eitaa logo
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1.4هزار دنبال‌کننده
49.3هزار عکس
36هزار ویدیو
1.7هزار فایل
#نذر_ظهور ارتباط با ما @Zh4653 @zandahlm1357 سلام خدمت بزرگواران این کانال پیروفرمایشات امام خامنه ای باب فعالیت درفضای مجازی ایجاد شده ازهمراهی شما سپاسگزاریم درصورت رضایت ؛کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🍃🍃🍃🍃https://eitaa.com/zandahlm1357
مشاهده در ایتا
دانلود
قاضی آمریکایی حکم به مصونیت بن‌سلمان در قتل خاشقچی داد 🔹«جان بِیتس» قاضی فدرال واشنگتن در حکمی با پذیرفتن موضع دولت آمریکا، گفت بن‌سلمان در پرونده قتل خاشقچی، به‌عنوان رئیس یک دولت خارجی ازمصونیت حاکمیتی برخوردار است و این دادخواست را رد کرد. 🔹بیتس اما تصریح کرد که شکایت مدنی نامزد خاشقچی، استدلالی «قوی» و «شایسته» مبنی بر اینکه ولی‌عهد سعودی در این قتل دست داشته، ارائه می‌کند.
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زاکانی خطاب به برهم‌زنندگان جلسه: اینها کسانی هستند که تمام هنرشان سطل آشغال آتش زدن هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طائب: آمریکایی‌ها با شتاب در غرب آسیا شکست می‌خورند و منطقه را ترک خواهند کرد 🔹حجت‌الاسلام طائب در دانشگاه زنجان: ایالات متحده از دهه ۵۰ ما به‌عنوان دهه تعیین سرنوشت آمریکا یاد می‌کند. 🔹ما اکنون در دهه تعیین‌کننده برای آمریکا هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: دلیل محدودیت‌های اینترنتی ناامنی ایجاد شده توسط دشمن است 🔹درباره اینترنت من در انتخابات حرفی زدم که گاهی هم بعضی‌ها می‌خواهند آن را یادآوری کنند. من خودم یادم هست. هرآنچه را که گفتیم به خاطر داریم. 🔹اگر دشمن آمد در فضا و بستری دشمنی کرد و خواست کشور را به هم بریزد شما می‌گویید به او اجازه بدهیم؟ 🔹محدودیت‌های ایجاد شده به‌دلیل اخلال دشمن و ایجاد ناامنی است که در آن ایجاد کرد؛ محدودسازی شده و حتما بدانید با شرایط امن، وضعیت متفاوت خواهد بود. 🔹به وزیر و مسئول مربوطه گفتم برای کسب و کارها کاری کنید تا در بسترهای داخلی فعالیت کنند تا بتوانیم فضا را امن کنیم.
حمله پلیس آلمان به براندازان 🔹در حمله پلیس آلمان به مقرهای گروه راست‌ افراطی که ظاهراً قصد سرنگونی دولت این کشور اروپایی را داشتند، دست‌کم ۲۵ نفر بازداشت شدند. 🔹راشاتودی خبر داده که «بریجیت وینکمان» نماینده سابق پارلمان آلمان نیز در میان افرادی است که امروز به ظن تلاش برای ساقط‌کردن دولت بازداشت شده‌اند. 🔹افراد باز‌داشت‌شده، بخشی از جریان «شهروندان رایش» هستند که مشروعیت حکومت فعلی آلمان را قبول نداشته و به حکومتی باور دارند که بین سال‌های ۱۸۷۱ تا ۱۹۱۸ بر این کشور حاکم بود.
📲 پیامک همراه اول به مشترکان بعد از اشتباه تیم تحقیقاتی
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استاد دانشگاه: برنامه‌های مضر را از گوشی‌هایتان پاک کنید 🔹محمدی: به نظر می‌آید ارسال این پیام از ۳ حالت خارج نیست. یا سرویس گوگل مشکلی داشته یا اپراتورهای ما مشکلی پیدا کردند یا بدافزاری در گوشی‌‌ها این پیام را ارسال کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حرکت جالب وزیر امور خارجه بوسنی در واکنش به پیش داوری‌ها درباره حجاب در ایران 🔺وزیر امور خارجه بوسنی در نشست خبری مشترک با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران، در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران بوسنیایی از امیرعبداللهیان روسری بر سر کرد و گفت: تصور کنید اگر من امروز از روسری استفاده کنم، واکنش شما خبرنگاران چه بود؟ می‌گفتید چرا از دفاع می‌کنید؟ شما پیش داوری می‌کنید! https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دعوت به خونریزی در اتاق عملیات شبکه "من و تو"؛ انقلاب بها دارد و بهای آن خون است! 🔺شبکه سلطنت طلب منوتو در راستای پروپاگاندای گسترده‌ای که این روزها علیه ایران به راه انداخته است در اظهاراتی وقیحانه مدعی شد که با عافیت‌طلبی راه به جایی نخواهد رسید و انقلاب جز با خون به دست نمی‌آید... https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "قسم به خون آرمان / ایستاده ایم تا پایان" 🔺شعار دانشجویان دانشگاه امیرکبیر 🇮🇷 https://eitaa.com/zandahlm1357