.......:
«خليج عربى» دروغ است
«خليج عربي» دروغ است اخيراً كويتيها اطلس تاريخ اسلام را درست كرده اند كه از محتوايش اطلاعي ندارم؛ ولي از لحاظ طبع، كتاب خيلي بزرگي است. پارسال، امير كويت دو نسخه از آن را براي من فرستاد كه من يك نسخه اش را به كتابخانه ي نهاد رياست جمهوري دادم و نسخه ي ديگر را در كتابخانه ي خودم نگه داشتم. اطلس تاريخ اسلام توسط كويتيها درست شده كه تقريباً بدون استثنا مورد استفاده ي همه ي مسلمانهاست. اين كه ميگويم تقريباً، به اين دليل است كه «خليج فارس» را «خليج عربي» نوشته است كه اگر الان به ما پول دستي هم بدهند، حاضر نيستيم اين كتاب را در كتابخانههاي خودمان ترويج و يا به فارسي ترجمه كنيم؛ چون «خليج عربي» دروغ است. اگر يك وقت خواستيم اين را برگردانيم، حتماً «خليج فارس» خواهيم نوشت. البته، يك جا هم از دستشان در رفته و تصوير يكي از
نقشههاي قديمي را چاپ كرده اند و «الخليج الفارسي» را به كار برده اند. با اين كه همه جا و در همان نقشههاي قديمي، اين اصطلاح را عوض كرده اند، ولي يك جا تصادفاً براي اتمام حجّت، در اين كتاب به اين بزرگي و با اين همه خرج چاپ، اصطلاح «الخليج الفارسي» را نوشته اند.
غرضم اين بود كه گاهي اوقات تاريخ و جغرافيا را مينويسند، اما نكته يي در آن هست كه ما نسبت به آن حساسيم. حالا اين از جهت ملّيش بود كه البته الان خليج فارسي و عربي براي ما فقط ملي هم نيست؛ سياسي و اعتقادي هم است.
بيانات در ديدار با اعضاي بنياد دائرةالمعارف اسلامي ۳۰/۷/۶۸
#خاطرات مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
التَّائِبُونَ الْعابِدُونَ الْحامِدُونَ السَّائِحُونَ الرَّاكِعُونَ السَّاجِدُونَ الْآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّاهُونَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ الْحافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ «112توبه»
(مؤمنانِ مجاهد،) اهل توبه، عبادت، ستايش، سياحت، ركوع، سجود، امر به معروف ونهى از منكر و حفظِ حدود و مقرّرات الهىاند و چنين مؤمنانى را بشارت ده.
#درسهای_قرآنی صفحه205
➖➖➖
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹فایل تصویری
🎵شیخ عبدالباسط عبدالصمد
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: بيم منصور از علويان مى خواهيد بدانيد كه عباسيان از علويان تا چه حدّ بيمناك بودند؟ به سفارش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بيم مهدى از علويان
اين ديگر از روشنترين مسايل است كه مهدى فرزند منصورنيز از علويان بسى بيمناك بود. لذا هنگامى كه امام كاظم عليه السلام را از زندان آزاد مى كند از او مى خواهد كه بر ضدّش قيام نكند و نه بر ضدّ يكى از اولاد وى. (۵۵)
« عيسى بن زيد » و « حسن بن ابراهيم » پس از فرار از زندان مدّتها تحت تعقيب مهدى بودند و او روزى به همصحبت هاى خود گفت: « اگر روزى به مرد دانايى از زيديان برخورد كنم كه خاندان حسن و عيسى بن زيد را بشناسد، حتماً او را به بهانه استفاده از معلوماتش به استخدام خواهم گرفت تا ميان من و خاندان حسن و عيسى بن زيد واسطه شود. به همين منظور، ربيع آمد و يعقوب بن داود را به وى معرفّى كرد. منزلت يعقوب پيوسته در نزد خليفه مهدى اوج مى گرفت تا به وزارت خويش منصوبش كرد و تمام شؤون خلافت
را به وى تفويض نمود. » (۵۶)
همه اينها به منظور آن بود كه مهدى از طريق يعقوب به حسن بن ابراهيم و عيسى بن زيد دست بيابد. در حالى كه همين يعقوب كسى بود كه به جرم قيام عليه منصور به همداستانى با ابراهيم بن عبدالله بن حسن به زندان افتاده بود كه بعداً مهدى او را آزاد مى كند.
يعقوب چون مخفيگاه عيسى بن زيد را به مهدى نشان داد، به اتّهام همكارى با طالبيان به زندان رفت (۵۷) و تا زمان رشيد در آنجا باقى ماند. ولى چه سود كه هنگام خروج از زندان بينايى خود را از دست داده بود.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
- پاسخ امام به نامه ناخوانده
«هنگامی که امام موسی بن جعفر علیه السلام به شهادت رسید، امامت به علیّ بن موسی علیه السلام رسید. ولی برخی شیعیان و یاران موسی بن جعفر علیه السلام، هنوز به این امر باور نداشتند و نمی دانستند که به راستی امام پس از موسی بن جعفر علیه السلام
کیست. از این رو تلاش میکردند که از راههای ممکن، امام راستین را بشناسند.
حسن بن علی وشّاء [۲]، یکی از یاران
امام موسی بن جعفر علیه السلام میگوید: هنوز به امامت علی بن موسی علیه السلام یقین نیافته بودم و میخواستم به این یقین دست یابم، از این رو چندین پرسش را در نامه ای نوشتم، تا بدین سان وی را بیازمایم.
در حالی که نامه را در زیر لباس پنهان کرده بودم، نزد ایشان رفتم و منتظر بودم تا اجازه ورود بیابم، ناگاه جوانی
از خانه بیرون آمد و با صدای بلند گفت: کدام یک از شما «حسن بن علی وشّاء است»؟ گفتم: منم.
جوان نوشته ای را به من داد و گفت: علیّ بن موسی الرضا علیه السلام این نامه را برای تو نوشته است. نامه را گرفتم، آن را گشودم و دیدم که علی بن موسی پرسشهای مرا، یک به یک پاسخ داده است، در حالی که پرسشها هنوز نزد من بود و به ایشان نداده بودم. این گونه بود که امامت آن گرامی را باور کردم و به
آن اعتقاد یافتم [۳] ».
در اندیشه شیعی، امامان معصوم علیهم السلام به گونه ای فوق بشری از علوم نبوی و معارف الهی برخوردارند و افزون بر آن، خداوند دانشهای دیگری را نیز به آنان داده است که میتوانند نامه ناخوانده یا سخن ناگفته را دریابند. اما باید توجه داشت، این نوع کرامتها که از امامان علیهم السلام دیده میشود،
خود راهی است که به جایگاه و منزلت معنوی و الهی آنان
پی برده شود و از ایشان آموزههای دین آموخته گردد و گام در راه پرستش و فرمانبرداری پروردگار متعال نهاده شود.
پس زائران آگاه پیش از آن که در زیارت خود، برآورده شدن حاجتها و نیازهای خود را در نظر داشته باشند، به این حقیقت توجّه کنند که باید درس توحید و دینداری و دین خواهی را از امامان فرا گرفت و از مکتب اهل بیت علیهم السلام برای درس آموزی و
دین شناسی بهره برد و از آستان مهر و محبّت ایشان، به اطاعت و بندگی خدا رسید، حرام الهی را کنار نهاد و تکالیف واجب را انجام داد؛ چیزی که امامان را خشنود میسازد و لطف و محبّت و دعای آنان را ارزانی میدارد.
----------
[۲]: عزیزاللّه عطاردی، مسند الامام الکاظم ۳ / ۳۵۶.
[۳]: قطب الدین راوندی، الخرائج و الجرائح ۲ / ۷۶۷؛ محمدبن حسن عاملی حرّ عاملی، اثبات الهداة ۶ / ۹۰، با شرح و ترجمه احمد
#ارمغان ملکوت
https://eitaa.com/zandahlm1357