#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ملائکه موکّل بر اوامر الهی قوله علیه السلام: وَ الَّذِینَ عَلَی أَرْجَائِهَا إِذَا نَزَلَ الاْءَمْر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفسیر جفّ القلم
زیرا که اجسام لطیفه و نفوس منطبعه آنها الواح قدریه حق اند که از لوح محفوظ و علم عنائی صور، ما کان و ما یکون، دوره کهغری [۳] که قدر حرکت فلک ثوابت است دفعةً در آنها ثبت و ضبط میشود، و آن صور از آنها متدرّجاً هر یک به اقتضای زمانْ مقدّر خود در الواح مواد عنصری که رقّ منشور است - لانتشاره - چون واقع شد آن وقت به مقتضای: « السَّمَاوَاتُ مَطْوِیَّاتٌ بِیَمِینِهِ [۴] » آن دوره سابق طی شده، صور سابقه محو شود، و صور دوره لاحقه از علم خدای تعالی ثبت به مفاد: « یَمْحُوا اللَّهُ مَا یَشَآءُ وَ یُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ أُمُّ الْکِتَابِ [ [۵] »می گردد]، این است معنای: « جفّ القلم بما هو کائن الی یوم القیامة » [۶] به واسطه آن که مقدورات
الهیه المتوالیات فی سلسلة الزمان باعتبار کونها فی سلسلة لوح القضاء الأزلی و العلم العنائی، لایرد الیها التغییر و النسخ و البداء، کما فی الدعاء اقتباساً من القرآن [۱]: « یا من لا معقّب لحکمه، یا من لا رادّ لقضائه » [۲] .
----------
[۳]: ۲ - قبلاً تفسیر آن گذشت.
[۴]: ۳ - سوره مبارکه زمر، آیه ۶۷.
[۵]: ۴ - سوره مبارکه رعد، آیه ۳۹.
[۶]: ۵ - مجمع الزوائد، ج ۷، ص ۱۸۹ ؛ مسند أحمد، ج ۲، ص ۱۹۷: - الی یوم القیامة.
[۱]: ۶ - بسنجید: سوره مبارکه رعد، آیه ۴۱.
[۲]: ۷ - مصباح الکفعمی، ص ۲۵۴ ؛ البلد الامین، ص ۴۰۸ ؛ إقبال الأعمال، ص ۲۰۲ ؛ بحارالأنوار، ج ۹۱، ص ۳۹۲.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بزرگمهر کسری بر بزرگمهر خشم گرفت و او را در اتاقی تاریک زندانی کرد و فرمان داد او را غل و زنجیر کنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فخر فروشی
کسی سقراط را مورد ملامت قرار داد که نسب درستی ندارد و خودش نسب و ریاست برتری دارد. سقراط گفت: شرافت مردم تو به تو منتهی میشود و شرافت خاندان من از من آغاز میشود، من فخر خاندانم هستم و تو ننگ بستگانت.
اصلاح نفس
فضیل بن عیاض میگوید: میدانید چگونه خداوند دنیا را از محبوبان خود دور میکند و گاهی گرسنگی و گاهی برهنگی و گاهی نیازهای دنیوی بر آنها هموار میکند؟ خدا چنین میکند تا باطن آنها را اصلاح کند. همانند مادری که در نوشیدنی طفل خود گاهی عصاره درخت تلخ و گاهی حضض مکه (پودر گیاه دیگر) میریزد، او قصد اصلاح کار فرزند دارد.
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ویژگی های #دوران_نوجوانی (قسمت ۳) ✅ابراز وجود از ديگر ويژگيهاي دوره نوجواني ، ابراز وجود است . اثب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ویژگی های #دوران_نوجوانی(قسمت ۴)
8-تنهایی ، انزوا و پس زدن والدین
نوجوانان تمايل دارند بيشتر وقت خود را در اتاق خود به تنهايي بگذرانند، شايد به اين دليل كه نمي خواهند با والديني كه مسايل آنها ار درك نمي كنند مواجه شود.
نوجوان در اين دوره بر خلاف گذشته كه درباره همه چيز با والدين صحبت مي كرد، حرف كمتر و تمايل كمتري براي صحبت كردن دارد ، به پرسش هاي والدين خيلي كوتاه، بافشردگي پاسخ مي دهد و ديگر رازهايش را با والدين در ميان نمي گذارد.
کسانی که در سن نوجوانی قرار دارند همسالان خود را عاقلتر از والدین خود میدانند بر این اساس پاسخ سؤالهای خود را در گروه دوستان جستجو میکنند.ایجاد برخی محدودیتهای غیرقابل توجیه، محیط خشن، نبود رابطه دوستانه بین والدین و فرزند، ترس از والدین و... از جمله مهمترین دلایل کمرنگ شدن ارتباط میان فرزند و والدین است
.
کودکان بهتدریج بزرگ میشوند و به دنبال استقلال و آزادی میگردند اما در مقابل، والدین هر روز نگرانتر میشوند و در حالی که میخواهند فرزندشان را زیر نظر داشته باشند حس میکنند نوجوان آنها را پس میزند و هر روز از آنها دورتر میشود. این پسزدگی در هر خانواده با توجه به سطح فرهنگی و اجتماعی خود را به یک شکل نشان میدهد. بیتوجهی و حرفناشنوی از والدین، دعوا و بحث کردن یا گوشهگیرشدن همگی از جمله نشانههای ورود کودک به نوجوانی است.نوجوانان معمولا برای رسیدن به استقلال و اثبات تواناییهای خود خواستههایی دارند که گاه مورد پسند خانواده نیست و پدر و مادرها نمیتوانند آنها را بپذیرند یا نمیدانند با وجود خطرهای موجود، چطور آنها را حل کنند.
#رفتاربانوجوان
@zandahlm1357