#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اثرات مثبت موسیقی بر روی مغز و قدرت حافظه با وجود موروثی بودن هنر موسیقی در افراد تمرینات مداوم با
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موسیقی طبیعت
بار دیگر که صدای پرنده آوازخوانی را میشنوید، با دقت به آن گوش فرا دهید، چرا که اگر توجه خود را به آواز این جانوران معطوف کنید، ممکن است ریتم و الگوهای بسیار مشابه با آنچه که در موسیقی انسان یافت میشود را بیابید.
مطابق گزارشهای جدید، دانشمندانی که سرگرم بررسی این الگوها هستند،
معتقدند طبیعت موسیقی و ماهیت آن ممکن است از آنچه تاکنون تصور میشد بسیار عمیق تر و ریشه دارتر باشد. به عقیده محققان این الگوها شاید نشان از دانش ذاتی موسیقی در میان بسیاری از جانوران نظیر پرندگان، نهنگها و انسان داشته باشد.
جودی کالینز طی نیم قرن اخیر به آوازخوانی و همنوایی با اصوات نهنگهای گوژپشت پرداخته و CD های مختلفی را با عناوینی «آوای جنگل بارانی» روانه بازار کرده است. جالب آن که صنعت «موسیقی طبیعی» با شکوفایی روزافزون هرلحظه رونق بیشتری در جهان مییابد.
اما به راستی آیا این اصوات آرام بخش و دلنشین موسیقی واقعی به شمار میروند و یا تنها عملکرد زیستی جانوری است که آنها را میآفریند؟
بررسیهای اخیر حاکی از آن است که اصواتی نظیر پرنده یا نهنگ نه تنها موسیقی طبیعی هستند، بلکه این آواها ممکن است بخشی از یک «موسیقی جهانی» باشند که یک مفهوم شهودی از موسیقی را برای بسیاری از جانوران و نیز انسان فراهم میآورند.
جیل آتما، پروفسور زیست شناسی دانشگاه بوستون و از نویسندگان گزارش اخیر که فلوتهای ماقبل تاریخ را مورد بررسی قرارداده، میگوید فلوتهایی که بیش از ۵۷ هزار سال قبل از استخوان ساخته شده اند، نشان از اهمیت والای موسیقی نزد اجداد غارنشین ما دارند. به اعتقاد وی، «این آلات موسیقی بسیار پیچیده تر از ابزارهای شکار بوده اند».
مشابهت میان اصوات جانوران و انسان و میل ذاتی به ایجاد موسیقی ازجمله نکاتی است که در علم موسیقی شناسی زیستی (biomusicology ) مورد بررسی قرار میگیرد.
........:
📚موسیقی از دیدگاه قرآن و حدیث
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کارتون📺 زیبا #دختری_به_نام_نل👧 قسمت ۲۵ #نل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا