#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: بلیغ بلیغ کسی است که کلام را مطابق با خواست قلبی خود به زبان آورد و الفاظ را به اندازه معن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
حرف واو
ابوبکر بر کسی که پارچه ای در دست داشت، گذشت و به او گفت: پارچه را میفروشی؟ گفت؛ لا یرحمک اللّٰه (این جمله با وقف بعد از لا و بدون وقف دو معنا دارد، خیر، خدا تو را رحم کند، خدا تو را رحم نکند) ابوبکر گفت: اگر پایدار شوید زبان شما را راست خواهم کرد چرا نگفتی لا و یرحمک اللّٰه (تا اینکه فقط جمله دعاییه باشد).
البته اعتراض ابوبکر وارد نیست چرا که چون ممکن است قصد وی از لا یرحمک اللّٰه معنایی بوده که محتاج واو نبوده است!
*
مأمون از یحیی بن اکتم چیزی پرسید، یحیی ضمن پاسخ گفت: لا و ایداللّٰه الامیر، مأمون گفت: این «واو» چقدر ظریف و به موقع قرار گرفته است.
*
صاحب بن عباد هم گفته است این «واو»از موهای به شکل واو در کنار گوش برتر است.
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❇️ سلسله جلسات کارگاه #مبانی_ولایت_فقیه 35 💠 جلسه 5️⃣3️⃣ 🔰پاسخ به شبهات ولایت فقیه چرا رهبری دور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
24.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ سلسله جلسات کارگاه #مبانی_ولایت_فقیه 36
💠 جلسه 6️⃣3️⃣ ( پایان دوره ، الحمدلله)
🔰پاسخ به شبهات ولایت فقیه
اکثریت مردم ، حکومت را نمی خواهند، چرا هنوز برقرار است؟
آیا اوامر رهبری فقط در حیطه کشور ایران است؟
🎤 #استاد_احسان_عبادی
🔸انتشار فایلها آزاد و بلامانع است
👌 مبانی ولایت فقیه خود را قوی کنید تا در فتنه های آتی در امان باشید
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: شوراى تعيين خليفۀ سوم اشاره عمر پيش از مرگ، به اجتهاد خود تصميم گرفت با تشكيل شورايى كه ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
تركيب شورا
عمر شش تن از اصحاب پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) را كه به زعم او، رسول خدا پيش از رحلت از آنها راضى بود و اهل بهشت خوانده بود، اعضاى شورايى تعيين كرد كه آنها بايد خليفه سوم را از بين خود انتخاب كنند.
اين شش تن عبارت بودند از: على (عليه السّلام)، عثمان، عبدالرحمن بن عوف، سعد وقاص، طلحه و زبير.
عمر، ابوطلحۀ انصارى را به فرماندهى ۵۰ مرد مسلح تعيين كرد و مأمور مراقبت از افراد شورا نمود كه مى بايست در اتاقى به مدت سه روز مشورت كرده و خليفۀ جديد را انتخاب كنند. دستورالعمل كار شورا طبق نظر عمر از اين قرار تعيين شد:
۱. خليفۀ جديد بايد يكى از اعضاى شورا باشد و با رأى اكثريت انتخاب شود.
۲. در صورتى كه دو نامزد رأى مساوى به دست آورند، شخصى به خلافت انتخاب مى شود كه عبدالرحمن بن عوف از او حمايت كند! (به تعبير ديگر عبدالرحمن در اين شوراى شش نفره داراى دو رأى است).
۳. اگر هر يك از اعضا از شركت در شورا خوددارى كند، گردن زده خواهد شد.
۴. پس از انتخاب خليفه توسط اكثريت، چنانچه اقليت با وى مخالفت كنند و او را به رسميت نشناسند، گردن زده خواهند شد.
۵. چنانچه پس از سه روز، شورا نتوانست خليفۀ جديد را انتخاب كند، ابوطلحه و افرادش هر شش تن را خواهند كشت و مردم، خود براى تعيين خليفه اقدام كنند. [۱]
----------
[۱]: . نگاه كنيد به: تاريخ طبرى، ج ۴، ص ۲۲۸ و الامامة و السياسة، ج ۱، ص ۲۹ و تاريخ يعقوبى، ج ۲، ص ۱۶۰ و شرح نهج البلاغة ابن ابى الحديد، ج ۱، ص ۱۸۵ و اجتهاد در مقابل نص، ص ۳۷۵.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
موبد کوروش نیکنام دروغگویی تمام عیار میدانیم که دین #زرتشت تحمیلی ترین نوع دین است، در مورد تحمیل و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاتبان ایلامی در دربار هخامنشیان کوروش را مسخره میکردند چون سواد نداشت.
🚮جالب است که #کوروش_پرستان به #دروغ ادعا میکنند که #کوروش آموزش رایگان را به همه هدیه کرده است!
در اینکه این مطلب خنده دار دروغی بیش نیست که شکی نداریم، دلیلش آنست که هیچگاه یک سند ولو ضعیف و جعلی نتوانستند نشان دهند یا بهتر بگویم نیست که نشان دهند...
🔍اما داستان آنجایی جالب میشود که وقتی پای سخن متخصصین تاریخ می نشینیم سخن جوری دیگر است!
👈کوروش و اجدادش #بی_سواد بودند👉
بله مردم قوم #پارس سواد نداشتند و نمی توانستند چیزی بخوانند برای همین کاتبان #ایلامی که برای آنها کار میکردند اسامی شاهان #هخامنشی به مسخره مینوشتند و آنهارا تحقیر و به سخره میگرفتند.
👤 #والتر_هینتس ایران شناس، متخصص خط و زبانهای ایرانی و تمدن ایلام و تاریخدان بی نظیر آلمانی در کتاب گرانبهای خود داریوش و ایرانیان چنین میگوید:
"ما امروز مهر کورش اول، پدربزرگ کورش بزرگ، را با نبشته ی ایلامی در دست داریم: این مهر نیزه داری را سوار بر اسب نشان می دهد، که در حالی که دشمن کشتهای را زیر پای اسب خود دارد، دشمن پیادهی با تیر سوراخ شده را از نو مورد حمله قرار میدهد. در سمت چپ سوار نبشته ای به ایلامی در شش سطر به چشم می خورد که البته خط بالای این نبشته در تصویر ۱۶ قابل تشخیص نیست. متن این نبشته چنین است: «کورش انزان، پسر چیش پیش. » نکته ی جالب توجه این متن نگارش ایلامی کورَش به جای کورُش فارسی است. منشیان ایلامی نام فارسی کورُش را، حتی در زمان کورش بزرگ و پس از او، یک بار هم درست ننوشته اند، با این که آنان می توانستند نامهای ایرانی را با نشانهای ایلامی به درستی بنویسند. این امر باید دلیل خاصی داشته باشد.
من دلیل این غلط نویسی نادر را این طور حدس میزنم که کورُش در ایلامی تقریبا معنی « مواظبت کرد، پرستاری کرد» را می دهد، اما کورَش به معنی «سوزاند، به آتش کشیده است. برای تبدیل نام تحسین برانگیز کورش به نامی نفرت انگیز در گوش ایلامیها کافی بود که u به a تبدیل شود.
ظاهرا ساکنان پیشین انزان نیز به هخامنشیان به چشم « آتش افروز » نگاه کرده اند. نه «مواظبت کنندگان (پایندگان )». منشیان ایلامی با تبدیل کورُش به کورَش بغضی را که از مزاحمان پارسی در دل داشتند، پنهانی و بی سر و صدا بیرون ریختند"
➕جناب والتر هینتس در ادامه می نویسد:
"احتمالا منشیان بابلی نیز با دلیل اصلی این تحریف آشنا بوده اند و در این باره مخفیانه دست به شوخی می زده اند.
داستان هرچه باشد، تحریف ایلامی نام کورش نشانه ی دیگری ست بر اینکه مقدم « بربرهای » پارسی شمال به انزان برای مردم بومی به هیچ وجه مبارک نبوده است. اما چون پارس ها خواندن نمی دانستند، متوجه نبودند که منشیان ایلامی پنهانی فرمانروایشان را مسخره می کنند."
📖والترهینتس،داریوش و ایرانیان،ترجمه پرویز رجبی،نشرماهی،صفحه۶۰ و۶۱
✍ نویسنده : #محمد_پورعلی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
توصیف #سورنا سردار معروف #اشکانیان از زبان #پلوتارک
👤 #مرتضیراوندی تاریخدان سرشناس ایرانی در کتاب خود به نقل از پلوتارک، تاریخ نگار ،اندیشمند و فیلسوف یونانی
✳️راجع به سورنا سردار نام آشنا اشکانی مینویسد:
👈(سورنا) هرزمان که تنها و محرمانه سفر میکرد، 🔺هزار شتر زیر بار داشت و دویست ارابه #زنان و #کنیزان او را می بردند.... در دنباله زنان بی بند و بار... با قاشقک و عود در ارابه ها بودند...🔻
📚مرتضی راوندی،#تاریخاجتماعیایران،موسسه و انتشارات امیرکبیر 1354جلد اول،صفحه 591
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: در هفتم جولاي ۱۹۱۹ وايت مينويسد: ... انگلستان منافع بسياري را در ايران دنبال ميكند و هما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
اين انتصاب بي دليل نبود؛ زيرا چند روز بعد توافقنامه انگلستان ايران به امضاي نصرت الدوله رسيد. در يادداشت سفارت ايران به وزارت امور خارجه ايالات متحده در مورد نصرت الدوله فيروز چنين ميخوانيم: «نصرت الدوله فرزند فرمانفرما است. فرمانفرما عموزاده شاه است و در برهههاي مختلف رياست وزرا را بر عهده داشته و اكنون نيز والي فارس است. نصرت الدوله در سال ۱۹۱۶ وزير عدليه بوده و در سالهاي جنگ رابطه نزديكي با نيروهاي متفق داشته و از تمام نفوذ خود استفاده كرده تا مانع روابط ديپلماتيك ايران و آلمان شود. » [۵] احمد شاه در ۱۲ آگوست كشور را ترك كرد. كالدول* [۶] گزارش ميدهد: «شاه به قصد سفري طولاني عازم اروپا شد. بسياري احتمال ميدهند كه شاه از اين سفر بازنگردد. البته اين مسئله بسيار محرمانه است. مردم ايران علاقه اي به او ندارند. به نظر من، نبايد انتظار بازگشت او را داشته باشيم. من اوراق قرضه اي را كه شاه از مؤسسه ليبرتي** [۷] خريداري كرده است به وي تحويل دادم و دو ساعت تمام هم دربارة سررسيد سود ماه يازدهم با من چانه زد. وي اين اوراق بهادار را به همراه جواهرات، پول و اوراق قرضه، با خود به خارج ميبرد. علاوه بر اين، به نظر ميرسد شاه به شدت نگران مطامع بلشويكها نسبت به ايران است. احمدشاه در استانبول به ديدار پدرش، محمدعلي شاه مخلوع ميرود. محمدعلي ميرزا چندي پيش
تلاش ميكرد به تهران بازگردد. » [۱] در ارتباط با امور مالي احمد شاه، اسنادي در بايگاني وزارت خارجه آمريكا وجود دارد. در گزارش كاري كه كالدول در ۲۱ مي۱۹۱۹ از نيويورك مينويسد، آمده است: «در اين رابطه، به وزارت خارجه اعلان شده كه اينجانب همين امروز با شركت گارانتي تراست* [۲] تماس گرفته و اوراق قرضه ويكتوري** [۳] به مبلغ يكصد هزار دلار براي اعلي حضرت شاه ايران خريداري كرده ام. » [۴] كالدول در ۸ جولاي ۱۹۱۹ از تهران به وزارت خارجه كشور خود چنين مينويسد: «احمدشاه بيست روز پيش ۱۶۰۰۰۰ دلار از حساب خود در بانك شاهنشاهي ايران به حساب شركت گارانتي تراست در نيويورك، منتقل كرد. اعلي حضرت از من خواست كه به صورت محرمانه از طريق وزارت خارجه از تحويل اين وجه اطمينان حاصل كنم. لطفاً با تلگرام پاسخ دهيد. » [۵] در بيست و يكم جولاي وزارت خارجه چنين پاسخ ميدهد: «شركت گارانتي تراست اطلاع داد در تاريخ بيست و چهارم ژوئن، شعبه اين شركت در لندن مبلغ صد و شصت هزار دلار دريافت كرده و خبر دريافت آن در هشتم جولاي از طريق تلگرام تأييد شد. اين مبلغ با نام سلطان احمد شاه، به حساب بانكي واريز شده است. » [۶]
----------
[۵]: يادداشت سفارت ايران در واشنگتن، ۱۱۱۴/۰۰. ۸۹۱، مورخ۱۸ آگوست ۱۹۱۹
[۶]: Caldwell
[۷]: Liberty Loan Bonds
[۱]: تلگرام كالدول، شماره ۱۶۱، ۴۰/۰۰۱. ۸۹۱، مورخ۱۳ آگوست ۱۹۱۹
[۲]: Victory Loan
[۳]: Guaranty Trust Company
[۴]: گزارش كالدول، ۹۲/۱۲۲C ۱۲۳، مورخ۲۱ مي۱۹۱۹
[۵]: تلگرام كالدول، ۴۲/۰۰۱. ۸۹۱، مورخ۸ جولاي ۱۹۱۹
[۶]: تلگرام كولبي، ۴۲/۰۰۱. ۸۹۱، ۲۱ جولاي ۱۹۱۹
📚از قاجار تا پهلوی
✍محمد قلی مجد
https://eitaa.com/zandahlm1357