پله هایی برای داشتن یک برنامه ریزی موفق
♦️ اول #هدف زندگی را مشخص کنیم.
♦️ دوم هدف هایمان را #اولویتبندی کنیم.
♦️ سوم از #عجله برای رسیدن به اهداف پرهیز کنیم.
♦️ چهارم برنامه ها را #فشرده قرار ندهیم.
♦️ پنجم به #استراحت و #تفریح خود نیز توجه کنیم.
♦️ ششم برنامه ریزی #روزانه باشد، نه هفتگی ونه ماهیانه.
♦️ هفتم برنامه ریزی #مکتوب باشد.
کانال زنان انقلابی 👇
🆔 @zanane_enghelabi
#برنامهریزی_مکتوب را به این شکل انجام دهید:
در یک برگه جدولی را بکشید که سه خانه عمودی داشته باشد، در ردیف اول عمودی #ساعت انجام کار، در ردیف دوم خود #کار، و در ردیف سوم #قضاوت خود را درباره خوب انجام دادن و یا ناقص انجام دادن آن کار را بنویسید و اگر ناقص انجام دادید دلیل آن را هم به صورت مختصر بنویسید.
کانال زنان انقلابی 👇
🆔 @zanane_enghelabi
#فرزندپروری
کودکان علاقه زیادی به #خطخطی کردن دارند!
کافیست به قیافه کودکی که در حال خط کشیدن روی #کاغذ یا #دیوار است، توجه کنید تا ببینید چقدر لذت میبرد.
♦️ راهکار:
کاغذضخیم متری که در بازار موجود است را تهیه کنید و به بخش قابل توجهی از دیوار بچسبانید وبا قانون «مشارکت وهدایت» کودک را به این قسمت از دیوار هدایت کنید.
♦️روزنامه، مجلات وحتی کتاب های بلا استفاده را در دسترس کودک قرار دهید واو را تشویق به خط کشیدن روی آن کنید.
کانال زنان انقلابی 👇
🆔 @zanane_enghelabi
#همسرداری
از قدیم گفته اند «تا ازدواج نکرده ای، خوب چشمت را باز کن. وقتی ازدواج کردی دیگر چشمانت را ببند»
♦️ یکی از آفات بسیار خطرناک زندگی مشترک #مقایسه است.
مقایسه کردن دو حالت دارد:
🔴یکی اینکه کسی در #درون مبتلا به درد «مقایسه» می شود، یعنی همیشه در تخیلات خود همسرش را با کس دیگری مقایسه می کند. این دو خطر بزرگ دارد ⛔اولا که حالت محبت آمیزی نسبت به شخص مورد نظر ایجاد می کند دوما آرام آرام نسبت به همسر خود دلزده می شود.
🔴 حالت دوم مقایسه #بیرونی است یعنی شخص این مقایسه را در گفتگو با همسرش وارد می کند.
این مقایسه بسیار #خطرناک تر از نوع قبل است مثلاً در نزد شوهرشان از مرد دیگری تعریف و تمجید می کنند. این ها بدون آنکه بخواهند به همسرشان می میفهمانند که او مزیتی دارد که تو نداری و این هم یعنی مقایسه.
کانال زنان انقلابی 👇
🆔 @zanane_enghelabi