📖 رمان «جان شیعه، اهل سنت... عاشقانه ای برای مسلمانان»
🖋 قسمت شصت و هفتم
حرفم که به آخر رسید، لبخندی زد و گفت: «همه مادرا عزیزن، ولی خدایی مامان تو خیلی دوست داشتنیه!» با شنیدن این جمله، جرأت کردم و سؤالی که مدتها بود ذهنم را به خود مشغول کرده بود، پرسیدم: «مجید! تو هیچ وقت از پدر و مادرت چیزی برام نگفتی.» لبخندی غمگین بر صورتش نشست و با لحنی غرق غم پاسخ داد: «از چیزی که خودم هم نمیدونم، چی بگم؟!!!» در جواب جمله لبریز از اندوه و افسوسش ماندم چه بگویم که خودش با صدایی که رنگ حسرت گرفته بود، ادامه داد: «من از مادر و پدرم فقط چند تا عکس تو آلبوم عزیز دیدم. عزیز میگفت قیافم بیشتر شبیه مامانمه، ولی اخلاقم مثل بابامه.» ترسیم سیمای زنانه مادرش از روی چهره مردانه و آرام او کار سادهای نبود و برای تجسم اخلاق پدرش پرسیدم: «یعنی پدرت مثل تو انقدر صبور و مهربون بوده؟»
از حرفم خندید و بیآنکه چیزی بگوید سرش را پایین انداخت. خروش غصه و ناراحتی را در دریای وجودش حس کردم و نگران و پشیمان از تازیانه غصهای که ندانسته و ناخواسته به جانش زده بودم، گفتم: «مجید جان ببخشید! نمیخواستم ناراحتت کنم... فقط دوست داشتم در مورد پدر و مادرت بیشتر بدونم.» جملهام که تمام شد، آهسته سرش را بالا آورد، نگاهم کرد و برای نخستین بار دیدم که قطره اشکی پای مژگانش زانو زده و سفیدی چشمانش به سرخی میزند. ولی باز هم دلش نیامد دلم را بشکند و با چشمانی که زیر ستارههای اشک میدرخشید، به رویم خندید و گفت: «نه الهه جان! من روزی نیس که یادشون نکنم. هر وقت هم یادشون میافتم، دلم خیلی براشون تنگ میشه!» سپس باران بغض روی شیشه صدایش نَم زد و ادامه داد: «آخه اون کسی که پدر و مادرش رو دیده یا مثلاً یه خاطرهای ازشون داره، هر وقت دلش میگیره یاد اون خاطره میافته. ولی من هیچ ذهنیتی از اونا ندارم. وقتی دلم براشون تنگ میشه، هیچ خاطرهای برام زنده نمیشه. اصلاً نمیدونم صداشون چجوری بوده یا چطوری حرف میزدن. برا همین فقط میتونم با عکسشون حرف بزنم ...»
سپس مثل اینکه چیزی به خاطرش رسیده باشد، میان بغض غریبانهاش لبخندی زد و همچنانکه موبایلش را از جیش بیرون میآورد، گفت: «راستی عکسشون رو تو گوشیم دارم. از روی آلبوم عکس گرفتم.» و با گفتن «بیا ببین!» صفحه موبایل مشکی رنگش را مقابل چشمان مشتاقم گرفت. تصویر زن و مرد جوانی که کنار رودخانه روی تخته سنگی نشسته و با لبخندی به یادماندنی به لنز دروبین چشم دوخته بودند. با اینکه تشخیص شباهت او به پدر و مادرش در این عکس کوچک و قدیمی که کیفیت خوبی هم نداشت، چندان ساده نبود، ولی مهربانی چشمان مادر و آرامش صورت پدرش بیشترین چیزهایی بودند که تصویر مجید را مقابل چشمانم زنده میکردند. با نگاهی که نغمه دلتنگیاش را به خوبی احساس میکردم، به تصویر پدر و مادرش خیره شد و گفت: «عزیز میگفت این عکس رو یک ماه بعد از ازدواجشون گرفتن. کنار رودخونه جاجرود.» سپس آه دردناکی کشید و زیر لب زمزمه کرد: «یعنی دو سال قبل از اینکه اون اتفاق بیفته ...» از حال و هوای غمگینی که همه وجودش را گرفته بود، حجم سنگین غصه روی دلم ماند و بغض غریبی گلویم را گرفت.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#کارگاه_انصاف ۱۲ ▪️کسانی میتوانند خود را به زیور #انصاف ، آذین ببندند که؛ #مهربان اَند. - آنان که
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کارگاه انصاف_13.mp3
11.19M
#کارگاه_انصاف ۱۳
▪️مهربانترین انسانها ؛
دستگیرترینشان هستند از دیگر بندگان خدا!
-آنان که فقر بندگان خدا،
چه فقر مادی و چه فقر روحی، برایشان ساده نیست، و برای رفع آنها، با تمام وُسعِشان، به میدان میآیند؛
میتوانند در دریافت صفت #انصاف موفق باشند.
#استاد_شجاعی 🎤
@shervamusiqiirani-6 - ای عاشقان.mp3
3.98M
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
ای عاشقان در همدلی دستی برآرید بر زخم پنهان دلم مرهم گذارید
بر درد پنهانم درمان نمی دانم کو اهل رازی؟
کو چاره سازی؟
چیزی نخواهم جز بوی گندم
جز برق شادی در چشم مردم
جز یک ترانه جز یک ترنم
یک غنچه لبخند یک گل تبسم
یک ذره خورشید از کهکشان ها
یک پنجره ابر از آسمان ها
یک قطره دریا یک چکه شبنم
یک موج کوچک از بیکران ها
دیگر نخواهم چیزی خدایا
غیر از دلی پاک آیینه آسا
غیر از دلی ساده چون آسمان ها
چون ساحل افتاده در پای دریا
#قیصر_امین_پور
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🆔 https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
4_6028096014227867395.mp3
4.9M
👆 👆
🎧فـایل صوتی دعای ندبه
📖 #دعای_ندبه
🎤استاد فرهمند
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#شرح_دعای_ندبه ۱۹ ✨ ـ چرا اغلب انسانها، دعای ندبه را براحتی، قرائت میکنند و در حین دعا، واقعاً به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#جمعه_نوشت
✍ ندیده رو، عاشق شدن؛ کار هر کسی نیست!
معرفتی بلند، میخواهد تا قلب را در چنگال خویش، به تسخیر درآورد!
منتظر ؛
عاشقی، یار ندیده است؛
که معرفت، او را به بیقراری عشق، رسانده است.
اَللّهُمَّ عَرِّفْني حُجَّتَك ؛
فَاِنَّكَ اِنُ لَمْ تُعَرِّفْني حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ ديني
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای رویای هزارسالهی باشکوه!
هنوز زمان تعبیرت فرا نرسیده؟
🎬 #موزیک_ویدئو بینالمللی منجیموعود
#ThePromisedSaviour
#پای_درس_استاد
💢 امروز غیر از امام زمان (عج)، برای هر چیزی برنامهریزی کنیم، فقط اتلاف وقت کردهایم!
☜ البته بدان معنی نیست که تحصیل نکنیم، کار نکنیم و...
- بلکه مقصود این است که همه کارها، درس خواندنها، همسر و فرزند داری و فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی مان را در جهت رفع موانع ظهور، جهتدهی کنیم.
✦ هر کس در حد توان خود (مالی، مهارتی، هنر، قلم و...) خود را برای یاری امام زمانش مهیا کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
▫️ آمادگی برای ظهور یعنی چه ...؟
📜 #یڪـــآیــهقـــــرآن
👈پناه میبریـــــم به خـ♡ـــدا
از شر آدمهای #حســودی ڪه چشم
دیدن زندگـی دیگران ندارند و مدام
در حال نقشه ڪشیدن برای ضـــربه
زدن هستن...
خدا همه افراد حسود رو #هدایت
ڪنه چون آدم حســـــود هرگـز از
زندگـــــی لذت نمیبـــــره!
📒ســـــوره فــلق آیه ۵
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
034- Saba - @TelavatZibaQuran.mp3
6.96M
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَلَهُ الْحَمْدُ فِي الْآخِرَةِ ۚ وَهُوَ الْحَكِيمُ الْخَبِيرُ - سبا 1
سپاس خداوندی را سزاست که تمام آنچه در آسمانها و زمین است از آن او است، و هم در آخرت نیز سزاوار حمد و سپاس است، و او کار بجا و بس آگاه است.
🎵 تلاوتی بسیار زیبا و آرامش بخش، سوره مبارکه سبا با صدای مشاری العفاسی
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا @zandahlm1357 @HashtominEmam آرشیو مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#کرامات امام رضا (ع)را در آرشیو هشتمین امام ☝️☝️☝️ ببینید👀
2 - پناه آوردن گنجشك به خدمت حضرت رضا ( ع ) سليمان جعفري ( ره ) ميگويد : باحضرت رضا ( ع ) در باغي بوديم ، ناگاه گنجشگي آمد و در نزد آن حضرت صيحه مي زد ، و هرچه توان داشت فرياد مي كشيد و اظهار پريشاني مي كرد .
امام ( ع ) به من فرمود : آيا مي داني اين گنجشك چه مي گويد ؟
گفتم : نه ، خدا و رسول خدا و فرزند رسول خدا ( ص ) داناتر است .
فرمود : به من مي گويد : ( ماري در خانه ، كنار آشيانه ام آمده ، و مي خواهد بچه هاي مرا بخورد به داد من برسيد ) برخيز و اين چوب را بگير و به اين خانه برو و آن ما را بكش .
برخاستم و چوبي برداشتم و وارد خانه شدم ، ناگاه ماري را ديدم كه در درون خانه ، حركت مي كرد ، آن مار را كشتم ، و آن بچه گنجشك ها را از آسيب دشمنشان ، حفظ كردم ( 109 ) .
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#ببینید #سخنرانی_تصویری ✅ یکی از مهمترین علائم ظهور ✅ اگر به دنبال زمان ظهور هستید، به این علامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
🔴 مرگهای زنجیرهای و کشتار بیوقفه در آستانهٔ ظهور...
«اِبْنُ عِيسَى عَنِ اَلْبَزَنْطِيِّ عَنِ اَلرِّضَا قَالَ: قُدَّامَ هَذَا اَلْأَمْرِ قَتْلٌ بُيُوحٌ قُلْتُ وَ مَا اَلْبُيُوحُ قَالَ دَائِمٌ لاَ يَفْتُرُ.»
🌕 بزنطی میگوید: امام رضا علیهالسلام فرمودند: «قبل از قیام قائم علیهالسلام قتل بیوح است.» پرسیدم: «بیوح چیست؟» فرمودند: «کشتن دائمی بدون فاصله»
🌕 امام صادق عليهالسلام فرمودند:
«قُدَّامَ مَوْتَانِ مَوْتٌ أَحْمَرُ وَ مَوْتٌ أَبْيَضُ حَتَّى يَذْهَبَ مِنْ كُلِّ سَبْعَةٍ خَمْسَةٌ فَالْمَوْتُ اَلْأَحْمَرُ اَلسَّيْفُ وَ اَلْمَوْتُ اَلْأَبْيَضُ اَلطَّاعُونُ.»
«پيش از قيام قائم عليهالسلام دو مرگ و مير عمومى رخ دهد؛ يكى مرگ سرخ و ديگر مرگ سپيد؛ تا جایی كه از هر هفت تن پنج تن برود. مرگ سرخ با شمشير و مرگ سپيد با طاعون است.»
🌕 امام صادق عليه السلام فرمودند:
«لَا يَكُونُ هَذَا الْأَمْرُ حَتَّى يَذْهَبَ ثُلُثَا النَّاسِ فَقُلْنَا إِذَا ذَهَبَ ثُلُثَا النَّاسِ فَمَنْ يَبْقَى فَقَالَ أَ مَا تَرْضَوْنَ أَنْ تَكُونُوا فِي الثُّلُثِ الْبَاقِي.»
«صاحب الامر نمیآيد مگر اينكه دو سوم مردم از ميان بروند.» سوال شد وقتى دو سوم مردم از بين رفتند ديگر چه کسى مىماند؟ فرمودند: نمىخواهيد در يک سوم باقيمانده باشيد؟»
«عَنْ زُرَارَةَ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ النِّدَاءُ حَقٌّ؟ قَالَ: إِی وَ اللَّهِ حَتَّی یَسْمَعَهُ کُلُّ قَوْمٍ بِلِسَانِهِمْ وَ قَالَ أَبُو عَبْدِاللَّهِ: لَا یَکُونُ هَذَا الْأَمْرُ حَتَّی یَذْهَبَ تِسْعَةُ أَعْشَارِ النَّاسِ.»
🌕 زراره میگوید: از امام صادق علیهالسلام پرسیدم «آن صدای آسمانی راست است؟» فرمودند: «آری! به خدا قسم حتی هر طایفهای آن را به زبان خودشان میشنوند!» و نیز آن حضرت فرمودند: «این امر واقع نمیشود مگر اینکه نُه دهم مردم از بین بروند.»
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۸۲
📗قرب الإسناد ج۱ ص ۳۸۴
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۳۵۱
📗منتخب الأنوار،ج ۱، ص ۱۷۸
📗کمال الدين، ج ۲، ص ۶۵۵
📗الغيبة (للطوسی)، ج ۱، ص ۴۳۸
📗الغيبة (للنعمانی)، ج ۱، ص ۲۷۷
------------------------------------------
جهان عصر غیبت، جهانی سراسر جنگ و بیماریست....
https://eitaa.com/zandahlm1357
☪☪☪
#مهدویت
#مهدوی
📚 #دانشنامه_مهدویت
🔸 مدعیان دروغین ؛
🔴 «شلمغاني» ؛
📖 به «ابن عزاقر» يا «ابن ابي عزاقر» معروف بود و چون از روستاي شلمغان (از نواحي «واسط» عراق) برخاسته بود، به آنجا منسوب شد و او را «ابوجعفر محمدبن علي شلمغاني» ميگفتند. [1] .
📒 شلمغاني از ياران امام حسن عسکري عليه السلام و از دانشمندان، دبيران و محدثان زمان خود در بغداد بود. کتابهاي بسياري داشت و در آنها، انبوه رواياتي را که از امامان اهلبيت ع شنيده بود، گردآوري و دستهبندي کرده بود. [2] .
📙 هنگاميکه راه انحراف وارتجاعرا در پيش گرفت و از نظر انديشه، عقيده و عملکرد تغيير يافت، در روايات تغييراتي ايجاد ميکرد! هر چه ميخواست بر آنها ميافزود وهرچه را دلخواهش نبود کم ميکرد!
📗 نجاشي در رجال خود مينويسد: ابوجعفر محمدبن علي شلمغاني از پيروان مذهب اماميّه بود؛ اما رشک و حسد بر مقام ابوالقاسم حسين بن روح، وي را بر آن داشت که ترک مذهب اماميّه گويد و داخل کيشهاي مردود گردد؛ تا بدانجا که از طرف امام غايب توقيعاتي عليه او صادر گرديد. سرانجام به امر سلطان (دولت) به دار آويخته شد. [3] .
📕 حسين بن روح از سال انتصاب خود به مقام نيابت سوم (جمادي الآخر 306 ه) در بغداد با عزّت و احترام ميزيست و خاندان آل فرات - که وزارت بنی عباس به دست ايشان بود - از طرفداران شيعه بوده و از او حمايت ميکردند.
در ربيع الاول سال 312 ه . وزارت به حامد بن عباس انتقال يافت و آل فرات و کسان ايشان از کار بر کنار شده و به زندان افتادند.
پسازآن حسين بن روح نيز به زندان افتاد و تا سال 317 (مدت پنج سال) در حبس ماند. وي پيش از افتادن به زندان، مدتي پنهان ميزيست و چون اعتمادي کامل به ابن ابي العزاقر داشت، او را به نيابت خود برگزيد. شلمغاني واسطه بين او وشيعيان شد وتوقيعات حضرت مهدي عليه السلام، از سوي حسين بن روح به دست شلمغاني صادر ميشد و مردم براي رفع حوايج و حل مشکلات به او رجوع ميکردند. [4] .
🗞 بعد از اين زمان شلمغاني به دعوی هاي باطل پرداخت و از مذهب شيعه اماميّه اثني عشريه انحراف جست. حسين بن روح در زندان، از انحرافش مطلع شد و از همان جا در ذي حجه سال 312 ه توقيعي در لعن ابي العزاقر به شيخ ابوعلي محمد بن همام اسکافي بغدادي - که از بزرگان شيعه بود - فرستاد و از وي تبرّي جست. متن آن توقيع شريف بدين قرار است:
📨 «به نام خداوند بخشاينده بخشايشگر. اعلان کن: خدا عمرت را طولاني ساخته و پايندهات بدارد و همه خوبيها و ارزشها را به تو بشناساند و فرجام کارت را به نيکي پايان برد. اعلان کن به همه کساني که به دينداري و دين باوري آنان اطمينان داري و به برادران ما که از نيّت خير آنان آگاهي و خداوند نيکبختي آنان را تداوم بخشد، به آنان اعلام کن که: «محمدبن علي» معروف به «شلمغاني» - که خداوند در کيفر او شتاب کرده و هرگز مهلتش ندهد - از دين اسلام برگشته و از آن جدا شده است! در دين خدا کفر و الحاد ورزيده و ادعاهايي دارد که باعث کفر به آفريدگار بزرگ است!» او به دروغ تهمت ميزند و بهتان ميبندد و گناهان بزرگي مرتکب ميشود.
کساني که از خدا برگشته دروغ گفتهاند و به گمراهي بسيار دور و درازي افتاده زياني آشکار کردهاند! ما به خدا و پيام آورش و خاندان او - که درود و رحمت خدا و برکاتش بر او و خاندانش باد - از او بيزاري جسته و او را لعنت و نفرين نمودهايم، لعنتهاي خدا، يکي پس از ديگري، در ظاهر و باطن، آشکار و نهان و هميشه و همواره، بر او باد و بر هر کس که از او پيروي نموده و با او دست بيعت داده و پس از اين هشدار ما باز هم به دوستي و پيروي از او برخيزد،...». [5] .
📋 پس از آن ابن ابي العزاقر - که به سبب دوستي با محسن پسر ابوالحسن علي بن محمد فرات وزير المقتدر بالله عباسي - در دستگاه وزارت در آمد و به کتابت و دبيري پرداخت. در اين هنگام قرامطه - که طايفهاي از اسماعيليه بودند - بر کاروان حاجيان زده و گروهي را کشتند. مردم بغداد - که از ابوالحسن علي بن محمد فرات و پسرش محسن راضي نبودند - آنان را متهم به دستياري با قرامطه کردند.
محسن براي پيشگيري از دشمنان خود و مطالبات بقاياي ماليات، شلمغاني را در ديوان وزارت وارد کرد و به تدبير او، گروهي از دشمنان خويش را به جرم نپرداختن ماليات کشت.
♦️ اما ابن فرات و پسرش محسن، نتوانستند سوء ظن خليفه را نسبت به خويش - درباره رابطه با قرامطه - رفع کنند؛ سرانجام خليفه ايشان را در سال 312 ه به قتل رسانيد.
📘 شلمغاني پس از اين واقعه، گريخته و تا حدود سال 320 ه در موصل و اطراف آن ميزيست. چون اوضاع را آرام يافت، به بغداد رفت و به دعويهاي تازه پرداخت .
⬇️⬇️⬇️ ادامه
⬇️⬇️
⬆️⬆️ ادامه ؛ ⬇️⬇️
🔸 مردم پس از صدور لعن شلمغاني، نزد حسين بن روح شتافتند و گفتند: خانههاي ما از آثار شلمغاني انباشته است، چه کنيم؟
فرمود: نظر من درباره کتابهاي او همان چيزي است که امام عسکري عليه السلام درباره کتابهاي بني فضّال فرمود: «... خُذُوا بِما رَوَوا وَذَرُوا ما رَأوُا»؛ يعني، اعتقادات آنان را کنار گذاريد و آنچه نقل کردهاند، بپذيريد». [6] .
📗 به نظر شيخ طوسي رحمه الله علت کشته شدن شلمغاني اين بود: زماني که ابوالقاسم حسين بن روح او را آشکارا لعن کرد و در همه جا شهرت يافت و مردم از وي دوري جستند. تمام شيعيان از او بر حذر بودند؛ به طوري که نتوانست به حيلهها و نيرنگهاي خود ادامه دهد. روزي در محفلي که رؤساي شيعه حاضر بودند و همه لعن شلمغاني و دوري از او را از ابوالقاسم حسين بن روح نقل میکردند، شلمغاني به حاضران گفت: من و او (حسين بن روح) را در جايي بخواهيد تا من دست او و او هم دست مرا بگيرد و در حق يکديگر نفرين کنيم. اگر آتش نيامد و او را نسوزانيد، هرچه او درباره من گفته، درست است. اين خبر در خانه ابن مقله اتفاق افتاد و از آنجا به گوش «الراضي بالله» خليفه عباسي رسيد. «راضي» هم دستور داد او را دستگير کرده و به قتل رساندند، بدين گونه شيعيان از شرّ او راحت شدند. [7] اين اتفاق در سال 323 ه .ق رخ داد. [8] .
📚 پی نوشت ها:
[1] الکامل، ج 8، ص 290.
[2] رجال نجاشي، ج 2، ص 239.
[3] الفهرست، ص 305 // رجال نجاشي، ح 2، ص 294.
[4] کتاب الغيبة، ص 303.
[5] الاحتجاج، ج 2، ص 474 // کتاب الغيبة، ص 410.
[6] شيخ طوسي، کتاب الغيبة، ص 387
[7] کتاب الغيبة، ص 406
[8] همان، ص 412
🆔https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
خاطرات شهیدصیادشیرازی3_Default_1617628283.mp3
2.75M
#صوت #شهدا #دفاع_مقدس
#کتاب_صوتی
#خاطرات_شهید_صیاد_شیرازی
3⃣ بخش سوم : ادامه خاطرات نبرد با ضد انقلاب در کردستان
🎙 با گویندگی ؛ بهروز رضوی
📥 2و نیم مگابایت / صوت فشرده
🆔 https://eitaa.com/zandahlm1357