مقام عرشی حضرت زهرا_1.mp3
12.24M
#مقام_عرشی_حضرت_زهرا س ۱
رضایت و خشم حضرت فاطمه سلاماللهعلیها، محور رضایت و خشم خداست !
کمی به این حدیث، عمیق فکر کنید!
«تمامِ الله در یک زن، جلوه کرده است که حبّ و بغض او، دقیقاً منطبق با الله است» !
این یعنی عصمت مطلق!
※ چنین الگویی را چگونه باید شناخت و چگونه ارتباط برقرار کرد؟
#استاد_شجاعی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 از دو مسیر می توان به صورت ویژه به #امام_زمان ارواحنا فداه نزدیک شد... 🎙استاد عالی @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ذکر خیر منتظران #امام_زمان (عج) توسط امام سجاد (ع)
🎙 آیتالله فاطمی نیا رحمتاللهعلیه
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تکنیکهای #عملیات_روانی و رسانه ای در جنگ نرم 10- خشونت رسانه ای در این تکنیک با استفاده از واژه ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تکنیکهای #عملیات_روانی و رسانه ای در جنگ نرم
11- شرطی سازی
بر اساس این تکنیک پیام با یک محرک ، همراه و شرطی می شود ، بطوری که پس از مواجهه با یکی از آن دو ، دیگری در ذهن یادآوری می شود.
مثلاً ممکن است کراوات و روشنفکری که هیچ ارتباطی با هم ندارند را با یکدیگر تداعی کنند ، و بعد از آن همیشه شخص کراوات زده فردی تحصیلکرده هم شناخته شود. و یا مفهوم مرد شدن و سیگار کشیدن را با یکدیگر همراه نمایند ، بگونه ای که نوجوان بپندارد مرد شدن در صورتی میسر است که با سیگار کشیدن همراه باشد.
نمونه عینی استفاده از این روش پس از واقعۀ 11 سپتامبر قابل مشاهده است. رسانه های امریکایی هرگاه صحنه برخورد هواپیماها با برجهای دوقلو را نشان میدادند ، صدای آهسته اذان را نیز در پس زمینه تصویر پخش می کردند. به این ترتیب مردم امریکا هرگاه صدای اذان را می شنوند ، بصورت غیرارادی تروریستها را در خاطر خود مجسم می کنند. و یا با نمایش و تکرار «الله و اکبر» گفتن تروریستها در رسانه های غربی ، شنیدن شعار «الله و اکبر» ، تداعی کننده خاطره مردم امریکا از «تروریستها» است.
تبلیغات شرطی معمولاً با بهره گیری از شیوۀ القای غیر مستقیم پیام صورت می گیرد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
🇺🇸❌ کودکان هیولایی؛ هدیه آمریکایی!
🔻آمریکا در جریان جنگ ویتنام در مجموع 8٬360٬119 تن بمب بر سر مردم این کشور ریخت و میلیونها نفر را به خاک و خون کشید و تقریبا تمام زیرساختهای #ویتنام را نابود کرد.
🔻نقطه عطف بمبارانهای #آمریکا استفاده از گازهای سمی و شیمیایی بین سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۵ بود؛ توکسین، دوس توکسین، ساکسی توکسین، مایکو توکسین، تروتوکسین و بیوتوکسین از جمله مواد سمی بود که آمریکاییها از آنها استفاده و از آن با نام #عامل_نارنجی یاد میکردند.
🔻#عامل_آبی نیز دیگر ماده مخرب سمی بود که آمریکاییها برای نابود کردن محصولات کشاورزی ویتنام به کار گرفتند.
♨️ اقداماتی که تا سالیان سال باعث جهش ژنتیکی و در نتیجه تولد هزاران کودکی شد که از آنها به عنوان #کودکان_هیولایی یاد میشود.
📚 کتاب جنایات غرب (ص۷۵۲)
👤 دکتر مهدی سعیدی
💠 Agent Orange Legacy Scourges Vietnam
Decades after the Vietnam War, victims wither away with scant efforts being made to tackle the deadly chemicals.
🌐https://www.dailymail.co.uk/news/article-2579939/Children-suffer-horrific-effects-Americas-use-chemical-weapons-Vietnam-War.html
#جنایات_غرب
#حقوق_بشر
#نسل_کشی
#استعمار_امریکا
🔴چهره واقعی غرب
#جنایات_غرب
@zandahlm1357
30.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📋 مهارت های هفت گانه تبیین
مهارت پنجم - شهامت داشتن :
1. دنبال تایید همه نباشید
2. هدف آگاهی بخشی است
3. اطمینان از صحت کلام
#درسنامه_ویدئویی
#جهاد_تبیین
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبهات فاطمیه
⁉️ اگر حضرت زهرا (س) و ائمه برطرف کننده حوائج هستند خود چرا مصائب خود را رفع نکردند؟!
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 https://btid.org/fa
📎 #شبهات_فاطمیه
📎 #ایام_فاطمیه
📎 #فاطمیه