شرایط نگهداری #کالانکوئه_تیرسیفلورا
شرایط محیط رشد:
مانند اکثر گیاهان گوشتی، این گیاه نیز بهترین رشد را در شرایط نوری و آفتابی زیاد دارد. این گیاه حتی نور مستقیم خورشید را نیز می پسندد.
در تابستان آنها را در محیط خارج گلخانه نگهداری می کنند ولی برگ های سوخته و پژمرده را به مرور زمان از روی گیاه حذف می کنند.
در صورت کاهش دمای هوا تا کمتر از 10 درجه سانتیگراد، باید گیاهان مجدداً در محیط گلخانه نگهداری شوند.
کالانکوئه تیرسیفلورا به راحتی در دمای خانه رشد می کند و آب و هوای خشک و گرم را به خوبی تحمل می کند. بترین دما برای پرورش این گیاه در خانه، دمای 16 تا 24 درجه سانتیگراد (60 تا 75 درجه فارنهایت) است.
این گیاهان خاک های خیس را نمی پسندند. زیرا ممکن از ریشه دچار پوسیدگی و در نهایت مرگ گیاهچه گردد. بنابراین فاصله بین دو آبیاری نباید کوتاه باشد. بهتر است زمانی که دو اینچ از سطح بالایی خاک گلدان خشک شد، آبیاری صورت گیرد.
تکثیر:
تکثیر کالانکوئه تیرسیفلورا از طریق قلمه ساقه و قلمه برگ به آسانی امکان پذیر است. به هنگام این نوع تکثیر، بستر کاشت باید حتماً از ماسه شسته تشکیل شده باشد. زیرا در این مرحله از رشدف گیاه به شدن در مقابل پوسیدگی حساسیت دارد. ضمناً در مورد آبیاری قلمه ها و محل آنها نیز باید دقت شود.
https://eitaa.com/zandahlm1357
نگهداری #اریکا_پالم
درجه حرارت : گرمای متوسط. تحمل سرمای زمستان را ندارد و در این فصل حتما در محیط معتدل داخل ساختمان نگهداری شودآب : در فصل رشد به آب نسبتا زیاد نیاز دارد ولی در زمستان کمتر.برای تقویت اریکا می توان از کود کریستالون مخصوص یا 18 در صد می استفاده کرد که مخلوطی از عناصر لازم برای رشد ریشه ،ساقه و برگ گیاه می باشداین گیاه در محیطهای مرطوب و حاره ایی رشد بسیار خوبی دارد ولی به دلیل سازگاری زیاد این گیاه می توان از اریکا پالم در آپارتمان و محیطهای بسته نیز استفاده کرد به طوریکه نوری در حد 50 تا 60 در صد یا نور مصنوعی زرد برای اریکا کافی است و ابیاری 2 تا 3 نوبتی برای اریکا در هفته لازم میباشد.به طور خلاصه شرایط محیط برای پرورش گیاه اریکا پالم عبارتند از: نور متوسط به بالا، رطوبت بالا، دمای 15 تا 30 درجه سانتیگراد و خاک مناسب آن خاک برگ و ماسه میباشداگر هر ساقه ای شروع به پوسیدن کرد آن را قطع کنید ، زیرا هر گونه پوسیدگی ممکن است باعث پوسیدن ساقه مجاور نیز بشود.اگر نوک برگهای اریکا شروع به زرد شدن و به مرور خشک شود به علت گرمی بیش از حد محیط یا آبیاری کم می باشد که با انتقال اریکا به محیطی خنک تر و آبیاری دقیق در نوبتهای به موقع این مشکل مرتفع خواهد شد،اما لازم به ذکر است که این مشکل بیشتر در تابستان بروز می کند.ساقه های گیاه بعد از مدتی شل می شود و حالت خمیدگی می گیرد یا اینکه برگ های تازه گیاه خیلی با فاصله و یا به اصطلاح علفی رشد که دلیل این اتفاق کمبود نور در محیطی است که گیاه قرار دارد و با انتقال اریکا به محیط پر نور و یا تآمین نور، با نور های مصنوعی مشکل حل مشود
#گل_محمدی
🌞نور: به مکانی با حداقل ۸-۶ ساعت نور مستقیم آفتاب نیاز دارد.
❌عدم نور کافی منجر به عدم گلدهی گیاه، بلند و باریک شدن بیش از اندازه ساقهها، پریدگی رنگ برگسار و شیوع بیماریهای قارچی بخصوص سفیدک خواهد شد.
💥دما: به تابستانی معتدل (و البته خشک) نیاز دارد.
☃ زمستانهای سرد را نیز به خوبی تحمل میکند. بهترین گلدهی آن زمانی صورت میگیرد که دمای روزانه ۲۱-۲۰ درجه و هوای شب ۱۶-۱۵ درجه سانتیگراد باشد. با گرم شدن هوا از میزان گلدهی گیاه کم میشود اما اصولاً گیاه دوام خواهد آورد و به رشد خود ادامه میدهد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌺فصل اول : در فضیلت تجمل و زینت کردن 🌺👇
يوسف بن ابراهيم گويد كه بخدمت حضرت ابى عبداللّه عليه السلام رفتم و جامه هاى خزپوشيده بودم ، پرسيدم كه : چه ميفرمائيد درجامه خز؟ فرمود كه باكى نيست بدرستيكه چون حضرت امام حسين عليه السلام شهيد شد جامه خز پوشيده بود و چون حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام عبداللّه بن عباس را فرستاد كه با خوارج نهروان سخن گويد بهترين جامه هاى خود راپوشيد و به بهترين بوهاى خوش خود را خوشبو كرد و بربهترين اسبان سوار شده و بنزد ايشان رفت ، گفتند: تو از بهترين مردمى چرا لباس جباران را پوشيده و براسبان ايشان سوار شده ؟ عبداللّه بن عباس اين آيه را خواند قُلْ مَنْ حَرّمَ زينَةَ اللّهِ اَلتى اَخْرَجَ لِعِبادِهِ والطَّيِّباتِ مِنَ الرِّزقِ يعنى بگويا محمد صلّى اللّه عليه وآله وسلّم كه كى حرام كرده است زينتى را كه خدا براى بندگانش بيرون آورده است و روزيهاى طيب و نيكو را، پس حضرت فرمود كه جامه هاى نفيس بپوش و زينت كن كه خدا نيكو است و نيكو را دوست دارد، امابايد كه از حلال باشد.
ودر حديث معتبر وارد شده است كه سفيان ثورى كه از مشايخ صوفيه است بمسجد الحرام آمد ديد كه حضرت امام جعفر صادق عليه السلام نشسته و جامه هاى پرقيمت نيكو پوشيده است ، گفت واللّه بروم و او را براين جامه هاى سرزنش كنم پس نزديك آمد، و گفت : اى پسر رسولخداصلّى اللّه عليه وآله سلّم والله كه پيغمبر چنين جامه اى نپوشيده و هيچ يك از پدرانت چنين جامه ها نپوشيده اند.
حضرت فرمود: كه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم در زمانى بودند كه روزى بر مردم تنگ بود، امروز برمردم روزى فراخ است سزاوارترين مردم بصرف كردن نعمتهاى خدا نيكانند، پس اين آيه را خواند كه گذشت و فرمودند كه ما سزاوارترين مردميم بتصرف كردن در آنچه خدا عطا كرده است . اى ثورى اين جامه را كه مى بينى براى مردم پوشيده ام پس دامن جامه را بالا كردند وباو نمودند جامه گنده بود كه در زير پوشيده بودند و فرمودند كه اين جامه گنده را براى خود پوشيده ام واين جامه هاى نيكورا براى مردم ، پس دست زدند و جامه بالاى سفيان را دور كردند او در زير جامه گنده جامه نازكى پوشيده بود، فرمودند كه جامه پائين را براى لذت نفس خود پوشيده و جامه بالا را براى فريب دادن مردم پوشيده اى .
ودر حديث معتبر از عبداللّه بن هلال منقول است كه گفت : عرض كردم بخدمت حضرت امام رضا عليه السلام كه چه بسيار خوش ميآيد مردم را از احوال كسى كه طعامهاى بدمزه و ناگوار ميخورد و جامه هاى گنده ميپوشد واظهار شكستگى و خشوع مينمايند، فرمود كه : مگر نميدانى كه حضرت يوسف پيغمبر و پيغمبرزاده بود و قباهاى ديبا طلاباف ميپوشيد، وبر مجالس آل فرعون مى نشست و حكم درميان مردم ميكرد مردم را بالباس او كارى نبود، واز او عدالت در حكم ميخواستند. امام مى بايد كه آنچه گويد راست گويد و هرگاه وعده كند وفا كند، وحكم بعدالت كند. خدا حلال را بركسى حرام نكرده است واندك و بسيارحرام را حرام كرده است پس خواندند اين آيه را كه : قُلْ مَنْ حَرَّمَ زينَةَ اللّهِ و بسيارى از اخبار مناسب اين فصل را در كتاب عين الحيوة ايراد نموده ام .
حلیه المتقین
✨با ما همراه باشید ✨👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
✨﷽✨
✅امیر المومنین علیه السلام می فرماید :
✨وَلاَ زُهْدَ كَالزُّهْدِ فِي الْحَرَامِ✨
✍«هيچ زهد و پارسايى همچون بى اعتنايى به حرام نيست. گرچه بسيارى از افراد، زهد را تنها در ساده زيستن و به لباس و غذا و مسكن قناعت نمودن و بى اعتنا به مقامات دنيوى بودن مى دانند; ولى از نظر امام علیه السلام مهم ترين زهد پرهيز از حرام است، هرچند زندگى انسان زياد ساده هم نباشد;
اگر همان زندگى از حلال باشد دارنده آن فرد زاهدى است و آن كس كه زندگى بسيار ساده اى دارد و در همان زندگىِ ساده اموال مشتبه و مشكوكى هست زاهد واقعى نيست. در اين كه زندگىِ ساده به ويژه هنگامى كه از هرگونه اموال شبهه ناك دور باشد مايه نجات از گناهان بسيارى و سبب توجه به ذات پاك پرودرگار است شكى نيست
زهد اگر به اين معنا باشد كه انسان اضافه درآمد خود را به ديگران بدهد و به زندگى ساده اى قناعت كند يك فضيلت است ولى هرگاه اضافه درآمد خود را ذخيره كند و فايده آن به كسى نرسد چنين زهدى كاملاً بى ارزش خواهد بود.
📚شرح حکمت ۱۱۳
https://eitaa.com/zandahlm1357
✨﷽✨
🌸حجاب در آخرالزمان
✍امام علی (ع) فرمودند :
در آخر الزمان که بدترین دوران است ؛ جمعی از زنان پوشیده اند در حالیکه برهنه اند( لباس دارند اما آنقدر نازک و کوتاه است که گویی هنوز برهنه اند..) و از خانه با آرایش بیرون میآیند،
💥اینها از دین خارج شده اند ، و در فتنه ها وارد شده اند و به سوی شهوات میل دارند ..و به سوی لذات خوارکننده شتاب میکنند و حرام ها را حلال میدانند و (اگر توبه نکنند ) در دوزخ به عذاب ابدی گرفتار میشوند ..
📚وسائلالشعیه ج14ص19
https://eitaa.com/zandahlm1357