق شده فقط با یک اثر هنری «نامشخصترین وضعیت سیاسی جامعه انگلیس» را به زیبایی تصویر بکشد.
این در حالی است که نقاش این اثر، حراج و فروش این اثر خود را در این شرایط جامعه خلاف اصول خویش دانسته است.
وی با اشاره به اینکه این اثر را ۱۰ سال پیش خلق کرده است، اظهار داشت: موزه بریستول بهخاطر برجسته ساختن مسئله برگزیت آن را در این اوضاع به حراج گذاشته است.
کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
مماشات با سلبریتیهای مروج بیاخلاقی تا کی!؟
بهاره رهنما که قبلا در یکی از تئاترهایش از نماد همجنسبازان استفاده کرده بود این روزها به دعوت یک انجمن فمنیستی و مدافع همجنسبازی در خارج از کشور به کانادا رفته است!
چه کسی به این جماعت مصونیت داده است تا هر غلطی که میخواهند در فضای فرهنگی کشور انجام دهند؟
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
سیاه کردن مردم با صندلیهای بنفش
♦️ نشریات زنجیرهای مدعی اصلاحطلبی در حالی برای رفتن زنان به استادیوم فوتبال جشن گرفته و آن را برای مردم فاکتور میکنند که در دولت احمدینژاد، علیه آن فضاسازی میکردند.
♦️ این نشریات با تیترهایی مانند «زنان در آزادی، جشن صندلیهای بنفش، تماشاگران بنفش، با من به ورزشگاه بیا، و...» به استقبال فروش بلیت به زنان برای حضور در ورزشگاه آزادی بازی ایران- کامبوج در مقدماتی جام جهانی، رفتند. برخی مدیران دولتی نظیر خانم ابتکار نیز در فضاسازیهای مذکور همراهی و نقشآفرینی کرده و مدعیاند دولت بدین ترتیب به وعده خود عمل کرده است.
♦️ این در حالی است که رفتن زنان به ورزشگاههایی که بعضاً محیط آن برای آقایان نیز مناسب نیست، اولویت حتی چند درصد جامعه و بانوان ما نیست. اما در مقابل طیف نظرسنجیهای دستگاههای مختلف دولتی، اولویت مردم و از جمله بانوان و مادران، تأمین شغل و امکان ازدواج و تأمین مسکن برای جوانان است که غالباً مورد بیاعتنایی قرار میگیرد. بدینترتیب معلوم نیست چرا برخی مدیران دولتی و رسانههای زنجیرهای، به اولویت 95 درصد مردم و از جمله زنان بیاعتنایی میکنند اما اولویت کمتر از 2-3 درصد افراد را جای اولویتهای عمومی جا میزنند؟
♦️گفتنی است رونق اشتغال و تولید، تسهیل ازدواج جوانان، کاهش قیمت مسکن، بینیاز کردن مردم از پول یارانه، افزایش ارزش پول ملی و سطح رفاه عمومی، از جمله وعدههای ستاد انتخاباتی بنفش به مردم بود.
کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
عبدی، ترامپ، زلنسکی و چند نفر دیگر! - ۱
✍️عباس عبدی در یادداشتی با عنوان "درباره تتلو چه ميگوييد؟"، در روزنامه اعتماد نوشت:
🔻"تتلو طي درخواستي از طرفدارانش اعلام كرد كه ركورد كامنتگذاري را بشكنند . طي مدت نه چندان زيادي، تعداد كامنتهاي او به بالاي ۱۶ ميليون رسيد.
🔻فرض كنيم كه يك سلبريتي مذهبي يا سياسي اصولگرايان درخواست مشابهي كند و نه ۱۶ ميليون كه فقط يك يا دو ميليون كامنت گذاشته شود، آنگاه اصولگرايان چه تحليلي ميداشتند؟
♦️با اطمينان ميتوان گفت همه اين ۱۶ ميليون نفر در آموزش و پرورش رسمي پس از انقلاب تحت آموزش بودهاند... چگونه اين تعداد شهروند خواسته او را اجابت كردهاند؟
🔻۴۰ سال پيش كه انقلاب شد، هيچكدام از پدران اصولگرا و يا اصلاحطلب به ذهنشان خطور ميكرد كه ۴۰ سال پس از انقلاب ۱۶ ميليون نفر به درخواست چنين موجودي پاسخ مثبت دهند؟
🔻غير ممكن است که ميان ۲۰۰ كشور جهان، كشوري را پيدا كنيم كه تا اين حد ميان فرهنگ رسمي آن با فرهنگ واقعي و كف خيابان آن شكاف و حتي تناقض وجود داشته باشد.
🔻متاسفانه سیاست فرهنگی و آموزشی در ایران بیش از اندازه وجه ایدئولوژیک پیدا کرده است... جامعه راه خود را میرود و سیاست فرهنگی راه خود را... انتظار ميرود اصولگرايان درباره اين پديده مهم تحليل داشته باشند".
🔸این گزاره ها از چند زاویه قابل تحلیل است:
🔹اولا باید ثابت شود واقعا 16 میلیون نفر، جداگانه ذیل مطلب تتلو کامنت گذاشته اند. فضای مجازی به سادگی محل دستکاری و مهندسی است. می دانیم امروز در این فضای مجاز و توسط مبتدی ترین افراد، تعداد ممبر و حتی بازدید، خرید و فروش و افزوده می شود.
🔹در همین تلگرام، کانال هایی هستند با ممبر میلیونی که بیست هزار نفر هم عضو واقعی ندارند. قبلا فقط، عضو صوری اضافه می شد؛ حالا برای تعداد بازدید هم خدمات می دهند!
🔹مشابه همین اتفاقات در توییتر و اینستاگرام شدنی است. الزامی هم ندارد خود تتلو این کار را بکند. وقتی می بینیم از زیباکلام تا عبدی و ... روی این ماجرا مانور می دهند و مصادره به مطلوب شکل می گیرد، گمانه های دیگر هم محتمل است.
🔹یک احتمال این است که کارفرمایان شبکه های مجازی (شبه اجتماعی)، دستی در "مهندسی اجتماعی جدید"! داشته باشند.
🔹همان دولت هایی که غذا و دارو و فروش نفت و واردات بنزین را برای ملت ما تحریم کردند، فضای مجازی را استثنا کرده و پای تامین زیر ساخت های آن که ده ها میلیارد دلار هزینه دارد ایستاده اند تا به رایگان در دسترس قرار بگیرد. چرا؟ فقط برای آزادی تبادل اطلاعات؟ یا مهندسی اجتماعی، انگاره سازی و تلقین؟
🔻ادامه دارد🔻
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
عبدی، ترامپ، زلنسکی و چند نفر دیگر! - ۲
🔹اما احتمال بدهیم واقعا 16 میلیون نفر کامنت گذاشته اند؟ آقای عبدی خبره در نظرسنجی و نظرسازی (!)، از کجا اطمینان پیدا کرد همه کامنت گذاران داخل ایران هستد و نه خارج کشور؟ و همه قطعا هویت ایرانی دارند؟
🔹غیر از این است که در آشوب افکنی اخیر در عراق معلوم شد 79 درصد توییت زن هایی که خود را عراقی و و سط میدان اعتراض جا می زدند، غیر عراقی و از منشا سعودی بودند؟ (اگر عبری نباشند، چنان که سال 88 فعال بودند).
🔹اصلا فرض بگیریم همه کامنت ها از داخل ایران بودند؟ ثم ماذا؟ مگر 23/5 میلیون نفر، دوسال قبل به واسطه تهییج همین فضای مجازی، به یک نفر رای ندادند و مگر به تصریح علی صوفی (عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان)، محبوبیت همان فرد، به زیر ده درصد سقوط نکرده است؟!
🔹مگر به واسطه استخدام فضای مجازی، دو سال قبل در آمریکا، اکثریت مردم به فردی با مختصات ترامپ رای ندادند؟ یا در اوکراین، ولادیمیر زلنسکی کمدین تلویزیونی، به ریاست جمهوری انتخاب نشد؟
🔹بعد از انتخاب ترامپ با پوپولیسم مجازی، مجله نیوزویک در گزارش تیتر یک خود پرسید " چگونه داده ها و اطلاعات عظیم، دموکراسی و انتخابات را به فساد می کشاند؟" و پاسخ داد #مغز_شویی (BRAIN WASHED) . و همان ایام، مجله اکونومیست تیتر زد: "شبکههای اجتماعی، تهدیدی برای دموکراسی".
🔹آیا نظام آموزشی آمریکا یا اوکراین هم ایدئولوژیک بود که به چنان فریب ها و انتخاب هایی منتهی شد؟
🔹امثال عبدی و زیباکلام می خواهند نان پررویی را بخورند و به جای عذرخواهی از لقمه مسمومی که سر سفره مردم گذاشته اند، همچنان ژست مطالبه و پرسشگری بگیرند.
🔹نه بزرگوار! گریبان شما گیر است. هم برای آدرس گمراه کننده در برخی انتخابات و هم برای پرونده جعل نظرسنجی در دو دهه قبل. شما نگران سقوط واقعی اعتبار اجتماعی خود به اعتبار کثرت فریب و دروغ هایی است که با مردم کرده و گفته اید. تتلو این وسط بهانه است.
✍️ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غافلگیری موکبداران عراقی توسط زائران ایرانی برای تشکر از آنان!
#الحسين_یجمعنا
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
عمروعاص کُت و شلوار پوشیده!
جرج سوروس، یکی از کلان سرمایهداران صهیونیست در آمریکا است. او به پدر انقلابهای رنگی (بخوانید کودتاهای مخملی) شهرت دارد. در فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ نقش برجستهای داشت و چند تن از دستاندرکاران فتنه از جمله محمد خاتمی رئیسجمهور اسبق نیز قبل از فتنه ۸۸ با وی ملاقات و رایزنی داشتهاند. جرج سوروس که از شکست فتنه آمریکایي- اسرائیلی یاد شده به شدت سرخورده و عصبانی بود، روز ۱۱ ژوئن ۲۰۱۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۸۹- در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت؛ «من حاضرم شرط ببندم که رژيم جمهوری اسلامی ايران تا يکسال ديگر بیشتر سر کار نخواهد بود»! جرج سوروس پس از آن نیز بارها بر ضرورت براندازی جمهوری اسلامی ایران تاکید ورزیده است!
حالا با این مقدمه، اگر بشنوید که وزارت علوم کشورمان از آقای جفری ساکس، دستیار ویژه و یار غار جرج سوروس دعوت کرده است تا به عنوان میهمان ویژه (!) در کنفرانس «اقتصاد جهانی و تحریمها» حضور پیدا کرده و سخنرانی کند، چه تصویری در ذهن شما شکل میگیرد؟! و باتوجه به اینکه جفری ساکس از طرفداران سرسخت تحریم ایران با هدف براندازی است، فکر میکنید چه تحفهای برای عرضه در کنفرانس «اقتصاد جهانی و تحریمها» با خود خواهد آورد؟!
گفتنی است که جفری ساکس در اواخر خرداد ماه ۹۵ نیز با عنوان مشاور ویژه دبیرکل سازمان ملل به ایران آمده و با خانم معصومه ابتکار و آقای عراقچی ملاقات داشته است. موضوع حضور او شرکت در کنفرانس «آرمانهای توسعه پایدار» بود. ایشان تمام توان خود را صرف تبلیغ سند ذلتبار ۲۰۳۰ کرد. توسعه پایدار از نگاه دستیار ویژه جرج سوروس، تسلیم کشورهای هدف در مقابل آمریکاست.
خبر دعوت از جفری ساکس را در کیهان یکشنبه آورده بودیم و دیروز خبر رسید که در پی اعتراض برخی از رسانهها و انتقادات گسترده دانشگاهیان، وزارت علوم دعوت از وی را لغو کرده است. این اقدام وزارت علوم اگرچه قابل تقدیر است ولی این پرسش همچنان باقی است که وزارت علوم با چه انگیزهای دستیار ویژه جرج سوروس را به ایران دعوت کرده است و چنانچه انتقادها و اعتراضهای یاد شده نبود آیا این دعوت را لغو میکرد؟!
اگر دعوتکنندگان جفری ساکس او را نمیشناسند و از هویت و ماموریت وی اطلاعی ندارند چرا در مدیریتها و مسئولیتهایی قرار گرفتهاند که از ابتداییترین شرایط آن بیخبرند؟! و اگر از هویت و ماموریت وی و ارتباط تنگاتنگش با جرج سوروس، دشمن تابلودار اسلام و انقلاب خبر داشتهاند، با چه انگیزهای از او برای حضور در کنفرانس «اقتصاد جهانی و تحریمها» دعوت کردهاند؟! یعنی اگر عمروعاص با همان هویتی که در صفین داشته است، این بار کُت و شلوار بپوشد و کراوات بزند او را نخواهند شناخت؟!
بدون دریافت پاسخ دقیق این پرسشها، نمیتوان از تکرار اقدامات پلشت و خسارتآفرین دیگری نظیر آنچه به آن اشاره شد در امان بود!
✍️ حسین شریعتمداری
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
چرا طرح «عفاف و حجاب» خاک میخورد؟!
🔺کلیات طرح عفاف و حجاب با توجه به ضرورت حیاتی آن، در دولت اصلاحات و دولت احمدینژاد مطرح و به تصویب رسید. در ادامه با روی کار آمدن دولت آقای روحانی وظایف اجرایی نهادها و مراکز مختلف نظام نیز در آن تعیین و تعریف شد.
🔺پس از آن با توجه به نیازی که در زمینه تکمیل و تعیین ضمانت اجرایی طرح عفاف و حجاب وجود داشت، چند گروه در ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی با بررسی موضوع به تعیین ضمانتهای اجرایی لازم پرداختند.
🔺اما این پایان کار نبود و برخی از اعضای برجسته شورای عالی انقلاب فرهنگی متن تهیه شده را طولانی ارزیابی کرده و تلخیص آن را ضروری دانستند. اما، به جای تلخیص طرح، بخشهایی از آن را تغییر دادند!
🔺در ادامه ماجرا، رئیسجمهور محترم که ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی را بر عهده دارند به تشخیص خود و بدون طرح موضوع در شورا، تعدادی از موارد طرح عفاف و حجاب را حذف کردند، بیآنکه علت آن را توضیح بدهند! هرچند برخی خبرهای جسته و گریخته حکایت از آن دارد که ظاهراً علت حذف موارد یاد شده بار مالی آنها بوده است.
🔺نکته مهم این است که اولاً اگر این طرح نیاز به تغییر دوباره یا حذف مواردی داشت این کار باید با طرح در شورا و نه به صورت فردی توسط رئیسجمهور محترم اعمال میشد، ثانیاً اگر صحبت از بار مالی بود باید این موضوع در شورا که سران قوا، مسئولان اجرایی و رئیسسازمان برنامه و بودجه نیز حضور دارند طرح و راهکاری برای آن مشخص میگردید. ثالثاً سؤال اینجاست که اگر بهانه حذف موارد زیادی از طرح عفاف و حجاب موضوع بار مالی آن بوده است چرا دولت سند 2030 و کنوانسیون حقوق کودک را با وجود غیر بومی بودن، مغایرت با فرهنگ دینی و ملی کشورمان و بار مالی که داشته است به اجرا درآورده بود؟! مخصوصاً آنکه به لحاظ قانونی بایستی پاسخ این پرسشها در جلسات شورا به استحضار اعضاء میرسید و مثلاً توضیح داده میشد که الزام به رعایت حجاب توسط کارمندان دولت چه بار مالی میتوانست داشته باشد؟!
🔺در این شرایط، انتظار از همه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که برای صیانت از فرهنگ عفاف و حجاب با جدیت به وظایف قانونی خود عمل کنند و اجازه ندهند این طرح ضروری و حیاتبخش در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاک خورده و بر زمین بماند.
کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹این دختر استرالیائی میگوید: دو سال سخت کار کرده تا به کربلا آمده و دلش نمیخواهد به استرالیا برگردد
✨🌺✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
#سفرنامه_اربعین_دو
#اربعین_98
#عراق
🔸از بصره که عبور میکنیم جمعیت عراقی پیاده کنار جاده در حال حرکتند، میپرسم ازینجا تا کربلا چقدر راه است؟ میگویند ششصد کیلومتر!
🔸این ششصد کیلومتر را با هوای شرجی و به شدت گرم اینجا که محاسبه کنی چندبرابر میشود، هوایی که برای ما سواره ها زیر کولر ماشین از تحمل خارج شده است،
🔸ساعت12 ظهر است و هوا به گونه ایست که حتی برای لحظاتی سخت است از ماشین پیاده شوی، اما مرد و زن و کودک عراقی دسته دسته رو به کربلا در حرکتند،
🔸ما ایرانیها قرار پیاده رویمان مسیر 80 کیلومتری نجف تا کربلاست،
🔸چقدر هم با ناز و نوازش و بدرقه و التماس دعا راهی میشویم،
🔸چقدر هم جماعتی با نگرانی منع میکنند که جان عزیزتر از جان را به خطر نیندازید،
چقدر هم حس میکنیم کار مهمی انجام داده ایم،
🔸چقدر هم در کوله هایمان انواع مقویجات پر میکنند که دردمان نیاید و اذیت نشویم و کم نیاوریم!
🔸اما مردم عراق به راستی چه نوع موجوداتی هستند؟!
کوله هم ندارند
راه افتاده اند بچه هایشان را به دندان گرفته اند و میکشند و چندصد کیلومتر در هوایی که نمیتوانی براحتی در آن نفس بکشی میروند،
🔸مثل ما تدبیر هم ندارند که حالا روز بخوابیم و شب برویم که سخت نگذرد...
🔸حیرت انگیزند،علتش را درست نمی فهمم،
🔸یکی از همسفران به کنایه میگوید این مردم بدبخت بابت کدام نعمت زندگیشان به شکرگذاری می روند!
🔸انگار عجیب بودن این مردم به چشم همه آمده است،
🔸دیگری میگوید اینها خودشان را ذاتا نوکر آقا میدانند،
🔸هر کسی چیزی میگوید
و سوالی که همچنان بی جواب میماند،🔸
🔸چه عاملی عراقیها را به این رفتارهای عجیب وامی دارد؟ آیا ارادتشان بیشتر است یا جنس ارادتشان فرق میکند؟...
ف. حاجی وثوق
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
سیده صدیقه حجازی امروز در پنجمین نشست تخصصی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه مقام معظم رهبری در بوشهر بیان کرد: جبهه نرم آمریکا، غرب و استعمار بسیار قویتر از جبهه سخت آن است بنابراین باید برای حراست از ارزشهای دینی و ملی خود پایداری به خرج دهیم.
او با ارائه گزارشی از خلاصه نشست کمیسیون حقوق بشر که دیروز برگزارشد، افزود: در نشست این کمیسیون که با حضور دانشجویان و دانشگاهیان برگزار شده بود به بحث و بررسی جنبشهای آزادی خواه زنان در کشورهای غربی پرداختیم.
عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شواری عالی انقلاب ادامه داد: به جرات میتوان گفت یکی از مباحث جدی فرهنگ غرب، بحث زنان و خانواده است.
او با اشاره به موج گرایش زنان غربی به اسلام بیان کرد: پژوهشهایی که خود غربیها انجام دادهاند، گواه بر این است که جریان مدعی زنان در غرب نه تنها نتوانسته حقوقشان را به آنها برساند، بلکه حقوق دیگری را هم از آنان ضایع کرده است و خانوادهها از هم پاشیده شده اند و اکنون چیزی به عنوان خانواده با مفهوم واقعی باقی نمانده است.
معاون امور زنان سازمان جوانان حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: اکنون جریانهای جدیدی در حال تلاش هستند در بین مردم و نخبگان در جوامع غربی بحث بازیابی خانواده را مد نظر پیگیری کنند.
حجازی افزود: اگر ما درباره حقوق بشر آمریکایی و نقض حقوق بشر به دست آمریکا میخواهیم صحبت کنیم، ریشه اش را باید در آمریکا جستجو کنیم همان جایی که ریشه خانواده گسسته شده و زنان و مردان را بی ماوا شدهاند. به طور دقیق همین اقدام، ریشه نقض حقوق بشر است.
معاون امور زنان سازمان جوانان حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: آنها کاری کردندکه زنان و مردان به جای اینکه کنار هم باشند در مقابل هم قرار گرفتهاند، به جای رفیق بودن رقیب یکدیگر شدهاند، به جای همدل شدن، شریک اقتصادی هم شدهاند و هر کدام برای خود زندگی میکنند و راه خودشان را میروند.
او گفت: اکنون در جوامع غربی شاهد خانوادههای غیر متعارفی هستیم که برای آن نتوانستهاند راه حلی داشته باشند.
حجازی افزود: حالا غرب تلاش میکند تا این فرهنگ را به دیگر جوامع صادر کند و در هر کشوری که آمریکا نفوذ کرده سعی کرده این فرهنگ را جا بیندازد و هیچ تلاشی صرف بازسازی و عمران مناطق جنگ زده نداشته است.
عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شواری عالی انقلاب بیان کرد: تلاش برای کاهش تعصبات دینی در عربستان در جامعه افغانستان یا جامعه پاکستان و عراق و ... نشان میدهد از همان مسیری که در کشور خودشان استفاده کردند، برای سلطه بر مردم در جوامع دیگر استفاده میکنند.
باشگاه خبرنگاران جوان
✨🌺✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby