هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: اصمعى برخاست تا به گوشه اى از كاخ آسمان ساى خود پناه برد. آن دو مرد ماندند تا براى آينده بر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
وزش عطر نيايش به گيسوان نسيم
درنيمه شب عيد قربان، شهر مرو و روستاها و شهرهاى نزديك آن از زمين لرزه سبكى لرزيدند. درختان و خانهها و انسان هايى لرزيدند كه ناخودآگاه، شتابناك به فضاى آزاد مى گريزند و به آسمان مى نگرند. مرد حجازى به آسمان آراسته از ستارگان نگاه و با خود نجوا كرد: « سپاس خداوندى راست كه هراس او آسمان، ساكنانش، زمين و اهلش مى لرزند. درياها و جانداران شناور دررفاى آن، موج برمى دارد. » (۱۷۳)
آفتاب عيد سرزد و تپهها را روشن كرد. هر يك از مردم پس از نماز عيد، به سويى روان شد؛ يا به ديدار بستگان يا به تفريح و يا به زيارت قبور. لشكريان هم چنان به سوى جنوب غربى مرو مى رفتند تا مهياى فتح پايتختها شوند.
شب فرارسيد و خانه فضل بن سهل محل رفت و آمدهاى مشكوك شد. همه، پنهانى به خانه وى رفت و آمد مى كردند؛ اما هشام بن ابراهيم چنان مى آمد و مى رفت كه گويى يكى از اعضاى خانواده او بود. هرگاه مى خواست، بى اجازه مى آمد و مى رفت. يك شب، آن هنگام كه گشتى
ها در خيابان هاى مرو پرسه مى زدند، فضل و هشام با هم نشسته بودند و صندوقى گران بها پر از گوهر، نامه و حكم هاى رسمى مهم در ميان خود داشتند. هشامشايد براى هزارمين بارنوشته اى را مى خواند كه به نام امام رضا (ع) جعل كرده بود. مقدمه نوشته، برگرفته از خطبهها و سخنان حضرت بود كه هشام آن را از برداشت. فضل، نوشته اى دروغين را مى خواند كه از خدمت هاى او و برادرش حسن بن سهل به عباسيان تجليل مى كرد. كسى ندانست كه اين نوشتهها با چه هدفى نوشته شدند. آيا براى كودتا و واژگونى مأمون؟ آيا براى پخش در سرزمينها با هدف گسترش و تحكيم موقعيت ذوالرياستين؟ شايد هم براى روزى كه فضل مى خواست در خراسان بماند و به بغداد برنگردد!
چشمان فضل به سان نيش مار آكنده از زهر كينه بود. زير لب زمزمه كرد: « هيچ كس در نوشتهها شك نمى كند! »
هشام اضافه كرد: « حتى خود رضا هم نمى تواند در مقدمه شك كند! همه را از حرفها و خطبه هايش گردآورده ام. »
فضل با دقت نوشته را لوله كرد و در دستمالى ابريشمين گذاشت.
چند سال در خدمتش بودى؟
در خدمت چه كسى؟
منظورم رضاست.
هشام پوزخند زد.
چند سالى مى شود.
فضل با تحقير به او نگريست.
چه باعث شد كه
بخواهى او را خوار كنى؟
منظورت چيست؟
مى خواهم بدانم كه چه چيز باعث
شد عوض شوى؟
آن بيماردل پاسخ داد: « ولش كن. كى ديدى پدرانش بر تخت سلطنت بنشينند و مردم با آنها بيعت كنند؟ كارى كه با او كردند. » (۱۷۴)
فضل نوشتهها را در صندوق گذاشت. بعد با گوشه چشم به جاسوس مزدورش نگريست؛ همان جاسوسى كه با چند پول سياه او را خريده بود. فضل خميازه اى كشيد. يهودا (۱۷۵) از جا برخاست. ذوالرياستين به نور چراغ خيره مانده بود. مى انديشيد و برنامه ريزى مى كرد. راه بغداد، طولانى و آكنده از خطر و دسيسه بود. مأمون زيرك ترين فرد در ميان عباسيان بود. در بازى شطرنج دستى چيره داشت. روز قبل، هرثمة بن اعين را از زندان آزاد كرده بود. چرا؟ فضل آن لحظه نتوانسته بود انگيزه اين كار را دريابد. فضل احساس كرد سرش هم چون ميدانى است كه اسبان ديوانه و گرگها در آن تاخت و تاز مى كنند. چراغ را خاموش كرد و خفت.
هنگامى كه حضرت (ع) از خانه اش بيرون آمد، افق خاكسترى رنگ بود. لحظه كوچ فرارسيده و همه چيز مهيا بود. كاروانى عظيم، همه دفترهاى ادارى و صندوق هاى خزانه را حمل مى كرد. چشمانى به سان چشم هاى افعى مى درخشيدند و هراس مى پراكندند. جاسوس هااز طبقه هاى گوناگونهمه
چيز را زير نظر داشتند؛ امام، فضل و حتى مأمون را!
نسيم صبح گاهى وزيد. امام بر شترش نشست. نگاهش را به افق دوردست دوخت. كلام مقدس هم چون غنچه هاى بهارى بر لبانش شكفتند.
« اى آن كه بى نظيرى!
تو خدايى هستى كه جز تو معبودى نيست.
آفريننده اى جز تو نيست.
آفريدهها را مى ميرانى و خود مى مانى.
از آن كه سركشى ات مى كند، چشم مى پوشى و خشنوديت در آمرزش خواهى است. » (۱۷۶)
كاروان آهسته به راه افتاد. حضرت ادامه داد « سرورم! خويش را به تو مى سپارم.
در همه كارهايم اعتمادم به توست. من، بنده و فرزند بندگانت هستم.
پس خداوندگارا! مرا در سايه سار (قدرتت) از تبه كاران د رامان دار و با لطفت، از هر گونه آزار و بدى حفظ نما.
با نيرويت، گزند هر تبه كارى را از من دور ساز.
خدايى جز تو نيست اى مهربان ترين مهربان و خداى جهان ها. » (۱۷۷)
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
هجده دانه رطب
ابن علوان میگوید: در خواب دیدم که کسی میگوید: «پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم به بصره آمده اند! »
پرسیدم: «کجا هستند؟ » گفت: «در خانه ی فلانی». رفتم و پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم را دیدم که نشسته اند و اصحابشان همراه آن حضرت اند. در مقابل پیامبر طبقی از رطب بود. ایشان مرا که دید مشتی رطب برداشت و به من مرحمت کرد. آنها را شمردم؛ هجده دانه بود. از خواب برخاستم...
شنیدم که امام رضا علیه السلام به بصره آمده اند، پرسیدم: «کجا هستند؟ » گفتند: «در خانه ی فلانی». رفتم و ایشان را در همان جایی دیدم که پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم را دیده بودم. یارانش با او بودند و نزد آن حضرت طبقی رطب بود. امام رضا علیه السلام مرا که دیدند، مشتی رطب برداشتند و به من دادند، شمردم؛ هجده دانه بود.
گفتم: «کاش بیشتر بدهید! »
فرمودند: «اگر جدّم بیشتر داده بود، من هم میدادم». [۱]
----------
[۱]: . مسند الامام الرّضا علیه السلام، ج ۱، ص ۵۴
یک قمقمه دریا....
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 سفیانی که سرنوشتش از قبل معلومه، وقتی علم به این اتفاقات رو داره، خب خودشو د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
اگر نباید تطبیق داد پس چرا این همه احادیث با زمان و مکان دقیق بیان شده؟ مثل بسته شدن راه مکه یا صیحه آسمانی در شب ۲۱ رمضان یا خروج سفیانی و یمانی در ماه رجب؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
♨️این مواردی که گفته شده جزئیاتش قابل تغییر است.
- صیحه آسمانی اولا شب ۲۳ است شب ۲۱ نیست، قطعیتش شب ۲۳ نیست ممکن است تغییر بکند.
- سفیانی در ماه رجب قطعی نیست، ماه رجبش، ممکن است ماه دیگری باشد.
- بعد بسته شدن راه مکه، خب چند بار اتفاق افتاد در طول تاریخ؟
بالای ده بار حداقل در طول تاریخ بسته شدن راه مکه.. همین بعد از انقلاب ما خودش دو سه بار اتفاق افتاد، یکبار سال ۶۶، یکبار دو سه سال قبل که حاجی ها کشته شدن، یکبار همین امسال به خاطر کرونا، سه بارش که بعد از انقلاب بود!
❌برای همین است می گویند تطبیق ندهید که تطبیق غلط از آب دربیاید به اصل مهدویت خدشه وارد می شود.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
14-ramezan17-1.mp3
2.17M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز 17 «صوت متاسفانه کامل نیست»
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: يكي از فرمان دهان عمليات در خاطرات خود ميگويد: «به شريف مطوري گفتم سريع حركت كنيم و آخرين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
در شب سوم عمليات، حمله در دو محور جاده ي بصره و جاده يام القصر ادامه يافت. در جاده ي بصره، ستوني از قواي دشمن، با تقويت خود در تقاطع جاده ي شني و آسفالت (سه راهي زاويه ي جنوب غرب كارخانه ي نمك در كيلومتر ۷ جاده ي فاو - بصره) مستقر شدند. بسيجيان حركت خود را به سوي دشمن آغاز كردند. هر لحظه بر تعداد و امكانات عراقيها افزوده ميشد. جنگ سختي ميان طرفين درگرفت. نبرد آن قدر نزديك بود كه يكي از فرمان دهان گردان به فرمانده ي لشكرش با بي سيم چنين گزارش داد: ما مشغول جنگيدن سنگر به سنگر هستيم.
با توجه به افزايش آتش و گسترش نيروهاي پياده ي دشمن، فرمانده عمليات در اين محور تصميم گرفت پيش روي نيروها
[ صفحه ۳۹]
را به تاخير انداخته و آنها را به عقب بازگرداند. هم زمان در محور جاده يام القصر اتفاقاتي افتاد. رزمندگان لشكر ۲۷ محمد رسول الله (ص) متشكل از دو گردان مالك و انصار از محل پايگاه موشكي دوم براي تصرف پايگاه سوم موشكي دشمن در سمت چپ جاده يام القصر و سپس انهدام و تصرف مقر فرمان دهي لشكر ۲۶ دشمن در غرب كارخانه ي نمك، آماده ي حركت شدند.
در شب سوم عمليات در اين محور، نتايج زير به دست آمد:
- تصرف كامل قرارگاه لشكر دشمن.
- به هلاكت رساندن يا اسارت درآوردن تعدادي از عراقي ها.
- به غنيمت گرفتن چندين توپ ۱۳۰ ميلي متري و تعداد زيادي توپهاي ۵۷،
۳۷، ۳۵، ۲۳ ميلي متري.
- به تصرف درآوردن چندين كيلومتر ديگر از اراضي دشمن و ايجاد خط دفاعي مطمئن تر در گلوگاههاي ورودي فاو [۱۰].
-روز سوم عمليات با پاتك عراقيها شروع شد. عراقيها از ساعت ۳ بامداد در شمالي ترين جبهه ي داخل نخلستان و
[ صفحه ۴۰]
حاشيه ي اروند رود، مقدمات پاتك سنگيني را روي مواضع خودي آماده كردند. در حالي كه آتش سنگين توپخانه، شليك گلولههاي مستقيم تانك آنها را حمايت ميكرد، جنگ سختي درگرفت و به صورت تن به تن درآمد. كاندوهاي عراقي به خاك ريز رزمندگان حمله كردند. با آتش سنگين بسيجيان، آنها دسته دسته روي زمين افتادند. از طرف ديگر، در محور جاده ي البحار هم خبرهايي بود. لشكر گارد عراق از ساعت ۷ و ۳۰ دقيقه ي صبح پاتك خود را آغاز كرد. ستوني از تانك، نفربر و خودروهاي نظامي در حال حركت بودند. تانك ها، پيشاپيش ستون، خاك ريز رزمندگان را هدف قرار دادند. دشمن با اين حربه خود را به نزديكي «كنج» رساند. نيروها به سختي موفق شدند تعدادي از تانكهاي تي - ۷۲ را كه ضد آرپي جي هستند، شكار كنند. عراقيها در پناه تانكهاي سعي در نزديك شدن به خاك ريز خودي را داشتند. در همين حال، هلي كوپترهاي هوانيروز سر رسيدند و به شكار تانك پرداختند. عراقيها با ديدن هلي كوپترها پس از ۴ ساعت درگيري از منطقه ي نبرد عقب نشيني كردند.
به اين ترتيب، لشكرهاي سپاه پاسداران با حملات شبانه در سه محور عراقيها را عقب راندند و در نقاط جديد مستقر شدند. در اين روز قرارگاه خاتم الانبياء اطلاعيه اي صادر كرد. در بخشي از اين اطلاعيه آمده
بود:
روز گذشته رزمندگان پرتوان اسلام در ادامه ي عمليات
[ صفحه ۴۱]
والفجر ۸ موفق شدند ضمن پيش روي در امتداد جاده ي استراتژيك فاو -ام القصر و آزاد سازي بخش ديگري از اراضي دشمن، مقر لشكر ۲۶ عراق را به تصرف درآورده، قسمت ديگري از درياچه ي مصنوعي نمك را آزاد كردند.
رسانههاي گروهي جهان، تمام حواس شان به حمله ي زميني ايران عليه عراق جلب شده بود. هر كدام از اين رسانهها به نوعي خبرهاي جنگ را پوشش ميدادند. كانال ۲ تلويزيون فرانسه در آخرين بولتن خبري خود در ساعت ۲۳ و ۳۰ دقيقه ي پنج شنبه ۲۴ بهمن اعلام كرد: استفاده ي عراق از سلاح شيميايي بر عليه ايرانيان، دال بر موفقيت حمله ي ايرانيها است.
جنگ و گريز در روزها و شبهاي بعد ادامه پيدا كرد. مهم ترين آن شكست پاتك سنگين عراقيها در روز هفتم عمليات بود. خبرگزاريها و رسانههاي گروهي دنيا لب به تحسين ايرانيان گشودند و حمله ي سپاه ايران از نظر نظامي و در نوع خود بي نظير عنوان كردند. صدام حسين، پس از يك هفته به آزاد شدن شهر وفا توسط بسيجيان اعتراف كرد.
دفاع مقدس
خاطرات اروند.....
https://eitaa.com/zandahlm1357
Part03_یادداشت های شهید آوینی.mp3
6.41M
📗کتاب صوتی
#یادداشت_های_شهید_آوینی
قسمت 3⃣
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
به خدا که جرعهای ده تو به حافظ سحرخیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
انفاق بزرگی گفته است: خدا بیامرزد آنکس که کف دستش را بگشاید و میان دو فکش را ببندد یعنی خدا بیامرزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دنیا
از اشعار منسوب به امام زین العابدین علیه السلام: به دنیا عتاب کرده، گفتم: تا کی باید متحمل اندوهناکی شوم و گشایشی برای من نباشد؟ آیا بر هر بزرگواری از فرزندان امام علی علیه السلام، معیشت حلال حرام است؟ دنیا در پاسخ من گفت: ای پسر حسین علیه السلام، بر اثر دشمنی که با پدرت علی علیه السلام دارم که مرا طلاق داده شما را هدف تیر ستمگری خود قرار داده ام.
عتبت علی الدنیا فقلت الی متی
اکابد همّاً بؤسه لیس ینجلی
اکلّ شریف من علیّ تجارة
حرام علیه العیش غیر محلل
قالت نعم یابن الحسین رمیتکم
بسهمی عنادا منذ طلقنی علیّ
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: امْراً مُفْتَرَضاً، وَ شَجَّ بِهَا الْأَرْحامَ وَ الْزَمَهَا الْأَنامَ، فَقالَ تَبارَكَ اسْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
مراسم عروسى
يكى از آرزوهاى بسيارى از پدران و مادران آن است كه زنده بمانند و مراسم زفاف فرزندان خود را ببينند، و در حقيقت ديدنى است، به شرط آنكه با ندانم كاريها و اعمال بى رويّه خود آن شب شادمانى را به عزا مبدّل نكنند.
اين مراسم در اسلام نيز وجود دارد و به عنوان «وليمه» زفاف در اخبار و احاديث آمده است. [۱]
هر كس مى تواند با اندكى انديشه و تأمّل، فلسفه آن را نيز درك كند، زيرا:
----------
[۱]: وسائل الشّيعه، جلد ۱۴، باب ۴۰- از ابواب مقدّمات النّكاح.
اوّلًا، اين مراسم كه با حضور سرشناسان فاميل و دوستان و آشنايان انجام مى گيرد، به زندگى مشترك جديد زوجين كاملًا رسميّت مى بخشد، و آنها را به قبول مسؤوليّت در برابر آن جدّاً
وادار مى سازد، چه آنكه اگر در خفا و بدون هيچگونه مراسمى انجام مى شد براى هر دو طرف ممكن بود به آسانى تعهّدات خود را زيرپا بگذارند، و با برخورد با اوّلين مشكلات در زندگى جديد، راه جدائى را پيش گيرند!
ولى كارى كه با آن همه سروصدا و در حضور آن جمع سرشناس و آشنا انجام مى گيرد چيز ساده اى نيست كه به آسانى بتوانند از آن چشم بپوشند، يا به صورت يك مطلب خصوصى و كوچك با آن برخورد كنند؛ بنابراين، مراسم فوق در درجه اول به عقد زناشوئى استحكام مى بخشد، و به آن رسميّت و عينيّت مى دهد.
ثانياً، وقتى پايه شروع زندگى جديد بر شادمانى و سرور گذارده شود خاطره خوبى كه از آن در ذهن طرفين باقى مى ماند سبب مى شود كه آن را به عنوان يك حادثه مسرّت بخش و سرورآفرين در تمام طول عمر، بدانند، و طبعاً بسيارى از مشكلات را به خاطر آن تحمّل كنند، و با خوشبينى به مسائل مربوط به آينده بنگرند.
ثالثاً، اين مراسم، آشنايان و بستگان را نيز دعوت مى كند كه با شركت در آن، خود را در حلّ مشكلات خانواده جديد، در حال و آينده شريك و سهيم بدانند، و با توجّه به اين كه تشكيل زندگى مشترك به هر حال مشكلاتى دارد سهيم شدن آنان در حلّ آنها بسيار مفيد و با ارزش خواهد بود و فوائد مهمّ ديگر.
ولى مشكل از زمانى شروع مى شود كه اين مراسم مفيد و با
ارزش و شادى آفرين، با تجمّل پرستى، و انواع هوى و هوسها، و ولخرجيها و بى بند و باريها و اسراف و تبذيرها، وانواع گناهان آلوده شود، و در اينجا نتيجه كاملًا معكوس خواهد شد.
شبى غم انگيز، با هزينه هائى كمرشكن، و خاطره اى تلخ و دردناك خواهد بود.
شبى با انواع آلودگيها و مفاسدى كه خداوند بزرگ را به خشم مى آورد.
و بالاخره شبى كه آثار سوءِ آن نه تنها در روح دو زوج جوان، بلكه در اطرافيان و بستگان آنها تا ساليان دراز باقى مى ماند.
آنچه در اين زمينه مى گوئيم مطالبى است كه از دور شنيده ايم، و مسلّماً آنها كه از نزديك ديده اند به عمق اين فجايع آشناترند كه «شنيدن كى بود مانند ديدن! »
شب زفاف در خانواده هاى تجمّل پرست نه تنها مصيبتى است براى پدر و مادر و عروس و داماد، بلكه شب بسيار پر زحمتى است براى تمام دعوت شدگان، چه اينكه شب مسابقه تجمّل و خودآرائى، و شب به رخ كشيدن لباسهاى گرانقيمت و جواهرات رنگارنگ به يكديگر است.
بسيارى از زنان آنها از هفتهها و ماهها قبل خود را براى نمايش ثروت در آن شب آماده مى كنند، و لباسهاى تازه و جواهرات نوين سفارش مى دهند.
بسيارى از بزرگترها چنان خودآرائى مى كنند كه گوئى فراموش كرده اند عروس، دختر آنها است نه خود آنها!
و از آنجا كه در ميدان مسابقه، هر كس تلاش مى كند از رقبا عقب نيفتد بايد هر كدام هزينه زياد و رنج طاقتفرسائى را متحمّل شوند، و چه بسا همين مسائل باعث اختلافاتى ميان آنها و شوهرانشان مى شود كه چرا در اين زمينه ولخرجى لازم را نكرده اند، تا از رقيبان عقب نمانند؛ و آبرويشان در ميان جمع رفته است!
حال فكر كنيد اگر در اين جلسات زنان و مردان به هم آميخته شوند چه مفاسد وحشتناكى به بار مى آيد! مسلّماً محيطى به وجود مى آيد «آماده» و «مملو» براى انواع گناهان، و پر واضح است كه اين گناهان اثر شوم خود را خواهد بخشيد و ازدواجى اين چنين، قرين سعادت و خوشبختى نخواهد بود.
چيزى كه در اين گونه مجالس معنى و مفهوم ندارد، ياد خدا و پاكى و تقوا و خوشبختى دو زوج جديد است.
تاريخ نيز اسراف كاريهاى جنون آميزى را از سوى ثروتمندان مرفّه و بى درد، و طاغوتهاى هر زمان، به خاطر دارد، و از آن جمله ريخت و پاشهاى بيحساب «عبّاسيان» از «بيت المال مسلمين» در عروسيهاى پر خرجشان است.
در يكى از اين گونه مراسم، خلفاى عباسى به جاى «نقل» يا «سكّه هاى كوچك» كه بعضى از مردم بر سر عروس مى پاشند (و به
تعبير عربها «نثار» مى كنند) ورقه هاى كوچكى را كه هر كدام سند مالكيّت يك ملك و آبادى ششدانگ! بود، بر سر عروسشان پاشيدند و هر كس يكى از آنها را ربود مالك يك آبادى شد (و طبعاً كسانى كه در آن مجالس راه داشتند همان درباريان پر پول و ثروتمندان حاشيه نشين بودند).
#✍آیت الله مکارم شیرازی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✅ صحبت های دکتر حبشی در مورد رابطه صحیح زن و شوهر در خانواده "بخش نهم" ❇️ همه زندگی ما باید طبق ام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
010.mp3
1.53M
✅ صحبت های دکتر حبشی در مورد رابطه صحیح زن و شوهر در خانواده
"بخش دهم"
❇️ ویژگی های نگاه مالکیت و تفاوتش با "نگاه امانت داری"
💥 دکتر حمید #حبشی
99-11-29(tarashion).mp3
13.85M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_تراشیون
📚 موضوع: #هنر_بهتر_زیستن
( تلاش در جهت بهبود روابط خانواده )
🔹 قسمت ششم
🌼
💘 همسرانی که مدام قهرو آشتی می کنند؟
💔چرا همسران قهر مي کنند؟
❣گاهي زوجين نمي توانند منظور و پيام خود را به يکديگر منتقل کنند؛ بنابراين يکي از زوجين احساس ناکامي مي کند و گمان مي کند مورد بي توجهي همسرش قرار گرفته است. بنابراين دچار دلخوري و خشم مي شود و تصميم به قطع رابطه کوتاه مدت يا همان قهر مي گيرد، البته عمق و ميزان قطع رابطه به اهميت پيام بستگي دارد و ممکن است از چند ساعت تا چند روز هم طول بکشد.
💔فقط خودت را مي بيني
دليل دوم باز هم در رابطه با گفت وگوي ناموفق زوجين مطرح است، گاهي يکي از طرفين خودمحورانه صحبت مي کند يعني مطالب خود را با تصورات و با توجه به نيازهاي خودش مطرح مي کند و تصورات و نيازهاي طرف مقابل را در نظر نمي گيرد که اين خودمحوري باعث دلخوري و قطع رابطه طرف مقابل مي شود؛ زيرا در اين جا مسئله تفاوت نگاه و نگرش وجود دارد و احساس نااميدي و يأس جزئي در فرد، ايجاد مي شود.
💔وقتي نمي شود گفت بالاي چشمت ابروست!
❣ دليل سوم :ممکن است شخص، عزت نفس پايين يا آسيب ديده اي داشته باشد که در اين صورت وقتي در شرايط يا در معرض اختلاف عقيده يا سليقه با ديگران قرار مي گيرد، راهي جز قهر کردن برايش باقي نمي ماند.
❣در همين مواقع است که اصطلاحا مردم مي گويند: «به فلاني زود برمي خوره» يا «نمي شه بهش گفت بالاي چشمت ابروست».اين کارشناس خانواده تاکيد مي کند: قهر کردن مانند ريختن زباله ها زير فرش خانه است، مشکل با قهرکردن حل نمي شود زيرا افراد بعد از چند دقيقه، چند ساعت يا چند روز سعي مي کنند دوباره با هم ارتباط برقرار کنند ولي مشکل به جاي خود باقي است.
💔از همسرتان باج نگيريد!
❣دليل بعدي با عنوان «بازيابي عاطفي» از سوي بهروزي فر مطرح مي شود: اگر دليل قبلي ناآگاهانه بروز مي کند، اين دليل کمي آگاهانه است، يعني فرد در فرآيند شکل گيري شخصيت اش از کودکي تا بزرگسالي راهي را براي رسيدن به هدف انتخاب مي کند که نوعي «باج گيري عاطفي» از ديگران است.
❣کودکي که براي رسيدن به خواسته اش بهانه گيري مي کند يا روي نقطه ضعف والدينش انگشت مي گذارد و از اين طريق به هدفش مي رسد، ممکن است در بزرگسالي هم اين کار را انجام دهد، براين اساس با همسرش قهر مي کند و با خود مي گويد مي توانم با حرف نزدن و قهر کردن با همسرم به هدفم برسم.
💔 عوارض قهر
❣خود فرد، بيش از همه در معرض پيامدهاي منفي قهر است. اين روان شناس در تشريح آثار قهر با بيان اين جمله ادامه مي دهد: وقتي قهر رخ مي دهد، نشان مي دهد که فشار زيادي روي فرد است زيرا مي خواهد خودش را حفظ کند، او در حال تجربه تهديد است و با قهر، انرژي رواني زيادي را از دست مي دهد.
❣ قهر کردن هاي زياد و طولاني مدت به مرور زمان موجب دلسردي میشود
•┈••✾🍃💞🍃✾••┈•