هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
پدر و مادرهایی که عصبی هستند و خشونت دارند و بچه را اذیت می کنند، بچه این درک را پیدا می کند که: "من که بد بودم ولی حالا تو هم بدی. تو هم منو اذیت می کنی." این حالت وقتی ادامه پیدا می کند وقتی کودک راه افتاد دچار حالت لجبازی می شود و می گردد تا یک چیزی پیدا کند و مادرش را بچزاند و حرص دهد، بعد کودک دوباره من بدم اش تقویت می شود و دچار احساس گناه می شود و وارد یک چرخه ی مخرب می شود. پس این حالت « من بدم – تو بدی » است.
حالت دیگر اگر خشونت ها از یک حدی بگذرند حالت « من خوبم – تو بدی » به وجود می آید. زمانی که خشونت ها با رفتار بچه در هماهنگی نیست. این حالت بیشتر در مناطق حاشیه و محروم و کودک آزاری و تنبیه های شدید بدنی و ..... به وجود می آید و از عوامل ایجاد درک مظلوم است. این حالت خطرناک است درک مظلوم هم اگر به این حد برسد خطرناک است و زیر بنای جرم و جنایت است. تمام مجرمین این زیربنا را دارند و می خواهند انتقام بگیرند.
بهترین حالت، « من خوبم – تو خوبی» است.
چه جوری به فرزندمان نگاه می کنیم؟ به عنوان یک مجرم بالفطره، "این بچه ذاتش خرابه، ولش کنم زندگی را بهم ریخته" "باز تو چی کار کردی؟؟؟" "نیم ساعته صداش در نمیاد حتماً یه جایی داره خرابکاری می کنه، امکان نداره این ساکت باشه" وقتی با نگاه خرابکار به فرزندمان نگاه می کنیم، او هم خرابکار بار می آید. عکس این حالت هم صادق است مثل: "این بچه ی من اونقدر ساکته اصلاً جنب نمی خوره" خب بنده ی خدا اگر بچه هم بخواد که یک تکانی بخوره دیگه با این حرف ها از جایش تکان نمی خوره؛ چون این جوری دیده شده، خودش نیست. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت57}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
بیاییم بر پایه ی باورهای جدید، یک نگاه جدید به کودک خود کنیم و نحوه ی دیدنمان را عوض کنیم. ببینیم که بچه ی ما کار مثبت می کند، همان کار خوب و مثبت او را ببینیم به جای این که صرف کارهای منفی را ببینیم. یاد بگیریم کارهای کودک را توصیف کنیم، تفسیر نکنیم. کاری که انجام داده را می بینیم و توصیف می کنیم و واکنش نشان می دهیم. نگاه و واکنش ما مهم است. مثل: "عزیزم یک لیوان آب به من بده"، کودک این کار را انجام می دهد......"آخی الهی قربون دستت برم اگه تو نبودی من چی کار می کردم" نه این که بگیم "فرشته ی من بی نظیر من اصلاً تو دنیا مثل تو نیست"
یا این که از فرزندمان می خواهیم که از بالکن دوتا سیب زمینی بیاورد، شب هم که پدرش آمد ندا را می دهیم که پدر سر شام بگوید: امشب غذا یک جور دیگه است عجیب خوشمزه شده، و بعد مادر بگه که : آخه تو نمی دونی چرا، چون سیب زمینی اش را مثلاً سهیلا آورده، اِه عجب می بینم اصلاً مزه ی غذا چه خوشمزه شده. نه این که نمی دونی سهیلا چه خانمی شده، بی نظیر، اگه تو دنیا یک ملکه بخوان انتخاب کنند، سهیلا را باید انتخاب کنن، چرا؟ چون دو تا سیب زمینی آورده!!! این حالت خود شیفتگی ایجاد می کند. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت58}
[مباحث کودک متعادل ] https://eitaa.com/zandahlm1357
#تربیت_فرزند
صحبت با فرزندی که موقع مرتب کردن اسباب بازی هایش می گوید: “نه! نمی خوام مرتب کنم!”
“یادته، #قانون می گه اول #اسباب_بازی که باهاش بازی می کردی بزار کنار، بعد یکی دیگه بردار.”، “بیا تایمر بگذاریم ببینیم قبل از زنگ زدن، جمع و جور را تمام می کنیم.”، “می دونم وقتی دوست داری بازی کنی، خیلی سخته جمع و جور کنی. می دونم چه احساسی داری.”، “وقتی تمام اسباب بازی هایت را برداشتیم و سر جایشان گذاشتیم، می تونیم با هم یک بازی کنیم.”
✅نکات کمکی
عادت به نظافت را با ایجاد یک قانون ساده در کودک برانگیزید: “قبل از بیرون آوردن یک اسباب بازی دیگه، اول باید اونی که بازی می کردی بذاری سر جاش.”
اسباب بازی های کودک را در دسترس قرار دهید تا به راحتی بتواند بردارد، بنابراین تمایل بیش تری به اجرای مقررات خواهد داشت. به عنوان مثال از طبقه های کوتاه یا #سبدها و #جعبه های اسباب بازی استفاده کنید.
در نظافت روزمره خانه، کودک را دخالت دهید تا با نگاه کردن و انجام دادن کار را یاد بگیرد.
تعداد اسباب بازی های موجود را محدود کنید. آن ها را به چهار گروه تقسیم کرده به جز یک گروه، بقیه را کنار بگذارید. در آخر هفته، آن گروه را کنار بگذارید و یک گروه دیگر برای هفته آتی بیاورید.
https://eitaa.com/zandahlm1357
📚 #نکته_تربیتی 📚
👈❌كودكان تو سری خور و مظلوم در جامعه بچه هايی هستند كه هرگز اجازه دفاع از خود در خانه را نداشتند.
👈اگر نميخواهيد فرزندتان در مدرسه و جامعه كتك بخورد مورد ظلم قرار بگيرد و ساكت گوشه ای گريه كند كار را از منزل شروع كنيد.
👈هر گاه از كار اشتباه فرزندتان عصبانی يا ناراحت شديد، قبل از هر اقدام و حرفی به او اجازه دهيد از خود #دفاع كند.
👈اين اقدام شما هم به شما فرصتی ميدهد از روي عصبانيت اقدامی اشتباه نكنيد هم فرزندتان می آموزد ميتواند از خود دفاع كند و در محيط بيرون مظلوم نباشد.
❌با عصبانيت فرياد نزنيد چرا اين كار رو كردی!
دليل كارش رو بپرسيد و تا پايان حرفش گوش كنيد، به او بياموزيد با تمام اشتباهاتش هنوز ارزشمند است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
#تربیت_فرزند
وقتى كودكى از مادرش چيزى ميخواهد و او در جواب مى گويد: "صبر كن ، چقدر حرف ميزنى، بيست تا مهمان دارم." بچه در كودكى بتدريج به اين نتيجه ميرسد كه من وقتى محتاج هستم و به چيزى نياز دارم بد و فرد مورد تنفر هستم.
نتيجه اين مي شود؛ مثل بسيارى از ما که خجالت ميكشيم جلوى مردم غذا بخوريم ، خجالت ميكشيم جلوى مردم بخوابيم و استراحت بكنيم، خجالت ميكشيم برويم تو يك خانه ايى و بگوييم كه ما ميخواهيم دستشويى برويم و حتى يك بازى در مى آوريم كه ما اصلا دستشويى نميرويم و غذا هم نميخوريم.
براى آنكه در كودكى پيامى گرفته ايم كه؛ "وقتی كه تو محتاجى تو بدى و فرد مورد تنفرى هستى."
https://eitaa.com/zandahlm1357
4_5875342839465905165.mp3
5.72M
استاد محمود سلطانی
عبور از نگرانی ها ۶۵
#زندگی_در_شرایط_بحران
https://eitaa.com/zandahlm1357