20.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارگاه #اصول_پاسخ_به_شبهات 4
🔰 جلساتی برای یادگیری اصول و مبانی و روشهای پاسخ به شبهات
💠 جلسه 4️⃣
🎤 با تدریس #استاد_احسان_عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
@zandahlm1357
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_زمان عج
#ایمان
🔻خودتون رو قوی کنید...
چون اونقدر آزمایشاتون میکنیم که بالاخره معلوم بشه کی راست میگه کی نه❗️
⬅️ ماجرای اون بازاری متدینی که آخرسر با اعتراض به خداوند از دنیا رفت❗️
استاد رحیمپور ازغدی
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📗کتاب صوتی #من_محمدعلی_رجایی "زندگینامه داستانی شهید رجایی" قسمت 7⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.mp3
6.14M
📗کتاب صوتی
#من_محمدعلی_رجایی
"زندگینامه داستانی شهید رجایی"
قسمت 8⃣
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📻📻
#کتاب_صوتی
#دفاع_مقدس
#شهدا
📚 #نفوذی
2⃣ فصل دوم (۲)
📻 سرگذشت ، مبارزات و مجاهدتهای شهید عبدالمحمد سالمی ، نیروی زبده اطلاعات عملیات که تا عمق عراق ، مانند شهرهای بغداد ، کاظمین ، نحف و کربلا نفوذ کرده بود و با لباس افسر ارتش عراق ، حتی افسران عراقی به او احترام میگذاشتند ، تا جایی که سیلیای به صورت یک ارتشی عراقی زده بود !!
📻 تاریخ انتشار کتاب صوتی ؛ مرداد ماه ۱۴٠۲
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
میکائیل و جایگاه او قوله علیه السلام: وَ مِیکَائِیلُ ذُو الْجَاهِ عِنْدَکَ، وَ الْمَکَانِ الرَّفِیع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صفت میکائیل و اعوان او
بالجمله، از باب آن که « لکلّ حقیقةٍ رقیقةٌ [۳] و لکلّ معنی الصورة »، رقایق هر یک از آن حقایق کلّیه تب الخافقین است، مثلاً ملاحظه نما میکائیل را که چگونه رقایق و اعوان خود را به امر خدا در هر نباتی از نباتات و شجری از اشجار و حیوانی از حیوانات و هر فردی از افراد نوع انسان، بلکه در هر عضوی از اعضاء ظاهره و باطنه موکّل نموده، و مأمور برای کیل و تقسیم روزی آن جزء قرار داده، مثلاً ملاحظه نما در غذا که چون در معده انسان و حیوان که به منزله مطبخ است وارد شد، بعد از نضج و تصفیه و تعدیل در هر یک از مراتب هضومات اربعه ؛ چه طور اعوان میکائیل کیل و تقسیم نموده سهم و قسمت هر عضوی را به توسّط
مستخدمین خود، از مجاری مخصوص به او میرساند.
----------
[۳]: ۳ - بنگرید: شرح المنظومة، ج ۴، ص ۴۶۴.
و به نظر فکر و اعتبار نظر نما در اشجار مرتفعه به آن برگی که در رأس شجره است، چگونه دست خود را وا نموده و آنا فاناً از خدای تعالی درخواست رزق مینماید.
و آن ملکی که از اعوان میکائیل است به امر خدا چگونه آب و خاک کثیف را که طبعاً مایل به سکون و طالب مرکز است او را قهراً و جبراً به خلاف میل طبیعی حرکت داده، و از ده ذرع مسافت از اسفل به اعلی میرساند، که آن ورقه مرزوق بی برگ و نوا نماند.
و چون مقسم حقیقی حکیم عادل است، لهذا اوّلاً آن غذا را به عدالت تجزیه و تقسیم نموده، و اعطای هر حقّی را به ذی حقّ، و وضع هر شی ء در موضوع له نماید ؛ یعنی کثیف از آب و خاک را به اجزاء کثیف از شجره دهد، یعنی به تنه و ریشه ؛ و لطیف او را به اوراق و اغصان، و اَلطف او را به ثمره. چنان که مشهود است که طفل رضیع را اگر نان و گوشت بدهند اسباب هلاکت او است، باید مادران غذا را خورده و دو قرع و انبیق معده خود چندین مرتبه تصفیه و تعدیل نموده، الطف او را شیر که اجزاء رقیقه و جوهر غذا است کرده به طفل بدهد، جلّ جلاله و عمّ نواله.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کجایی؟ دیگری گفته است اگر میخواهی جایگاه خود را بشناسی که در کجا هستی؟ بنگر ببین بر چه پایدار هستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستی و دشمنی
حکیمی به فرزندانش گفته است: فرزندانم با کسی عداوت نکنید، هرچند بدانید ضرری از وی به شما نمی رسد. از دوستی با کسی پرهیز نکنید هرچند بدانید سودی از او عاید شما نمی شود. زیرا نمی دانید چه وقت از دشمنی دشمن باید ترسید و چه وقت امید به دوستی دوست داشت.
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پسری که تا دیروز رفتن به مهمانیهای خانوادگی را به راحتی نمی پذیرفت، اکنون در جایگاه داماد، باید به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲. خودباوری؛ پیش نیاز پذیرش
نقش
اشاره
همۀ زوجهای جوان، تواناییهایی دارند که زمینۀ سازگاری و رفتار مثبت و مفید را برای ایشان در طول زندگی فراهم میکند. کسانی که این تواناییها را بشناسند، مسئولیتهای جدید زندگی را به بهترین وجه میپذیرند و با کشف چنین گنجی، خلأهایی که نوعاً در زندگی زوجهای جوان وجود دارد، برطرف میشود.
اگر اعتمادبه نفس، به معنای تکیه بر تواناییهای خود به صورت مستقل باشد، «شرک» است؛ ولی اگر به معنای تکیه انسان به خداوند و نیروهایی باشد که به او داده است، این باور مطلوب بوده و همان خودباوریِ مؤمنانه است که ریشه در خداباوری دارد؛ چراکه خداوند بهترین استعدادها را به ما داده است؛ چنان که در قرآن کریم آمده است: «ما انسان را در بهترین صورت و نظام آفریدیم. » [۱]
با خودباوریِ مؤمنانه به موقعیتهای زیادی دست خواهیم یافت:
* توانایی ابراز وجود؛
* بالارفتن قدرت تحمل در قبال اظهارنظرِ دیگران؛
* مدیریت امور با توجه به موقعیتهای مختلف زمانی و مکانی؛
* مدیریت زمان و برنامه ریزی؛
* رازداری و کنترل رفتار؛
* برداشت واقع بینانه از وقایع پیرامونِ محیط خود؛
* وابسته نبودن به دیگران.
با خودباوری از مرزهای تنگ نظرانه میگذریم و با استفاده از
تجربههای گذشته، به پیش بینیهای مدبّرانه میرسیم. خداوند این مسیر تکاملی را در اختیار ما گذاشته است تا به زندگی شیرین تری دست پیدا کنیم.
یکی از راههایی که میتواند ما را به خودباوری برساند، صحبت دربارۀ تواناییهای خود و کاربرد آن هاست. هرگز نباید مهارتهای خود را دستِ کم بگیریم. کارهایی مثل بچه داری، ورود به دانشگاه، آموختن یک زبان خاص، طراحی یک لباس، تدارک یک مهمانی، تدریس،
----------
[۱]: تین، ۳.
سخنرانی، کارکردن در کنار تحصیل و... موفقیتهای خوبی هستند که تواناییهای ما را برای خودمان به نمایش میگذارند. امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) در تعبیری به این مطلب اشاره کرده و فرموده اند: «خدا رحمت کند فردی را که به ارزش خود پی ببرد. » [۱]
خودباوری علاوه بر اینکه فرد را برای پذیرش نقشهای متعدد آماده میکند، موجب میشود وی با همسر و فرزند و اطرافیانش رابطۀ بهتری برقرار کند؛ چراکه چنین شخصی دربارۀ موضوعات پیرامون خود، نظر واقع بینانه ای دارد و غرور کاذب نداشته و نیز سعی ندارد برتری و سلطۀ خود بر دیگران را اثبات کند؛ بنابراین تا حد ممکن و معقول، خود را با توقعات همسر و اجتماع اطرافش سازگار می کند.
----------
[۱]: عبدالواحدبن محمد تميمى آمُدى، غرر الحکم و درر الکلم، ص۳۷۳.