#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#خانواده_آسمانی ۳۷ ⚜ انسان کمالگرا است و به همین دلیل هیچ محدودیتی در روی زمین روح بزرگ او را اغنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانواده آسمانی ۳۸.mp3
9.59M
#خانواده_آسمانی ۳۸
🌱 هدف از عشق؛ به عنوان مایهی حیات دل انسان، رسیدن به خداوند است.
و این امر، چیزی فراتر از حدَّ تصور نیست! زیرا؛
💢 مردمی به این عشق دست پیدا کرده اند که خداوند صدها سال قبل، در قرآن کریم از آنها به عنوان
" محبوبِ خود " نام برده است!
⚡️ چگونه میتوان آنقدر محبوبِ خدا شد که خداوند، به عشق تو مباهات کند؟
#استاد_شجاعی 🎤
#استاد_رائفی_پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دفاع_شخصی
#ضربه_سر
♦️در زمان درگیری غلبه بر اختلاف وزن مهاجم بسیار مهم می باشد.
🔸در این قسمت از #آموزش هامون یک تکنیک عالی و کاربردی در مقابل سر یا کله برای نخستين بار خدمت اعضاء محترم کانال.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دفاع_شخصی
#حفاظت_شخصیت
〽️تذکر یک نکته مهم روانشناسی به همکاران گرامی #تیم_حفاظت از شخصیت های کشوری که به درد همه دوستان گرامی هم میخوره.
دوستان گرامی شرایط و حالت روحی روانی در زمان اجرا و مقابله بسیار حائز اهمیت است.
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📝📝📝 #بهائیت #تاریخی #فرقه_شناسی 🔖 آثار حسینعلی بهاءالله 🖌 كتاب «اقدس» امالکتاب بهائيت و شا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔖🔖🔖
#بهائیت #تاریخی #فرقه_شناسی
🖌 جانشینان حسینعلی نوری بهاء الله ؛
🔸 عبدالبهاء (عباس افندي)
📝 عباس افندي ملقب به عبدالبهاء، در جماديالاولي 1260ق در تهران متولد شد و از سن ۹ سالگي در تبعيدهاي بهاءالله همراه او بود. وي در اين سفرها بسياري از تجربههاي لازم براي يك زندگي پر از حادثه و البته لبريز از فريب و رياكاري را از پدر و عموهاي خود آموخت. البته اين به معناي نداشتن تحصيلات مرسوم نيست.
📙 مبلّغ پيشين بهائي، عبدالحسين آواره (آيتي) در كشف الحيل مينويسد:
«عبدالبهاء آنقدر معلم و مربي دارد كه از حد، خارج است. نخستين معلمش همان پدرش بهاء الله و بعد از مسافرت پدرش به كوههاي سليمانيه، ميرزا موسی كليم و سپس نزد شيخ عبدالسلام شوافي از حكما و علماي مشهور بغداد تحصيل كرده است.»
🔸 بهائيان وي را مرکز ميثاق مینامند؛ ولي او خود را عبدالبهاء ناميد و بر اهميت اين نام تأکيد كرد.
بهاءالله طبق آنچه در کتاب عهدي (وصيتنامه) آورده است، عباس افندي را نخستين جانشين پس از مرگ خود قرار داده و او را (غصناعظم) ناميده است و فرزند ديگرش محمدعلي افندي با عنوان «غصناکبر» جانشين عباس افندي در مقام خواهد بود.
اگر متن وصيتنامه، دستکاري نشده باشد و از صحت برخوردار باشد، عبدالبهاء هدف اصلي بهاء براي رهبري بهائيان بوده است؛ زيرا وي در وصيتنامه خود با عبارات ذيل بر اين نكته تأكيد ميكند: «وصيّة اللّه آنکه بايد اغصان و افنان و منتسبين طرّاً به غصن اعظم ناظر باشند.»
🔶 وي عبدالبهاء را به عنوان مرکز عهد و پيمان، مبيّن آيات و آثار، مرجع و پيشوا و مثل اعلي براي پيروان خويش انتخاب ميکند، گرچه پيروان محمدعلي هم براي ارجحيت مراد خود دلايلي دارند.
ميرزا حسينعلي نوري، وصيتنامه خود را با جملاتي حاکي از عدم دلبستگي به دنيا و توصيههايي به فرزندان و مريدان براي توجه به امرالله پر ميكند و در فرازي از آن به اين آيه از قرآن اشاره ميکند: عفي الله عما سلف؛ «خدا ميبخشد آنچه را که پيش از اين روي داد.»
گويا ميخواهد به آناني که هنوز دعواهاي بهائي ازلي را به ياد داشتند، اعلام کند شما نيز آنها را فراموش کنيد و مراقب باشيد دوباره پيش نيايد؛ امّا بهاءالله با اين وصيتنامه نيز نتوانست رياست را از دل فرزندانش بزدايد و باز هم اختلاف بر سر رياست ميان فرزندان وی رخ نمود.
🔺به مجرد مرگ حسینعلی نوري، «غصناکبر» و «غصناعظم» تکرار ملالآور اختلافات گذشته ميان بهاء و ازل را آغاز کردند.
ميرزا آقاجان کاشاني نخستين مؤمن و کاتب بهاء الله و چند نفر از نزديکان و فرزندان ميرزا حسينعلي با نوشتن نامههاي متعدد و کتابهايي به فارسي و عربي و فرستادن پيام براي بهائيان، در مقام انکار جانشيني مقام عبدالبهاء بر آمدند و وي را خارج از «دين بهاء» خواندند. سرانجام عباس افندي با استفاده از فرصتي که قرار گرفتن بر مسند رياست برايش فراهم کرد، توانست بر برادر کوچکتر خود غلبه كند و او را از عرصه ميدان رقابت براند.
📚 سفر عبدالبهاء به اروپا و آمريکا
🗞 پس ازانقلاب ترک جوان در ترکيه، سلطان عبدالحميد از سلطنت خلع شد و به تبع آن محدوديتهاي سياسي و اجتماعي عبدالبهاء از ناحيه حکومت برطرف شد. او در 1328 ق برای دعوت بهائيان اروپا و آمريکا از فلسطين به مصر و از آنجا به اروپا و آمريکا رفت.
عبدالبهاء در اين سفر که سه سال به طول انجاميد، تعاليمي را به عنوان تعاليم اصلي بهاء مطرح و معرفي كرد که امروزه آنها را به عنوان تعاليم دوازدهگانه میشناسند؛ گرچه به مرور زمان، تعداد آنها بيشتر شد.
آنچه در سفرهاي عباس افندي به غرب، بيش از هرچيز ديگر خودنمايي ميکند، شيفتگي اين شخصيتِ به ظاهر مذهبي به تمدن پر زرق و برق غرب است.
وي در خطابهاي در منزل يكي از بهائيهای آمريكا ميگويد:
«امشب، من نهایت سرور دارم كه در همچو مجمع و محفلي وارد شدم. من شرقي هستم. الحمد الله در مجلس غرب حاضر شدم و جمعي ميبينم كه در روي آنان، نور انسانيت در نهايت جلوه و شهور است... من ميگويم كه ممكن است ملت شرق و غرب متحد شوند و ارتباط تامّ ميان آمريكا و ايران حاصل گردد.» 🔆🔅🔆
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#شیاطین_در #لباس_بیگانه_های_فضایی قسمت 7️⃣1️⃣ 🔶 در مراسم جادوگری٬ این نشان بالای محراب٬ به سمت مشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیاطین_در #لباس_بیگانه_های_فضایی
قسمت 8️⃣1️⃣
🔷 ماریو پازاگلینی همچنین حدس می زند که :"علاوه بر اینها،اینگونه به نظر می رسد که پیامها ( از طرف بیگانه ها) درون افراد مختلف همانند یک هسته مرکزی عمل می کنند و یک حس را در درون آنها گسترش داده و القاء می کنند.
🔶 نوعی از اداراک و شهود گسترش یافته را ایجاد کرده به صورتیکه فرد احساس می کند از جانب موجودی فراتر از بشر و ماورایی ،ماموریت و رسالتی به دوش او گذاشته شده است.
🔷 یک نوع احساس روحانیت به فرد القا می شود.گاهی اوقات این فرد اینگونه الهامات و القائات را در فرم و قالب یک دین و مذهب موجود بیان کرده و گاهی هم اساسا آوردن یک دین جدید را مدعی می شود.
🔶 معمولا اینگونه ادیان التقاطی به صورت ملغمه و معجونی از تکه پاره های ادیان شناخته شده موجود با برخی باورها و ادعاهای ستاره شناسانه هستند."
🔷 به عنوان مثال و نمونه می توان از یک مورد در این رابطه نام برد.آرتور آرت بل Art Bell مجری برنامه رادیویی معروف Coast to Coast AM در یکی از برنامه هایش با یکی از ربوده شدگان Abductee توسط UFOها و بیگانه ها به نام Sky Ambrose مصاحبه کرد.
🔘 ادامه دارد ...
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
25.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قاطی پاتی قسمت ۳
این داستان : تک پدری و تک فرزندی 😂
بالاخره این که میگن ایرانیا عقده ای هستن بخاطر اسلام و غربی ها بخاطر آزادی بی تفاوت هستن به جنس مخالف ، راسته آیا؟!!!
ببینید و ببینانید😎
#قاطی_پاتی #سیدکاظم_روحبخش #حجاب #عفاف #حجاب_اجباری
آقام امام کاظم - @Maddahionlin.mp3
11.12M
🌸 #میلاد_امام_کاظم(ع)
💐فرزند هفتم از نسل دریا
💐بابای هفت تا آسمون مهتاب دنیا
🎤 #سید_رضا_نریمانی
🔰 اصل گرایش به زیبایی، امر فطری است
🔻 رهبرانقلاب:
🔸اصل گرایش به زیبایی و زیباسازی و زیبادوستی، یک امر فطری است. البته این شاید با مقوله نوگرایی مقداری تفاوت کند. نوگرایی امر عامتری است. این مسأله آرایش و لباس... مقوله خاصی است که انسان - بخصوص جوان - از زیبایی و زیباسازی خوشش میآید و دلش میخواهد که خودش هم زیبا باشد. این عیبی هم ندارد؛ یک امر طبیعی و قهری است؛ در اسلام هم منع نشده است. آن چیزی که منع شده، فتنه و فساد است. این زیبایی و زیباسازی، بایستی موجب این نشود که در جامعه انحطاط و فساد به وجود آید.
🔸یعنی ابتذال اخلاقی نباید به وجود آید. چگونه؟ راههایش مشخّص است. اگر ارتباط بیقید و شرط و بیبندوباری در روابط زن و مرد وجود داشته باشد، این موجب فساد خواهد شد. اگر به صورت افراطی به شکل مُدپرستی درآید، این به فساد خواهد انجامید. اگر این مقوله زیباسازی و رسیدن به سر و وضع و لباس و امثال اینها، مشغله اصلی زندگی شود، انحراف و انحطاط است... اما فینفسه، رسیدن به سر و وضع و لباس، بدون اینکه در آن خودنمایی و تبرّج باشد، عیبی ندارد.
🔺 گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در موضوع #تبرج
📖 ۱۳۷۷/۰۲/۰۷🌱
🔰 تبرج، نشانه مردسالاریِ غربیها
✅ رهبرانقلاب: تربیت غلط غربی موجب شد که در دوران حکومت طاغوت در این کشور، زنان به آرایش، تجمّلات، زینتهای بیخودی، تبرّج و خودنمایی تمایل پیدا کنند، که این هم از نشانههای مردسالاری است. یکی از نشانههای مردسالارىِ غربیها همین است که زن را برای مرد میخواهند؛ لذا میگویند زن آرایش کند، تا مرد التذاذ ببرد! این مردسالاری است، این آزادی زن نیست؛ این در حقیقت آزادی مرد است. میخواهند مرد آزاد باشد، حتّی برای التذاذ بصری؛ لذا زن را به کشف حجاب و آرایش و تبرّج در مقابل مرد تشویق میکنند!
🔺 گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در موضوع #تبرج
📖 ۱۳۷۶/۰۷/۳۰🌱
🔰 تبرج زنانه، مظهرِ جاهلیتِ مدرنِ غرب
✅ رهبرانقلاب: آنچه امروز دستگاههاى سیاسى غرب ترویج میکنند، همان جاهلیتى است که بعثت پیغمبر براى زدودن آن - از محیط زندگى بشر - بهوجود آمد. نشانههاى همان جاهلیت، امروز در دنیا، در این تمدن رایج فاسد غربى، مشاهده میشود؛ همان بىعدالتى، همان تبعیض، همان نادیده گرفتن کرامت انسان، همان عمده کردن مسائل جنسى و نیازهاى جنسى. قرآن کریم خطاب به همسران مکرم پیغمبر میفرماید: «وَ قَرنَ فى بُیوتِکُنَ وَ لاتَبَرَجنَ تَبَرُجَ الجَهِلِیَةِ الاُولَى.» یکى از نشانههاى جاهلیت اُولى، تبرج زنانه است. امروز یکى از عمدهترین مظاهر تمدن غربى، همین تبرج است؛ این همان جاهلیت است، منتها جاهلیتى که توانسته است خود را با سلاح تبلیغات مدرن مجهز بکند، حقایق را از چشم مردم بپوشاند؛ اینها را باید ما مسلمانها بفهمیم، اینها را باید بدانیم.
🔺 گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در موضوع #تبرج
📖 ۱۳۹۳/۰۳/۰۶ 🌱
🔰 فتنه علیه خانواده
🔻 رهبرانقلاب:
🔸در اسلام، تبرّج ممنوع است. تبرّج، یعنی همان خودنمایی زنان در مقابل مردان، برای جذب و فتنهانگیزی. این، یک نوع فتنه است و خیلی اشکالات دارد. اشکالش فقط این نیست که این دختر جوان، یا این پسر جوان به گناه میافتند - این اوّلیش است؛ شاید بتوانم بگویم کوچکترینش است - دنبالهاش به خانوادهها میرسد.
🔸اساساً آنگونه رابطه بیقید و شرط و بیقید و بند، برای بنای خانواده سمِّ مهلک است؛ چون خانواده با عشق زنده است. اصلاً بنای خانواده با عشق است. اگر این عشق - عشق به زیبایی، عشق به جنس مخالف - در صد جای دیگر تأمین شد، دیگر آن پشتوانه قویای که استحکام خانواده باید داشته باشد، از بین خواهد رفت و خانوادهها متزلزل میشود و به همین وضعی درمیآید که امروز متأسّفانه در کشورهای غربی هست؛ بخصوص در کشورهای اروپای شمالی و امریکا.
🔺 گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در موضوع #تبرج
📖 ۱۳۷۷/۰۲/۰۷🌱
🔰بزرگترین اهانت به زن
🔻 رهبرانقلاب:
🔸[غربیها] یک نامعادلهای را بتدریج به وجود آوردهاند؛ یک طرف ذینفع، یک طرف مورد انتفاع؛ بشریت را اینجوری تقسیم کردهاند. طرفِ ذینفع مرد است، طرفِ مورد انتفاع عبارت است از زن... شأن اجتماعی زن را اینجوری معرفی کردند، اینجوری تعریف کردند: زن به عنوان یک موجودی که مورد انتفاع مرد باید قرار بگیرد. لذا در فرهنگ غربی اگر زن بخواهد در جامعه نمود پیدا کند، شخصیت پیدا کند، حتماً باید از جذابیتهای جنسىِ خودش چیزی را ارائه بدهد.
🔸حتّی در مجالس رسمی، نوع پوشش زن باید جوری باشد که برای طرف ذینفع و منتفع - یعنی طرف مرد - چشمنواز باشد. به نظر من بزرگترین ضربه، بزرگترین اهانت، بزرگترین حقکشی که در زمینهی مسئلهی زن انجام گرفته، همین است... دیگران هم از آنها تقلید کردند، در راهش کوشش کردند، تلاش کردند و این در دنیا جا افتاده... وقتی پوشش زن، عدم تبرّج زن، آرایش نکردن زن در جامعه مطرح شود، دستگاههای مسلط تبلیغاتی دنیا سر بلند میکنند، جنجال میکنند؛ این نشاندهندهی این است که یک فرهنگی، یک سیاستی، یک راهبردی وجود دارد که سالهای متمادی است دنبال میشود و پایهاش این است که این جایگاه، این شأن، این موقعیت غلط و اهانتآمیز را برای زن تثبیت کنند؛ و متأسفانه کردند.
🔺 گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در موضوع #تبرج
📖 ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
🔰 نگاه اسلام به مسأله زیبایی
🔻 رهبرانقلاب:
🔸 در اسلام، به مسأله زیبایی اهمیت داده شده است. زیاد شنیدهایم که: «انّ الله جمیل و یحبّ الجمال»؛ خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد. در خصوص رسیدن به سر و وضع، روایات زیادی در کتب حدیثی ما هست. در کتاب «نکاح» مفصّل بحث میشود که مرد و زن بایستی به خودشان برسند. بعضی خیال میکنند که مثلاً مردان باید موی سرشان را بتراشند؛ نه. در شرع، برای جوانان مستحبّ است که موی سر بگذارند.
🔸در روایت هست که «الشَعر الحسن من کرامة الله فأکرموه»؛ موی زیبا، جزو کرامتهای الهی است؛ آن را گرامی بدارید. یا مثلاً روایت دارد که پیامبر اکرم وقتی میخواستند نزد دوستانشان بروند، به ظرف آب نگاه میکردند و سر و وضع خود را مرتّب میکردند. آن زمان که آینه به این شکلی که حالا هست و فراوان هم هست، نبود. جامعه مدینه هم که فقیر بود. پیامبر ظرف آبی داشتند، که وقتی میخواستند نزد دوستانشان بروند، از آن به جای آینه استفاده میکردند. این، نشاندهنده آن است که سر و وضع مرتّب، لباس خوب و گرایش به زیبایی، امر مطلوبی در شرع اسلام است؛ منتها آن چیزی که بد و مضرّ است، آن است که این وسیلهای برای فتنه و فساد و تبرّج شود... ضررهایش تا خانواده و نسل بعد هم میرسد.
🔺 گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در موضوع #تبرج
📖 ۱۳۷۷/۰۲/۰۷
🔆 درس بزرگ غدیر
🌸رهبر انقلاب: امیرالمؤمنین در راهِ خدا یک لحظه پا عقب نکشید. به موقع تبلیغ کرد؛ به موقع در رکاب پیغمبر شمشیر زد؛ وقتی لازم بود صبر کرد؛ وقتی لازم بود وارد میدان سیاست شد. در همهی اینها فداکاری از این بزرگوار بروز پیدا کرد. پیغمبر اکرم چنین کسی را در رأس جامعهی اسلامی قرار می دهد. این درس بزرگ غدیر است.
🗓 ۱۳۸۷/۰۹/۲۷
#سلامتی فرمانده صلوات
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ادامه داستان يک فنجان چاي با خدا 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 قسمت 116: آن مرد رفت؛ وقتی که باران نمیبارید، آسمان نم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ادامه داستان يک فنجان چاي با خدا 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
قسمت 117:
مسافرِ خاکی معجزه زده که زائر میخرید و عددی نمیفروخت..
قبل از حرکت به پروین و فاطمه خانم متذکر شدیم که حسام تا رسیدن به مرز، نباید از سفرمان باخبر شود که اگر بداند نگرانی محضِ حالِ بیمارم، خرابش میکند و کلافه..
و در این بین فقط مادر بود که لبخند زنان، ساکِ بسته شده ی سفرم را نظاره گر میکرد و حظ میبرد..
مانتویِ بلند وگشادِ مشکی رنگ، تنِ نحیفم را بیشتر از پیش لاغر نشان میداد و پروین با تماشایم غر میزد که تا میتوانی غذا نخور.. و من ناتوان از بیانِ کلماتِ فارسی با مادرانه هایش عشق میکردم.
فاطمه خانم به بدرقه مان آمد و گرم به آغوشم کشید. به چشمانم خیره شد و اشک ریخت تا برایش دعا کنم و دعوت نامه ی امضا شده اش را از ارباب بگیرم.
اربابی که ندیده عاشقش شده بودم و جان میدادم برایِ طعمِ هوایِ نچشیده اش..
وقتی به مرز رسیدیم برادرم با حسام تماس گرفت و او را در جریانِ سفرم قرار داد.
نمیدانم فریادش چقدر بلند بود که دانیال گوشی از خود دور کرد و برایم سری از تاسف تکان داد..
باید میرنجیدم… حسام زیادی خودخواه نبود؟؟
خود عشقبازی میکرد و نوبت به دلِ من که میرسید خط و نشان میکشید؟؟
جملاتِ تکه تکه و پر توضیحِ دانیال، از بازخواستش خبر میداد و مخالفت شدید..
دانیال گوشی به سمتم گرفت تا شانه خالی کند و توپ را به زمین من بیاندازد.
اما من قصد هم صحبتی و توبیخ شدن را نداشتم، هر چند که دلم پر می کشید برایِ یک ثانیه شنیدن.
سری به نشانه ی مخالفات تکان دادم و در مقابلِ چشمانِ پر حیرتِ برادر، راهِ رفتن پیش گرفتم.
ده دقیقه ایی گذشت و دانیال به سراغم آمد ( سارا بگم خدا چکارت کنه..
یه سره سرم داد زد که چرا آوردمت.. کلی هم خط و نشون کشید که اگه یه مو از سرت کم بشه تحویل داعشم میده.. )
از نگرانی هایی مردانه ی حسام خنده بر لبانم نشست.
دانیال چشم تنگ کرد و مقابلم ایستاد ( میشه بگی چرا باهاش حرف نزدی؟؟
مخمو تیلیت کرد که گوشی را بدم بهت ..
دسته گل رو تو به آب دادی و منو تا اینجا کشوندی، حالا جوابشو نمیدی و همه رو میندازی گردن من؟؟ )
شالِ مشکیم را مرتب کردم (تا رسیدن به کربلا باید تحمل کنی..)
طلبکارو پر سوال پرسید ( چی؟؟؟ یعنی چی؟؟ )
ابرویی بالا انداختم ( یعنی تا خودِ کربلا، هیچ تماسی رو از طرفِ حسام پاسخ گو نمیبااااشم..
واضح بود جنابِ آقایِ برادر؟؟؟)
نباید فرصتِ گله و ناراحتی را به امیر مهدی میدادم.
من به عشق علی و دو فرزندش حسین و عباس پا به این سفر گذاشته بودم.
پس باید تا رسیدن به مقصد دورِ عشقِ حسام را خط میکشیدم..
وا رفته زیر لب زمزمه کرد ( بیا و خوبی کن.. کارم دراومده پس..
کی میتونی از پس زبونِ اون دیوونه ی بی کله بربیاد.. کبابم میکنه… )
انگشتم را به سمتش نشانه رفتم ( هووووی.. در مورد شوهرم، مودب باشااا..)
از سر حرص صورتی جمع کرد و “نامردی” حواله ام..
بازرسی تمام شد و ما وارد مرز عراق شدیم..
سوار بر اتوبوس به سمت نجف ..
کاخِ پادشاهیِ علی..
اینجا عطرِ خاکش کمی فرق نداشت؟؟
ادامه دارد..
بامــــاهمـــراه باشــید🌹
https://eitaa.com/zandahlm1357