f01 shakhsiate mehvari 12.pdf
275.6K
📝قسمت دوازدهم #شخصیت_محوری
f01 shakhsiate mehvari 13.mp3
7.28M
🎧قسمت سیزدهم #شخصیت_محوری
#محسن_عباسی_ولدی
#قصه میلاد حضرت علی علیه السلام
#پیام_معنوی
💢 راه آموزش اخلاص به فرزندان💢
💠 اگر می خواهیم ریاکاری را به فرزندان مان آموزش ندهیم،
👇👇👇👇
باید فرزندان خود را به خاطر آبرو یافتن نزد دیگران تربیت نکنیم.💢💯💢
♻️ اگر فرزندان خود را به خاطر آبرو یافتن پیش خدا تربیت کنیم،
👇👇👇👇
اخلاص را آموزش داده ایم. ✅💯✅
💙 علیرضا پناهیان 💙
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌺🍃🌺
👇 #والدین_آگاه_بخوانند👇
🌑چند نفر تا حالا
‼️ سوسک ها خوردنشون یا گازشون گرفته؟
❓پس چرا از سوسک میترسن؟!!
چون یک سالشون که بوده چهاردست وپا راه میرفتن مامانشون سوسک دیده و #جیغ_زده در رفته.
🔺این بچه هم چهار دست و پا دنبال مامانش در رفته،
👈‼️لذا این بچه تا آخر عمر از سوسک می ترسه.
🔺حالا چرا آقایون نمی ترسن یا کمتر میترسن؟
‼️چون مامانه جیغ زده در رفته باباش لنگه کفش آورده سوسک رو کشته.
👈پسره الگوش شده باباش
منتها ظرف ۲۰ سال آینده تو ایران زن و مرد از سوسک میترسن،
🔺چون الان باباها دوشیفته ، سه شیفته کار میکنن.
خونه نیستن سوسکا رو بکشن!
🔹به همین سادگی میشه آینده را پیش بینی کرد.🙄
🔰دکتر اسلامی
https://eitaa.com/zandahlm1357
⭕ بازهم پویا بازهم تبلت
پرده اول.
چند روز پیش بود که در خانهی یکی از اقوام مهمان بودیم و دیدم پسر ۴ سالهام در حال تعارف دستمال کاغذی است! 😐 راه میرفت و به هر کس چند تا، چند تا دستمال میداد. وقتی پرسیدم چه کار میکنی، دستمالها خراب میشن! به من گفت اینا تموم نمیشن. پرسیدم کی گفته تموم نمیشن، پاسخ داد تلویزیون نشون داده، اینا که عکس خرسی روش داره، تموم نمیشن.
پرده دوم.
چند وقت پیش دیدم که یک پسر بچه ۴ ساله، هنگام بازی با یک پسر ۳ سالهی دیگر زمین خورد و حسابی داشت گریه میکرد. آن پسر سه ساله هم روبرویش ایستاده بود، با انگشت اشاره او را نشان میداد و میگفت هَ هَ هَ ... وقتی از او پرسیدم این چه کاریه؛ دوستت درد داره، خیلی ساده پاسخ داد توی ماشا و خرسه این را دیده! 🙂
ظاهراً برای ما آدم بزرگها خیلی ساده است که دروغ و راست را در تلویزیون و شوخیهای روزمره تشخیص بدهیم اما آیا برای کودکان هم اینچنین است؟! طبیعی است که بچهها تلویزیون را معصوم از خطا و اشتباه میدانند و البته این موضوع در مورد تبلیغات هم صدق میکند.
اساساً صنعت تبلیغات قرار است کالا یا خدماتی را به ما بفروشد و متأسفانه در این راه از هر فریبی استفاده میکند. تصاویر دستکاری شده، غلو و بزرگنمایی، دروغ و ... کار بسیاری از تبلیغات است اما سوال اینجاست اگر تبلیغی گفت من به خلاقیت کودک شما کمک میکنم آیا قضیه تمام است؟! حتما این کار را میکند؟!
شاید برایتان جالب باشد اما اخیراً قانونی برای تبلیغات در ایتالیا وضع شد که در آن استفاده از هر نوع تغییری در تصاویر ممنوع اعلام شد! و این دقیقاً یعنی دروغ
ممنوع! یا همین چند روز پیش سازمان بهداشت جهانی توصیههایی کرد اعم از اینکه تماشای تلویزیون، تبلت، رایانه، موبایل و .... برای کودک زیر یک سال ممنوع، دو ساله حداکثر روزی یک ساعت، سه و چهار ساله حداکثر یک ساعت مداوم و .... ولی ما چه میکنیم؟! میخواهیم تبلت بخریم که کودکمان خلاق شود! 😶
در مورد تبلیغ اخیر تبلت از شبکه پویا باید گفت با گفتن اینکه تبلت فرزند ما را خلاق میکند، قضیه حل نمیشود و اساساً استفاده از تبلت برای بچهها سودمند نیست، اگر هم سودی داشته باشد، به زیانهایش نمیارزد! مراقب چشم، آسیبهای ذهنی و خلاقیت!! کودکمان باشیم.
مسئلهی اصلی، مشکل استفاده از تبلت و گوشی برای کودکان است. بچههای ما باید بازی کنند، تحرک داشته باشند و کمتر یکجا بنشینند تا شاید خلاق شوند! خلاقیت با گفتن اینکه یک چیز خلاقتان میکند درست نمیشود و این تبلیغ و آن تبلیغ هیچ فرقی نمیکنند!
#حمید_کثیری
https://eitaa.com/zandahlm1357
🎈کودک و رسانه ها 🎈
🔸دنیای کودکان ،دنیایی پراز شادی ونشاط وهیجان است وهر عاملی که این سه جنبه از نیازهای کودکان را فراهم نمایدباعث جذب وخرسندی آنان می شود.برای برقراری تعامل نیک با کودکانمان کافیست که نیازهای آنهارا شناخته وباصداقت عوامل شادمانی وسرگرمی را برایشان فراهم سازیم و روح تشنه کودکان را به بازی وسرگرمی وهیجان درمسیرصحیح هدایت کنیم تا بدین وسیله از گرایش فرزندانمان به بازیهای نرم افزاری تبلت و گوشی جلوگیری نماییم.
🔸یکی از مهمترین عوامل گرایش انسانی به هرسمت وسویی خلا ها ونیازهای بر آورده نشده میباشدواین طبیعی است که کودکان مقهور ومجذوب تبلیغات تلویزیونی قراربگیرند،زیرا کودکان طالب هیجان ودست یافتن به دنیای پر رمزو راز وشگفت انگیز بازیهای نرم افزاری و این نیاز کودکان به بازی وهیجان و کشف محسوسات جدید آنهارا به سمت تبلت و گوشی ها سوق می دهد.
🔸باگرایش کودکان و ورود آنها به #دنیای_مجازی ارتباط وتعامل آنها بامحیط کمرنگ شده وتاجایی پیش می رود که کودکان تبدیل به موجودی مسحورشده و #منفعل می شوند،فردی گوشه گیر، عصبی که تمایل داردبیشتراوقات روزمره را به دوراز جمع خانواده و دوستان سرگرم #تبلت باشد،دنیای کودکان خلاصه درقاب جادویی بی روح و بی احساس شده کودکان گویی به یکباره واردسرزمینی می شوندکه فرمانروایان وحاکمان آنهابازی هایی هستندکه خیال کودکان را به سخره گرفتند و آنها رادرپیچ وخم برد و باختهای ساختگی ودروغین به بندکشیده اند و جالب است هیچ فردی زندانی شدن و دربند بودن را نمی پسندد و لیکن #قربانیان_تبلت وموبایل ،خود دست بسته خویشتن را تحویل زندانبان خودمیکنندو به طور نامحسوس از این زندانی شدن و اسیری خرسندند ،کودکی که به دنیای تبلت عادت کرده دیگر گرایشی به حضور در جمع (اجتماع وفعالیتهای اجتماعی) نخواهدداشت و منزوی شدن وخوگرفتنش با دنیای مجازی باعث کاهش عواملی چون کاهش اعتمادبنفس،کاهش قدرت بیان،خلاقیت، هوش وحافظه ،کاهش اشتها،ضعف بدنی ،ضعف بینایی، ایجاد تیک های عصبی ،کاهش عواطف وصمیمیت خانوادگی و....قطعا هیچ والدین دلسوزی با دیدن وشنیدن مضرات استفاده از تبلت ،باخریدن تبلت وفراهم نمودن سرگرمی مجازی شخصیت وتوانمندیهای کودک خودرا به ورطه نابودی نمی کشاند
🔸شاید والدین می پرسند پس چاره چیست ؟ وچگونه عطش خواهش های فرزندان خویش را در برابر هجوم سیل تبلیغاتی تلویزیونی فرونشانیم؟
درپایان سخنی ازحضرت علی(ع) می فرمایند: «قلب کودکان همانندزمین بکرو آماده ای است که هرچه در آن کاشته شود، پرورش می یابد.»پس مراقب بذرهای تربیتی خویش باشیم. #مضرات تبلت وعلل گرایش به آن.
✍ #فروغ_ربیعی
https://eitaa.com/zandahlm1357
فرزندان، در نماز جماعت نماز خواندن را بهتر یاد می گیرند. مربی، نباید نگران باشد که فرزند، نماز را با سرعت می خواند یا مراحل آن را رعایت نمی کند، فرزند، هنگام قرار گرفتن در شرایطِ جماعت، آرام آرام فرا می گیرد و خودش را تطبیق می دهد. لازم است، مربی، صبوری کند تا هر یک از فرزندان، در شرایطِ رفتاری خودش، نماز را فرا بگیرد. مربی باید نماز را با صدای بلند بخواند، تا همه ی فرزندان، صدای او را بشنوند؛ و اگر فرزندی می تواند نماز را به درستی و با صدای بلند بخواند، بهتر است که او این کار را انجام دهد.
هنگام دعای دست یا قنوت بهتر است از دعاهایی استفاده کنیم که برای مثال، در آن، پدر و مادر دعا شوند، پاکیزگی و ایمان تذکر داده شود و نظایر آن... و بعد از نماز، یا هنگام دعا، با توجه به شرایط، این دعاها به زبان فارسی ترجمه شود.
رفتن به مسجد و زیارتگاه ها، برای ترغیب به نماز، خیلی کار خوبی ست و حتماً باید در دستورِ کار مدیریتِ مهدکودک و دبستان باشد.
اگر مسجد یا زیارتگاه نزدیک است، می تواند دفعات مراجعه، بیشتر باشد. رفتن به اماکن مذهبی، حس دینی را در کودکان افزایش می دهد.
https://eitaa.com/zandahlm1357