✡️ جنگ صلیبی یهودی علیه اسلام با شیوههای نوین (1)
1️⃣ #زرسالاران_یهودی همواره با اسلام مشکل داشته و آن را خطری برای خود تلقی میکرده. احساس چنین خطری به این خاطر است که ظرفیت تأثیرگذاری اسلام ناب محمدی (ص) بسیار بالا است بهگونهای که در صورت معرفی درست اسلام، درصد گرایش جوامع غربی و اروپایی به اسلام بسیار افزایش خواهد یافت.
2️⃣ در همین راستا، #افزایش_جمعیت مسلمانان جهان سالهاست که بهعنوان یک دغدغهی جدی برای نظام سلطه درآمده و آنها را وادار ساخته تا اقدامات بازدارندهای را آغاز و عملیاتی سازند.
3️⃣ #نظام_سلطه علاوه بر ایجاد جنگ و کشتار در سطح دنیا بهویژه در کشورهای اسلامی، ایجاد بیماریهای مرگبار و لاعلاج را هم در دستور کار خود داشته و دارد. بروز بیماریهای تازه که درمان آنها بسیار دشوار است، از دیگر پروژههایی است که در آزمایشگاهها پیگیری میشود، به اینصورت که ویروس این بیماریها را در کشورهای کمتر توسعهیافته و اسلامی پخش میکنند. این بیماریها شامل ایدز، ابولا، زیکا و بسیاری ویروسهای تازه است.
4️⃣ از دیگر برنامههایی که نظام سلطه با استفاده از ابزار مجامع بینالمللی دنبال میکند برنامههای #کنترل_جمعیت است. جمهوری اسلامی ایران همیشه یکی از کشورهای هدف طرح کنترل جمعیت #سازمان_بهداشت_جهانی بوده است. پیشبینی سازمان بهداشت جهانی برای #کاهش_جمعیت ایران برای سال 2020 بود که ایران 10سال زودتر به آن رسید و از سال 1415 به بعد رشد منفی جمعیتی ایران آغاز خواهد شد!
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/FHa6vC
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اثرات موسیقی موسیقی و درمان موسیقی و درمان موسیقی درمانی (therapy Music ) که طی سالیان اخیر توجها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اثرات مثبت موسیقی بر روی مغز و قدرت حافظه
با وجود موروثی بودن هنر موسیقی در افراد تمرینات مداوم با یک وسیله موسیقی نیز میتواند عامل افزایش ماده خاکستری در کورتکس [۱] شنوایی مغز باشد.
موسیقی دانان ماده خاکستری بیشتری در مغز خود دارند و همین ماده خاکستری مسؤول پردازش دادههای مربوط به موسیقی است. این کشف جدید تا حدودی بیانگر این واقعیت است که هنر و ذوق موسیقی میتواند موروثی باشد نه اکتسابی، اما بعید است که این کشف بتواند بحث و جدلهای طولانی مدت درباره آنچه که یک موتسارت بالقوه را میسازد، مرتفع کند.
----------
[۱]: قشر خارجی.
و مقاومتی در کاهش اضطراب موسیقی دانان و نوازندهها قبل از اجرای برنامههای نمایشی و کنسرت کمک شایان توجهی میکند. وی در این خصوص میگوید: حتی ساده ترین حرکات آیروبیک مثل راه رفتن در پارک میتواند در کاهش اضطراب نقش مهمی ایفا کند.
----------
[۱]: بخشی از مغز که مربوط به حسّ شنوایی است.
با وجود موروثی بودن هنر موسیقی در افراد، تمرینات مداوم با یک
وسیله موسیقی نیز میتواند عامل افزایش ماده خاکستری در کورتکس شنوایی مغز باشد. جدیدترین تحقیقات انجام شده در این خصوص توسط یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه هایدلبرگ در آلمان ارائه شده است.
عصب شناسان با پخش فرکانسهای متفاوتی از اصوات گوناگون برای ۳ گروه موسیقی دانان (نوازندگان) حرفه ای، موسیقی دانان آماتور و افراد عامی پاسخها و عکس العملهای مغز آنها را ضبط کردند. بخشی از مغز که محققان بر روی آن بررسی و مطالعه میکردند ناحیه ای است تحت عنوان شِکَنج هِسِل که در داخل کورتکس شنوایی قراردارد، یعنی ناحیه ای از مغز که مسؤول درک اصوات است.
محققان دریافتند موسیقی دانان حرفه ای در مقایسه با افراد عامی و معمولی پاسخهای شدیدتری به اصوات از خود نشان میدهند و افراد آماتور نیز در یک
حد متوسط بین این دو گروه قرار میگیرند. سپس آنها با استفاده از تکنیکهای عکسبرداری از مغز، شکنج هسل را اندازه گیری کردند و مشخص شد که این ناحیه از مغز نیز در موسیقی دانان حرفه ای بزرگ تر از سایر گروهها است و میزان ماده خاکستری مغزشان ۱۳۰ درصد بیشتر از سایرین است.
دکتر پیتر اشنایدر که رهبری این تحقیقات را برعهده دارد در گفت و گو با شبکه خبری بی بی سی گفت: «زیاد بودن ماده خاکستری در مغز موسیقی دانان حرفه ای به نظر میرسد تا حد زیادی تحت تأثیر عوامل ژنتیکی باشد، اما در این مورد نیز مطابق معمول فقط ژنها نقش آفرین نیستند. بلکه عوامل محیطی همچون زندگی و بزرگ شدن در یک خانواده اهل موسیقی نیز در این قضیه دخیل است، به خصوص این که کودکان در چنین خانوادههایی میآموزند که
چطور «گوش شنوایی» برای موسیقی داشته باشند. به اعتقاد وی شنیدن موسیقی و ترانه از دوران کودکی تأثیرات شگرفی از خود به جا میگذارد. دانشمندان معتقدند استعداد موسیقی تا سن ۹ سالگی تقریبا شکل میگیرد و بعد از این سن دیگر افزایش نخواهد یافت، اما در پاسخ به این پرسش که بالاخره یک موسیقی دان بزرگ چطور ساخته میشود، باید گفت: هم عوامل وراثتی و هم عوامل محیطی هر دو نقش دارند، اما عوامل ژنتیکی به تنهایی کافی نیست و عوامل محیطی خاصی را میطلبد تا این استعداد بالقوه به فعل درآید.
دکتر باب کارلیون، از واحد تحقیقات علوم مغزی دانشگاه کمبریج انگلستان، به شبکه بی بی سی گفت: «مشکل اساسی این سلسله پژوهشها این است که ما
واقعا نمی دانیم در اثر تمرینات مداوم، شِکَنْجِ هِسِل [۱] بزرگ تر میشود یا افرادی که «شِکَنجِ هِسِل» بزرگ تری دارند در نهایت موسیقی دان خوبی میشوند! این همان نکته اساسی است که هنوز محققان بر سر آن اتفاق نظر ندارند و شواهد محکمی در این خصوص تاکنون یافت نشده است».
اسکنهای مغزی نشان میدهد که مغز ما به هنگام شنیدن موسیقی از بخشهای گسترده ای در درون خود استفاده میکند، به طوری که زیر و بم بودن و ریتم یک موسیقی در نیمکره چپ مغز ما پردازش میشود و طنین و ملودی موسیقی در نیمکره راست مورد پردازش قرار میگیرد.
پروفسور گوتفراید یکی دیگر از کارشناسان آلمانی است که به طور مجزا روی این موضوع پژوهش کرده است. وی هم زمان بر روی ۱۵ موسیقی دان
حرفه ای و ۱۵ نفر دیگر از افراد معمولی مطالعاتی انجام داد و با استفاده از MRI ، بخشهای مختلفی از مغز این افراد را به وضوح مورد بررسی قرارداد. این بار یافتهها نشان داد که موسیقی دانان در چهار ناحیه از مغز خود ماده خاکستری بیشتری دارند که این نواحی گاهی اوقات با مهارتهای مفید موسیقی دانان در ارتباط است یافتههای دیگر نیز نشان داد که تداوم آموزش موسیقی و نواختن آهنگ در درازمدت میتواند این مناطق را در مغز فعال کند، اما باز هم در خصوص این که آیا این مسئله باعث افزایش ماده خاکستری میشود یا خیر نتیجه قطعی به دست نیامد.
علاوه بر این محققان اضافه میکنند در بین ابزار موسیقی، گیتار و ویولن مزیت ویژه ای دارند و نوازندگان این دو ساز از حافظه بهتر و بیشتری جهت
لغات و واژهها برخوردارند که در امر یادگیری زبان دوم نیز بسیار کمک میکند. دکتر اگنس چان از دانشگاه چاینز در هنگ کنگ در این خصوص میافزاید: افرادی که در دوران کودکی از آموزش موسیقی بهره مند شده اند از حافظه کلامی بهتری برخوردارند، آنها در مقایسه با افرادی که اصلاً در زمینه موسیقی هیچ دوره ای ندیده اند بهتر میتوانند مطالب را به خاطر بیاورند.
در کنار این پژوهش ها، شرح مختصری از یافتههای پروفسور آدریان تایلور نیز خالی از لطف نیست. وی که پروفسور دانشگاه دومونفور در شهر بدفور فرانسه است، به مدت ۶ هفته ۸ موسیقی دان را از کالج سلطنتی موسیقی تحت برنامه تمرینات بدنی آیروبیک قرارداد و با مقایسه این افراد با گروه دیگری که از این تمرینات بی بهره بودند دریافت که انجام حرکات موزون آیروبیک و تمرینات کششی
........:
📚موسیقی از دیدگاه قرآن و حدیث
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کارتون📺 زیبا #دختری_به_نام_نل👧 قسمت ۲۴ #نل @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارتون📺 زیبا
#دختری_به_نام_نل👧
قسمت ۲۵
#نل
بیاناترهبرانقلابدردیدارمعلمانوفرهنگیانموسیقی.mp3
1.18M
🔹عزیزان من! سند تحوّل، یک ریلگذاری است؛ سند تحوّل میتواند آموزش و پرورش را به آن سرمنزل مورد نظر برساند؛ ما باید کاری کنیم که این اتّفاق بیفتد.
▪️بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان
۱۳۹۸/۰۲/۱۱
#سند_تحول_آموزش_و_پرورش
#ریل_گذاری
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
@zandahlm1357
سخنرانیتلویزیونیرهبرانقلاببهمناسبتسیویکمینسالگردرحلتامامخمینیرحمهاللهموسیقی.mp3
1.05M
🔹تحوّل در زمینهی مسائل آموزش این است که ما آموزشهای دانشگاهی و دبیرستانی را، حتّی دبستانی را، آموزشهای عمقی قرار بدهیم؛ عمقی، کاربردی، نه صرفاً حفظی؛ درسها و بحثهای فایدهمحور را مطرح بکنید.
▪️سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
۱۳۹۹/۰۳/۱۴
#سند_تحول_آموزش_و_پرورش
#آموزشهای_عمقی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
@zandahlm1357
بایدسندتحولبنیادینآموزشوپرورشاعمالبشودموسیقی.mp3
1.89M
🔹در باب این تحوّل بنیادین، اصل اینکه نظام آموزش و پرورش ما احتیاج به یک تحوّل دارد را همه پذیرفتهاند.
▪️بیانات در دیدار جمعى از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور
۱۳۹۴/۰۲/۱۶
#سند_تحول_آموزش_و_پرورش
#نظام_قدیمی_آموزش_و_پرورش
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
@zandahlm1357
__ورزش.mp3
1.28M
🔹ورزشهای باستانی و این زورخانهها و این باشگاههای قدیمی باستانی که ما دیده بودیم، همه آراستهی به نام خدا و نام ائمّه و جنبههای دینی و اخلاقی بود.
▪️بیانات در دیدار دستاندرکاران دومین کنگره ملی شهدای ورزشکار
۱۴۰۱/۰۶/۲۰
#ورزش_پهلوانی_و_ورزش_زورخانهای
#ورزش_باستانی
#جنبههای_دینی_و_اخلاقی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
@zandahlm1357