#همسرداری
⛔برخی فکر می کنند اگر زنی مثلاً کارش عبارت شد از همان کار خانه، این #اهانت به زن است. نه! هیچ اهانتی نیست بلکه مهمترین کار برای زن این است که زندگی را را سرپا نگه دارد. خانه داری و اداره کردن همسر و فرزندان طبیعیترین و فطری ترین کار برای زنان است.
اما این امر هر گونه توانایی زنان را در میدان های #علمی و #معنوی نفی نمی کند.
💠وقتی پای مسئولیت های اجتماعی رسید، پای مبارزه رسید، پای سیاست رسید، هر دو باید حاضر بشوند، پای #مجاهدت در راه خدا رسید، هر دو باید بیایند، اینجا دیگر زن و مرد ندارد.
اما در خانه، #سوگلی_خانه زن است و #پادوی خانه مرد است.
#رهبر_معظم_انقلاب
کانال زنان انقلابی 👇
🆔 @zanane_enghelabi
#فرزندپروری
♦️ کودکان اگر چه بچه اند، اما از بازی کردن با بزرگترها به شدت لذت می برند اما در صورتی که بزرگترها در هنگام بازی بچه شوند و بزرگتر بودن خود را فراموش کنند.
🔹 اگر پدر و مادر یک بازی #مفید با کودک شان داشته باشند و به معنای واقعی کلمه مانند یک کودک با فرزندانشان بازی کنند، کودک به شدت از این بازی لذت می برد و با شور و #نشاطی که می یابد به راحتی از #تلویزیون و #بازیرایانهای جدا می شود و در بسیاری از موارد کودک بدون چون و چرا به شما #چشم خواهد گفت و به این صورت #تبعیت و #الگوبرداری کودک از پدر و مادر به راحتی شکل میگیرد.
کانال زنان انقلابی 👇
🆔 @zanane_enghelabi
زنان انقلابی
#فرزندپروری ♦️ کودکان اگر چه بچه اند، اما از بازی کردن با بزرگترها به شدت لذت می برند اما در صورتی
⛔اما متاسفانه ما برای خودمان شأن و منزلتی قائل هستیم که به خودمان اجازه نمی دهیم در مقابل کودکان بچه شویم اما باید یک بار از خودمان #بپرسیم چرا #پیامبر مهربانی ها از اینکه در مقابل دیگران خم شود و کودکان را بر پشت خود سوار کند #ابایی_نداشت ولی ما این کار را خراب کردن دیوار #عزتمان میدانیم؟؟؟؟؟
کانال زنان انقلابی 👇
🆔 @zanane_enghelabi