.......:
#خانواده
یکی از عوامل تنش و #ناسازگاری بین زن و شوهر #نداشتن وقت مخصوص برای #صحبت کردن
و #بیان خواسته ها و انتظاراتشان از همدیگر در میان #جمع است.
🔰 خانواده به سبک #اسلامی
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های #نظم خونه
🔹چند تا راهکار مفید و عالی
برای نظم دادن به وسایل
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #خلاقـیت
نسخه جدید ایده هایی برای #رنگ_آمیزی دیوار😍😍
هنرِخانوم خونه 👇
#ایده
#آموزش
#ترفند
#خلاقیت
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ با استفاده از دستمال کاغذی می تونین توی خونه گل های دکوری زیبا درست کنید.
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
چند ترفند بی نهایت کاربردی برای خانمها و آقایان
https://eitaa.com/zandahlm1357
#نكات_خانه_داري
روش مطلوب انجماد #گوشت_چرخکرده چیست؟
درمورد #انجماد و بستهبندی گوشت چرخکرده در منزل باید توجه کرد,هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت کمتر و به صورت لایه پهنتر و نازکتر باشد و دمای #فریزر نیز پایینتر باشد، گوشت هم زودتر یخ میزند و هم کیفیت بالای آن از دست نمیرود.
برعکس اگر بستهبندی ضخیم و پرحجم باشد، احتمال یخ نزدن سریع گوشتهایی که در مرکز بستهبندی قرار دارند، وجود خواهد داشت و این امر میتواند باعث ایجاد فساد در مرکز بستهبندی و انتشار آن به سایر قسمتها بشود یا تغییر کیفیت گوشت را در پی داشته باشد.
باید دقت کرد که بستهبندی گوشت پاره یا سوراخ نشود، زیرا آب سطحی گوشت از طریق این سوراخها به سرعت بخار میشود و لکههای سفیدی روی گوشت ایجاد میکند که #سوختگی_انجمادی (Freezing Burn) نام دارد که ظاهر بدی به محصول میدهد که البته این لکههای سفید خطرناک نیستند و مشکل تغذیهای ایجاد نمیکنند، ولی در صورت مشاهده باید محصول را در یک کیسه ضخیم دیگر قرار داد تا از سوختگی بیشتر جلوگیری کرد، ولی اگر پس از انجماد،روی گوشت لکههای سیاه دیده شد باید از مصرف آن خودداری کرد
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تکنیک هشتم مهربانی برای حل مشکلات دیگران بگونه ای وارد شو که گویی مشکل توست! https://eitaa.com/zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تکنیک نهم مهربانی
آدمها را برای محبت کردن، گزینش نکن!
مثل خدا، مداوم و بی توقع، ببار🌺🍃
#اسرار_الهی_آرامش 🌺🍃👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
#حزب_الله_این_است
🔹مطالبهگری فقط انتقاد
و اعتراض نیست
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
در قانونگذاری
انقلابی عمل کنید
🔸 #مطالبات_رهبری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مطالبه_رهبری
⛔️ هیچ تصمیمی نباید باعث شکاف فقیر و غنی شود
✅ در نظام اسلامی باید همهی افراد جامعه، در برابر قانون و در استفاده از امكانات خداداد میهن اسلامی، یكسان و در بهره مندی از مواهب حیات، متعادل باشند.
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مسئله_روز
🔘 پیشرفت میکنیم به شرطی که آمریکا جلو نیاید
🎙میگویند: بیایید با ما مذاکره کنید؛ تا پیشرفت کنید. بله، ملّت ایران حتماً پیشرفت میکند امّا بدون شما؛ شما اگر بیایید پیشرفتی نیست. شما در دوران پهلوی همهکارهی این مملکت بودید، و این مملکت روزبهروز عقب رفت؛ شماها عامل عقبماندگی ملّت ایرانید. ملّت ایران پیشرفت میکند به شرطی که شماها نزدیک نیایید.
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
جايی که سازش و کوتاه آمدن
خوب است!
🔸 سعي شما اين باشد که در تمام دوران زندگي، به خصوص سالهاي اوّل، اين چهار پنج سال اوّل، باهم سازگاري داشته باشيد. اين طور نباشد که يکي اندکي ناسازگاري نشان داد، آن ديگري هم حتماً در مقابل او ناسازگاري نشان بدهد. نه! هر دو با هم سازگاري نشان بدهيد و اگر ديديد همسرتان ناسازگاري کرد، شما سازگاري نشان دهيد. اين از آن جاهايي است که سازش و کوتاه آمدن خوب است. (۱۳۷۶/۰۴/۳۱)
ــــــــــــــــــــــــــــ
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
هجوم نیاوردن شبهات
به کسی که عالم به زمان خود است
اینهایى که بصیرت ندارند - مثل این بیچارههایى که در فتنه گرفتار شدند - مثل کسانىاند که در تاریکى شب، در مه غلیظ، در غبار میخواهند مخالفى را، دشمنى را بزنند؛ خب نمیداند دشمن کجا است؛ یکى از اوّلین شرایط جنگهاى نظامى، اطّلاعات است؛ بروید اطّلاع کسب کنید و ببینید دشمن کجا است. اگر بدون اطّلاع رفتید، شما ممکن است جایى را بزنید که دوست آنجا است؛ کسى را بزنید که با شما دشمن نیست و به دشمن کمک کنید؛ گاهى اینجورى میشود. اگر بصیرت نبود، میشود این؛ که فرمود: العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس؛ شبهات و نادانىها و نفهمىها به کسى که عالم به زمان خود است، هجوم نمىآورند؛ میفهمد چهکار باید بکند. اگر این نبود، مشکل بهوجود خواهد آمد، حتّى اگر آن احساس مسئولیّت هم باشد. ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
ــــــــــــــــــــــــــــ
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 مستمند و ثروتمند
رسول اكرم صلی الله علیه و آله طبق معمول در مجلس خود نشسته بود. یاران گرداگرد حضرتش حلقه زده او را مانند نگین انگشتر در میان گرفته بودند. در این بین یكی از مسلمانان (كه مرد فقیر ژنده پوشی بود) از در رسید و طبق سنت اسلامی (كه هركس در هر مقامی هست، همینكه وارد مجلسی می شود باید ببیند هر كجا جای خالی هست همان جا بنشیند و یك نقطه ی مخصوص را به عنوان اینكه شأن من چنین اقتضا می كند در نظر نگیرد) آن مرد به اطراف متوجه شد، در نقطه ای جایی خالی یافت، رفت و آنجا نشست.
از قضا پهلوی مرد متعین و ثروتمندی قرار گرفت. مرد ثروتمند جامه های خود را جمع كرد و خودش را به كناری كشید. رسول اكرم كه مراقب رفتار او بود به او رو كرد و گفت: «ترسیدی كه چیزی از فقر او به تو بچسبد؟!» - نه یا رسول الله! - «ترسیدی كه چیزی از ثروت تو به او سرایت كند؟» - نه یا رسول الله! - «ترسیدی كه جامه هایت كثیف و آلوده شود؟» - نه یا رسول الله! - «پس چرا پهلو تهی كردی و خودت را به كناری كشیدی؟»
مرد ثروتمند: اعتراف می كنم كه اشتباهی مرتكب شدم و خطا كردم. اكنون به جبران این خطا و به كفاره ی این گناه حاضرم نیمی از دارایی خودم را به این برادر مسلمان خود كه درباره اش مرتكب اشتباهی شدم ببخشم. مرد ژنده پوش: «ولی من حاضر نیستم بپذیرم». جمعیت: چرا؟ چون می ترسم روزی مرا هم غرور بگیرد و با یك برادر مسلمان خود آنچنان رفتاری بكنم كه امروز این شخص با من كرد.
📗 #داستان_راستان، ج1
✍ علامه شهید مرتضی مطهری
https://eitaa.com/zandahlm1357
ویژگیهای #دوران_نوجوانی (قسمت ۵)
9-استقلال طلبی
قبل از نوجوانی او یاد گرفته در کارها و زندگی خود به والدین تکیه کند چون آنها را قوی و قدرتمند میداند که میتوانند کارهای مهم را به تنهایی انجام دهند، قادر به انجام خیلی از کارها هستند که او قادر نیست و بطور کلی در کودکی فرد والدین خود به همه کار توان احساس میکند و در سایه آنها و با تکیه بر آنها فعالیتهای خود را انجام میدهد. کم کم با ورود به دوره نوجوانی طرز فکر و برداشت نوجوان نسبت به والدین تغییر مییابد.
او دیگر کمتر تمایل دارد فعالیتهایش را در حضور خانواده انجام دهد. بیشتر گرایش به حضور در گروه همسالان دارد و میخواهد استقلال خود را از خانواده هم به خانواده ، هم به خود و هم به همسالانش ثابت کند. بنابراین از هر گونه فعالیتی که او را وابسته به خانواده نشان میدهد دوری میکند. از نظر او خانواده باید روی توانایی و قدرت او حساب کنند و به او اعتماد داشته باشند چرا که او دیگر بزرگتر شده است و میخواهد خودش مسئولیت زندگیاش را به عهده بگیرد. استقلال طلبی زمینه اولیه ورود او به اجتماع را فراهم میسازد و او را برای پذیرش مسئولیتهای اجتماعی آماده میکند. هر چند جهتگیری ناصحیح آن توام با مسائل و مشکلاتی برای او و اطرافیان خواهد بود.
#رفتاربانوجوانhttps://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
#پرسش_پاسخ
#استقلال_طلبی
#استادتراشیون
سؤال: با نوجوان هفده ساله ای که قصد دارد به صورت مستقل و جدا از خانواده زندگی کند، چگونه باید برخورد کرد؟
جواب:
دورهی نوجوانی، برزخِ بین کودکی و جوانی میباشد؛ در این دوره بچّه ها گرایش به جوانی پیدا میکنند و دوست دارند که استقلال داشته باشند. تمایل کودکان برای مستقل شدن دلایل مختلفی دارد: 1. عدم آرامش روحی و روانی در خانواده 2. مشکلات مالی و اقتصادی 3. پر توقّع بودن فرزندان
والدین باید در برخورد با نوجوانی که تمایل به مستقل شدن دارد، به نکات زیر توجّه کنند:
الف. ایجاد محیط آرام
برای جلوگیری از بروز این احساس زود هنگام، والدین باید محیطی آرام در خانه ایجاد کنند. پدر خانواده باید با حفظ ضعف های اقتصادی و مطرح نکردن مشکلات مالی، اقتدار خود را در چشم فرزند نوجوانش از بین نبرد.
ب. برآورده نکردن خواسته های غیر منطقی
آنها باید از زمان کودکی با برآورده نکردن نیازهای کاذب بچّه ها و ایجاد محرومیّت هایی که منجر به بی شخصیّت کردن کودک و آسیب روحی برای او نشود، آنها را کم توقّع بار آورند.
الف. مسئولیت دادن
اسلام در هفت سال سوّم، بچّه ها را به وزیر تشبیه کرده است. مادر در این سن باید برای فرزندِش مشغله ایجاد کند؛ زیرا مشغله ی فکری و جسمی توقّعات و نیازهای نوجوان را کاهش میدهد؛ البته برای جلوگیری از مقاومت نشان دادن بچّه ها، باید ایجاد مسؤلیت ها نامحسوس و تدریجی باشد.
ب. استدلال خواستن
والدین باید در برابر خواسته های بچّه ها از آنان استدلال بخواهند؛ البته نحوه ی بیان این موضوع از طرف والدین باید به گونه ای باشد که باعث لجاجت بچّه نشود.
ج. گذاشتن پیش شرط
پدر و مادر باید برای بر آورده کردنِ نیازهای فرزندشان، پیش شرط هایی بگذارند. والدین با این کار برای خود زمان میخرند تا در مورد درخواست های فرزندشان تصمیم صحیحی بگیرند؛ همچنین به نوجوان فرصت میدهند تا در مورد واقعی یا کاذب بودنِ این نیاز کمی فکر کند و در صورت هیجانی بودنِ این نیاز، با گذشت زمان پشیمان شود.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#رفتاربانوجوان
.......:
ویژگی های #دوران_نوجوانی (قسمت ۵)
۱۰_تغییرات جسمی
نوجواني پس از مرحله جنيني، كه از تغييرات سريع و فوق العاده برخوردار است، دومين مرحله تغيير و تحوّلات چشمگير و پرشتاب است. از اين رو، روان شناسان بيشتر تمايل دارند كه در اين مورد به جاي «رشد» واژه «جهش» را به كار گيرند. در سال هاي اوليه بلوغ (سنين 12 تا 13 سالگي) تعادل جسمي نوجوان بر هم مي خورد و تغييرات عميقي در ارگانيزم به وجود مي آيد، شكل و حجم بدن تغيير مي كند و دستخوش دگرگوني مي شود و طرح عمومي بدن نوجوان از حالت كودكي خارج شده، مانند قالب و اندازه بزرگ سالان مي شود.
اعضاي بدن از پايين به بالا رشد مي كند، به گونه اي كه ابتدا پاها بزرگ و دراز مي شوند، سپس رشد بخش هاي مياني بدن و عضلات آغاز مي گردد و به همين ترتيب ساير اعضاي بدن نيز تحوّل مي يابند
هرچند رشد بدن ـ از جمله قد ـ به دلايل ژنتيكی، محیطی، بهداشتي، تغذيه اي، نژادي و حتي اجتماعي ـ فرهنگي در بين كودكان و نوجوانان متفاوت است، ولي به هر صورت، اندازه قد كودكان و نوجوانان اثر مهمي بر چگونگي رفتار هم سالان و بزرگ سالان با آنها دارد. مردم اغلب اين طور فكر مي كنند كه افراد بلندقدتر و عضلاني تر از شايستگي هاي بيشتر و كارايي و قدرت مديريت بالاتري برخوردارند.
كودكان و نوجوانان بلند قدتر و عضلاني تر نيز احساس متفاوتي درباره خودشان دارند. آنان احساس مي كنند كه «تيپ» بهتري دارند و تمايل رهبري ديگران در آنان بيشتر مي شود. والدين نيز به اين نوجوانان به چشم افراد بزرگ سال مي نگرند، در حالي كه فرزندان كوتاه قدتر و ظريف اندام تر خود را ـ حتي اگر از نظر سنّي و بلوغ جنسي در حدّ هم سالان بزرگ اندام تر خود باشند ـ تحت مراقبت بيشتري قرار مي دهند
https://eitaa.com/zandahlm1357
#رفتاربا نوجوان
.......:
#نیاز_عاطفی
سؤال: والدین باید با دختری که دوست پسر دارد، چگونه برخورد کنند؟
جواب:
عمده ی دخترهایی که گرایش به جنس مخالف دارند، دارای فقر عاطفی هستند که این فقر بر خانوادهی آنها حاکم است. وقتی پدر و مادر نتوانند نقش خود را به درستی بازی کنند، فرزندان هم نقش خود را خوب بازی نمیکنند و به بی راهه میروند. نقش پدر، فقط نان آورِ بودن برای خانه نیست؛ بلکه آوردن علاوه بر روزیِ حلال یکی از نقش های مهم پدر تامین عاطفی و محبت به فرزندان است.
کودکان در سنّ نوجوانی، به جنس مخالف گرایش پیدا میکنند؛ والدین باید کنار آنها قرار گرفته و به طور صحیح، نیازهایشان را برآورده کنند. دخترها در این سن، به یک شخصِ حمایت گر نیازمندند و پدر میتواند این نقش را برای آنها ایفا کند. پدر باید گاهی نقش دوست پسر را برای دخترش داشته باشد؛ مثلاً با هم به گردش بروند، چیزی بخورند و گفتگوهای دوستانه داشته باشند.
درروایات آمده است نگاه محبّت آمیز پدر به فرزندان عبادت است؛ بنابراین پدر و مادر با اغنای عاطفی فرزندان از انحراف آنها جلوگیری خواهند کرد. پدر و مادر باید در جایگاه پدر و مادریِ خود قرار بگیرند تا کودکان نیز به درستی در جایگاه فرزندی قرار گیرند و به بیراهه نروند.
[استاد تراشیون]
https://eitaa.com/zandahlm1357
#رفتاربانوجوان
درس «هنجار و ارزش» سر کلاس جامعهشناسی
قسمت اول
تمایل نداشتم تا پیش از تجربه زندگی در یک کشوری که قانون «حجاب» ندارد این داستان را مکتوب کنم، و حالا، بعد از ۳سال زندگی در چنین کشوری، فکر میکنم وقتش رسیده که آن را به اشتراک بگذارم.
ایران که بودم یکی از فعالیتهایم تدریس کتاب اول و دوم دبیرستان، درسِ جامعهشناسی بود.
درس «هنجار» و «ارزش»که رسیدیم، خیلی فکر کردم با چه مثالی این دو مفهوم را جا بیندازم.
بر اساس دغدغه درونی، کلمه «حجاب» را انتخاب کردم.
میدانستم اگر سر کلاس مطرح کنم، داد بچهها بلند میشود که مگر اینجا کلاس دینی است! میتوانستم با یک مثال کلیشهای یا بیحاشیه این درس را در نیم ساعت ارائه وجمع کنم. اما با فلسفه انتخاب شغلم و اشتیاق ذاتیام نمیخواند.
سر کلاس که رفتم راحت گفتم: درس امروز، در خصوص شناخت مفهوم «هنجار»، «ارزش»، «فرهنگ پذیری» و « جامعهپذیری» است.
بچهها من امروز قصد دارم تجربه کنیم که آیا میتوانم یک «هنجار» را برای شما با یک مثال، تبدیل به «ارزش» کنم! تا به صورت واقعی با این فرایند آشنا بشید. فرایند فرهنگ پذیری و جامعهپذیری.
بچهها در سکوت نگاهم میکردند...
گفتم: اول یک سوال:
«حجاب» برای شما هنجار است یا ارزش؟
عموما گفتند: هنجار. هنجاری که مجبور به رعایتش هستیم.
گفتم: همه مسأله اینجاست.
تنها راه با جان و دل عمل کردن به «هنجارها»، تبدیل شدن آن در ذهن و قلب افراد به «ارزش» است.
طبق پیشبینیام، داد برخی بچهها به سقف کلاس رسید که خانم درباره «حجاب» حرف نزنید...
گفتم: اول اینکه مثال است. دوم اینکه بحث دینی نیست، جامعهشناسانه است.
به من فرصت میدید طبق تقویم کلاسی، یک تا دو جلسه از کلاس را با این مصداق پیش برویم؟
هرچند مشخص بود برخی موافق نبودند، اما لطف داشتند و فرصت دادند.
آن روز یکی از بهترین روزهای معلمیام شد. و در یادم ثبت.
بحث از اینجا شروع شد: چرا حجاب باشد. چه به عنوان «هنجار»، چه به عنوان «ارزش»...
ادامه دارد.
#داستان_پوشش
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
https://eitaa.com/zandahlm1357
سازههای خشن شهری در کشورهای غربی برای دور کردن بیخانمانها از خوابیدن در مکانهای گرم و نرم!
📍 مکان عکسها: تورنتو، سنفرانسیسکو، نیویورک، لندن، سیاتل، بوستون، مونترآل، پاریس و ...
منتقدان میگویند بجای این خرجها بروید فکری به حال بهداشت و مسکن کنید...
K1inUSA
https://eitaa.com/zandahlm1357