⁉️پاسخ به شبهات دانش آموزی❓
1⃣ «چرا تبعیض جنسیتی وجود دارد؟»
📝1_ جواب اجمالی:
🔷 تصور کنید یک پادشاهی بخواهد برایش شمشیری از طلا بسازند و بگوید من میخواهم در مبارزه با دشمن از این شمشیر طلا استفاده کنم. همین شمشیر طلا وقتی در مبارزه با شمشیر فولادی قرار بگیرد، شکسته میشود. آیا میتوان گفت چون شمشیر طلا شکست خورد، پس طلا بد است؟!
مسلما کسی این را نمیگوید. چون خاصیت طلا این است. به این خاطر کسی نمیگوید شمشیر طلا از شمشیر فولاد بی ارزشتر است. بلکه ارزش او بالاتر هم هست. ولی جایگاهش میدان جنگ نیست. بلکه جایگاهش در بالای سر پادشاه و فخر اوست.
زن و مرد هم طبق ویژگیهایی که خدا به آنها داده است، از آنها انتظار دارد. مثلا از زن انتظار ندارد که کار سنگین انجام دهد، یا وارد میدان جنگ شود و مبارزه کند. چون ویژگی و روحیهی او لطیف و احساسی است و باید مثل باران که کلوخ را نرم میکند تا زمین آماده پرورش دانه شود، مرد سخت و خشن را برای ساختن زندگی نرم میکند. یا مثل نسیم که به درختان و سبزهها شادابی میدهد با نسیم احساساتش به خانه شادابی دهد. یا مثل خورشید که به گلها گرمی میدهد به زندگی گرمی دهد.
اما مرد ویژگیاش این است که سخت و مقاوم است و در برابر خطرها و درگیریها و جنگها از زن و خانواده دفاع کند و کار سنگین بر عهدهی مرد است. چون ویژگی اوست.
📝۲_ پاسخ تکمیلی در لینک زیر
https://btid.org/fa/news/194501
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #تبعیض_جنسیتی
صفحه
پرسش و پاسخ
@zandahlm1357
⁉️پاسخ به شبهات دانش آموزی❓
2⃣ چرا اگر مسلمانی بخواهد دینش را تغییر دهد او را میکشند؟
📝1_ جواب اجمالی:
🔻 اول: عقیده یک چیز شخصی است و به زور نمیشود به کسی عقیدهای را تحمیل کرد. اگر کسی عقیدهای داشته باشد و آن را ابراز نکند، کسی با او کاری ندارد. ولی اگر عقیدهاش را اظهار کند، با او برخورد میشود چون علیه دین تبلیغ کرده است. حال اگر کسی هم که مسلمان باشد و بخواهد از مسلمانی خارج شود، تا زمانی که آن را ابراز و اظهار نکرده، کسی با او کاری ندارد چون عقیدهی شخصی اوست و مشکلی ندارد. اما اگر اعلام کرد که از دین خارج شده، آن موقع دیگر عقیده شخصی نیست بلکه تبلغ عقیدهاش را کرده است و علیه دین اسلام کار کرده است پس باید مجازات شود.
🔺 دوم: جرم و گناه در اسلام دو جنبه دارد. یک موقع گناهی است که فقط مربوط به خود شخص است، مثلا فردی که در منزل خودش در ماه رمضان روزهخواری میکند و کسی هم او را نمیبیند در اینجا کسی با او کاری ندارد. گناه و جرم او شخصی است و خودش میداند و خدای خودش، ولی اگر همین شخص در ماه رمضان بیاید در خیابان و شروع به روزهخواری کند، به او تذکر میدهند. اگر گوش نکند، او را مجازات میکنند. چون گناه او علاوه بر شخصی، اجتماعی هم میشود.
📝۲_ پاسخ تکمیلی در لینک زیر
https://btid.org/fa/news/194376
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #ارتداد_مسلمان_خروج_ازدین
صفحه
پرسش و پاسخ
@zandahlm1357
⁉️پاسخ به شبهات دانش آموزی❓
3⃣ چگونه گذشته پیامبران و امامان را باور کنیم؟
📝1_ جواب اجمالی:
اول: ما چگونه فهمیدیم که گذشتگانی بودهاند؟! چگونه فهمیدیم جنگها و اتفاقاتی در تاریخ افتاده است؟! با اینکه ما آنها را ندیدهایم؟!
ما از چند راه به وجود گذشتگان و حوادث و اتفاقات گذشته پی بردهایم. اول اینکه نسل به نسل از گذشتگان شنیده شده، تا به ما رسیده است. این یکی از راههایی است که همهی انسانها آن را درک کردهاند. خیلی از حوادث و اتفاقات اینگونه برای مردم ثابت شده است که از نسلهای گذشتشان آن را شنیدند.
راه دوم از آثار و بقایایی که از گذشتگان باقی مانده است ما به حوادث و اتفاقات گذشتگان پی میبریم. و این آثار و بقایا انواع مختلفی دارد: یک موقع بناها و وسایلی است که از آنها مانده است و ما به وجود آنها پی میبریم و یک موقع نوشتهها و کتابهایی است که از آنها بر جا مانده است که اعتبار این خیلی بالاتر است. اگر ثابت شود که کتاب از خود آنها بوده است. ولی اگر نوشتهها را بعدا کسایی که به آن زمان نزدیک بودهاند نوشتهاند باز اعتبار دارد.
دوم: حال گذشتهی پیامبران و امامان هم علاوه بر این راهها که ثابت میشود دو چیز با ارزش دیگر هم وجود دارد که وجود و کلام آنها را ثابت میکند. یکی قرآن کتاب الهی و دیگری وجود امام زمان عج.
📝۲_ پاسخ تکمیلی در لینک زیر
https://btid.org/fa/news/193977
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #گذشته_پیامبران_امامان
صفحه
پرسش و پاسخ
@zandahlm1357
#معرفت_شناسی
شبهه ۱
چرا ما باید سراغ معرفت برویم؟اصلا معرفت مگر چقدر ارزش داره که ما سراغش برویم؟ارزش معرفتها به چه چیزی هست❓
جواب
قسمت اول
☘اصل نیاز به معرفت که یک امر بدیهی است چون بدون معرفت که انسان نمیتواند حتی نیاز زندگی روزمرگی خودش را هم برطرف بکند
👈 اما چرا نیاز به معرفت دینی داریم؟
✅چون لازمه حرکت انسان به سمت خدا احساس نیاز داشتن به اوست و لازمه احساس و ضرورت نیاز ، معرفتِ به این نیاز است یعنی تا ما متوجه نشویم خدا کیست و چقدر به او نیازمندیم حرکتی هم به سمت خدا نمیکنیم، شاید علت اینکه خیلی از نماز خونها زیاد به خدا نزدیک نمیشوند چون نمیدانند چی دارند میخونند و با کی دارند صحبت میکنند لذا حرکت قابل توجهی هم نمیکنند(یعنی زیاد تفاوتی با بی نمازخونها نمیکنند)
قسمت دوم
✅👌ارزش هر علمی به متعلق آن است
مثلا کسی که "علم پزشکی" بیاموزد جان چند نفر را میتواند نجات بدهد علمش هم به همان اندازه ارزش دارد، اگر کسی" معلم "باشد چند نفر را با سواد میکند علمش هم به همان اندازه ارزش دارد، حالا اگر کسی بخواهد" خودشناسی "را یاد بگیرد و بعدش خدا شناسی،سوال خدا چقدر ارزش دارد آیا قابل ارزش گذاریست؟یا فوق ارزش است؟ یاد گیری علمش هم به همان اندازه ارزش دارد.
صفحه
پرسش و پاسخ
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حاج آقا یه چیزی بگو قانع بشم چادری بشم!!...
#حجاب
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌹
صفحه
حجاب... ....
@zandahlm1357
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستانی آموزنده از #حجاب
صفحه
حجاب... ....
@zandahlm1357
📸 دختر ۹ ساله ای که معلم اخلاق شد
🔺ملیکای ۹ ساله که در بیمارستان بستری بود در برگه جلوی در ورودی نوشته است : آقایان محترم لطفا قبل از ورود #یاالله بگویید چون باید روسری سر کنم. من امانت دار #حجاب حضرت فاطمه زهرا" سلاماللهعلیها" هستم.
صفحه
حجاب... ....
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حجاب در سيره حضرت زهرا (عليها السلام) اشاره حضرت فاطمه زهرا (عليها السلام) الگوى كامل همه انسانها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حضرت فاطمه (عليها السلام) وسخنرانى در مسجد پيامبر (صلى الله عليه و آله)
«عبدالله بن حسن» از پدران معصوم خود (عليهم السلام) نقل مى كند، وقتى عده اى از مهاجرين و انصار تصميم گرفتند برخلاف سفارش هاى رسول خدا (صلى الله عليه و آله)، خلافت را از اميرالمؤمنين على (عليه السلام) سلب كنند، به دنبال آن،
تصميم ديگرى اجرا شد و آن گرفتن فدك از فاطمه (عليها السلام) بود. اين در حالى بود كه رسول خدا (صلى الله عليه و آله) به امر خداوند اين سرزمين حاصل خيز را به ايشان بخشيده بود. وقتى اين خبر به حضرت فاطمه (عليها السلام) رسيد، نخست كوشيد غاصبان فدك را از كار اشتباهشان آگاه سازد، ولى پس از اينكه آنان حاضر نشدند فدك را به آن بزرگوار بازگردانند، حضرت تصميم گرفت، به مسجد برود و در حضور مردم سخنرانى و از غاصبان فدك انتقاد كند.
آن بزرگوار پيش از حركت، مقنعه بر سر كرد و بندهاى آن را محكم بست. سپس چادرى بلند روى آن پوشيد، چنان كه تمام بدن مطهرش را
فرا گرفت. آن گاه از منزل بيرون آمد، درحالى كه اطراف ايشان را جماعتى از زنان بنى هاشم و دوستداران آن حضرت گرفته بودند. آن حضرت درحالى كه هنگام راه رفتن، چادر و لباس هايش بر اثر بلند بودن، زير پايش مى رفت، به سوى مسجد پيامبر (صلى الله عليه و آله) روانه شد. [۱]
----------
[۱]: احتجاج، ج١، ص٢۵٣.
صفحه
حجاب... ....
@zandahlm1357